YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Kasım 2011 Pazar 01:09

Ben bayram dolaysı ile,bir haftalık seyahate çıktım.Üç gündür T.T. de yorum yazmıyorum.Benim adım kullanılarak yapılan yorumlar benim değil, herhalde bir başka Hasan Tahsinin olmalı.Tesadüfen öğrendiğim bu durumu,sn yazarın ve yorumcu dostların bilgisine sunarım.başta sn yazarın olmak üzere,tüm dost ve rakip yorumcuların,bayramını kutlar,nice esenlik ve mutluluk dolu bayramları ulusça huzur içerisinde kutlamayı temenni ederim.Hasan Tahsin.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 20:50

Ne alakası var, tafraya inanmış gönül dostumuz H. Tahsin, suç onun değil ki diye siz beni uyarmadan ben baştan hak vereyim. Birileri tribünlere oynarken arada kaynayan biz olmayalım, kaynatana çanak tutan bizim dostlarımız olmasın diye hatırlattım.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 20:41

"Cumhuriyet Tarihi,affınıza sığınırım benim alanım.Ben şimdi buradan soruyorum,Cumhuriyet Tarihi boyunca,Bu Hükümet dönemi kadar,Türkiyenin İsraile kafa tutup,boyun eğmediği bir başka Hükümet dönemi olmamıştır.Dünya Yahudi lobisine Büyük Atatürk'ün 1937 de Filistin konusu ile ilgili,verdiği Ültümatoma benzer sert tepkileri bu hükümet döneminde gördük." Hasan Tahsin eskiden bunu dediydi. İsrail 2 gemiyi bizim tafralara rağmen durdurdu. Tepki vermek ve şov yapmak arasındaki fark açık. Dediğimiz bu

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 19:37

Ateizm vb BİR FELSEFEDİR AKIL OYUNLARI YANİ boştur,,MEVLANADAN:İsevi,Musevi,Müslüman yola çıkmışlar günlerce yürümüşler aç,perişan yolda birisi onlara HELVA ikram etmiş,,herkesin gözü helvada demişlerki en güzel rüyayı kim görürse helvayı o yesin,,sabah olmuş musevi demiş MUSA a.s ile tur-i sinaya gittik,,İsevi demişki bende İSA a.s ile göklere çıktım dolaştım,gezdim,,MÜSLÜMAN DEMİŞ:PEYGAMBERİMİZ onlar gezmeye gittiler mutlu oldular sen helvayı ye,bende yedim,,hüner HELVA yemektir !!!....zombi

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 20:21

Din neden vardır? İnsan, yapı olarak kusursuz, işletim sistemi olarak basit bir varlıktır. Anlamını; canlılar ve çevresi için düşünerek ve üreterek bulmaktadır. Düşün-e-meyen ve üret-e-meyen bu tanımın uzağındadır. Bu nedenle ilk emir, "Oku-düşün"dür. Yaratan, din anlayışını, kullarının birbirleri ile ilişkilerini yardımlaşarak) düzenlemeye ve sıkıntılarında boşluğa düşerek ruhsal sorunlar yaşamaması için var etmiştir. Başarılı olmak, yaşamı başarmaktır. Zengin,paralı olmak değil. (canmehmet)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 18:51

"Konjonktür uygun KDP gibi yapıp Devlet kurmanın planlarını yapan" bu VATAN HAİNİ bayana CHP sahip çıkıyor öyle mi.İnanamıyorum.B.Kuşoğlu ve Aytun Çıray hala o partide nasıl durabiliyorlar.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      54  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 17:18

KİMSE İNANÇSIZ DEĞİLDİR..inançsızlığıda inanmak İNANÇTIR,,yoksa sürdüremez inançını,İSLAM rakamda yüzde 98,,rüşvet,geri kalmışlık,suistimallerde dünya sıralamasında SONLARDAYIZ,,,olmamız gereken yer şeksiz,şüphesiz,amasız,fakatsız.BİRİNCİ sıradır,,bunun birinci sorumlusu HOCA,ALİMLERDİR,,bakın,dinleyin onları ezber konuşurlar,,GOOGLE gibi,,AHLAK eksik oldumu herşey eksik olur,,biri namaz kılar CENNET GARANTİ DER,,biri kalbim temiz yırtarım der,,günler,aylar,yıllar geçer böyle........zombi

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 3 Kasım 2011 Perşembe 16:58

Doğrusunu isterseniz benim din anlayışımda pek farklı değil..Din yada mezhep savaşları yada çekişmeleri bana aynı şirketin acentalarının kavgasını çağrıştırıyor şirket aynı ama acentalar farklı..Aynı allaha inanıp birbirini kafir ilan etmek bence çok garip.Fakat Türkiyede sorun şu inançlara bende saygılıyım ve kimin neye inandığı beni zerre ilgilendirmez ama islama ve halkımın inançlarına saldırılmasına tahammül edemiyorum.Ve hırıstyan misyonerliği yapan islam düşmanlara tepki veriyorum olay bu.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 12:58

