YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 22 Nisan 2012 Pazar 00:44

Sataşma var Bülent Bey cevap verecem verirkende yazı konumuzla bağlantı kuracam nasıl kuracam bende şimdilik bilmiyorum.Bu gece BeşiktaşıMIZ ts ye yenildi ,sevindim.(E.Demirören FenerbahçeMİZ dediği için karşı jest atağı yaptım)ÇÜNKÜ: Yarın Sadri Başkanın haberlerine yorum yazmaktan canım çıkacaktı.Bu geceden başlardı federasyona telgraf çekmeye,ekranları işgale KUPAMIZI VERİN ,Emre için özel idam yasası çıkarın vs .Kılıçdaroğlu bile meydanlarda ve tvlerde vede mecliste dosya sallamaktan vazgeçti bunların başkanı sürekli kupa isteremden vazgeçmedi.NEDEN?Çünkü başarısızlığını örtmek için gündemde tutuyor ki taraftar mağlubiyeti sorgulamasın.Yazı konusuna bağlantı ilhamı şıp diye geldi.Bazı BAŞ kişiler gündemdeki konular gündemi işgal etmesin diye başka gündem getirmesi ,yani ÖRTÜ ÖRTÜ.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 21 Nisan 2012 Cumartesi 22:28

Sayun Milletvekilim, sizin siyasi görüsünüzü paylasmamis hatta karsisinda olsakda insanlara ve fikirlerine gösterdiginiz ilgi ve alakaya hayraniz inanin,Iste Halk partisinde eksik olanda budur.Haddime degil läkin, partide bu yönde bir tercih yapilip bir gün bu meziyetinizi görmemezlikten gelirlerse yandim annam keten helva olur bizim tayfalar icin..Saygilarimla

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 21 Nisan 2012 Cumartesi 20:56

TEYZE;O YAN YAN meselesi tarihi referandumdan önceydi,emrecagizin söyledikleride yeni Anayasa onaylanmadigi icin hukuki bir tarafi yoktur.Diger bir ifadeyle kanunfa yeri yok.Bir an önce yeni ays cikartilip her türlü irkci tazlak vari söylemler yasaklanip en agir bir sekilde cezalandirilmalidir.Daha baska bir ifadeylede top milletinvekillerinde.Demek oluyorki kanuni bir bosluk var.Son aldiginiz kupayi aman aman bize teklif etmeyin, su anda TS deki bütün kupalarda alin teri ölcümü yapiyorlar..!

Yorumu oyla      57      52  
teyze 21 Nisan 2012 Cumartesi 17:11

13:41 Emre cezalandırılmalıdır.Açılışı eski çağda M.Ali Yılmaz YAMYAM diyerek yapmıştı o da cezalandırılmalı.Annelere küfür eden ZOKORA gibilerde.Emre yi cemaat kolluyormuş .Yalnız bir tuhaflık var eskiden laikçiler Emreyi cemaatten diye suçlardı,şimdi cemaatin gs ve ts kanadı FB li diye saldırıyor,laikçilerin FB lileri başka makamdan savunurken,hem cemaatten hem Fenerden olanlar (kalmadı, bunu geçiyorum) velhasılı kelam havuz problemlerini çözmek çok zor.İlk mektepte çözdüğümüz havuzlar değil tabi.Bu havuz başka havuz içinde su yok para var.Baskette 2 gün önce kupa aldık onu da istermisiniz?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Nisan 2012 Cumartesi 13:41

Bazen öyle haksizliklar husule gelirki,diliniz tutulur nabziniz atesiniz yükselir.Iste bir kac gündür hepsini yasiyorum.Hak edilen kupamizi Kadiköyde esir tutmalarini geciyorum yanliz(unutmadik).Nedir bu denli beni rahatsiz eden hadiseler ? Ilk önce FB´li E.Belezoglunun müslümana yakismayan IRKCI söylemleri ve ardindan TFF dan aldigi minnacik ceza.Bu fitbolcu ülkemize büyük bir imaj kaybettirmistir, federasyonda aldigi kararla buna canak tutmustur.Ankarada adamin varmi? Varmis...!

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 21 Nisan 2012 Cumartesi 12:00

CHP genelbaşkanı sn K.K iddia ile öne sürüyorki 2012 nin Ağustosunda Cumhurbaşkanlığı seçimi var.bende "göbeğini kaşıyan adam" olarak İDDİA ediyorum ki,Cumhurbaşkanlığı seçimi 2014 ün Ağustos ayında yapılacak ve sn Tayip Erdoğan %65 in üzerinde bir oy ile Türkiyenin iki dönem üst üste görev yapacak olan üçüncü Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçecek.Hadi bakalım kim daha isabetli öngörüde bulunuyormuş,görüp yaşayacağız.G.K.Çoban.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 20 Nisan 2012 Cuma 19:28

28 Şubat Eğitim sisteminin sonuçları olan 50 binden fazla Tüm sorulara SIFIR cevap veren öğrenci(!) üreten,807 bin den fazla Öğrencinin de Matematikten SIFIR çeken bir Eğitim sistemi sonuç tablosundan şikayet edeceksin,fakat Muhalefet adına bu eğitim sistemini korumak için AYM mahkemesine müracatta bulunacaksın.Sonrada çıkıp bu halk bana oy vermiyor diyeceksin.Vermez kardeşim vermez.Boşuna oy beklemeyin.

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 20 Nisan 2012 Cuma 13:24

Benim aklim karisti valla. Bu Aydin Dogan'la AKP gecen senelerde kanli bicakliydilar. Turktime'da zirildayan bademler ergenekondan iceri atilmasinin an meselesi oldugunu soyluyorlardi. Sonra bi baktik basbakan Trump Towerslerin kurdelesini kesiyor. KOClarla da toslasirken TUPRAS uc otuz paraya Koc holdinge gittiydi. Bu isi anlayan hele bize bir anlatsin..

