YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 12 Eylül 2011 Pazartesi 11:07

Pazar 07:15 ,Bak dostum günümüz dünyasına dikkatlice bak,sanmıyorum ama belki görebilirsin.Analitik gözlükle bakmasını becerebilirsen görmemen için kör olmak bile yeterli olmaz,bilmem anlatabiliyormuyum.Tayip Erdoğan 2000 li yılların ikinci Atatürküdür.Zira tayip Erdoğan yanlız Türkiyeyi dönüştürüp,Türkiyenin MAKUS TALİHİNİ değiştirmekle kalmıyor,tüm ORTADOĞUYU değiştirip,Ortadoğunun mazlum halklarının maküs talihini değiştiriyor.Senin torunun,hatta çocukların,yarın tarihi böyle okuyacaklar.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 11 Eylül 2011 Pazar 08:13

İsrailin "Karanlık Odatv" iddianamesindeki ses kayıtlarını detaylıca okudum.Özetle sn Baykalın nasıl ve kimler tarafından TUMBA edildiğini net olarak gördüm.ne yalan söyliyeyim gözlerime inanamadım.Chp nin bugünkü yönetimi kimlere maşalık yapıyormuş hayretler içerisinde kaldım.Sn Bulent bey,İklim Kalelinin, karanlık Odatv iddianamesinde geçen ses kayıtlarını çok dikkatlice okuyunuz.Hele hele K.K ve G.T. ile geçen ses kayıtlarına bir bakın.Sanırım siyasetten arkanıza bakmadan kaçacaksınız.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 11 Eylül 2011 Pazar 07:15

"Kağnı gölgesindeki it, kağnının gölgesini kendi gölgesi sanır da böbürlenirmiş" diye bir Anadolu özdeyişini bu sıralar çokça anar oldum. İsrail ile kayıkçı kavgasını savunup "türkiye artık asıl yerine dönüyor:süper güç! 10 büyük devletten biri!" türü zırvalarla AKPye kuyruk olanlar bunu düşündürüyor. "Biri"lerinden alınacak "icazet"le nasıl "lider" olunabileceğini aslında kendileri de bilmiyorlar ama maksat maaşı hak etmekse her türlü zırva mübah.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 10 Eylül 2011 Cumartesi 13:50

Halk partisinin en iyi yaptığı halkının giyıminle kusamınla uğraşmaktır,bunu en iyi hep onlar yapmışlardır,üstlerıne başka bırını tanımıyorum.Uluslar arassı meselelerde fikr beyan etmelerı cok yapmacık ve yavan kalıyor.Her kes uzman olduğu konularda uzmalaşsın.Bugün İsraılde halk neredeyse Kılıcdar Beyin fotograflarıyla yürüyüş yapacak sevıyeye gelmişsse Avukat yakıştırması cuk diye oturmuş,söyleyenın ağızına sağlık..

Yorumu oyla      60      61  
teyze 10 Eylül 2011 Cumartesi 13:34

12:20 canmehmet uzay mekikleri ve uzay adamları yetiştirdiğimiz zaman dünyada kitap okumayanların AY da birkaç kitap okumak için yarış yapacaklarına inanıyorum:)

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 10 Eylül 2011 Cumartesi 12:20

Günümüzde bilgi üretemeyen bir toplum uluslararası areneda iddia sahibi olamaz. Bu nedenle ülkesini seven ve gerçekten iddia sahibi olmasını isteyenler, mutlak bir şekilde ayda farklı görüşlerde bir kitap okumak zorundadır. Değilse, kendimiz çalar, kendimiz söyler, silahlanma adına halkın alınterini, emeğini (bugüne kadar olduğu gibi) çöpe atarız. (canmehmet)

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 10 Eylül 2011 Cumartesi 10:07

yıllarca chp bizi içeriye kapadı. türkleri bilerek masonlara ve israillilere uşak yaptı chp. politikaları buydu! ordu gidip israil'den mal aldı. hep çürük çıktı. bunlar chp'li subaylardı. bunların bir kısmı pkk'ya silah ve lojistik bile sağladı ülkeyi karıştırmak için. sırf chp iktidarda kalsın diye. türkiye artık asıl yerine dönüyor:süper güç! 10 büyük devletten biri!

Yorumu oyla      58      62  
Misafir 10 Eylül 2011 Cumartesi 09:32

Emperyalistlerin IMF maşası vasıtası ile Ülkem üzerinde kullandıkları SÖMÜRGE sürecini sonlandıran günümüz iktidarına şükranlarımı sunuyorum.G.K.Ç.

