YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 5 Nisan 2012 Perşembe 09:30

"Yetmez ama EVETçiler" ile kendince dalga geçeceksin,sonra UTANMADAN gelip 12 Eylül davasında MÜDAHİL olacaksın.Bunlar "SÜRÜDÜR,sürü" diye iddia sahiplerine hakaret etmekte bir beis görmeyeceksin dimi "Salı 13:09" yazan dostum.Varmı böyle bir mantık? Evet malesef sizin gibilerde var be dostum.H.Tahsin

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 20:28

Eski CHP mutlaka değiştirilmeli,mutlaka dönüştürülüp,halk ile kucaklaştırılmalı.Bilgi çağında,İletişim çağında fiber optik iletişim çağında,Devletin DİN BEZİRGANLIĞINA soyunması kadar absük bir durum olamaz.Uygar Dünyanın bugün gelmiş olduğu noktada,hala Marksist totalizim ile,Kızıl Faşizim ile,Irkçı faşizim ile,Teokratik Faşizim ile selamlaşarak Ülke yönetmeyi düşünenler,sürekli kafalarının üzerine çakılacaktır.ÖZGÜRLÜKLERİN sınırlandırıldığı ortamlar,bağnazlıkların kapısını aralar.H.Tahsin.

Yorumu oyla      63      60  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 17:16

Bizim Ülkemizde CHP kafası,chp zihniyeti olmamış olsaydı,yeminle söylüyorum,AKP iktidarları asla gerçekleşmezdi.Aşağıda 13.09 daki yorumcunun kafa yapısının tezahürü olan CHP zihniyeti var oldukça,değişmedikçe,AKP iktidarı BİN yıl sürer.CHP konuştukça,gurupbaşkanvekilleri SAÇMALADIKÇA,AKP %60 larıda aşarsa hiç kimse şaşırmasın.Halkı enayi yerine koymaktan artık vaz geçelim.Popülizmi bırakalım,pargmatizme yönelelim.Halk sürü değil.Herkes SÜRÜYÜ yakın çevresinde arasın.Başka yerde aramasın.H.Tahsi

Yorumu oyla      65      61  
teyze 3 Nisan 2012 Salı 16:58

Milli eğitim 1946-47’de gizli anlaşmalarla Amerikan danışmanların eline verildi.50’li yıllardan bugüne eğitim sisteminde yapılan değişikliklerin partilerle ilgisi yok“Yapana değil yaptırana bakın” Oktay Sinanoğlu böyle diyor.

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 16:50

Salı 13:09 ,Hayret be kardeşim,sen farklı bir yönetim şekli olduğunu mu düşünüyordun.Kimi zaman 27 Mayıs 1960 Teokrasisi,Kimi zaman 12 Eylül 1980 Teokrasisi,kimi zaman 28 Şubat 1997 Teokrasisi,Kimi zaman da günümüzün Teokratik anlayışı.Devletin DİN ile ne işi olur?İnceleyin bakalım İslam Dininin yüce PEYGAMBERİNİN Medine ve Mekke yönetimlerini,Hele bi inceleyin bakalım,günümüzün Devlet yönetimlerinden bin defa daha LAİK değilmiydi.Her türlü İNANÇ HÜRRİYETİNİ sağlamıyormuydu.H.Tahsin.

Yorumu oyla      66      61  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 13:38

Bu tartışmanın din eğitimi sloganından öteye gitmemesi ve sadece başlık üzerinden tartışılması ne kadar acı. Asıl olan içerik, tartışılması gereken bu içerik iken, içeriğin tartışılmamasının iktidar açısından gerekçesi din-din karşıtı üzerinden rant kazanımı; muhalefetin gerekçesi ise içerik için ne deseler havada kalacak olduğunu bilip kavgayı slogan üzerinden yapmak dışında bir alternatif üretememesindendir. H. Tahsin dostun dediği gibi keşke DEVLET, sadece DEVLET olsa. Olmayınca da bu. TS

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 13:09

H.Tahsin 10:51, köşeye sıkışınca her zaman olduğu gibi hemen ağzını bozup hakaret ve demagoji yolunu tercih ediyorsun. Senin ZEKA seviyenin öngördüğüne göre, din eğitimini devlet eliyle yapmakta olan Türkiye Cumhuriyeti, 60 yıldır Teokrasi ile yönetilmekte iken bir türlü İran olamamış nedense. Benim eleştirim gerçeklere ters bu çelişkili mantığın idi!

