YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Nisan 2012 Cumartesi 11:38

Sayın Rahmi Turan'ın yönetiminde çıkacak gazeteyi sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah bütün GÖZCÜ yazarları da o gazetede yazar. Şimdiden hayırlı olsun.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 21:33

Hürriyet keşke yazarlar okunmadığı için çıktı bahanesine sığınmasaydı. Rahmi Turan'ın okunma rakamlarına buradan bakmak yeterli. Tek başına aldığı tık neredeyse bazen küçük ölçekli bir gazete tirajına denk. İstemedim çıkardım demek daha inandırıcıydı. Saygılar. Merve-Ömer Şık/ Köln

Yorumu oyla      69      51  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 18:45

Her yazarın okuru vardır.Ben her düşüncenin seslendirilmesini isterim.Tahammülsüzleri sevmem fikre fikirle muhalefet edilmesinden yanayım ve fikirlerine katılmadığı insanlara saldıranlardan nefret ederim.Sayın yazarın fikirlerine de katılmıyorum Özdemir İncenin de,Yılmaz Özdilinde ama seslerinin kısılmasına şiddetle karşı çıkarım.Keşke bir gazete içersinde de çeşitli düşünceler bir arada olsa.Mesela Türktime İki Chp li vekil bir parti meclisi üyesi ve aynı düşüncede yazarlar nasıl böyle güzelmi?

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 14:25

Özdemir İnde'den hemen sonra sn Turan'ın da Hürriyet'e el sallaması, Hürriyet'in niteliğindeki önlenemez düşüşün göstergesidir. Yılmaz Özdil'i de gönderirlerse, yalakalıkta doruğa çıkabilirler ama sanırım satışta büyük azalma olacağı kaygıları şimdilik buna engeldir.

Yorumu oyla      77      49  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 11:41

Milletimize hayirli olmasi dilegiyle diyelim...

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 11:26

Usta ellerinden hörmetle öperim,seni,okumak,büyük keyifdi,ayrıca özdemir ince hocamıda!yeni çıkaracağın gazeteni,büyük bir hevesle,bekliycem,eğilmedin,bükülmedin,ütülmedin,helal olsun sana usta!utanması gerekenlerin,utanmadığı bir ülkede,onurlu,gururlu,satılmadan,gerçek gazetecilk,yapmaya,çalıştın,ee,emir demiri,her zamanki gibi kesti,olsun!sen yeterki sağ ol,bizde yaşarsak,bu,çukur dönemler,içinde,nefes,alıp verdiğimiz en son ana kadar,seni,okumaya devam edeceğiz.saygılarımla USTAM!..

Yorumu oyla      75      50