Yorumu oyla      58      61  
Misafir 9 Eylül 2011 Cuma 21:27

Meselenin anhası ve minhası; Biz bu oyunda hangi formayı giyeceğiz? Bir ipucu vererek, cevabı, kişinin bilgi-deneyim ve basiretine bırakalım. Yaşadığınız değerler; zenginleştirdiğiniz ve yücelttiğiniz değerlerdir. (Canmehmet)

Yorumu oyla      65      51  
teyze 9 Eylül 2011 Cuma 20:42

Eğer böyle yapmazlarsa, TÜRKİYE TFF nin durumuna düşer.UEFA gibi istediğini yaptırırlar.Hayatımın ikinci ağır depresyonunu geçirdiğim şu günlerde bu kadar kafam çalışıyor bu konuda.Bunları yazabilmem bile büyük başarı.Çünkü ben CAS sonucuna kitlenmiştim bugün.FENERBAHÇE=Petrol,UEFA=ABD-İNGİLTERE-İSRAİL ise CAS=TÜRKİYE olmalıdır.(2)

Yorumu oyla      58      51  
teyze 9 Eylül 2011 Cuma 20:40

Oyuna girmemek şansımız yok, madem bizde oyuna katılacaz ben derimki ŞİKE yapalım.(Yaptığımıza da inanıyorum zaten,böylece kendimi daha iyi hissediyorum)Kılıçdaroğlu,Bahçeli ve diğerleri ortalık yerde Başvekil ve yakın çalışma arkadaşlarıyla mücadele eder görünsün,sonra kapalı kapılar ardında KONUŞMALARI gavurların teknik takibine takılmaması için yanlarında bolca kağıt-kalem götürüp yazarak NE YAPMALIYIZa karar verip anlaşsınlar.Sonra kağıtları yaksınlar.(1)

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 19:45

KELİME-İ TEVHİDİ anlamadan,,İMANIN KEMALATINA EREMEYİZ,,PEYGAMBERİMİZ DERKİ;İMAN ETMEDİKÇE CENNETE GİREMEZSİNİZ,,BİRBİRİNİZİ SEVMEDİKÇEDE İMAN ETMİŞ OLMAZSINIZ..bugün dini nasıl anlıyoruz acaba,,FİRAVUN,NEMRUT,EBU CEHİL kimdi niye karşı çıktılar,,aptalmıydı bu adamlar,,hepsi EGEMEN GÜÇLERDİ,,bugüne uyarla bunları KİM ÇIKIYOR KARŞIMIZA,,ÖZGÜR DÜŞÜNCEYE SAHİP OLAMAYAN İSLAMİ MESAJI ANLAYAMAZ,,KERBELAYI OKUYUN MESELA NİYE KARŞI ÇIKTI,,HZ.HÜSEYİN efendimiz,,HZ.ALİ'yi okuyun düşünün...........zombi

Yorumu oyla      63      50  
OWLEYE 8 Eylül 2011 Perşembe 16:49

Emperyalizm esasında arkaik dönem kölelik imgeleminin toplumsal bilinçaltı genetik mirasıdır..Yani devamlılığı toplumsalllaşan bir boyun bükme çeşididir..Elbette şanlı ve nadir isyanları tarihin sayfalarından ve hafızalardan sökmek emperyalist karakterli kapitalist ağababalarının bilişsel bir görevidir..Ve uygarlık çarpması ile iki kültürel kutubun arasında müdrikesi şaşmış 3 nesillik ulusumuzun direnci şu son çağda yüceltilen kağıt fetişizmine kurban gitmektedir..Allah korusun.Mağfiret O'nadır.

Yorumu oyla      70      49  
OWLEYE 8 Eylül 2011 Perşembe 16:43

Kapitalizm ilmi kucağına oturtmuş, dinin başını okşamaktayken taht soytarılığına soyunmuş huntington,fukuyama ve benzerlerine ulema mazbatası helaldir..Siz satrançda 6 hamle ileriyi görmekten bahsetmekdesiniz , oysa ülkenin geneli tavlada zar tutmayı maharet saymaktadır..Kadim dinler kapitalizmin sektöryel mantığında ceo niteliğinde din bilginleri peydahlamakdan çekinmezken, insanlığı kaymış yürüyen cesetlere istikamet bildirmek cahile,zorbaya ve ard niyetliye nasip olacaktır bu ahir zamanda...