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 12:58

AKP hem hükümet hemde iktidar.Siyasetin her türlüsünü çok iyi kullanıyor.Muhalefet partilerini istediği kulvara çekerek kendi şartlarında yarıştırıyor.%99'u müslüman olan ülkede dini savunucu konumunda olunca, diğerleri din düşmanı uluyor muhalefet eksi puan alıyor.Kullandığınız oyun doğruluğunu bazıları ayrımcılık tohumları yeşermiye başlayınca anlayacaklardır.Muhalefetin kendini deplasmandan kurtarıp kendi sahasında maç yapmaya başlarsa galibiyet şansı artar. M.A.

Yorumu oyla      68      51  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 10:51

23.11 de yazan dostum,senin ZEKAN benim ne söylediğimi anlayacak seviyede değil.Devletin EĞİTİMİN Tümünden elini çekmesi lazım desem,senin zekan beni anlayabilir mi?.Devletin Diyanet işleri KURUMU olmaz desem,sen ne algılarsın acaba.Devlet EĞİTİM destek fonu KURMALI,Halk istediği kurumlarda,çocuklarının eğitimini yaptırabilmeli,fakat bu kurumların hiçbiri DEVLET kurumu olmamalı desem,söylediklerimden birşey anlayabilirmisin.Türkiye,din devleti,DİNSİZ Devlet olmamalı.DEVLET olmalı desem.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      66  
Gerçekvatandaş 3 Nisan 2012 Salı 10:10

(3) Lise süresi ise üç yıldan dört yıla çıkartılarak meslek lisesi haline dönüştürüldü. 1973–74 öğretim yılında CHP-MSP koalisyonu, İmam Hatip okullarının orta kısımlarını yeniden açtı ve İmam Hatip liselerine bütün üniversitelere giriş imkânı verdi... 1974 yılında 33 tane İmam Hatip Okulu açıldı. 1974-1975 Bülent Ecevit, 29 adet İmam Hatip okulu açtı.. 1978-1979 Bülent Ecevit, dört tane İmam Hatip Okulu daha açılmasını kararlaştırdı.. Ancak 1990 da DSP lideri Bülent Ecevit, CHP’den 23 yıl sonra oturduğu Başbakanlık koltuğunda İmam Hatip okullarının orta kısımlarının kapatılmasını kararlaştırdı.. Ne kadar da istikrarlı ve anlamlı politikalar izlenmiş değil mi?..

Yorumu oyla      63      49  
Gerçekvatandaş 3 Nisan 2012 Salı 10:09

(2) Din derslerinin normal okullarda eğitim-öğretim müfredatına konulması da bu döneme rastlar. Böylece okulların dördüncü ve beşinci sınıflarında seçmeli olarak okutulmak üzere din eğitimi başladı.. CHP'nin önerisi ile Ankara Üniversitesi bünyesinde ilk ilahiyat fakültesi açıldı.. 1962-1963 İsmet İnönü döneminde yedi adet İmam Hatip Okulu açıldı. 1971 Askeri darbenin ardından Necmettin Erbakan başkanlığındaki Milli Selamet Partisi(MSP) ile Bülent Ecevit başkanlığındaki CHP koalisyon ortağı oldu. Ağustos ayında yeni bir düzenlemeyle, İmam Hatip okullarının dört yıllık orta kısımları kapatıldı...

