YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Eylül 2011 Perşembe 20:22

n.dönmez, 2002 yılına kadar olan yaşamını anlatmış.n.dönmez,kendini anlatmak için bukadar zorlanmana gerek yok.Rakkamlar asla yalan söylemez.Yıllara ait rakamları sıralarsan,ortaya çıkan tabloya analitik bir bakış ile yaklaşırsan,1970 lerden 2002 sonuna kadar olan yaşamını anlatıyor zaten.Sana üniversitede Analitik öğretmedilermi, yoksa sende Vatan mühendislik, Işık Mühendislik gibi benzeri özel mektepciklerden mi mezunsun,necmettin bey.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 30 Ağustos 2011 Salı 21:23

MÜBAREK BAYRAMDA..şair esref ne güzel demiş.sogan soyarken gözyaşı dökenler..memleket soyulurken vurdumduymaz öküzler.anlayana.n.dönmez

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 30 Ağustos 2011 Salı 18:52

Bendeniz 15.29, başta Teyze olmak üzere tüm Saygıdeğer yorumcuların ve Sevgili yazarımızın Ramazan Bayramını kutlar esenlikler dilerim.Bu arada şunu öğrenmek isterim. Başta Bedri Baykam olmak üzere FB'liler sabah akşam konuşyorlar "FB'yi UEFA'ya GS ihbar etti,ama Ali Şen onları Neuchatel maçın Cezasından kurtarmıştı"!!! Velevki etti ki yalan, UEFA cazasından kurtarma gücü var ise Ali Şen'in "Neden bugün onursal başkanı olduğu kendi klübünü kurtarmaya çalışmıyor"??? suç sabit de ondan mı yoksa??

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 30 Ağustos 2011 Salı 16:46

Sitemizde emegi gecen basta Atilla Beyin ve calisanlarinin, degerli yazarlarimizin okuyucularin yorumcularin MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR hayirlara vesile olmasini temenni ederim, ayriyetten sevgili yazarimiz BÜLENT KUSOGLU BEYIN bayramini en icten dileklerimle kutlar ülkemiz icin hayirli calismalarinin devamini dilerim. Capanoglu

Yorumu oyla      63      49  
teyze 30 Ağustos 2011 Salı 00:39

21:56 en önemli futbolcunuzla FB-Buca maçı bittiği anda telefonda konuşdum.TEKNİK TAKİPTE kesin vardır,olması lazım.O oyuncu bana dediki: Şimdi evde tur at sen anca evinde atarsın.ŞAMPİYONLUK GOLÜNÜ ATIP KAMERALARDAN sana armağan edeceğim.İnşallah oğlum dedim çok sevinirim.Benim endişem her takımın holiganları maçlar başlayınca FB oyuncularına yazık değil mi binlerce insan şikeci diyerek onları aşağılayacak bundan zevk alanlar olaylar çıksın diye atmaca gibi hazır bekleyenlerin ekmeğine yağ sürüldüğünü farketmiyormusunuz?

Yorumu oyla      61      49  
teyze 30 Ağustos 2011 Salı 00:11

Hem dini hem milli bayramımızı kutlarım.Nice güzel bayramlar yaşamamız dileğiyle.22:39 bir zamanlar oralarda Kahpe Bizansın yiğit güzelleri yaşarmış belki ondandır papaz nahiyesinin ismi diye tahmin ediyorum fazla bilgim yok.Kostantinopolis nasıl İstanbul olduysa,Potamya gibi tıpkı, çeşit çeşit eski isimler var ülkemizde.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 22:47

Şimdi gördüm FB Dos Santosu da satmış. Yemin ediyorum çok koyu bir GS taraftarı olarak FBnin yaşadığı şu süreci içime sindiremiyor ve kahroluyorum. Suçlu ise cezasını zamanında kesecek kadar, suçsuz ise her daim koruyacak kadar yürekli adam kalmamış olmasına yanıyorum. Çok değerli bir büyüğüm çok hassas bir günde "önce adam olmak lazım" demişti. Bu ülkeyi idare etmek için pozisyon tutanların önce adam olmasını diler tüm dostların Bayramı'nı kutlarım. GKA

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 22:39

Anlasilan bu Fenerbahce gündemden düsmiyecek,gayri ihtiyari soruyorum bu takimin taraftarlarina..Fenerbahce stadinin oldugu yerin adi neden PAPAZ CAYIRI diye söylenir? Bunun cevabuni bilhassa TEYZEMIZDEN duymak istiyorum..-Potamyali

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 21:56

15:29 duyarli yorumcu kardes,valik darlik anlamam bence Fenerbahceye Trabzonspor Teyze ve Amcalarin bedduasi tutmustur..

