YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Ocak 2012 Çarşamba 13:28

Sevgili Bulent bey kardeşim, Milletvekili EYLEM yapmaz.Milletvekili PROJE üretir,ürettiği projelerini Halka anlatır.Söyleyin CHP Gurubundaki arkadaşlarınıza, bıraksınlar eylemciliği, bıraksınlar ŞOVMENLİĞİ de FİKİR üretsinler, Proje üretsinler.Bunları başarabilmek içinde Dünyayı takip etmeleri gerekir.kulislerdeki hizip dedikodusu üretmekten fırsat bulabilirlerse,proje üretmeye daha fazla vakit ayırabilirler.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 16:57

CHP de küme düsürülmelidir,tabiki Türk yargisi tarafindan degil;Insan haklari evrensel hukunu cigneyip darbelere canak tuttugu icin.Zavalli Fenerin 10 tane sikesi varsa bunlarin 100 tane var.Eger bir baba yigit insan haklari mahkemesine bas vurup;Arkadas bu CHP ülkemde yillardir demokrasiyi sekteye ugratti davaciyim derse 2. kisisi ben olcagim dava acmasi icin.Yeter be biktik bu Halk partisi zihniyetinden.Nerede demokrasi yerle bir oldu tasi kaldir altindan cikarlar(!)

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 16:46

Bir gün hic üsenmeden 100 tane Almana, Almanyanin G.Kurmay Baskaninin ismini sordum aldigim cevaplar karsisinda SCHOCK oldum ! Soruya 60 kisi sen APTALMISIN cevabini vediler,bende onlara esas CATLAK sizsiniz diye söyledim;KOSKOCA GENERALINIZIN ismini bilmiyorsunz.Soruya 30 kisi ise ben sectiklerimin ismini bilirim yani MSB ninin.En son 10 kiside mantiksiz soruna cevap vermiyorum diye cevap verdiler.Ulen biz G.Kurmay Baskanlarinin yedi göbegini biliriz, neredeyse bütün omuzu kalabaliklarin..

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 16:11

İç ve dış dinamikler meselesi; kendi başına ayakların üzerinde duramayanlar, bir tarafa yaslanarak bağımsızlığını koruyamaz. Bundan ne anlayalım? Dışarıda yağmur, birinin elinde de altına birkaç kişinin korunacağı büyüklükte bir şemsiye bulunmaktadır? Yağmurdan korunmak için o şemsiyenin altına girerseniz, ev sahibini şartlarına tabi olursunuz. Çözüm; Biz I. Dünya Savaşının sonucu itibariyle tüm değerlerimizi kaybettik. Kazananlar her şeyi aldılar. Kaybettiklerimizi zafer gördük! (canmehmet)

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 16:02

Bu ülke neden uzun yıllar bir arpa boyu yol alamamıştır? Cevabını ekonomik sistemimizi örnek olarak aldığımız Rusların (1893) maliye bakanı Witte vermektedir. “Ekonomide millî sistem ile merkezi ve diktatörce bir kontrol, doğru planlanmış gelişmeci bir ekonomiyi doğuracaktır.” Bizde yaptığımız devletçilikle 20'inci asrı kaybettik. Ne derler? Zorla güzellik olmuyor. Ve..."Bizim ekonomik dediğimiz meseleler aslında sosyal ve kültüreldir" Halk dışlanarak bir yere gidilememektedir. (Canmehmet)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 15:55

Mesele askerin hükümeti yıpratmak için kaç site kurması değildir. Mesele, askerin siyasete bulaşmasıdır. Bulaştı mı, bulaşmadı mı? Bunun cevabı, bulaşmıştır. Bu durumda tartışmanın amacı, birilerini aklamak mı? CHP hep bunu mu yapacak, halkın iradesine hep yan mı bakacaktır?(canmehmet)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 15:52