Yorumu oyla      62      49  
Gerçekvatandaş 3 Nisan 2012 Salı 10:09

(1) Şimdilerde imam hatip ortaokullarının açılması ile okullarda seçmelik din eğitimine şiddetle karşı çıkan CHP ve onun paralelindeki DSP iktidarları dönemlerindeki uygulamalarını kısaca hatırlatmak istiyorum.. Yorum sizlerin; 1948 de CHP imam, hatip, vaiz ve yüksek din okulları açılması için Meclis'e kanun teklifi verdi.. Ancak İmam Hatip Okulları yerine 10 aylık İmam Hatip Kursları açıldı.. Yine 1949 yılı başında dönemin iktidar partisi CHP, Ankara ve İstanbul'da iki tane İmam Hatip kursu açtı.. Bir süre sonra kurs sayısı sekize çıkartıldı…

Yorumu oyla      62      49  
hulya 3 Nisan 2012 Salı 09:58

Din adamları "KUR'AN I KERİM" i insanların kendilerinin yorumlamasına neden izin vermiyorlar.Devlet kitabın kitapçılarda bulunmasını sağlamak ve içindeki bilgilerin değiştirilmemesi,din adı altında başaka organizasyonların yapılmamasında bekçilik yapabilir ancak, gerisine neden karışılıyor.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 3 Nisan 2012 Salı 09:52

Offf of kardesım of be of,tabıkı karadenızın şırın bır ılçesı olan Of dan bahs etmıyorum,ısyanım Of a degıldır elbet.Sevgılı Bülent Bey e de ısyan etmıyorum pekı kıme ..anlatayım.Bılmem bılırmısınız Teyzemız olsaydı bılırdı yğce yaratanımıy bır Ayetı kerımesınde ne buyuruyor --ben sızı bana ıbadet edesınız dıye yarattım--Ayet bu kadar net ıken hala ben neden ret oyu verdım deyıp kılıf aramanın ne anlamı var..Allah hepımıse kendısıne yakışır bır kul olarak hareket etmemızı nasıp eylesın.Amın

Yorumu oyla      57      55  
hulya 3 Nisan 2012 Salı 09:52

Asırlardır insanoğlu din adamlarının bilimi reddedmelerinden çok çekmiştir.Dünya yuvarlak diyen Galileo Galilei'yi zindanlarda çürüten yine DİN ADAM'larıdır.Din SKOLASTİK DÜŞÜNCE'deki din adamlarının elinden kurtarılmadığı sürece insanoğlu eziyet çekmeye devam edecektir.2012'de cennetten tapu alanlar bulunabiliyorsa bu başarı DİN ADAMLARI'nın çalışmalrının başarısıdır.Atatürk'e şüpheyle bakılması din adamlarının başarısıdır.

Yorumu oyla      60      50  
hulya 3 Nisan 2012 Salı 09:34

Birileri sürekli olarak islama ve dinin üzerine oynuyormuş!...İNANÇ insanoğlunun yaradılışında var olan bir histir.Türklerin islamdan önce inanmadıklarınımı sanıyorsunuz.GÖK TANRISINA ALLAHA inanır gibi inanmış,ona kurbanlar kesmişlerdir.ALLAH indirdiği tüm kitaplarında insanoğlunun çıkmazlarda kaldığında doğru yolu gösterecek bilgiler sunmuştur.Ama din adamları başta özgür düşünce,siyasi,sosyal ve ekonomik yaşantı üzerinde etkilerini artırmış akıl ve bilimi ötelemişlerdir.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 23:11

H.Tahsin 19:55, yorumlarında hem Devletin İmam Hatip Okullarını savunuyor hem de devlet din öğretmemeli, yani din eğitimi vermemeli, aksi halde o rejimim adı teokrasi olur, İran olur diyorsun!!! Bu çelişkinin mantığı nedir?