Yorumu oyla      55      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 21:20

Başvekil ve ekibi zor durumda.TEK KURTULUŞ reçeteleri bende.Garanti veremem ama denemelerinde fayda var.Cumhurunreisi seçimlerine kadar Aziz Başkan Metriste bu belli,bu arada ölmediyse şayet,(öldüyse benim aday Cemil Turan gençliğimde hayrandım ona)suçsuz bulunup AK P reis adayı olacak.Bu jeste Aziz Başkan çekilerek jest yapacak.Başvekil aday olacak.Fenerliler de bu milletin balık hafızalı vatandaşlarından olduğu için büyük kısmı oy verir.Aksi takdirde sırf içinde BAHÇE kelimesi geçiyor diye Bahçelinin Püskevit partisine akın akın gidiyoruz:) (4)

Yorumu oyla      55      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 21:19

SON DEFA YAZIYORUM: Fenerbahçe suçlu ise düşmesinden memnun olurum.ŞİKEYE karışan diğer klüplerle beraber.FENERBAHÇE üzerinde bir film dönüyor.Bunu BİLİYORUM.GİZLİ soruşturmada boşanma arefesindeki karı-kocanın mesajları ortaya dökülüyorsa diğer TEKNİK TAKİBE TAKILAN konuşmalar neden dökülmüyor?İşte ben bu konuşmaların bazılarının SAKLANDIĞINI Bİ-Lİ-YO-RUM.ANADOLU KLÜPLERİ de biliyor.Söylüyorlar zaten.Geçmiş yıllardan geçtim BU YILı bile söylüyorlar.TFF neden son güne kadar bekledi.ALLAHAŞKINA hiç tanıdığınız yok mu teknik takipten korkuyorsanız yüz yüze konuşun öğrenin gerçeği.NEDEN FB odaklı?(3)

Yorumu oyla      55      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 21:16

A.Yıldırım belki tahminlerimizden öte SUÇLUDUR.Ama şu anda MASUMİYET KARİNESİ denen şey var ya(Fenerlilerde hukukçu oldu çıktı ha 2 ayda,aha şuraya yazıyorum ileride yargıyı Fenerliler ele geçirecek,torunlarım olursa hepsini hukukçu olmaya teşvik edecem) bu karine ne menem şeyse artık hukuken MASUM kabul etmek zorunda mıyız?EVET.Öbür yanda AÇIK SEÇİK ORTADA OLAN(Karineyle uğraşmayalım ayan beyan belli)seçim şikesinide koydum bir kenara,aylardır ŞİKE YAPAN takım için yani FB için benim harcadığım PARA ne olacak,çünkü ben saf saf maçlara çocuklarımı yolladım,kendim gittim?Bu kul hakkı sayılmıyormu?(2)

Yorumu oyla      54      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 21:14

15:35 şimdi çay içerken yorum tazelemesi yapayım.1907 de doğdu aşkımız,1942 de yapılan zulümü ve başvekilinin adını kim koydu stada bilmiyorum.Öğrenmesi kolay da konum o değil.Ben bugün BANA yapılan zulümün peşindeyim.Taze taze canlı canlı önümde duruyor.Sabiha Gökçen havaalanını en çok kullanan biziz onuda üstlenelim tamam, mağara bombalama vs.Bunlardan hiç haberdar dahi olmayan benim çocuklarımın suçu ne?Geçmişte olan,mesela dedemiz erik çaldı ohh iyi yapmış diyorsak dişimiz kamaşsın,sonra dökülsün.Buna itirazım olmaz.(1)

Yorumu oyla      60      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 17:33

Hayat böyle işte.Kimi Saraçoğluyla bağlantı kurar ah alındı der,kimileri İngilizlerde kapatmaya çalışmıştı,kimileri Atatürkün takımı olduğumuzdan başımıza geldi büyük çoğunluk vahhh kara para AKlamAK için klübümüzü ele geçiriyorlar.Bakış açısına göre fikirler çeşit çeşit.

Yorumu oyla      60      49  
teyze 29 Ağustos 2011 Pazartesi 17:08

15:35 Ermenilerden de özürü FB Klübü dilesin,Kürtlere yapılan işkencelerden FB taraftarı sorumlu olsun,Şehit düşen Mehmetçiklerden FB klübü malzemecisi+tercümanı...ÖTEKİLEŞTİRİLMEYEN bir FB kalmıştı tebrikler.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 15:35

Acaba diyorum... bugün FB'nin bu sefil duruma düşmesi, rezil olması, mali sıkıntı içine düşmesi, 2.ci kümeye yolcu olacağı...bu Varlık Vergisi mağdurların "AHI" var mıdır??? Hani derler ya "Allah'ın parmağı yok ki..insanın gözüne soksun...gün olur harman olur gösterir......."

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 15:29

Saygıdeğer yazarımız Hukuktan ve FB'nin Adaletsizliğe uğradığından şikayetci!Ama kendisi bilmez mi bu ülkede en büyük ADALETSİZLİĞİ yapan FB eski Başkanı ve Başbakan ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU.yani Tarihimizde kara bir leke olan VARLIK VERGİSİ mimarı.12 Kasım 1942'de V.V.yasasını yürürlüğe sokarak Adaletsizliğin daniskasını göstermiş,Azınlıkların mallarını ellerinden GASP etmiştir.O gündür bugündür Devlete bilhassa CHP'ye güven azalmış Türk insanı bile ne olur ne olmaz diyerek paralarını ALTINA yatırmıştır

Yorumu oyla      57      56