YORUMLAR
Toplam 38 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Ağustos 2011 Pazartesi 08:47

YANDAŞ YARGI ..olacak dedik akape il.ilçe başk.kartvizitle davalara girilecek dedik.yetmez ama EVET dediniz......gördünüz yine biz haklı çıktık ama ülkem .siz.biz kaybettiniz..n.d

Yorumu oyla      53      51  
teyze 28 Ağustos 2011 Pazar 21:43

MANEVİ YIKIMA BİR ÖRNEK: İftara az zaman kala çocuğum orucunu bozdu TFF MEN sonu.Hadi o genç, az kaldı bende sakatlıyordum.Kısa günlerde kışın 62 gün arkadaşlık ederim CEZASINI beraber tutarız evlat dedim.(61 rakamını protesto için 62 gün tutacaz)-Bülent Bey bu yorumu başka yazar köşesine yolladım birde bura yolluyorum.Mecliste olurda maneviyattan konu açılırsa bunu anlatın lütfen.Milletin maneviyatı bile çöktü.Gerçi benim çocuk tek başına milleti temsil edemez ama olsun

Yorumu oyla      57      49  
teyze 28 Ağustos 2011 Pazar 20:49

Bir çift lafta H.Şüküre edeyim En çok onun konuşmasını beklerdim bu günlerde.PARDON bu soruşturma GİZLİYDİ ne söylemesini bekliyorun bende.Konuşamazki.

Yorumu oyla      59      50  
teyze 28 Ağustos 2011 Pazar 20:41

İnsan bir şeyin doğrusunu bilir karşısında aksi söylenince çıldırır.Ama çaresizdir.Ne yapar?Benim yaptığımdan.. Allahı vekil ettim.ŞİKE olmadığını BİLİYORUM.Yani FB ŞİKE yapmıştır-yapmamıştır onu demek istemiyorum.Bu yaşananların ŞİKE İŞLERİ olmadığını BİLİYORUM.Vallahide biliyorum billahide.BU KADAR YÜZDE YÜZ BİLMESEM salak mıyım ben bu sıcakta oruçlu oruçlu yemin edeyim.(Bu seneki oruçtan açlık ve susuzluk bol bol günah kaldı bana sanırım)Suçlu kızım Fatıma ise de cezalandırılsın ADALETİNE iman etmişim...FENERBAHÇE sağılan İNEK şu anda benim gözümde.Buna sebebiyet veren yöneticilerede küsüm.TARAFTARA KURBAN OLURUM.(3)

Yorumu oyla      57      49  
teyze 28 Ağustos 2011 Pazar 20:34

Başvekile ateş köpürdüğüm halde POTAMYALI diye aklı sıra onu aşağıladığını düşünen herkesi protesto ediyorum.Yakın zamanlara kadar dünya liderim olan başvekil seçim şikesine karıştığına dair kuvvetli kanaatlerim oluştuğu için küme düşürdüm o artık benim gözümde Ortadoğunun lideri.Onuda İsrail özür dilerse.Dilemezse Bank Asya civarında lider.Potamyalı olarak anılmasını hoş karşılamıyorum.Başvekil MESSİ+RONALDO ilaveten Burak Yılmaz+Arda Turanı Aykut Kocamanın eline versin eti senin kemiği benim desin yinede ona KÜSTÜM.Küsmekle kalmadım bir sürü kişilerede küstürdüm, küstürme çalışmalarım tam gaz devam ediyor.PAROLAM: Durmak yok küstürmeye devam(2)

Yorumu oyla      57      50  
teyze 28 Ağustos 2011 Pazar 20:32

22:27 ve POTAMYAlı olarak kim nerde yazarsa onlara cevap vereyim önce bugün çok doluyum bireysel eylemlerde bulundum suç teşkil edebilecekleri ayıklayam ki elimle belge bırakmayam ortada ilerleyen saatlerde yazabilirim vukuatlarımı AYRICA enişteniz duyarsa bugün yaptıklarımı Fenerbahçe tesislerinde bir iş bulup çalışmamda gerekebilir FENERİME feda olsun kalan ömrüm deniz Fenerine bulaşmadım hoş yüz kızartıcı suçum yok.Rahmi Turan Bey de yazmış FB konusu ama vekil olduğunuz için Bülent Bey(vatandaşı dinlemek, sorunlara çare açısından)burayı işgale devam ediyorum.(1)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Ağustos 2011 Pazar 19:34

