YORUMLAR
Toplam 40 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Aralık 2011 Perşembe 09:01

Sevgili TS,bugün İl olan bir şehrimizin,geçmişte ilçe iken bir belediye başkanı vardı.Bu başkanın kendisine has gizli ekipleri vardı.bu ekiplerden bir ayda birkaç kez,halkın birkısım inek ve mandalarını çalıp saklardı.Başkana müracat eden hayvanı kaybolmuş kişilere,başkan iki günde hayvanlarını "BULUVERİP" teslim ederdi.Tabi başkanda halk nezdinde YAHŞİ başkan olurdu.Ben Hamzaçebi,E.Ü.Tarhan ve M.İnceyi kıyak yasası ile ilgili konuşurlarken,anlattığım Belediye Başkanını hatırlıyorum.H.Tahsin.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 29 Aralık 2011 Perşembe 00:39

Sevgili Totem, neyi araştırmadınız deyip tam hangi görüşümüze karşı çıktığın belli değil. Çift maaş bir sorun, intibakta özerklik ayrı bir sorun. Bu arada artık emeklilik hakkı 2 yıl vekillik yapmış, gün ve yaş sınırını tamamlamış olmayı gerektiriyor. 5 yıl vekillik tek başına yeterli değil. Neyse uzmanlık sorusu: gün sayısını doldurmamış eski vekillerin bundan sonraki 4 sene boyunca primlerini de Meclis ödeyecek. Acep nedendir? Cevabı bulan sorunu da bulur. Hadi Totem göreyim seni. TS

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 20:08

Kıyak Emekliliğe yapılan ZAMDA,muhalefetin CHP ve MHP kanadının dahli yoksa, MHP ve CHP de çifte MAAŞ alan başta heriki partinin liderleri olmak üzere tüm çift maaşlı Milletvekilleri,şimdiye kadar aldıkları ikinci maaşların tutarını hazineye iade etsinler.Görelim ne kadar samimiler.CHP ve MHP nin başta liderleri olmak üzere çifte maaşlı milletvekilleri, 2012 nin ilk haftasının sonuna kadar,ikinci maaşlarının toplam tutarlarını hazineye İADE etmezlerse,TBMM nin önünde kendimi benzinle yakacağım.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 28 Aralık 2011 Çarşamba 19:02

Emekliler intibak yasasını beklerken ve ona binbir kılıf aranırken hiçbir emek sarfetmeden beş yılda kıyak emekliliğe %50 zam yapılmasının savunulacak hali yoktur...İş asgari ücrete ve emekliye zamma gelince % 3 artı üç diyeceksin iş sana gelince direk % 50 zam yapacaksın bunun savunulacak tarafı yoktur.Garabetten bahsediyorlar asıl garabet asgari ücret diye ağır işlerde çalışan insanlara 600 lirayı reva görmektir.Diğer köşede de yazdım hırsızlar yakalandı şimdi suçu birbirlerine atıyorlar.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 14:28

Yeni Anayasanin yapilmasi icin cok güzel bir manevra olmus.Paranin acamayacagi delik yapamayacagi Anayasa yoktur.Balik artik oltaya yakalanmistir.Yiyin yiyin efendiiler yiyin tiskirincaya,catlayana kadar yiyin..

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 13:31

E-Dergahın yorumcularının tamamını,TBMM de bulunan 550 Milletvekilinin kaç tanesinin ÇİFT MAAŞ aldıklarını,kaç yıldan beri ÇİFT MAAŞ aldıklarının açıklanması için baskı gurubu oluşturmaya davet ediyorum.Özelliklede Genel Başkan olup da,hem Milletvekili Maaşı,hemde üzerine ARTI olarak Milletvekili Emekli maaşını alıp,harcırahlarla birlikte Milletvekili Maaşının ÜÇ KATI kadar Maaş alanların isimlerinin tek tek açıklanmısı için kamuoyu yapmaya davet ediyorum.Samimiler kimmiş HALK öğrensin.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 12:02

Toteme yanıt.İddiam şudur ki,Milletvekilliği görevi sürdüğü müddetce,Milletvekili MAAŞI yanında üzerine birde Milletvekili EMEKLİ MAAŞI alanlara,aldıkları ekstra PARA HARAM ZIKKIM,ZEHİR olsun.Ağızlarından burunlarından gelsin.Bu ikinci MAAŞI ALANLARIN tamamı ahlaksız ve SAHTEKARDIR.Hatta yüzsüz ve de dolandırıcıdırlar.Bu kadar açık yazıyorum.Beni mahkemeye verip,Silivriye attırabilirler.Ne demek hem en yüksek RAKKAMDAN MAAŞ almak,üzerine artı olarak birde en yüksek rakamdan Emekli MAAŞI.H.Tahsin

