YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Ocak 2012 Pazar 00:00

Dogum gününüzde kismende olsa yaninizdaymis gibi kendimizi hissediyoruz.Bu duygu kendiligin olusmamistir.Allah her okuyucuya sizin gibi kadir sinasi yazar nasip eylesin.Bu vesile ile dogum günüzü en icten duygularla kutlar,dünya ve ahiret saadeti dilerim.Ayriyetten Teyzemizede dogum günüzü hatirlattigi icin en derin saygilarimizi sunuyorum.E-dergah üyesi.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 7 Ocak 2012 Cumartesi 19:44

Sevgili Bulent bey,doğum gününüz kutlu olsun.Nice huzur dolu,sağlık dolu ve aynı zamanda HİZMET İMKANI dolu uzun yıllar diliyorum...H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      49  
teyze 7 Ocak 2012 Cumartesi 13:28

Bülent Bey bugün doğum gününüzmüş Allahtan ne merde ne namerde muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı uzun bir ömür vermesini diliyorum sevdiklerinizle beraber.Fazla internete giremiyorum bu aralar mert bir yakınım maalesef hem merde hem namerde ihtiyaç duyuyor sağlık sorunu var günümüz gecemiz onun yanında geçiyor.Sağlık hizmeti mükemmel bizim burda.Hastalarımıza Kraliçe Elizabeth muamelesi yapılıyor.Gece hastanede teftiş yapıyorum bütün hastalar dua da.Başka yerlerdeki durumu bilmem.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 7 Ocak 2012 Cumartesi 00:53

Q7vatandas, ilk önce hastaliginizdan dolayi gecmis olsun diyorum.Pek inanmadim tedavi olamadiginiza,adamlar Ingiltereden, Almanyadan Ameriklarardan gelip hastaliklarina dermen buluyorlarda siz bulmadiniz.Bulmiyorum yasin kac her halde genc biri olmalisin,önceleri hastanelerde tedavi olmaya gelenler hakaret ve sözel siddete tabi oluyorlardi, simdi ise hastahane personeli hazir vaziyette bekliyorlar.Bunlar kimin ürünüdür diye kafa yorarsan belki tedavinde sifa bulursun.Iktidarin kymetini iyi bil.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 6 Ocak 2012 Cuma 21:00

Artık çok rahat muayene olabiliyorum ama tedavi olamıyorum..Q7

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 22:51

SSK-SGK-Bağkur vs. kurumlarını gırtlağına kadar borçlandırıp batıranların kimler olduğunu milletimiz çok iyi biliyor.Bildiği içindirki, 10 yıldır akp ye %50 lerde bir destek veriyor.Öyle sanıyorum ki en az birkaç on yıllar daha akp ye %50 lerde oy verecektir.Ah kılavuz ah.Kılavuzlarınızı değiştirmediğiniz sürece,bu milletin gönlünde yer edinemzsiniz ve de edinemiyeceksiniz gibime geliyor.Milletime değil, chp ye acıyorum.Milletim uyandı,milletime bişey olmaz,fakat chp muhalefet kangrenine tutuldu

Yorumu oyla      59      56  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 19:10

Benim sizlere tavsiyem üçbeş kitap okuyup kendi dar muhitinizin entel barlarında dünyayı kurtarmayın!!Allah aşkına zaten dünya siz gibilere kaldıysa batsın daha iyi.En azından ikiyüzlülük yapmayın bir yandan sağlık konusunda hükümete çakıp bir yandanda yaa fakir fukaraya sağlık güvencesi ülkeyi batıracak diye kıyamet kopartın!Sizi gibi tatlı su solcuları siziii...

Yorumu oyla      56      59  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 19:07

Dünyanın her ülkesinde çocuk yapmayı teşvik edici çalışmalar vardır.Avrupada çocuk yapmayı teşvik çalışmaları vardır bunu eski yeşilçam filmlerinde bile görebilirsiniz!Sizin sosyal sorunları çözme anlayışınız çocuk yapmamak dünya sorunlarından kurtulma yolunuz ise kapıları dışarı kapatmaktır.Ne ilginç sizlerin bu !!dahiyane' metodlarınız dünyanın hiçbir ülkesinin aklına gelmiyor!Siz banane filistinden,banane araplardan derken elin amerikası denis ötesinden gelip gemilerini körfezde gezdirir-

Yorumu oyla      54      51  
OWLEYE 5 Ocak 2012 Perşembe 15:53

Çoklukla övünmek sizi kabirlerinize varıncaya kadar oyaladı. (Tekasür süresi 1-2 )..Üç -Dört çocuk kampanyalarının yurt sathına yayıldığı dönemimizde.., çocuk esirgemeye terk edilen, huzur evlerine terkedilen insanların artışının da irdelenip, ülkenin sosyal faciaların eşiğinden bir an önce aklın rehberliğinde dönmesi lazım..İlerde devletler aile kurumunu kompanse etmek ve çocuk doğurma izni olmayanların çocuklarını sigortalamamak gibi sosyoekonomik çalıştaylara zorlanabilirler..

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 15:04

Sayın Yazar, bir sözüyle sonraki sözü çelişenlerin başbakan olduğu bir ülkede insanların farklı görüşler savunması kadar doğal bir şey olamaz. Toplumsal güvence konusunu en azında tartışmaya açtığınız için teşekkürler. Gelişmiş ülkelerde soruna nasıl bakıldığını incelemekle başlayabiliriz.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 5 Ocak 2012 Perşembe 12:18

Sayın Kuşoğlu bu yazınızı ve fikirlerinizi bizden önce siz sayın Çırayla paylaşın!Zira aynı partiden olmanıza rağmen fikirleriniz taban tabana zıt.

Yorumu oyla      56      54