Hükumetin bu konuda şike yaptığına benim de hiç şüphem yok. Bakın mesela, TFF Başkanlığına bir aday daha vardı. Önce bir çok TV programına katılıp sonra aniden ortadan kayboldu. Ama tam anlamıyla kayboldu. Kimdi o isim hatırlayan var mı? Mehmet Atalay desem? Kimdir Atalay? Hükumet davayı sadece seçim sonrasına bırakarak şike yapmadı. Aynı zamanda kimin kucağına bırakacağını da seçti. Bilen bilir. AKPye hakkımı ben de helal etmiyorum. GKA

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 28 Ağustos 2011 Pazar 15:22

Türk'üm DOĞRUYUM diyeceksin, Müslümanım GÜZEL AHLAKLIYIM diyeceksin, Şike yapan takım KÜME DÜŞER diye kanun yapacaksın, sonra da Hakemlere KÖPEKLER diyeni, rakip oyuncuyu parayla satın alıp futbolseverlerin KUL HAKKINI yiyen takımı, Ata'mızın "Ben spocunun ahlaklısını severim" sözünü es geçerek KORUMAYA KALKACAKSIN!!! Hade be ordan...İkiyüzlülüğün Daniskası....

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 28 Ağustos 2011 Pazar 00:01

Mister Dönmez Bey, sizin kadar yenilmekten zevk alan birine daha rastlamadim,12 Haziran secimlerinden önce 800.000 Rumelili oyo bizim diye ahkäm kestin,secimlerden sonra kip kirmizi kesildin sandiktanda size 345 oy oy cikti,birakin bu ayaklari bunlar bayatladi artik..

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 22:27

Bu saatten sonra Fenerin süper ligde isi yoktur,deplasmanlarda yapacaklari her macta rakip taraftarlarin hep bir agizdan yapacaklari tezahurat büyük ihtimalle "En büyük sikeci Fenerbahce" Olacaktir.UEFA nin Fenerin sinanayini söndürmesi Insallah diger takimlara ders olurda bazilari icin oyuncak olan takimlar bir daha kanunsuz ve etik olmayan islere girmezler.Son olarak,yolsuzluk ve hukuksuzluk karsisinda Türk milletini uyarmiyacaksin, basacaksin cezayi akil baslarina girer.Potamyali

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 22:06

Söyliyen ne güzel söylemis"Ates olmayn yerden duman cikmazmis" Ben bazen yolsuz kaldigim zamanlar hemencecik tanidigim bir dostumun yanina mac esnasinda oturur Fernerbahcenin 80.dakikalarda penalti kazanacigini söyler dostlarimla iddiaya girerdim % 80 hep ben kazandim,penalti dedikse yani hakli penalti degil öyle hediye penalti.Iste bu tür haksiz kazanclar bu takimi bir anda mimli takim haline getirmistir.Sucluyu baska yerde aramayin,baska taraftarlarin ahi bu takimi tutmustur.(2)

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:58

Madem konumuz FENERBAHCE ve yedigi haldlardir,gözlerinizi dört acin sevgili okurlar.Yarin su isim var,öbürgün arefe daha öbürgün Bayram hesaplari yapmayin yazacaklarima kulak verin.Tabiki okurlarina gündemle ilgili yazilar yazan Bülent Beyede sükranlarimi sunuyorum, kücükte bir serzenisim olacak zati hallerine,TEYZEYE torpil yaptigini UEFA biliyor dikkat edin sizinde puanlariniz gitmesin.! Simdi madalyonun öbür yüzüne hepimiz adil bir sekilde bakalim. (1)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 20:31

potamyalı karısının kardeşi federasyonda b.sehir başk.idi.sabah atv.de damat albayrak.ramzey tmsf.den hem banka hem toprakın bogazda yalısını aldı.dünürler.damatlar.yandaşlar.imamlar cum.olmak nurtopu gibi maşallah..n.dönmez

Yorumu oyla      56      51  
teyze 27 Ağustos 2011 Cumartesi 16:14

15:18 ben bu duruma oyşikesi diyorum.Bu şikeyi asla unutmayacağım.Şimdi kapım çalınsa başvekil kapıda yanında MESSİ al teyze Fenere benden hediye dese yinede affetmem.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 15:18

Bülent bey değindiğiniz en iyinokta, seçimden sonrasına uygulaması, tabiki oy korkusu.