Yorumu oyla      61      52  
teyze 19 Nisan 2012 Perşembe 19:28

3)Bizim başkanın mahkeme günlerinde kalbim Çağlayan Adliyesinde tutukluyken gözüm internette kulağım tv haber kanallarında.Aziz Başkan çıkarsa Suriyeye girdik haberini duyacam gibime geliyor.Ya da başka bir şey.Bu düşüncemi ne zamandır yazacam ama iyice psikotik vaka derler diye yazmamıştım. Bülent Bey siz yazınca İran-Suriye ve Deniz Feneri meselelerine ÖRTÜ diye bende yazayım dedim.

Yorumu oyla      62      53  
teyze 19 Nisan 2012 Perşembe 19:27

2)Şubat 28 vakası elemanlarının veya öteki dalgalar operasyonlarında ŞU ANDA EVLERİNDE ARAMA YAPILIYOR tv de alt yazısını görünce nasıl sinir oluyorum anlatamam.Sadri Başkanın günde üç kere ‘kupamızı verin gari’ lafına bile bu derece sinirlenmiyorum. Tutuklanmalar çağına gireli kaç yıl olmuş, mapushanelerde yer kalmamış nerdeyse fukara komşumuz Yunanistandan kirayla hapis binası tutacaz Ergenekonlardan deneyimli şubat veya nisancılar hiç evlerinde artık belge bırakır mı?Nedir bu evleri karıştırma merakı?

Yorumu oyla      61      52  
teyze 19 Nisan 2012 Perşembe 19:26

1)'Bazen benden daha çok yazma imkanınız var ve yazıyorsunuz' demişsiniz.(yukardan aşağı 10.satırda)Sayın yorumcular size diyom teyze sen anla mesajı galiba:) Ben esas konuşmamı meclis kürsüsüne bırakıyorum.Kürsü mü yasama dokunulmazlığı mı adı her ne ise vekil dokunulmazlığı denen şeye kavuşayım o zaman çok şey diyecem.Vekil olma ihtimalim de CHP nin iktidara gelme ihtimalinden 61 kat fazla.Alt yapıyı hazırladım.FB sitesinden Metrise devamlı mesaj yolluyorum.Mektup yazarum mektup üzerini pullama/Ben yazarken ağladum sen okurken ağlama.. gibi divan edebiyatı çapında mesajlar. Aziz Başkan çıkıp parti kurunca beni unutmaz .Hemde Trabzondan aday olacam.Bu kadar net yani.Şimdi 28 Şubat ve kuzenlerinin operasyonlarına teyzebakışı yorumu yazayım.

Yorumu oyla      60      51  
TOTEM 19 Nisan 2012 Perşembe 19:11

Genelinde insanları kutuplara ayırmayı ve uç noktalara yöneltmeyi amaç edinmiş bazı marjinal oluşumların varlığına inanıyorum.Burada karşılıklı güven ve saygıya dayalı yapıcı tartışmalar yapılamaması benide ziyadesi ile üzüyor.Ama bunun sebebinin fikir üretmekten aciz ucuz slogan ve saldırı enstrumanlarına sarılmış bir avuç militarize insan olduğunuda biliyorum ve malesef bu aklı kıt insanların bizleri terörize etmesine imkan sağlayanlarda yine bizleriz.Umarım bu sorunu elbirliği ile aşarız.

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 19 Nisan 2012 Perşembe 19:05

Sayın Kuşoğlu; Düşünce tarzınıza ve yaklaşımınıza yürekten katılıyorum zira kabul etmeliyiz ki taraflar hangi konu olursa olsun,birbirlerine karşı bu derece ön yargılı ve kuşkucu yaklaşırlarsa asla yapıcı olamazlar.Birçok defalar tekrarladığım düşüncemi yeniden ifade edeyim sizin muhalefet etme tarzınızı olumlu ve doğru buluyorum.Ayrıca açıkçası kendimi ne Mevcut hükümetin nede başka bir parti yada yapının savunuculuğuna soyunmakla mükellef görmüyorum.Aslında gerek burada gerekse ülkenin-

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 19 Nisan 2012 Perşembe 13:09

Sayin yazar tamam size katiliyoruz,biz sizi Milletvekili olmadan önce tanidik ve sevdik.Siyasi kimliginizede saygimiz var.Bizim saygisizlik ettigimiz konu, bir kisi CHP den cikip yav arkadas biz 27 mayisada 12 eylülede 28 subatada lanet ediyoruz demedi diyemedi..kac tane Milletvekili hem muhalefetten hemde iktidardan kalkip Kutan Beyi ziyaret edip kusura bakmayin sizi oraya halk getirdi bizde sizi oradan indirenleri tiyatro seyreder gibi seyrettik diyemedi.Isyanimiz mal yerine koyulmaktir..

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Nisan 2012 Perşembe 11:35

Sayın yazarımız,vekilimiz sizin millet ve memleket için mücadele ettiğinize inanıyoruz.Temennimiz sizin gibi insanların mecliste ve memlekette artması.28 Şubat T.C.nin ekonomik değer ve göstergelerin tarihimizin (bugün de dahil) en iyi olduğu bir dönemde oldu.28 Şubat aynı zamanda ekonomik darbe olarak ta değerlendirebiliriz.Gerçekleri su yüzüne çıkmaya başladı.Bu günlerinde gerçekleri keşke ileriye kalmasada yakınlarda su yüzüne çıksa.M.A.

Yorumu oyla      64      49