YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 13:52

Bence terörü kınamak için büyük bir miting yapalım. Yaşlı, genç kör, kürt türk solcu sağcı herkes. Ne dersiniz?

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 13:50

Acı patlıcanın KRAĞI çalmjaz derler. Bize artık terör merör vız gelir rahmi abi.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 13:50

Sana vız gelir de askere, asker yakınına acı glir beyim. Meral Gezer

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 26 Ağustos 2011 Cuma 13:49

Rahmi beyin devlet otoritesi yok sözüne katılıyorum. Hatta bazı yerlerde varlığı bile yok. Böyle terör söndürülmez beyler, akıllı olun. Kasım Gülcüooğlu/Bodrum

Yorumu oyla      56      49  
durgundeniz 26 Ağustos 2011 Cuma 01:38

"Bazen en büyük düşman, dost görünendir!" bu söz yaklaşık 60 yıllık ortağımız amerika için çok geç söylenmiş bir söz değil midir? cumhuriyet tarihinin neresine bakarsanız amerikadan yediğimiz kazıkları görürsünüz işin kötü yanı bu ülkede iktidara gelenler için abd bir otoriteden çok büyük ağabey sözünden çıkılması bütün aileyi kaosa sokacak biri olarak görülüyor işte bu yüzden ben bunlarda dahil hiçbir iktidarın abdye artık yeter diyebileceğine inanmıyorum bakınız:süleymaniyedeki çuval olayı...

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 25 Ağustos 2011 Perşembe 13:45

Sayın Atilla işte tam bende aynı şeyi söylüyordum!Renklerin çeşitliliği güzel bir görüntüdür siyahın yanında beyaz ve başka renklerde olmalıdır..Ama farkındamısınız bu site gün geçtikçe tek renge dönüşüyor!Rahmi Turan;Aytun Çıray ve Bülent Kuşoğlu sizce farklı renklermi?diğer yazarlar daha farklı fikirler ve yorumlar üretiyorlar mı?sizce.sayın Turanı savunmanızı anlıyorum ve insanların kişiliklerine yapılan eleştiri ve saldırılara katılmıyorum ama sizde bence bir özeleştiri yapın..

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 25 Ağustos 2011 Perşembe 13:11

Rahmi beye katılmamak mümkünmü? abd değilmiydi ambulanslarla pkk lı taşıyan. amerika suriyede aktif değilmi, iranda ırakta aktif değilmi? amerika pkk konusunda ne zaman destek verdiki. bir lkere bile bizimle istihbarat paylaşarak yararlı oldumu. ordu abd kontrolünden çıkmak üzereyken yapılan operasyonlarla abd taşeronu haline dönüşüyor.

Yorumu oyla      57      49  
Talat Atilla 25 Ağustos 2011 Perşembe 13:04

12:18'de yazan kıymetli yorumcumuz; Değerlendirmelerinize saygı duymakla birlikte katılmıyorum. Tüm çiçeklerin beyaz, Tüm insanların siyah olduğu bir yeryüzü sizce sıkıcı olmaz mıydı? Ve ayrıca bazı insanlar devirlere göre kıymetlenir, bazıları da devirleri aşar. Sayın Rahmi Turan işte böyle bir isimdir. Turktime'da yazmasını rica ettim ve nezaket göstererek kabul etti. Bu vesileyle kendisinin burada Başyazar olarak yazmasından mutluluk duyduğumu da kayıtlara geçirmek isterim. Sevgiler

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 25 Ağustos 2011 Perşembe 12:18

başyazarı rahmi turan olan bir siteyi düşünemiyorum bile derken haber siteleri arasında beğendim bir site olan türktime de başyazar olmasın mı?yazık sayın talat bey bu kadar mı öngörüsüzsünüz rahmi turan gibilerin devri kapandı.

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 25 Ağustos 2011 Perşembe 11:53

Klasik anti Amerikancılık!İnanın artık bu söylemlerin modası geçti hatta baydı..Sizde enaz benim kadar ülkeler arasında romantik ilişkilerin olmadığını sadece güç ve çıkar denkleminin geçerli olduğunu biliyorsunuz ama bu ucuz Amerika muhabbetini yaparak Şuan karşı olduğunuz hükümete Amerikan yandaşı yaftası yapıştırıp siyasi prim elde etme amacındasınız..Sayın Turan internet medyasını takip edenler sandığınız kadar cahil ve donanımsız değiller.Artık bu ucuz sloganları yerine çözüm önerisi sunun.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 25 Ağustos 2011 Perşembe 11:18

Saayın yazar ne demektedir? "Genelkurmay’ın açıklamaları ciddidir, inanırız." Bakalım bu konudaki gerçekler nedir? Yakın tarihte eski GK başkanı elindeki Law silahını göstererek; "Bunlar boru!" Albay Çiçek'in itiraf ettiği olaylarla ilgili belgeleri de göstererek; "Bunlar da kağıt parçası." Dedi mi, evet... Şimdi, "Genelkurmay açıklamaları ciddidir, inanırız." ifadesine ne kadar inanırız?

Yorumu oyla      54      53