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 11:56

TOTEM 27 Aralık 2011 Salı 21:49 kardeş, konu hakkında bizi biraz olsun bilgilendirirmisiniz.Ben diyorum ki Milletvekillerimiz, emekli olma yaşına gelmişler ise,ve herhangibir kurumdan emekli iseler, İKİ YIL Milletvekilliği görevini tamamlamalarının ardından OTOMATİK olarak Emekli Milletvekili oluyorlar ve Milletvekilikleri sürdüğü sürece hem Milletvekili Emekli MAAŞI alıyorlar,hemde MİLLETVEKİLİ maaşı alıyorlar.Bu durum 20 yılı aşkın süredir BÖYLE.Yanlış ise doğrusunu ANLAT be TOTEM kardeş.H.T.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 08:26

(3)"Bu Akılla Zor İyileşiriz! İnsan düşünen ve düşünerek üreten(Kimilerine göre bir hayvan!) varlıktır. Eğer, onun düşünmesine engel olursanız, düşünen tarafı gider, geriye ne kalır? (:!:?:) Tebrikler, bildiniz!Biz neden cari açık veriyor ve borçlanıyoruz? en basit tanımı ile, Pamuk satıyor, karşılığında yüksek teknoloji satın alıyoruz. Neden? Gerekli teknolojiyi üretemediğimizden. Biri engel mi oluyor üretmemize? Bunu vekillerimize sormak gerekir? Evet, harf devrimi de yaptık?(canmehmet)

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 01:05

23:59,"yorumun basini getirmeyince olmuyor..." aklima rahmetli Erbakan hocanin kendisinin ifade ettigi basindan sonundan kesip montajlamissiniz sözleri geliyor,kücük bir hatirlatma yapmakta yarar var hani "kanlimi kansizmi" hikayeleri.100 senede bir insan geldi ülkemize tuttuk elinden haksizca ve adaletsizce hükümetini aldik.Bülent Bey cok iyi bilir hocanin denk bütce ve havuz politikasini.Benim icin saadet partisi kapaninca parti tutma ve partiyle özlesme bitmistir.Kendisine rahmet diliyorum.

Yorumu oyla      56      51  
teyze 28 Aralık 2011 Çarşamba 00:21

21:59 ben vekil iken aldıkları yeni maaşa karşı değilim masraflarını biliyorum. 5-10 yıl vekillik yapıp bırakan emekli mi sayılıyor orasını bilmiyorum eğer öyleyse o kadar kısa vekilliğin emekliliğine fazla o para.Orda kızarım.Görevdeki vekilin maddi sorunu olmamalı.Servet beyanlarına göre de maaş verilebilir.Ankarada kendi evi olandan 1000 lira kesilir mesela.Köyden tarhanası bulguru gelenden 500 lira.Kırpa kırpa asgari ücrete indirecem bu gidişte.

Yorumu oyla      56      50  
teyze 27 Aralık 2011 Salı 23:59

21:59 Yorumun başını getirmeyince olmuyor ama. % 500 zammı tercih ederim yazdım evett ediyorum.Mesut Yılmaz yüzünden Yunanlılara tazminat vereceğimize emekli-emeksiz hatta aday adayı vekilzedelere maaş bağlayalım fikrimde en küçük sapma yok.M.Yılmaz veya ilgili O haberi yazan kim ise yakında tutuklanır aha şuraya yazdım teyzem dediydi dersin.Memleketimizin ekonomisine darbe yapmaya tam teşebbüs suçundan.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 27 Aralık 2011 Salı 23:07

(2)"Bu Akılla Zor İyileşiriz! Bu ülkenin esas sorunu, saçmalık derecesindeki yasaklarıdır. Yasak olan yerde bilgi üretemezsiniz. Bizim sorunumuz da bilgi üretememektir. Ülkede ne düşünce, ne de düşünülenin ifade özgürlüğü vardır. Örneğin, Cumhuriyeti tartışmak isterim, zafiyetleri vardır. Ancak, bunu yayınlayacak ne bir gazete, ne de bir ana-baba-yiğit! Vardır. Bu ülke yükselir mi? Elbette, eğer, özgürlüğü baştacı eden bir anayasası olursa. Peki, bu kimin umurundadır? Hiç kimsenin (canmehmet)