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 21:33

Türk Eğitim sisteminin bugüne kadar süregelen uygulamaları ile Türk halkının geldiği nokta bellidir.28 Şubat skolastik bağnaz düşüncesinin ortaya koyduğu ideolojik yaklaşımın Türk gençliğin getirdiği NOKTADA bellidir.Bugün Türk halkının %25 şi hala tarımda çalışıyor.Liseyi bitiren gençlerimizin %90 ni VASIFSIZ işçi.Üniversiteyi bitiren gençliğin keza %70 şi yine VASIFSIZ personel statitüsünde her işi yaparım türünden elemanlar.Bilgi sektöründe çalışanlarımızın oranı BİNDE dokuzlarda.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      56  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 21:16

Gereği duyuyorsunuz?Benim son dönemlerde dikkatimi çeken birşey var birileri sürekli olarak islama ve dinin üzerine oynuyor ve ciddi ciddi bir islam düşmanlığı yapılıyor.Evet amerika ve avrupada bilinçli bir islamifobia aşılama çalışmaları var ama bu fobi nin vatandaşları müslüman olan bir ülkede yayılmaya çalışılması bana ilginç geliyor!!Ve bazı vatandaşlarımızında çeşitli kisvelerle itelenmeye çalışılan bu islam düşmanlığına bilinçsizce hatta sazanca destek vermesi beni çok üzüyor.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 21:15

28 Şubatın M.Güvenlik kararları şemsiyesi altında aldığı despotizim ve FAŞİZİM kokan kararlarını savunarak,ortaçağ SKOLASTİK düşünce(!) DÜŞÜNCESİZLİĞİNİ eleştirmek son derece absük bir manzara arzetmektedir.28 Şubat ATEİZMİ ile, İranın HUMEYNİ teokrasisi arasında hiçbir fark yoktur.Her ikiside yüzde yüz örtüşür.ATEİZİM SSCB de 80 yıl KESİNTİSİZ uygulamada kaldı ve ÇÖKTÜ.Şia teokrasisi de SSCB Ateizmi gibi çökmeye mahkümdür.HÜR DÜŞÜNCENİN önemini kavramalıyızki SORGULAMA melekemiz gelişsin.H.Tahs

Yorumu oyla      55      62  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 21:12

Sevgili Hülya kardeşim Şimdi skolastik düşünce yi diline dolamışsın bu sıralarda bizimle ne alakası var:)Hırıstyanların sorunu o tamam bir benzeşme belirlemiş ve dinin bilimin ve düşüncenin önüne geçmesinin sakıncalarına dem vurmak istemişsin ama şimdi imam hatip oluncamı bu tehlike doğacak?Herşeyi tehlike ve tehtid gören zihniyet senin korkularından daha korkulşacak bir paranoyadır.Dinin çok konuşulmasını yada kullanılşmasını istemiyorsanız uğraşmayın onunla!Neden herkesin inancını sorgulama-

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 20:14

Hulya kardeşim,Sivas olayları vuku bulduğunda,İç işleri bakanı bölge kökenli Gazioğlu,İ.Sezgin keza bölge kökenli dersim göçmeni aydın milletvekili,Erdal İnönü başbakan yardımcısı,Seyfi Oktay keza bölge kökenli Alevi dedesi bir Adalet bakanı.Kendisinden sonra gelen M.Moğoltayda bölge kökenli Alevi dedesi bir Adalet bakanı.Sivas Valisi ise E.İnönü,nün özel kalem müdürlüğünü yapmış ve E.İnönü tarafından Sivasa VALİ atanmış biri.Tek cümle.Biz bu FİLİMİ görmüştük.1912 ile 1923 arasında.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      62  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 19:55

Hulya hanım, LAİKLİĞİN doğru TANIMINI yaparsak,sorun çözülmüş olur.CHP çıkıp Din ve Vicdan ÖZGÜRLÜĞÜNÜ teminat altına alacak yasal düzenlemeyi TBMM ye sunsun,Bireysel tercih özgürlüğünü teminat altına alan yasal düzenlemeyi TBMM ye sunsun,AKP ve MHP de destek olmasın,sonrada seçime gidilsin bakalım sonuç ne olacak.18.03 deki arkadaşım,herkes İNANDIĞI kutsalı üzerine yemin edebilmeli.Bunun bizim tartışmamızla bir ilgisi yok.Devlet DİN öğretmez,öğretirse TEOKRATİK rjim olur İran olur.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 18:03

O uygar ülkelerden ABD de mecliste, senato da ve mahkemelerde yeminler İncil'e el basılarak yapılır. Ayrıca (Türkiye dahil) çoğu Hristiyan okulları içerisinde küçük kiliseler ve günah çıkarma yerleri bile vardır. Biz o ülkelere göre kat be kat laik'iz. Benim ortaokulda okuduğum dönemlerde de zorunlu din ve ahlak dersi vardı. Namaz kılma, abdest alma ve Kur'an dan sure ezberleri falan da öğretilirdi. Bu konuda hiç sorun yaşamadık. O nedenle yazarımızın öne sürdüğü endişelere katılmıyorum.