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 15:52

Dünün Türkiyesi bugünün Türkiyesinden dahami güvenli huzurlu ve zengindi ? Tabiki hayir..Türkiye degil ortadogunun Avrupanin parlayan coban yildizidir.Ezilmis ve dislanmis eski nüfusumuza kayitli milletler Osmanlinin torunlari acaba bizim elimizdende tutacakmi heyecanini tasirken bu denli senaryolarin icine girmiye neden yoktur.Osmanli bu cografyalara kendiliginden girmemisti,arz ve talebin oldugu yerde bundan böyle olacagiz haberiniz olsun.Yurtta sulh cihanda sulh sözleri artik bize dar geliyor

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 13:46

TÜRKİYE BİR KÖŞEDE ÖYLE SESSİZCE OTURAMAZ,OTURTMAZLAR,,kanımca ORDU DİRENDİ BATI EMPERYALİZME,bunlar baktı olmayacak yerine alternatif getirdiler,,ORDUYUDA yavaş,yavaş tasfiye ediyorlar,,yerine uslu ORDU KOYACAKLAR,,bunun suçuda yine ORDUDA yıllarca ABD=NATO=SİYONİST EMPERYALİZMİNE BOYUN EĞDİ,,OLACAĞI BUYDU,,bugün uyumlu islam kılıfıyla israile kafa tutuyoruz hikayesiyle ORTADOĞU YAPILANDIRILIYOR,,AKP UYANIRSA MÜTHİŞ GOL ATABİLİRİZ,,BİTİRMELİYİZ EMPERYALİST İŞBİRLİKÇİLİĞİMİZİ.........zombi

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 13:33

ZEVKLE OKUDUM YAZINIZI,virgülüne kadar katılıyorum,acizane MÜSLÜMAN KİMLĞİMLE BAKARIM HAYATA,eksiğim kendimindir,ASLA İSLAMIN değildir,bugün parti farkı gözetmeden büyük tezgahı fark etmeliyiz,ABD=İNGİLDERE=SİYONİSTLER vede asya bloku ile karşı karşıyayız,,ikisinden birini tercih etmeliyiz bence ASYA BLOKU MANTIKLI,,çok,çok zor olaçak ama bitiyoruz bu şekilde,SURİYE ve İRAN'ı kaybettik gibi büyük bir hata,,TEBRİK EDİYORUM SİZİ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU,,HERŞEYİ ÖZETLEMİŞSİNİZ,,devam edeceğiz.....zombi

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 10:30

Burada yapılacak analizlerde, elde sağlıklı bir referans gerekliliği açık. Turgut Özakman'ın 1997 yılında yayınlanan bir kitabı yakın tarihimize ilişkin önemli saptamaları ve belgesel niteliğiyle referans olmağa aday, "VAHİDETTİN, MUSTAFA KEMAL VE MİLLİ MÜCADELE". Bir başucu kitabı ve tamamen belgelere dayalı.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 10:11

fikirllerinizi iletmeyi ihmal etmeyin.Getirecegeniz her alternatif fikirler halkimiz nezdinde taktirle karsilanacak ve iktidarin size karsi olan ön yargilari azalacak,ülkemiz yararli fikirlerin harmanlandigi ülke haline gelecektir.Israil ile ilgili parti tutumunuzdan dolayi yine eksi puanlar aldiniz,böyle bir tutumun icinde olmaniz partinizi kücültür,fanatiklerinizi senince bogar.-3-

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 10:05

tasir,bundan gocunmaya hic gerek yok, bizler devletimizi ebet müdedet olarak gören bir kültürün evlatlariyiz.Tarihte bir sürü Imparatorluk ve devlet kurduk diye övünüp dururuz läkin kurdugumuz bu devletlerin nicin yikildigina dair hic bir sey bilmeyiz ! Iste yikilan Imparatorluklarin en büyük sebebi bence ülke icinde fikir birligine kader birligine dikkat edilmemesidir.Sizlerden bir vekilimiz olarak istedigimiz ,iktidarla basin önünde agiz kavgasi yapin läkin arka planda cekincelerinizi ve -2-

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Eylül 2011 Perşembe 09:56

Serzenislerinize ve hakli kaygilariniza katilmamak abesle istigale es degerdedir Bülent Bey.Yanliz bunun birde ammasi var,her ne kadar demokrasilerde icranin basi iktidardaki partiler ise, ülke meselesi konularda anma muhalefetede cok büyük görevler ve sorumluluklar düser.Batili demokrasilerde her ne kadar iktidar ve muhalefet bir birinin zitti gibi görünselerde arka planda hep devletin yüksek cikarlarina hizmet ederler,tabiri caizse muhalefet ülkenin cikarlari icin iktidarin degirmenine su -1-

Yorumu oyla      59      49