"Cehennem korkusuyla ahlaklı olmaya çalışmak!" İnsan düşünen bir varlıktır; Edindikleri ve edindiklerini özümsediği kalitede. Cennet, bir rıza kazanmanın sonucudur. İslam'ın temelinde kul-diğerinin- hakkı vardır. Allah'ın rızası da, yarattıklarının rızasının içerisindedir. Din, gidilen bir yoldur. Aklın-gönlün izin ve tercih ettiği bir doğrultuda. "Bilmemek değil; Bilmediğini bilmemektir asıl tehlikeli olan." Güneş, kişinin penceresinden girebildiği ölçüde büyüktür. (canmehmet)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 12:11

simdi ise sular tersine akmiya basladi 700 senelik kültürümüz büyük bir tehlik altinda.Bu savasi kaybeden Anadoluyu kaybedecek, bu savasi kaybeden dinini ve töresini kaybedecek.Cok seyler kaybettik batili olma adina.Yazilacak cizilecek cok seler var,tabiki yazdiklarimi anlayan birileri varsa, simdi bazilariniz bu adam ya kafayi yedi yada su anda marsta bulunuyor diye düsünebilir, hayir marsta degil sizin hayran oldugunuz Avrupanin göbeginden yaziyorum. Slm Cp(5)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 12:07

bir zarar vercegi bilinmez.Zaten bu milleti (DIZI FURYALARI ILE) esir almislardir, 70 yasindaki Ninem, 50 yasindaki Annem icin bu sacmaliklari izlemek icin,Dedemin önüne aksam yorgun argin eve gelen emekci babamin önüne yemek koymayi bile cok görerler, velevki azar isitecek olsalar bile..iste böyle dostlarim kültürümüz ve geleneklerimiz bazi cevreler tarafindan "Camur ve lagim suyu" bombardimanina tutulmustur.Daha önceden dominant kültürümüz baska kültürleri vampir gibi yok ederken simdi Cp(4)

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 11:59

ateistlerle misyonerler birbirine cok iyi ara paslari ve final paslari vermislerdir(!) Haci, Hoca cocuklari disindaki vatandaslarimiz bunlar icin cok iyi bir malzemedirler,maarif sistemimizde bazi dönemler disinda ister istemez bu misyonerler tarafindan öpülmüslerdir.Hatirlarsiniz 12 yas alti cocuklara Kuran kurslarina gitmeme sarti getirilmisti,niye getirildi kimler tarafindan yönlendirildi bilinmez.Bu gibi yasalar ortalikta dolasan tehlikeli maddelere benzer, ne zaman patliyacagi nasil Cp (3)

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 11:52

bizimkiler ise kendilerine göre kominizm ayarlamis.Iste bu noktada TÜRK milletinin yaraticiligi ve baska olabilme karekteristik özelligi karsimiza cikiyor.Bence insani en iyi dizayn eden dindir,bir kisi her ne kadar ben dinsizim ben inanmiyorum söylese bile icinde ve disinda dinin kirintilari vardir.Normalde Türkiye topraklari ateist ve dinsiz yetistirmek icin cok büyük arenadir,yani misyonerler icin cok iyi hammadde imkänlari sunmaktadir.Konuyu biraz daha acmam gerekiyorsa yillardir Cp(2)

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 11:42

A.Inam Bey, yazisinda her ne kadar felsefe yapmis görünsede aslinda kendini yiyip bitiren öz karekterini disari vurmus, halbuki islamda ya " Islamin bütünlügüne inanacaksin, yada cehennemi boylayacaksin" boyutunu bilmiyor, yada isine gelmiyor,yani yasadigi gibi kendine din ayarlamis..Avrupali hiristiyan; ateist olsa bile,icinde ta...bebeklikten itibaren yrlestirilmis Jesus sevgisi vardir.Bizim kominisler bile Rus kominislerinden farklidir,adamlar kominizmin ruhuna el Fatiha söylemis CP (1)

Yorumu oyla      57      51  
hulya 3 Kasım 2011 Perşembe 11:24

Din'lerin doğuş nedeni insanlığa kötülük edilmemesi içindir.Zaten insan olarak KÖTÜ olmayan birisi kılavuz kullanmadan da KÖTÜ olmayabilir.Kur'an ALLAH tarafından insanlığa,aklını ve vicdanını kullanması aynı zamanda kötülüğün önüne geçilmesi ve doğru yolu buldurmak için gönderilmiştir.Kur'an kötülere kötülükleri devam etsin diye kılıf olması için gönderilmemiştir.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 11:23

Alimin uykusu avamın ibadetinden evladır,sözünden hareketle,KURAN'I KERİMLERİMİZİ duvardan kılıfından çıkartıp okuyup anlayıp müslüman olarak yaşayabiliriz.Kimsede islamiyeti insanları dolandırmak,aldatmak olarak kullanamaz.EĞİTİM ŞART ABİ.M.A.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 09:32

Kültür ve gelenek ile inançların kasıtlı olarak birbirine yontulduğu ve her iki açıdan da "aydınlanmanın" bilinçli ve sistematik bir şekilde engellendiği bir dönemde; dine en büyük düşmanlığı dindar kıspesindeki, kültüre en büyük düşmanlığı aydın kıspesindeki şarlatanların yaptığı bir ülkede kaleme alma cesareti gösterdiğiniz bu yazıdan dolayı sizi gönülden kutlarım. TS

Yorumu oyla      60      49