Yorumu oyla      63      49  
teyze 27 Ağustos 2011 Cumartesi 15:06

13:49 evet sorunun PARA olduğunun FARKINDAYIZ.Onun için sevsekde-sevmesekde başkanımızın ARKASINDAYIZ.Yorumcuların dikkatinedeki bazı maddelerden dolayı neleri yazamıyorum ahhh bir bilseniz:)))

Yorumu oyla      61      49  
teyze 27 Ağustos 2011 Cumartesi 14:59

14:00 TÜRKİYE artık nihayet sıra bana geldi BEN YAPTIM OLuyor MODUNA geçti.GİZLİ olmasa Deniz FENERİ savcılardan yazacaktım,istersen öbür GİZLİ soruşturma FENER linçine devam edelim :))

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 14:00

Birde kalkmis eyyamcilarin kaptani A.Cakar iz pesine düsmüs, gercek olan sikeyi UEFA ya kim bildirmis..? sana ne kim bildirmisse bildirmis, senin gazeteci olarak isin adaletin tecelli yapmasi icin ugras veren kisilerle degildir.Daha önceleri dogrulugun ve spor ahlakinin tek kalesi olarak kendini gören bu zati muhterem neredeyse ifsa edilen takim icin kendini yakacakmis.Birileri bunlara artik Türkiye ben yaptim ve bedeva yedim Ülkesi olmadigini bir zahmet hatirlatsin, alayiniz kümeye sizin. K.Köy

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 27 Ağustos 2011 Cumartesi 13:49

ÖZÜR ve Tazminat,yanlis okumadiniz sikelerin takimi FB tüm spor severlerden ve diger takim taraftarlarina özür beyan edip tazminat ödemelidir, bu iki önemli kriterler yerine getirilmetikden sonra hic bir takim ikincilktede olsa maca cikmamalidir, ayriyetten hakemler kesinlikle maclarini yönetmemelidirler..FB Türk futbolunun seviyesini ayaklara düsürmüstür...!

Yorumu oyla      56      51  
teyze 27 Ağustos 2011 Cumartesi 03:51

Burayıda ağlama köşesine döndürdüm ama suç T.Atillanın.Bir spor yazarı transfer edemedi etseydi oraya yerleşecektim.Dün gece sabaha yakın bir çocuk şöyle yazmış yeni okudum.ÇOK UYKUM VAR AMA UYKUYA DALAMIYORUM YA BEN UYKUDAYKEN FENERBAHÇEME BİR ŞEY YAPARLARSA.Bu çocuk beni bu saatte ağlattı.2 AYDIR milyonlarca kişiye bu işkenceyi yapanlar-işkenceyi seyirden zevk alanlar bu çocuğun gözyaşlarının bedelini ödemeden kolayca can verir mi?

Yorumu oyla      56      49  
teyze 26 Ağustos 2011 Cuma 23:44

15:24 sporsever hemen bildiklerini savcıya anlatmalısın tam zamanı hem ellerinde BELGE olmuş olur SES VE GÖRÜNTÜ kaydın varsa Kütahyalı ve Baransuya da ayrıca ulaştır.Acaba BAKAN ŞİMŞEK O açıklamayı neden yaptı?Düşünüyorum da bu infazı önlemelisin diye bana mesaj vermiş olabilir mi?Sorumlu makamlar benden soruluyor ya hani o açıdan.BİR SORU: Başbakan Fenerli,federasyon Fenerli,savcı Fenerli,müfettiş Fenerli(hani ısrarla gözümüze sokuyor ya medya) acaba bunu KOYUN lar bakın ne kadar dürüstleriz biz olarak algılayalım diye midir?