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Aralık 2011 Salı 22:53

(1) "Bu Akılla Zor İyileşiriz!" Akıl bir ölçü, değerlendirme merkezidir. Üretim aracı- merkez-kaynak değildir. Örnek, "Kiwano kavunu"nun tadı nasıldır? denildiğinde, bu kavunu önceden tatmayan birisi, akıllı olmasına rağmen (bilgisi olmadığı için) bir görüş belirtmeyecektir. Konuya dönersek, Bu ülkenin sorunu, vekillerine ödediği maaşın miktarı değil, vekillerinin bu maaşa karşılık ne ürettiğidir. 10.000 liraya da bir otomobil alırsınız, 100.000 liraya da, ne verdiği önemlidir. (canmehmet)

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Aralık 2011 Salı 21:59

Inanamadim..yav su bizim Teyzemiz varya,yine bu sitede bir haberin altina "milletvekillerimize %500 zam yapilsin tercihimdir" diye yorum yazmis.Tamam ekonomimiz iyi gidiyor,neredeyse fakir insanlari mum ile arayacak kadar zenginlesmiz.Yinede "Musa Musada" bu kadar degil.% 50 zam aklim almadi.Teyze lütfen buna bir aciklama getiriniz,Bülent Beye canimiz feda da Aytun Beye de %50 ?...!

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 27 Aralık 2011 Salı 21:49

Bu arada H. tahsin ve Ts rumuzlu arkadaş dahil birçok yorumcu konuyu araştırmadan yorum yapmış durum sandığınız kadar masum değil..Sayın yazara gelince evet planın mimarı hükümet ve büyük suçlu onlar ama tepkiler sizin masum ayaklarınıa yatmanıza!!Bırakın allah aşkına haberimiz yoktu yada biz aslında karşıydık teranelerini...Sizin bir öleceğiniz günden haberiniz yok yoksa herşeyden haberdarsınız. yani ayıp hepinizin topu birbirinize atıp durmayın..hata yaptınız ve şimdi tornistan yapıyorsunuz..

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 27 Aralık 2011 Salı 18:16

Yorumcu dostlarımız,popülizim yapma konusunda politikacılardan hiçte aşağı kalmıyorlar.Türk Halkının Milli iradesinin temsilcilerinin aldıkları maaş miktarı,günümüzün en yüksek bürokratlarının üzerinde olmalı.Burada son yasal düzenleme ile yapılan büyük AYIP,önemli bir miktardaki Milletvekilimizin İKİNCİ MAAŞ olarak aldığı Emeklilik maaşının miktarının iki katına çıkarılması olmuştur.Milletvekili Emekli maaşları yeniden düzenlenmeli ve ikinci maaş alma işlemi mutlaka sonlandırılmalı.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      50  
OWLEYE 27 Aralık 2011 Salı 16:26

M.S 370 li yıllarda Hippone başpiskoposu Augustinus dünyanın yuvarlak olduğuna dair söylencelerin yayıldığı dönemde der ki ; Şayet ayaklarımızın altında insanlar varsa, başaşağı olup gökten düşeceklerini anlamıyor musunuz? ..Sorun akli maluliyet ve bilişsel yoksayma ile tümevarır..Bir de geçen yıla göre et tüketimi 3 de 1 oranında azalmış.., ancak taksitli otomobil satışları yüzde 20 lerin üzerinde artmış..Tüm donelerin birleşmesiyle ıslahın kul yoluyla mümkün gözükmediği fikri gelişmektedir...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 27 Aralık 2011 Salı 12:48

Sizin çalışma aşkınızı ,görevi hakkaniyetle yerine getireceğinizi sizi tanıyan kişiler zaten bilir ,Genelin içine katılarak yapılan eleştirileri eleştiri olarak kabul etmemeniz gerekir.Bütçe çalışmalarına katılmayan ,sadece yemin ederek görevini yaptığını zanneden ,hiçbir konuda hiçbir önerge vermeyenler utansın ,yasayı kim çıkarırsa vebalde onundur.Siz kendinizden emin olduktan sonra başkalarının sizin hakkınızda ne dediğinin önemi yoktur. Selamlarımla

