YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Şubat 2012 Pazartesi 18:31

Talat bey sıze ozel bı soru sormak ıstıyorum. erkan Tan'ın proğramında tapelerde Azız Yıldırım başbakana küfür edıyor dedınız. ısrarla da doğru olduğunu soyledınız. Tapelerde ve ek klasorlerde oyle bır sey olmadığı ortaya cıktı. Ne dıyeceksınız? Hapıste kı adama cevap vermem demıstınız de bı yazınızda. Ama hapıste kı adamı çok guzel zor durumda bırakmıstınız. Bunu acıklarsanız objektıf gazetecılıgınızı degerlendıracağım. Merakla beklıyorum.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 20 Şubat 2012 Pazartesi 15:32

Gazetecileridir. ve çoğunun gazetecilikle alakaları bile yoktur.Neden basın İstanbul barosunun Kck dolayısı ile tutuklanan avukatları savunmak amacı ile yürüyüşler düzenlediğini yayınlamaz yada üzerine kafa yormaz.Kesk in içersinde birçok Kck ve Pkk yanlısının olması neden hiçkimseye garip gelmez?Zira sen ben kavgası öylesine hayasız bir hal almış ki karşı tarafa bir gol atmak uğruna şeytanla ittifak yapmaktan yada onun herzelerini görmezden gelmekten bie çekinmez hale gelmişler.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 20 Şubat 2012 Pazartesi 15:29

Ben basından hiç memnun değilim!zira tümü sürekli aynı tavşanın peşinden koşan tazılar gibiler.Buna öylesine kaptırıyorlar ki kendilerini yanlarında fink atan onlarca haber ve tuhaflığın farkına varamıyorlar.Ve insanlarıda yanlış yönlendiriyorlar.Örnekler vereyim size Örneğin basında sürekli tutuklu gazetecilerden bahsedilip yüzlerle ifade edilen sayıda gazetecinin tutuklu olduğu söylenir ama hiçbiri şu detaya girmez bu gazetecilerin yüzde sekseni Pkk ya yakın haber ajanslarının sözümona-

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 18 Şubat 2012 Cumartesi 16:58

Ençok neye ifrit oluyorum biliyormusunuz?birilerinin oradan buradan okuduklarını burada satarak sanki kati teşhisi koyarmış gibi ahkam kesmelerine!Sanarsın ki dünyanın tüm istihbarat örgütleri kendisine çalışıyor vatandaş öyle emin konuşuyorki işin sırrını çözmüş.hiçolmazsa bence,diyerek başlayın.Beyninizi bu derece yönlendirmeler açmayın bırakın kendiside muhakemede bulunsun.Eskidende bazı arkadaşlar vardı Oda tv de ne okudularsa burada harfiharfine yazarlar yorum diye yutturmaya çalışırlardı:)

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 17 Şubat 2012 Cuma 11:13

gelınen noktada bakıldı ki, AK parti gücü kendinden menkul sanıyor. 'Bir dur bakalım' denildi.Bu memlekette Bir tane tek adam var o da pensilvanya da yaşıyor. AK Partinin kendisinin sandığı adamların hepsi talimatla hükümete hizmet ediyor. Görevden alınan savcı Sarıkaya acaba nasıl özel yetkili olarak atandı bir araştırın bakalım. İktidarın has adamıyken ne oldu da böyle oldu. gercı yok ama başbakanı ipe götürecek böyle bir düğmeye basmaya k,min gücü yeter! Aklınıza bırı gelıyor mu?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 17 Şubat 2012 Cuma 11:09

Başbakanın tek adam haline getırılmesı (gelmesı değil)bu sonucu kaçınılmaz doğuracaktı. Başbakan kendısını gercekten tek adam sanmaya başladı ve buda Pensılvanyayı ürküttü. Yaşananlar özetle cemaatin başbakana bir uyarısıdır. cemaatın 25 yıldır özenle yetiştirdiği ilk söylemıne uygun adlıye ve emnıyeti kontrol etme mekanızmasının yetiştirdiği kişiler olmasa hangı tabanından AK Parti bu kadar yerleştırme yapıp ozellıkle yargıyı ele gecırebılecektı. Cemaat adamlarını AK Partiye servıs ettı.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 17 Şubat 2012 Cuma 11:02

Seda Sayan ilk şarkıcılık anlaşmasını rahmetli Yalçın Sürmeli ile yaparak Sürmeli otellerınde 1983 yılında sahne almaya başladı. Adana Sürmelı'de kı programında Gundüz Çölgeçen pırlanta bır yüzük hediye etti. O gece ve sonrasını sayın Sayan! Anlatsın. Allahım kımler bu memlekette ınsan tımsalı olarak gezıyor kıymet buluyor, akıllara zıyan. Savcıları bırakın, ALLAH gorsun ıslah etsın. Turgut'un davasından 4 yıl 2 ay ceza aldı. Ondan nasıl yırtacak onu seyredın esas. Canım Türkiyem