Yorumu oyla      61      52  
hulya 2 Nisan 2012 Pazartesi 16:58

Syn H.Tasin abi:Din ÖZGÜRLÜĞÜNÜN teminatı olacak yasa tasarısı nasıl olabilir mesela? Ben "SKOLASTİK DÜŞÜNCE"nin ülkeye vereceği zararları anlatma konusunda örnek verebilirim, mesela "Sivas olayları bir daha yaşanmasın,insan yakmak için organize olacak İNSAN bulamasınlar" diye başlayabilirler...

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 12:23

Hulya hanıma yanıt-2,CHP Ateizim denilen DİNİ inancın AVUKATLIĞINI yaparak,Halkının %90 nının Müslüman olduğu bir Ülke halkından oy alamaz.Alacağı maksimum oy da 12 Haziranı yukarı geçmez.CHP bir an önce İNANÇ Özgürlüğünün TEMİNATI olduğunu Türk halkına anlatmalı ve halkı ikna etmeli.Son eğitim yasası sürecinde de tıpkı 12 Eylül Referandumunda olduğu gibi Halkın eleştirilerine imkan tanımıştır.CHP nin tutumuna halk taktirle yaklaşmamaktadır.CHP bu tutmu ile marjinalleşir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      59      62  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 12:18

Hulya hanım,tıpkı CHP de sizin baktığınız pencereden baktığı için HALKTAN oy alamıyor.Sizin baktığınız pencereden hiçbir tehlikeli durum görünmüyor.Çünkü 28 Şubat sürecinin getirdiği mevcut eğitim,son getirilenden çok daha iğren ve aşağılık bir manzara yansıtıyordu.Hükümetin yanlışı 4+4+4 de değil,yanlış Dini öğretilerin Devlet eli ile yapılmasındadır.Yanlışın BÜYÜ,ĞÜ budur.CHP çıksın,Din ÖZGÜRLÜĞÜNÜN teminatı olacak yasat tasarılarını sunsun,Halkı ancak ikna edebilir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      64  
hulya 2 Nisan 2012 Pazartesi 10:12

2-ÖNEMLİ:Chp tabanı "SKOLASTİK DÜŞÜNCE" tuzağına düşmez.Çocuklarını sırf barınsınlar diye SKOLASTİK DÜŞÜNCEYE teslim etmez.O bakımdan CHP yönetimi kendi tabanını memnun etmeyle zaman kaybetmeyip,tüm Anadolu'nun anlayacağı dilde "SKOLASTİK DÜŞÜNCE"nin ülkeye vereceği zararları anlatmalıdır.

Yorumu oyla      61      55  
hulya 2 Nisan 2012 Pazartesi 10:04

1-ÖNEMLİ:Bütün kurgu bunun etrafında dönüyor;Yeni sistemin ilk kademesi olan 4 yıl bittikten sonra öğrenci ortaokula geçecek ve önüne 3 seçenek çıkacak:Genel ortaokul, mesleki/teknik ortaokul ve imam hatip ortaokulu...İŞTE çocuk kapma yarışı dediğim şey budur.En çok çocuk KAPAN sistem hangisi ise:O TÜRKİYENİN geleceğini ŞEKİLLENDİRECKTİR.