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 23:57

Değerli Teyze, gerçekten 'Akıl iptal edilmiştir' kelimesini iliklerimde hissettim. Muhteşem bir tanımlama olmuş. Bakkal, manav, emekli, işçi, işadamı her kesim kendi telefonunun dinlendiğine bu kadar ikna olabildiyse, telefondan yağ çıkabileceğine de inanabilir, neden olmasın. Bir başkan, teşebbüs ettiği şikeden değil de, aslında yaptığı siyasi hamleden dolayı yatıyor, yine başka kesimin baskısı siyasilerin salıverme isteğine rağmen çıkarılmıyorsa da derdim ama sizi üzmek istemiyor,kesiyorum. TS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 23:48

Sevgili H. Tahsin, teşekkürler, işte şimdi aynı sayfadayız diye hissettim. Bu maaş olayı evet artsın, ekonomik manada en üst seviye bulunsun, fakat beraberinde bir de ceza düzenlemesi yapılsın. Ödenek, ihale takibi yapanlar mesela Kızılay meydanında ayaklarından sallandırılıp teşhir edilsin. Şaka bi yana, evet vekiller muhtaç olmasın ama takipçi olmaktan, milletin değil de birilerinin vekili olmaktan da korksun bi zahmet. Kısaca kazancı yüksek cezası ibretlik olsun; bu kimseyi rahatsız etmez. TS

Yorumu oyla      56      49  
teyze 26 Aralık 2011 Pazartesi 17:44

Memur tarzıyla konuşan biri bunlara telefon eder:Burası Telekom Ana Bakım Merkezi.Biraz sonra hattınızdaki telefonlara yağ basılacak.Etrafın batmaması için önlem alın der.Bu 20 kişiden 19 u telefonunu ya poşete koymuş,ya altına tabak koymuş ya da halıyı toplamış,1 kişi ise fakstan daha çok yağ gelir diye yakınındaki pastaneden boş baklava tepsisi alıp faksın üzerine koymuş.

Yorumu oyla      62      49  
teyze 26 Aralık 2011 Pazartesi 17:44

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabakçı,dostlarıyla sohbette yazar Alev Alatlının bir sözüne takılır.'TÜRKİYEDE AKIL İPTAL EDİLMİŞTİR'.Kabakçı bu görüşünü kanıtlamak için deneme hazırlar.Üniversite bitirmiş, 20 kişi seçilir.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 16:30

Benim vekilim ekonomik manada en iyi durumda olmalı.Olmalı ki benim için mesaisini harcasın.Milletvekili işini gücünü bırakıp,Halkı için görev yaparken,birde EKONOMİK SORUNLARI ile kafasını meşgul etmemeli.550 Milletvekili en uygun M.vekili maaşını düzenleyeceğine inanıyorum.Burada 1990 ların ilk yarısında düzenlenen Milletvekili Emekli Maaşları yeniden düzenlenmeli.Bu konuda sn Kuşoğlundan,politikadan uzak TARİHİ bir yasal düzenleme teklifi bekliyorum.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 16:25

Sevgili TS,inanın siyaset yapmıyorum.Yaptığım samimiyete dikkat.Ben sn Kuşoğlunun samimiyetine güvenim tamdır.Bu konuda yapılması gereken,Milletvekilliğini kullanarak İKİ MAAŞI birden alınmasını önlemek.Çünkü ÇİFTE MAAŞ çok çirkin.Milletvekilinin yüksek maaş almasına, asla karşı değilim.Fakat çift MAAŞ alması hiç etik değil,bunun izahı yapılamaz.Milletvekilliği bittikten sonra,M.vekilliği emekli maaşı almaya devam etsinler.Dünyanın hiçbir parlementosunda ÇİFTE MAAŞ yoktur.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 14:29

Değerli H. Tahsin dostum, bari sen bu konuyu parti siyasetine dökme. İlk yazdıklarının altına imza atarım ve bence oradan devam et. Sonra biri çıkar, AKP şimdiden kendi emekliliğini kurtarıyor, dün ORAN CHP idi ama matematik sonrasının ORANI AKP olacak derse batağa saplanır kalırız. Evet, çifte maaş yakışmıyor, kazanılmış haklar değilse bile yarın alınacak maaşlar için tedbir alın diyelim, tek yürek olalım. ORAN deyince Sn yazar sizin UMUT ORAN'a da söyleseniz zam maaşa değil emekli maaşına. TS