Yorumu oyla      59      49  
teyze 26 Ağustos 2011 Cuma 23:29

15:17 Zayıf tarafım işkenceye ZULÜME karşıyım ZALİMLER değişti mazlumlarda değişti ZULÜM ortada duruyor olarak görüyorum ben.Ayrıca Aziz Yıldırım ve Tayyip Erdoğanı birbirine çok benzetiyorum adeta ruh ikizi.Bu keşifim henüz çok taze.(ÜŞENMEZSEM bir ara teferruata girecem,10 derviş bir kilime sığar,2 kral bir ülkeye sığmaz hikayesine benzetiyorum).İkisinide çok sevmiştim.Şimdi ikisindende soğudum,Sibirya soğuğu benim duygularımın yanında Ağustosda Antalya sıcağı gibi kalır.Tek oyuncağımı elimden aldılar..Artık enkazım..Belki bazılarının istediği de TAM OLARAK BUDUR diye düşündüğümüz için şimdilik DİRENİYORUZ.Gençler henüz kanlı bıçaklı durumda değil ama KÜFÜRLER ve nefretin BOYUTU uzun zamandır ALTIN NESİLi bekleyen beni çokkk üzüyor.Hayırlısı.Kimbilir şer zannettiğim şeyin ardında ne var?

Yorumu oyla      59      49  
teyze 26 Ağustos 2011 Cuma 22:59

01:46 durgundenize cevap:Başkan hakem odasını basınca tepkim a-Aaaaa çok ayıp FB Başkanına asla yakıştıramadım b-Mafya babası mı klüp başkanı mı belli değil c-Heyttt be işte başkan dediğin böyle olur,hakemler adil olmazsa bu dilden anlarlar.Bunlardan istediğin şıkkı seç.Hepsi kabulüm.Çünkü bulunduğum ortama ve maçı yöneten hakemin tavrına(o tavrı algılamama),maç sonucuna göre her tepkiyi veririm.HEPİMİZ GİBİ!(Sahtekarlığa lüzum yok,spor ahlakı vs evet beylik laflardandır tv de bir programa çıkarsam bende kullanırım,reklam arasında da kamera çeker ARGOLU konuşmamı bir gün yeri gelir kullanır)NEDEN C ŞIKKI TEPKİSİ DE VERİRİM?Hakemlerin suratına tükürenlere ödül veren siyaset-federasyon kuluçka döneminden bir adet Aziz Yıldırım az bile çıkmıştır,ondan

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 21:55

ADALET BOZULDUMU,,ayakkabı boyacısından en tepedeki yöneticiye kadar endişe,şüphe sirayet eder.hangi kurum NET,cenaze arabası şöferine sordum,,hiç KÖTÜYE rast geldinmi,,güldü hayır dedi,bende anlamadım dedi bu kötüler nereye gitti,,(GERÇEKTİR)..yolda 100 kişi çevirseniz bende dahil,,şikayet ederiz rüşvetten,,adaletsizlikten,yolsuzluktan,,KİM YAPIYOR ABİ BU KÖTÜLÜKLERİ,?,samimi,,gerçekçi değiliz,,kendimizi kandırıyoruz sadece.........zombi

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 15:24

Fenerbahcenin aciklanan sike olaylari sadece ve sadece bunlardan ibaret degildir birde aciklanmiyanlar var bunlar aciklansa Istanbul 12.amatör kümeye kadar düser, verilen bu cezaya razi olmalarinda yarar görüryorum.Bir spor sever

Yorumu oyla      60      57  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 15:17

Eyvah Teyzeyi kaybettik, öyle degil canim,baksana Yazarimiz Teyzemizin zayif tarafini bulmus.Ben yinede Teyzemizden umutluyum, kesinlikle sikelerin takiminda israr yapmiyacaktir.Önceden demir perde ülkelerinde futbol takimlari vardi bizdeki verziyonuda sikebahcedir, pardon düzeltiyorum FENERBAHCEDIR.Bildim bileli basinda bir efsane anlatilir sözde MKA bu takimi ziyaret yapmista bu nedenle ayricalikli olma zorunlulugu varmis...T.S

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 11:41

25 milyon fenerli var diyen ali sen.sessizsiniz niye?hukuk guguk.spor mpor.oldu..n.d

Yorumu oyla      57      52  
durgundeniz 26 Ağustos 2011 Cuma 01:46

fenerbahçe taraftarına sorulacak bir tek soru var:Aziz Yıldırım hakem odası bastığında tepkiniz ne oldu? bu soruya kınadım cevabı verecek fener taraftarının sayısı bütün taraftar içinde -ki 25 milyon taraftardan bahsediliyo- %10'u geçmiyorsa bu günkü duruma olumlu yada olumsuz yorum hakkı yok demektir Rasim Ozan Kütahyalı ve Mehmet Baransuya gelince taşları bağlanan köyde ki salıverilen insancıklardır onlar sadece bu davada değil diğerlerinde de....

