YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Mart 2012 Perşembe 10:51

Sn Kuşoğlu,28 Şubat 1997 ile birlikte başalayan süreç içerisinde, 2002 yılına kadar Türkiyede içi boşaltılan BANKALARIN akıbeti hakkında bir ARAŞTIRMA,soruşturma önergesi vermeyi DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ.Bu araştırma ve soruşturma önergesini vermek bir VATAN borcu olduğununu düşünmüyormusunuz.Ana Muhalefet partisinin tüm milletvekillerinin altında imzası olan bu teklifin TBMM ye verilip,takipçisi olmak en büyük yurttaşlık gereği olduğunu düşünüyorum.Sivil İnsiyatif.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 8 Mart 2012 Perşembe 10:15

12 Eylül 1980 ile 2008 arası Türk Hazinesinin ödediği toplam FAİZ 1.5 Trilyon Dolar.Bu miktarın %74 ü 1991-2003 arasında ÖDENDİ.Doğrumu doğru.28 Şubat 1997 süreci ne zaman başladı?-12 Eylül DARBESİ ile başladı.Hayır 11 Kasım 1938 den itibaren başladı.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 7 Mart 2012 Çarşamba 14:39

Sayin yazar;Bugünden tezi yok,üniversitelerde ikna odalarinin mimarlarini partinizin uzaklastirip,laik olduklari yere göndermelisiniz.Bu tür kafa yapisina sahip olanlar icin belki partinizin icinde ikna odalari karabilir onlarinda toplumla kaynasmasini saglayabilirsiniz.Dünyada gezmedigim görmedigim ülke yok gibi,bu tür inkärci sadist insanlara raslamadim.Inkärcilik ve at gözlükleriyle dolasmak ana muhalif partiye yakismiyor.Kilicdar beyin en büyük sorunu Basbakan degildir bu modern cahillerdir

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 6 Mart 2012 Salı 22:56

Emperyalist batı karşıtı bir solcuyum,fakat batının kirli eli ve maşası olan 28 şubatın batı çalışma gurubunun Türkiyede aldığı kararların tamamının uygulanması için adeta yırtınırcasına mücadele ederim.Nasıl solcuyum ama(!).Solculuğumu beğeniyorsunuz değil mi?

Yorumu oyla      60      51  
teyze 6 Mart 2012 Salı 15:21

Demokrasi dersinden geçen tek kurum Fransız Anayasa Mahkemesi oldu doğru da, bu sefer ben çelişkide kaldım.Bizim anayasa bazı şeylere müdahale edince kızıyordum Fransızlarınki edince ohhh iyi oldu dedim.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 6 Mart 2012 Salı 10:25

Demokrasi nedir? Kelimelerle süslenerek kesilen yaş günü pastası değildir. Demokrasi; Saygıyı, yetkiyi ve imkanları paylaşmaktır. Ve demokrasi konusunda geçmişten ilginç bir örnek; Osmanlı bir cihan imparatorluğu olmasına rağmen, meydanlarda bağıran bir kaçyüz kişinin "istemezük" itirazları ile bir imparator değiştirilebiliyor,alaşağı edilebiliyordu. Günümüzde dünyanın birçok ülkesinde sokaklarda binlerce insan çeşitli konularda itiraz etmesine rağmen neden bir şey değişmemektedir? (canmehmet)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 21:12

Totem,"ordu göreve" diye pankart acanlar, biricik nazli cocuklarini askere göndermemek icin her kapiyi her kiliti denemislerdir.Ordumuzu babalarinin yazlik evi olanlar görenler birde Türk olsalardi gam yemezdik vallahi.Kripto kimlikli bu zevatlar bir gün yakayi ele vereceklerini hic düsünmemislerdir.Iste keserin bir gün dönecegini, hesabin ödetilecegini gtördüler.Mevlam eylerse güzel eyler..

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 20:34

Yasayan, yasamayan her demokrat kimlikli veya tövbekar olmus postal yandaslari bir araya gelip rahmetli N.Erbakan´in kabrine gidip ilk önce dua edip daha sonra kendilerini af etmesi icin YALVARMALIDIRLAR.Erbakana yapilanlar rahmetli Menderese yapilanlari aratmayacak seviyedeydi.Eger bir ülkede hirsizliktan arsizliktan dolayi ceza varsa,parti kapatmak icin her türlü canbazligi yapanlarada cezayi müeyyide uygulanmalidir ki bir daha hic kimse bu tür densizlige kalkismasin.YS

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 17:54

Sayın Vekil,"Bana göre maalesef toplum olarak demokrasiden çakmışız…" demektedir. Biz zamanında her konuşanın (muhalefet edenin) kafasına ilmik geçirdiysek ulaşılan sonucun bu olması doğal karşılanmalıdır. Osmanlı bile muhalefeti asmıyor sürgün ediyordu. Anlaşılan bu konularda konuşulması gereken çok meselemiz bulunmaktadır. Günümüzde hala okuyucu yorumlarını domates misali seçen gazete yönetimleri bulunmaktadır. Bu ülkede kısa sürede çokseslilik gelişebilir mi?(canmehmet)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 15:59

OWLEYE ; Gerek BÇG gerekse de bahse konu süreçlerde dahli olduğu bilinen ancak metafizik varlık muamelesi gören çevik bir vardı..Hafıza hücrelerine yapılan huruç harekatının başarısından olsa gerek pek anımsanmamakta..Medya ayağındaki müsebbiblerin günah çıkarmadan önce ayakkabılarını çıkarmaları esasında hoş bir görüntü..Sizin de vurguladığınız gibi geç kalmış cesaretten olsa olsa kokusunu gizlemeyen necaset çıkar.....