Yorumu oyla      62      53  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 09:24

Sn Totem,Gezegenimizin en UYGAR ülkelerinin hangisinde DEVLET ELİ ile DİN öğretisi var.Birtek örnek veremezsiniz,çünkü yoktur.Nerede var?,TEOKRATİK Ülkelerde var.Demokratik Ülkelerde Din ÖZGÜRLÜĞÜ teminat altındadır,Devlet tahakkümü altında değildir.Bu tür uygulama DELİLİKTEN de öte VAHİM bir durumdur.Dindersinin Devlet kurumlarında verilmesi AHLAKİ bir sorundur.Dini OKULLAR serbes bırakılmalı ve Devletin elinden çıkarılıp,özel kurumlara devredilmeli.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      64  
Misafir 2 Nisan 2012 Pazartesi 09:19

SnKuşoğlunun birkısım rahatsızlığını bende duyuyorum.Özetle ZORUNLU Eğitimin 12 yıla çıkarılmasından ötürü hükümete TEŞEKKÜR ediyorum,Keza İmamhatiplerin Orta kısmının açılması içinde teşekkür ediyorum.Fakaat,Din derslerinin,seçmeli(!),seçmesiz müfredata sokulması dolaysı ile hükümete TEESSÜF ediyorum.Muhalefete de sitemim Ülkemin her Mahallesinde yüzlerce İNTERNET var,Türk Halkı KANUN METNİNİ sizden daha iyi biliyor,Halkı ENAYİ yerine koymaktan artık VAZGEÇİN.Yoksa halk sizden vazgeçecek.H.Tahs

Yorumu oyla      55      63  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 00:49

Acımasız dayatmacılar var.Şimdi ben kimden yana olayım?Keskin ve tahammülsüz insanlardan nefret ediyorum,kendi düşüncesinden olmayanlara saldıranlardan nefret ediyorum.Yeni yapı ve dolayısı ile hükümetin eleştirilecek çok yönü var ama onu eleştirenlere bakıyorum geçmişteki bin beter yapıları savunuyorlar.Neden Akp yi destekliyorum?Çünkü;Türkiyedeki eski zihniyeti sevmiyorum çünkü Halkını hiçe sayıp inançlarına engel olmak isteyen ve halkı koyun gören zihniyeti sevmiyorum.

Yorumu oyla      61      54  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 00:46

Bu derece öfke dolu şuursuz yığınlarla aynı söylemi dillendirmek bile rahatsız ediyor beni.Keşke daha akılcıl ve tahammüle dayalı bir tartışma ortamı olsa o zaman sanırım uzlaşı daha kolay olur.Ben bu sistemden çok ortadaki ikiyüzlü ve riyakar tavırlara kızıyorum yoksa tabiki insanlar farklı düşünebilirler.Ama biliyorum ki eğitim sistemi ve çocuklarımız zerre umurlarında değil tek dertleri ideolojik hırsları.hükümete bazı şeyleri dayatıyor diye kızıyorum ama karşı cenaha bakıyorum daha sert ve-

Yorumu oyla      61      53  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 00:42

Bundan emin değilim ve kesin emin olanlarada hep şüphe ile bakarım.Birilerinin korkularını anlayabilirim ama islam deyince zıpkın yemiş gibi zıplayanları anlayamam.şimdi samimi olmacaksak burada ve birçok ortamda salt islama ve inançlı insanlara ifrit oldukları için hükümete ve dolayısı ile tüm politikalarına karşı çıkanlar var.Ve en çok üzüldüğüm durumda salt bu fanatik ve şuursuz insanların taşkınlıklarına cevap vereceğim diye bazen eleştireceğim varsada hükümeti eleştirmek gelmiyor içimden-

Yorumu oyla      61      53  
TOTEM 2 Nisan 2012 Pazartesi 00:39

Samimiyet! Benim en değer verdiğim kriterdir.Hepimiz farklı çevrelerde ve farklı aile yapılarında yetişmiş farklı insanlarız ve buna paralel olarak birçok konuda düşüncelerimizin veya bakış açılarımızında farklı olması doğaldır.Sen neden benim gibi düşünmüyorsun diyerek kimseye kızamam,bana kızanıda dikkate almam.Şimdi sayın yazar kendince bu kanun teklifine neden hayır dediğini anlatmış.düşüncelerine katılırım yada katılmam ama kararına saygı duymalıyım.Belki sayın vekil haklıdır belkide ben-

Yorumu oyla      61      53