Yorumu oyla      56      51  
Murat Şimşir 26 Ağustos 2011 Cuma 00:10

Bugün hem iran hem de ırak başarılı dış politika izleyen bakana kükrediler bakalım o ne diyecek merak ediyorum.. Nasıl bir delet politikası ki bu çantacılık yaparak libyalı muhaliflere nakit para gidiyor? Burası kabile devleti mi? Bu ülkenin kurumları kuruluşları yok artık, çadırda el tayyip karar veriyor, paralar çantada gidiyor bu nasıl bir devlet anlayışı. TBMM orda ne güne duruyor tuzluk gibi oturmak için mi seçildi ordaki tuzluklar. CHP yi de kınıyorum o da AKEPE nin dümen suyuna mı girdi

Yorumu oyla      55      51  
Murat Şimşir 26 Ağustos 2011 Cuma 00:05

koşanere ait olduğu ses kayıtlarına nasılda sarılıp, diğer kasetleri hasır altı ettiler ve o kasetleri yayınları da anınd aldılar içeri. İşte geldiğimiz nokta. Artık sözün bittiği yerdir burası. Cemaatin TVlerinde gazetelerinde önder aytaçlar, gültekin avcılar, baransular nasıl da tetikçilik yapıyorlar. AKEPE lilerin ses kayıtlarından bihaberler beyler sanki, ama unuttukları birşey var, keser döner sap döner, bir gün hesap döner, bakalım onlar bu hesabı nasıl öderler düşünmek gerek

Yorumu oyla      60      50  
Murat Şimşir 26 Ağustos 2011 Cuma 00:02

Satın Vekil burdaki olay şike olayı değil ki; Fetullahçı örgütlenmenin girmediği alan olarak spor kalmıştı, Fenerden başlayark oraya da el attılar, Aziz Yıldırım istifa etseydi, ve imamın iş adamalrından birisi fener başkan olsaydı bu rezalet yaşanmazdı. Düşünün taraf acar çuvalcı başısı nasılda spor porgramlarına katılıp, fenerin ipi çekti. Geçiniz, spor ahlakını falan bunlarda cemaat ahlakı varken daha ne rezaletler göreceğiz. Dikkat ederseniz, Tayyibin ses kasedini dikkate almayanlar,

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 25 Ağustos 2011 Perşembe 23:39

Yillardan beri futbol camiasinin mizikci ve simarik cocugu olan Fenerbahce bir gün bir molla Kasimin defterini düreceginin hesabini yapmama gafletinin cezasini cekiyor.Kendini kulüpler üstü gören bu camia hep ayricalikli oldugunun garabeti icerisindeydi,kavga yapmadigi külüp ve yönetici yok gibi bir spor camiasinda.Verilen karar gecte olsa adil bir karardir,TFF eline verilen mizragi bir türlü gizliyemedi, en sonunda uefa bu mizragi gözünün icerisine soktu,akillari baslarina geldi.A.C

Yorumu oyla      57      53  
teyze 25 Ağustos 2011 Perşembe 22:13

Son yorumum: vallahi psikiyatra gidiyorum.Doktor Amcayı özenle seçtim.İstanbullu bir DR.Doktorum hem fanatik Trabzonsporlu çıktı hemde AK Partili:) İki seans gittim ücret almadı ilaç verdi onuda ilaççılar numune mi ne diyorlar ordan verdi.YANİ: Hem Trabzonspor taraftarı hemde AK Partili iyi insanlarda oluyormuş:) Ama benim yorumum şöyle:Önce DELİRTİN milleti sonra tedavi edin.YEMEZLER.(5)