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 15 Şubat 2012 Çarşamba 22:21

seda sayan kimki hangi bilgi ve kültürüyle millet onu baştacı yaptı anlamış değilim tuturmuşlar bir kadırgalı bilgi ve kültürün olmadığı bir programcı bana göre

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 15 Şubat 2012 Çarşamba 12:31

Son sorum ilgili Savcılara; Seda Sayan’a Türkiye’nin yasalarla yönetildiğini hatırlatmayı düşünüyor musunuz? Pardon, duyamadım!diyor sayın Atilla.Ben de sade bir vatandaş olarak aynı soruyu sorma hakkını kendimde buluyorum. çünkü anayasanın 10 md:Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir diyor.evet saygıdeğer savcılarımız;bekliyoruz ve göreceğiz.Ahmet P.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 15 Şubat 2012 Çarşamba 11:28

Sn Atilla,Hedef Hakan Fidanı yok etmek Fidanı yok etmek isteyenler ise,İsrail ve ABD dedki NEOCONLAR.Zira H.Fidan var olduğu sürece,Türkiye SURİYEYE saldırmaz ve dolaysı ile Türkiye-İRAN Savaşının düğmesine basılma imkanı yakalanamaz.1915-26 arasında Batılıların ORTADOĞUDAKİ paylaşım sınırlarını,yeniden resetlemeye kalkmalarının ardında yatan neden,Ortadoğudaki GÜÇ dengelerinin Türkiye lehine değişmesi.Bu nedenle yeni bir paylaşım için,Türkiye-İran,Türkiye Suriye kapışması ranmakatadır.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 14 Şubat 2012 Salı 15:04

TOTEM-3 Gelişmeler belli ve bildik çevreleri paniğe sürüklemiş ve hemen harekete geçmişler.Her ne kadar hükümetin bu konudaki savunma refleksini kaba ve rahatsız edici bulsam da bu çaba şuan için bertaraf edilmiştir.Hakan Fidan çok inandığım ve değerli bulduğum bir asker ve istihbaratçı onun astsubaylıktan gelmesini ağızlarına sakız edip küçümseyenler nedense akademik kariyerini görmezden geliyorlar.Mit in dış istihbarata ağırlık verme çalışmaları ise biliyorum ki birçok ülkeyi huzursuz etti.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 14 Şubat 2012 Salı 15:01

TOTEM-2Benziyor.Zira sürekli Mit ve Hakan Fidan üzerinden senaryo ve oyunlar sergileniyor.Ve bu kampanyaların zamanlamasına bakınca şüpheye düşmemek elde değil.Son dönemlerde Pkk ile mücadelede ibrenin tersine dönmesi sizlerinden dikkatinizden kaçmıyordur herhalde.Sanırım son birkaç ayda 5o den fazla Pkk lı terörist öldürüldü ve yüzlerce KCK mensubu tutuklandı hal tamda böyleyken Mit in ve hükümetin Pkk ve Kck ile sarmaş dolaş ve işbirliğinde olduğuna dair iddialara inanmak güç.Belli ki son-

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 14 Şubat 2012 Salı 14:57

TOTEM-Hepimiz adeta uzman doktor kesilmişiz ve o derece öz güvenimiz yüksek ki!Birkaç veriye dayanarak hemen kesin teşhisi koyuyoruz.Son gelişen olayları analiz etmek gerçekten zor her zamanki gibi bir dolu komplo teorisi havada uçuşuyor. Belki bunlardan biri gerçektir ama hangisi sorusuna gelince,herkes işine gelen teorinin gerçekliğine inanıyor.Detaylarda benimde hoşuma gitmeyen gelişmeler olsada benim şahsi fikrim Mit in son dönemdeki yapılanmaları belli kesim hatta ülkeleri rahatsız etmişe-

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 13 Şubat 2012 Pazartesi 23:20

Çingeneler zamanımı,kasetler zamanımı bir film vardı tam hatırlayamadım.Yönetmenide Emir Kusturica'mıydı,Emir Büyükyerden'miydi neydi? Diğer konuyu bu yazıya eklediğinizden; ancak sosyolojik travmalarımız açısından değerlendirilebilir.O da bir kaset fatihi galiba?Değerlendirin beni şeklinde partilere ekranlardan verdiği mesaj yerini bulmadımı,duruşuna katmadeğer olamadımıki?

Yorumu oyla      54      49