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 5 Mart 2012 Pazartesi 14:48

Affettirirmi?15 yıl öncesine gitmeye gerek yok daha dün 'ORDU GÖREVE'Pankartları taşıyan sözümona aydınlar için söyleyecek tek sözünüz yokmu?Yok tabi zira sizde bu cenahın vekilisiniz ve cenahınızın tüm ayıplarını örtbas edip birde hiç sıkılmadan bir komplo teorisi ile tüm bu günahların vebalini başkalarına atabilecek kadar cüretkar ve samimiyetsizsiniz.Lütfen artık bizleri kandırmayın ve daha doğrusu kendinizi kandırmayın hiçbirinizini misyonu halkın ve ülkenin menfaalerini gözetmek değil.

Yorumu oyla      57      53  
TOTEM 5 Mart 2012 Pazartesi 14:45

Geçmişteki ayıpları bu şekilde örtmeye çalışıp sonrada Abd muhabbetine girip finalde de 28 şubat aslında Abd nin bir planıydı ve bugünlerde Akp yi böylesi güçlü kılmaktı gibisinden sınırları zorlayan bir komplo teorisinin haklı olduğunu varsaysakta sizlerin ve demokrat yada solcu geçinen yığınların o günlerde göstermiş olduğu duyarsızlığı hatta iğrenç yaltaklanma durumunu aklarmı?Sizleri aklarmı sayın vekil ya partinizi?Yada birlikte yürüdüğünüz kişilerin ikiyüzlü ve anti,demokrat tavırlarını-

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 12:13

CHP de son günlerde OLUMLU yönde önemli gelişmler olmasına rağmen,malesef bazı HANDİKAPLARINDAN bir türlü kurtulamıyor.Nedir bunlar.Oligarşik yapılardan uzaklaşamamak,Militarist yapılara MESAFE koyamamak,Jüristokratik bir yapıya sürekli ihtiyaç duymak.Oysa CHP bunların tümünü red edip,Halkın taleplerine kulak vermeli.Dün M.A.Birandı,C.çandarı ve benzerlerini ATEŞE atıp,bugün N.Şenere,A.Şık,M.Balbaya sahip çıkan çakma gazetecilerin rehberliğine ihtiyaç duymamalı.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      60  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 11:58

Hayatimin her döneminde kendi gözünde mertegi göremeyenlerle aram hep serin bilinmistir,köse yazisinin her satirini okuyunca sizin ali cenapliginiza hayran kaldim sayin hemserim gönül dostu Bülent bey.Siz böyle kisisel kritik yapmaya devam edin, göreceksinizki zamanla daha yukari tirmandikca "asgidakileri" kücük göreceksiniz.Burada ifade etmiye calistigim "kücük" ayakbagi olanlar ve her seyi ben bilirim takintisi olanlardir yanlis anlasilmasin. 1453

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 11:48

Sn Kuşoğlu,yazınızda dile getirmiş olduğunuz tespitlerin önemli bir kısmına katılmakla birlikte,"TÜSİAD" adı verile Rantiye ve Yüksek FAİZ derneğinin tercümanı pozisyonuna girmenize inanamıyorum.Istanbul DÜKKALIĞININ tefeci-rantiyeci kuruluşu olan "Birleşik KAPİTALİSTLER dayanışma derneği" işlevinde olan bu kurumu Ülkemizde emekliliklerinden sonra bunlardan İKİNCİ MAAŞLARINI alacak olan MİLİTARİST yapıların dışında kimse bunları dikkate almaz.Sn Kuşoğluda LÜTFEN almasın.Sevgilerimle.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      64  
Misafir 5 Mart 2012 Pazartesi 11:39

Çok kimse kendi işini doğru dürüst yapmıyor,bilemiyor.Çok bilirmiş gibi işine geldiği şeklinde birbirinin işine müdahale ediyor.Bu demokrasi bize biraz bol geliyor,sınırımızı bilemiyoruz.Senin benim adamım demeden,işimize gelir veya gelmez doğruya doğru,yanlışa yanlış diyebilmeliyiz.Memleket deneme yanılma metoduyla yönetildiği için kanun tasarı ve tekliflerinde yanlışlık, eksiklik varsa insanlarımız bir fatura öder,sonra düzeltilir.AKPnin mecliste her işi yapacak çoğunluğu var.Hayırlı İŞLER.M.A

Yorumu oyla      63      51