Yorumu oyla      59      50  
teyze 25 Ağustos 2011 Perşembe 22:11

Ayrıca ben sanıyordum yönetim karar verir ligden çekilinir kongre kararı gerekirmiş nasıl işler süreç bilmiyorum en kısa zamanda çekilmesi lazım azıcık onur varsa FENERLİ kongrecilerde.Bayraktarlardan Rasim Ozan Kütahyalı çok şükür ki karşı cephede anam ne ederdim birde Fener lehinde konuşma-yazma yapsaydı.Aziz Yıldırımı ziyarete gideceğim.Ziyaret derken Metrisin önünde tur atıp dönecem.Maksat mesaj vermek.BAŞVEKİL yan komşuma gelse gitmem,bunu il başkanı emmioğlumu sinirlendirmek için yapacam.Planımı duyunca bile şok oldu daha sandıkta hesabımız var.Tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olurmuş.Aziz Başkan yediyse çıkarsın şimdi.Şimdi yiyenlerde çıkarır birgün.Kaddafi dün sarayındaydı bugün hangi kuyuda kimse bilmiyor.(4)

Yorumu oyla      60      50  
teyze 25 Ağustos 2011 Perşembe 22:08

Acım çokk büyük tarifi yok.Bir üst derecesi herhalde evlat acısıdır.Allah kimseyi evlat ile denemesin.Fenerbahçe düşsün orda sıkıntı yok.Benim sıkıntım SİYASİ ŞİKE ye nasıl kurban gittim bunu hazmedemiyorum.Kadir Gecesine ulaşırsam sabaha kadar dua edecem aslında beddua.Aziz Başkan,Mosturoğlu vs Fenerliler,seçim sonu operasyon ile oyşikesi yapan AK Partililer,son maçların sonucunu bilenler bunun üzerine servet kazananlar,borsadan vole vuranlar VEEEE MİLLİ TAKIMIN ŞİKESİNİ ÖRTENLER,damadına kıyak geçenler(tabi iddiadır bunlar)hangisi veya hangilerinde 1 gram suç varsa bayramları evlat acısına yakın acı içinde geçsin.(3)

Yorumu oyla      60      49  
teyze 25 Ağustos 2011 Perşembe 22:07

'Gizli olması gereken bir hususta yargısız infaz süreci yaşandı' diyor Maliye Bakanı Mehmet Şimşek.Ben de ekliyorum: Deniz Baykalın,MHP milletvekillerinin,ASKERLERİN ses ve görüntüleri nete düştü İZLEDİK,AZİZ YILDIRIMIN ses ve görüntüleri de SIZMALI onlarıda görmek isterim.Spora şike sokan başkan istemem.Böyle dedim mi KÖR MÜSÜN herşey ortada yazılıyor çiziliyor diyorlar.Ona bakarsam başvekil içinde neler söyleniyor.Ben AKlayın demiyorum ADALETli olsun istiyorum.(2)

Yorumu oyla      59      49  
teyze 25 Ağustos 2011 Perşembe 22:06

Şeriatın kestiği parmak acımaz tabiki eğer şeriat şeriatsa.Olmaz olsun böyle şeriat.Kendi acımı birazdan anlatacam da en çok Ortadoğuda bize güven duyanlara acıdım.Ne bilsin garibanlar oyun içinde oyun var.Ben bile yuttum burdan.UEFA geliyor bizim pısırıklara Kadir Abi gibi bir adet 'hadi leynnnn'çekiyor bir yığın büyük adam EMİR BÜYÜK YERDEN diye siniyor köşesine.Özerkiz ya! Allah bilir tam bağımsız büyük Türkiyeyizdir belkide.(1)

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 25 Ağustos 2011 Perşembe 21:19

MİLLİ SEF rahnetli inönü chp devri tek adam devir gereği demokrasi yok dünyada bile şimdi spor.ihaleler.kadrolar.yatırımlara.istanbulda sube md.tayınlerine.bankalardan damat stı.krediye kadar tek adam.valiler il başk.kaymakamlar ilçe başk.masallah.basın yüzde 99 yandaş.hukuk guguk oldu.İMAM SEF devri tamgaz...n.dönmez

Yorumu oyla      58      49