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 12:52

1993 Yılından buyana, hem MİLLETVEKİLİ maaşı,hemde Milletvekilliği EMEKLİ MAAŞININ ikisini birden alan Milletvekillerinin ORANI hangi partide daha çoktur diye bir soru yöneltsem, ortaya çıkan en fazla ORANIN hangi partide olduğunu yeni öğrenmiş olan yorumcu dostlarımız,yorum odalarına birdaha uğramazlar.Ben buradan bir hatırlatma yapayım dedim.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 10:22

Yoksa bu Misafir 09:47 gibi yakalamışken bir çakıvereyim mantığının anlamı yok. Zaten büyük ihtimalle amacı zaten o: amaçsızca vurayım, küçük olsun bizim olsun. Bırakın salyalarla saldırmayı da oynanan oyunu görmeye çaba gösterin. Şu an bence hem AKP, hem CHP üzerinde oyunlar var. Esnetme, yıpratma, oynama operasyonu var. Uyanık olalım zira bu partilerin birini veya hiçbirini sevmeyebilirsiniz ama mesele parti meselesi değil. Sevmesek de sürücü biri, yan koltukta diğeri var. Oynatmayalım. TS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 10:17

Milletvekili emekli maaşları üzerinde gerçekten anlamsız farklılıklar varmış. Aynen diğer emekli vatandaşlarımızın durumunda olduğu gibi. Zam oranı yüksek denebilir, cebinize indirin diyen olur, yetmez ama evet diyen de. Fakat 2 günlük kısır atışmadan öteye gitmez, ve 3 güne unuturuz, çünkü işin esası bu değil. Bence 1. son dakika manevraları yiyen ve unutan millet olduk = çözüm vekillerde değil bizde 2. Yemeyin demek yerine herkese intibakı acilen getirin yoksa yakarız diyelim yapıcı olalım. TS

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 10:05

Benim samimi olan Milletvekillerine,E-Dergahın TBMM deki temsilcisi sn Kuşoğlu vasıtası ile bir çağrım var.Son 7 Yıldır, TBMM de hem Milletvekili maaşı, ayrıcada Milletvekili EMEKLİ MAAŞI alan sn Vekillerimizin, iki maaştan ikincisi olan Milletvekili Emekli MAAŞINI almamalarını talep ediyorum.Ayrıca bu Milletvekillerinden GENEL BAŞKANLIK yapmış olanlarında,bugüne kadar aldıkları ÇİFT maaşın birinin toplamı olan rakkamı BÜTÇEYE iade etmelerini talep ediyorum.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 10:00

25 Aralık 2011 Pazar 23:49 de yazan sn Misafir dostum, 23.49 da yazdığın yorumun altına İMZAMI atarım,hatta ben daha da ileri giderek şu öneriyi yaparım,Anadoludan dünyanın muhtelif ülkelerine göç etmiş tüm Ermenilerin tamamını ANADOLUYA davet ederim ve Devlet olarak hertürlü haklarını teminat altına alırım.Ne olacak yani 75 Milyon olan nufusumuz, en fazla bir iki yılda 80 Milyona çıkar.Bu Türkiyeye hiçbirşey kaybettirmez,aksine çok şey kazandırır.Kafkas KORİDORUNU açar.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 26 Aralık 2011 Pazartesi 09:58

İtirazım var! Türkiyedeki seçim sistemine bakıldığında parası pulu olmayan birinin (isterse alem-i cihan olsun) milletvekili;Belediye başkanı; Belediye meclis üyesi bile olması İM-KAN-SIZ,ken sanki parasız pulsuz sırf hizmet aşkıyla orada bulunuyorlarda maaşlarına zam yapılmazsa geçinemeyecekler gibi bahaneleri çok KOMİK.İlk Önce:Partilerin ülke yönetiminde söz almak isteyen kişilerden para almaları engellenmeli.Orada sadece hizmet etmek isteyenler olmalı, onlarda hak ettiğini almalı...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 09:47

vay vay vay. meğer bülent bey de aytun bey de melekmiş de haberimiz yokmuş. bir de üste çıkıyorlar utanmadan. zaten o kadar melekler ki o ballı kaymaklı kıyak maaşı ceplerine de indirmezler. yorumcu arkadaşlara da bakıyorum hepsi halinden pek memnun. beter olun. herşeye layık demek ki bu yönetilenler. yiyin sayın vekiller yiyin. böyle seçmenleriniz varken ne yapsanız mantığa bürür bir de destek görürsünüz.

