YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 5 Ocak 2012 Perşembe 14:03

Yiğit Bulut!un ne olacağı yada Habertürk te neler olduğu beni zerre ilgilendirmiyor.Aşağıda okuduğum yorumların çoğuda bildik basma kalıp söylemlerden ibaret.Yiğit Bulut kim?Haaa hükümet yanlısı konuşan biri ozaman çak jöleli saçlarına salla yada rüzgara göre yön değiştirmesine!Yiğit Bulut!u rüzgara göre dönmekle suçlayan siz sayın arkadaşlar;Daha dün hükümet aleyhinde konuşurken alkışladığınız bu adama şimdi jöleli saçlı diyerek saldıran sizlerin tavrının adı ne oluyor?dönmek bulaşıcı galiba!!

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 12:57

ayrıldıgı yayın organı ihale pesinde kosan bir gruptur dunyada bu isin boyle yapıldıgı medyanın ihale pesinde kostugu baska bir ulke yoktur yigit bulut in .. ilgili kurulus out...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 5 Ocak 2012 Perşembe 12:55

ustad kolunuzdaki fb bilekligiyle tum taraftarları rencide ediyorsunuz bir gazeteci olarak fb yi tutsanızda bunu gostere gostere yapmanız bir gazeteci kimligiyle size uygun dusmuyor diye dusunuyorum saygılar

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 22:04

O kadar sevmemişiz ki adamı, bir kanalda tekrar karşımıza çıkacak diye ödümüz kopuyor. Yıkama yağlama işi yapan insanları Anadolu'da halkın daha çok izlediği kanallara koyuyorlar örneğin TRT.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 19:47

göreceksiniz yine herkezi ters köşeye yatırıp rüzgarın estiği yönbe doğru fırıl fırıl dönecektir, yiğit bir gazetecidir..

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 13:27

yiğit bulutun yaptığı başbakana sürekli yağ çekmek,hükümeti övmek,zaten türkiyede her kötü chpden her iyi akpden kampanyası var ,gazetecilik habercilik halka bilgi vermek bir nevi devlete karşı halkı savunmaktır.halkın gerçekleri bilme hakkına hizmet etmektir.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 13:09

Ne yaparlarsa yapsınlar bu zatı.Lakin oraya buraya çıkarı için yamanan dönek şahsiyetlerin devlette yüksek ücretlerle istihdam edilmesine karşıyım.Benim vergilerimden bu adamın cebine 5 kuruş girmiş ve girecekse hem ona, hem de bunu ona sağlayanlara hakkımı helal etmiyorum.Haram olsun.İki cihanda iki elim yakalarında olsun.Sözde ekonomi gurusu bu şahsiyetin yaptığı en güzel iş yalakalıktır.Ve ben hemşehrim Sayın Başbakanı sevmekle birlikte bu tiplere prim vermesini anlamakta güçlük çekiyorum.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 13:05

Ben de H. Tahsin adlı şahsın yorumuna katılıyorum.Zira bu kadar yalakalığının karşılığını alması lazım.Mesela bakın Mümtazer TÜRKÖNE'ye.Belki de bu eşsiz dehayı Sayın Cumhurbaşkanı ekonomiden sorumlu başdanışmanı yapar.Ya da Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü İlber ORTAY'lıyı görevinden alarak onun yerine jöleli ekonomi dahisi arkadaşı atar.Belli olmaz ne de olmasa burası Türkiye ve hala bilmişliği ile övünen, yalakalığın pirim yaptığını sanan H. Tahsin ve Jöleli Yiğit gibi insanlar var.Yürü bre yiğit

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 09:39

Sn Atilla,2001 yılında,Derviş Türkiyeye Davet edildiğinde,"Tayip Erdoğan geliyor tek başına İktidar olacak",bir kenara not alın demiştim.27 Nisan Muhtırasının ertesi gün "AKP %45-50 ile seçimi kazanacak" demiştim.Referandumda "Evetler %60 ları bulur" demiştim.Şimdide iddia ediyorum,Tayip beyi biraz olsun tanıyorsam, Yiğit Bulut çok Önemli bir GÖREVE gelir, bunuda bir tarafa NOT alın.İlave yapayım, çok fazla sürmez, çok yakında analiz ve yorumlar yaparsınız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 01:16

nasıl davranacağı çok önceden belli,demagojileri belli,bıktırmış bir tip.eksisi artısından fazla olduğu görülünce çıkarıldı zahir.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 4 Ocak 2012 Çarşamba 00:29

yazık olmuş yaa. çanak sorular sormanın ustası jöleli. onun engin ekonomi bilgilerini ve hiç şaşmayan (pardon tutmayan olacaktı)ekonomiye ilişkin tahminlerini de göz önüne alırsak bence kanal için çok büyük kayıp olacaktır.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 3 Ocak 2012 Salı 22:30

Yiğit Bulut zaman zaman güzel işler çıkarsa da, guruba artık zarar veriyordu. Ben Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ'ı bu kararından dolayı tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      60      49