İfadenin Sayın Başbuğ tarafından seslendirildiğini kabul ederek soruyoruz; "Biz izin vermezsen nah girerler!" Nereye girerler, mahkeme kararı ile kozmik odaya. Bu ifadelerle neyi ima ediyoruz? Saltanat ve padişahlığımızı. Bu kadar açık şekilde. Ve... Bir askeri birlik parola listesi hazırlamaktadır. Hazırlanan listede; "İşaret; adi, Parola; Başbakan"dır. Bu ifadeler üzerine kim ne demiştir? Başbakan kimdir? Halkın temsilcisi. Bu durumda muhatap kim? herhalde millet! (canmehmet)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 10 Ocak 2012 Salı 14:31

Bir gün herkes,ama herkes darbeci,cuntacı ve vesayetçi düşmanı olacaktır.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 10 Ocak 2012 Salı 12:57

Ve fırsatları iyi değerlendirir.Zira ben her yeni oluşumun yeni fırsatlar yarattığını düşünürüm. Dünyadaki bu değişimde fırsatlar yaratıyor mesele bunu ülkemiz lehine kullanabilmek.şuan hükümetin beğendiğim ve beğenmediğim icraatleri var ve beni endişelendiren bazı tavırları ama buna rağmen gelecekten endişe duyuyorum diye geçmişteki yanlışları savunamam lakin endişelerimin hayata geçmeye başladığını hissettiğim an en yüksek perdeden eleştiririm.bir vatandaş olarak yapabileceğim bu.

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 10 Ocak 2012 Salı 12:54

Ne kadar samimi bilemem ama gerek fikirlerimiz,gereksede endişelerimiz bu konuda sayın yazarla bire bir örtüşüyor.Ben herhangi bir güç odağının herşeye hakim olmasını ve başına buyruk davranmasını asla istemiyorum.eğer bugün oy verdiğim veya desteklediğim yapıların dün tasviye edilenler gibi bir yapı oluşturmasını alkışlarsam dün eleştirdiklerimden ne farkım kalır.dış güçler ve konjonktürün bende Akp nin gücünde ve yükselişinde etken olduğunu bende düşünüyorum.Umarım şimdiki yönetim değişimleri-

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 9 Ocak 2012 Pazartesi 19:29

Sevgili Bulent bey,Bir kural vardır,"Değişimi gerektiğinde sen yapmazsan,gün gelir senin yerine başkaları yapar"...Bana göre 1970 lerin içerisinde yapmamız gereken değişimi 2000 li yılların ilk çeyreğine sığdırmaya çalışıyoruz.Geçirmekte olduğumuz hızlı değişimde, rahmetli Özalın DAHLİ büyüktür.Dönem-dönem takozlar atılmamış olsaydı,bugünlerde çok daha farklı değişimi,çok daha farklı sosyal evrimi yaşıyor olacaktık diye düşünüyorum.UNUTMADAN,Türkiye Atatürkün koyduğu ROTADAN çıkmaz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 9 Ocak 2012 Pazartesi 15:28

Her ne kadar yazarimizi bagrimiza bassakta, yazdigi analizlere katilmk gibi bir düsüncemiz yoktur ve olmamalidir.Ortadogudaki ve dünyadadaki gelismeleri kendisinin baktigi gözlükten bakabilmek icin gerceklerin uyusturulmus olmasi gerekiyor.Ben sahsen uydu devlet yada filan eksenli yönlendirilmelere katilmiyorum.Her devlet kendi oyununu oynuyor,bu oyun kücük olur büyük olur buda bir tartisma konusudur.Artik bu cografyada her kes Türkiye eksenli siyaset yapmak zorundadir. Uyutulan dev uyanmistir

Yorumu oyla      59      56  
Misafir 9 Ocak 2012 Pazartesi 14:18

Wikılıs belgelerinde ortadoğuda 22 ülkenin sınırlarının değitirileceği, Türkiye'ninde bunların içinde olduğu yazılmıştı.Plan adım adım işliyor.Bir ülkeyi bölmek veya sınırlarını değitirebilmek için o ülkenin ordusunun etkisiz hale getirilmesi gerekir.İkinci aşamada ekonomik kriz,üçüncü aşamada halk ayaklanması,neticede BM müdahalesi ve ortadoğuda yeni bir devlet.TÜRK milletini hesaba katan pek yok,milleti uykudan uyandıracak harekete geçirecek bir kıvılcım yeter.M.A.

Yorumu oyla      71      50