Yorumu oyla      53      59  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 09:34

Yapılan zamları asla eleştirmiyorum,zamları eleştirenleri ağır bir şekilde eleştiriyorum.Milletvekilleri Türk Milletinin seçmiş olduğu seçkin kişilerdir.Türk Milletinin seçmiş olduğu seçkin kişiler bu maaşları almalı.Bnim karşı olduğum husus şudur.Hem Milletvekiliği maaşı üzerine ARTI olarak ayrıca Milletvekilliği EMEKLİ maaşı alınması büyük HAKSIZLIK.Bir Milletvekili iki MAAŞ birden aynı anda almamalı.CHP ivedi bir yasa teklifi hazırlayıp çift maaşın birini m.vekilliği sürecinde kaldırmalı.H.T.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 04:54

Adil bir düzenden sözedeceksek 75 milyonu fakiriyle zenginiyle temsil ediyorsa bir vekil , bir vekilin yıllık kazancı kişi başına düşen milli gelir rakamına eşitlenmelidir.kişi başı gelir sende 10 bin dolarsa 10 bin doları , 5 binse beş bini almalıdır.ülke gelirini yükseltemeyen meclis halkla beraber aynı sıkıntıyı yaşasın,refah varsa halkla bölüşsün.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 26 Aralık 2011 Pazartesi 03:16

Teşekkürler sayın vekilim..Keşke herkes sizin gibi düşünseydi ama ne demişler MÜLK KİMİNSE MAHKEME ONUNDUR...Q7

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Aralık 2011 Pazar 23:49

konuyu hic gündeme tasimamistik.Ermenistan konusunada azicik deginmek istiyorum,Ermenistanla küs kalmamiz bizim elimizi kuvvetlendirmez aksine Ermenistani baskalarinin kucagina iteriz.Rahmetli Alparslan Türkesin capalarini yakindan takip eden ve bilen bir kisiyim.Ermenistanla yapilan diyalog görüsmelerine muhalefet destek olmamasi Alman profu dogrular niteliktedir.Simdi H.Tahsin Bey dostumuz insallah kalkip ben denizi yerden yere vurmaz.Sevgi ile kalin /3/

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 25 Aralık 2011 Pazar 23:43

Hocanin sözü bana hem manidar hemde düsündürücü.Die Türken; erst machen dann denken,die Deutschen;erst denken dann macahen.Türkceye cevirirsek.Türkler;ilk önce yapar sonra düsünür.Almanlar ise;ilk önce düsünür sonra yapar.Yani yanlismi teshis koymus,adam kalkiyor akilsizca bir suc isliyor daha sonra, PISMANIM HAKIM bey diye yalvariyor.Boykot cagrisi yapan kardesim bilmiyorum yazari ne zamandan beri takip ediyorsunuz,büyük ihtimallede yenisiniz.Biz yazarimiza kefil oldugumuz icin zaten bu /2/

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 25 Aralık 2011 Pazar 23:36

Size bi önceki köse yazinizda "tüm diye devam eden" yorumcu kardesimizin yorumunu yayinladigi icin ilk önce editöre daha sonrada boykotcu arkadasa tesekkür ederim.Gerekcesine gelince bu bir fikir özgürlügünün verziyonudur.Siyasilerimize her türlü elestirilerimizi getirecegiz tabiki yanliz elestiri ile iftirayi karistirmadan.Simdi ben uzun yillardan beri yurt disinda kaliyorum bir gün üniversitede bir profun söyledigi bir sözü hic unutmam, yeri gelmisken sizlerle bunu paylasmak istiyorum./1/

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Aralık 2011 Pazar 23:21

Yazınız için çok teşekkür ederim. Kanuna red oyu vermesine rağmen muhalefetten bu yazarları okumayın diyen arkadaşlar herhalde tasarıyı yapan ve onaylayan iktidar mensuplarına yatacak yerleri yok diyorlardır ama o ses bir fısıltı olduğundan kulaklara ulaşmıyo. Bu yasa kanımca daha çok geçen 2 dönemde vekillik yapmış ve elenenlere kıyak gibi kokuyor bana ve hangi sebeple bu arkadaşların iyi tutulmaya çalışıldığı belki çook sonra ayyuka çıkacak bir detay ve partinizin asıl buna uyanması lazım. TS

Yorumu oyla      59      49