YORUMLAR
Toplam 34 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 15 Temmuz 2011 Cuma 19:59

efendim aziz yıldırım kamuoyuönünde de suçludur,yasalar önünde de suçludur.bakınız çarşı manifesto.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:22

5- Şike olayı üzerine FB kulubüne ceza vermeye hazırlanan TFF Başkanı ve şirketler grubu sahibi trilyoner iş adamı Aydınlar’ın eline, koyu FB li RTE bir şey tutuşturunca, Aydınlar hemen çark etmiş neden? Adama harakiri bıçağı mı vermiş yoksa? Yok bee, maliye teftiş dergisi:) 6- Azrail 65 yaşında RTE nin canını almaya geldiğinde, ellerini göğe açıp Allahım Neydi Günahım diye sorunca, Allah madem sordun sayayım demiş vee? Azrail yine de canını almış? Doğru, ama böylece RTE zaman kazanıp beş yıl fazladan yaşamış:) CISS!

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:21

3- İlişkiler düzelince İsrail Başbakanını kabul eden RTE, kendisine anı olarak İÇİNDE bir sanatçımızın şarkısı bulunan CD hediye etmiş, bil bakalım hangi şarkıymış o? Aynı yolun yolcusuyuz biz mi? Yok bee, Seninle BİR DAKİKA:) 4- Başbakan RTE uykuya dalabilmek için ne yapıyormuş? Yorganı kafasına mı çekiyormuş? Yok bee, hayalinde Burhan Kuzu’yu kopyalatıp çoğaltarak peş peşe bi çitten atlatıyormuş:) CISS!

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:21

Hadi, hatırı kalmasın, birkaç da R.Tayyip Erdoğan geyiği benden size; 1- Kendisine çıkışan koca burunlu kepçe kulaklı şaşı gözlü çiftçiye RTE ne demiş? Biliyom, ananı da al git mi? Yok bee, senin ANAN GÜZEL Mİ? Demiş:) 2- RTE yasaları zamanında hazırlayamayan hukukçusu Burhan Kuzu’yu fırçalayınca o ne yapmış? Kuzu kuzu yerine mi oturmuş? Yok bee, hemen MELEMEYE başlamış:) CISS!

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:15

7- Kılıçtaroğlunun bi düzüne sağlıklı öküzü varmış, pazara götürmüş, bir tanesine değerinin dörtte biri kadar para vermelerine karşın onu hemen satmış, neden? Paraya mı sıkışmış? Yok bee, öküz SARI RENK miş:) 8- RTE, tutuklu milletvekilleriniz için elimden geleni ardınıza koymayacağım konusunda size teminat veriyorum deyince, Kılıçtaroğlu hemen yemin krizini sona erdirmiş, neden? Tutuklu milletvekillerini göz den mi çıkarmış? Yok bee, RTE nin cümlesindeki TEMİNAT VERİYORUM kelimeleri ona yetmiş:) Ehh, bu günlük bu kadar yeter. CISS!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:15

5- Kılıçtaroğlu Meclisteki bir yasa tasarısı görüşmelerinde, tasarıyı şiddetle eleştirince RTE kendisini içtenlikle alkışlamış neden? Tasarıyı MHP vermiştir, ondan mı? Yok bee, tasarıyı veren YCHP nin kendisiymiş:) 6-Kılıçtaroğlu’nun YCHP ye en uygun görüp de sevdiği marş hangisiymiş? Onuncu yıl marşı mı? Yok bee, mehter marşı:) CISS!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:14

3- Kılıçtaroğlunun dili aniden şişmiş, neden? Grip mi olmuş? Yok bee, sıcaklarda terleye terleye avucunun içi tuzlanmış da ondan:) 4-Askerde komutanı bir emir vermiş, Kılıçtaroğlu içtimada fırıldak gibi yerinde dönmeye başlamış, neden? Başı dönmüş odan mı? Yok bee, Komutan GERİYE DÖÖÖN demiş:) CISS!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:14

Size benden birkaç Kılıçtaroğlu Geyiği; 1-Kılıçtaroğlu dün mecliste boyna tokalaşmak için herkese sol eline uzatmaya başlamış neden? Solcu da ondan mı? Yok be, o gün sağ tafına sarımsak sol tarafına soğan asmayı unutmuş:) 2- Kılıçtaroğlu balık lokantasında en çok yediği ahtopotu beğenmiş neden? Çok mu lezzetliymiş? Yok bee, ahtopot omurgasızmış da ondan:) CISS!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 13 Temmuz 2011 Çarşamba 06:19

22 milyon rumeli türk oyu var ama bir olamıyoruz.olacagız başka yolu yok.ne mutlu türküm.atatürk.demokrasi.cumhur,iyet diyen hemserilerimiz uyanacak.az kaldı.çocuk torunlarımıza borcumuz yoksa işte ana muhalefet tuncelili kılıcdar.işte potamyalı hali.işte karıncaezmez osmaniyeli..va mı birlikten başka yol...n.dönmez

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 23:22

Rumelilerin nabzini ve oylarini cebinde bilen n.dönmez arkadasim hala sen burdamisin.Kendini kömürle makarna ile teselli ederken begenmedigin AKP gercek anlamda ülke sorunlarini cözmek icin 24 saat mesayi yapiyor.Calis ve güven ver sende bir gün rötarli Milletvekili olursun belki..

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 22:39

GERCEK..dün köylü bir vatandaş başkan eski traktörü verdim 15 milyar saydılar yenisi aldım 4 senette ödedim sonra ödeyemedim.eskisi gittşi yenisini acenta geri aldı ödediğim cabası.şimdi ipotek verdiğim tarla satışa çıkacak o da elden gidecek deyınce..deveye diken insanı öpem yarasır yüzde 50 oy verdiniz...deyınce haklısn dedi.gitti..n.dönmez

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 22:36

chp ve kılcdaroglu akape potamyalı oyununa geldiler.söz verilirse tutulur söz namus diyen kılcdara..oy namus ama oyunu mamaya kömüre yesil karta.ceyrek latına.ihaleye.satanlar nerede? doguda her hamile kürt kadına ayda 120 lira okula giden cocuklara 50 lira aylık .yüzde 80 kacak elektrik nerede kulanılıyor? 9 milyon yesil kartlı.toplum fakirleiiyor akape oyu artıyor ..ne ka fakirlik o ka oy..kafayı yemek işten degil..n.dönmez

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 17:38

UEFA, bizim Federasyona; iddianameyi davayı beklemekten falan anlamam, kuralları uygulamazsanız tüm kulüplerinizi ve milli takımınızı organizasyonlara sokmıcaz demiş! Federasyonumuzun, yöneticilerinin yasaları hiçe sayıp parayla maçlar satın alarak haksız şekilde Şampiyon ettiği şaibeli bi KANARYA için, ASLANLI KARTALLI tüm ligimizi ve en önemlisi de MİLLİ TAKIMIMIZI tehlikeye sokmasının; YCHP nin, yasalara aykırı olarak darbecilerle iş birliğinden tutuklu iki şaibeli milletvekili uğruna tüm PARTİSİNİ riske atmasından ne farkı var? Pire için yorgan yakıcılar işte ne olacak:) CISS!

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 16:25

Doğruya doğru. UMRAN 11 Temmuz 21:50 gibileri başka ne diyebilirdi? Bence o haklı olarak başını iki eli arasına almış da yanmış bi sosyal demokrat:) AKEPE nin sürüyle eleştirilecek tarafı yanında, epeyce de tutarlı, takdire değer yanları ile hizmetleri var. Ama şu Kılıçtaroğlu YÖNETİMSİZLİĞİNDEKİ YCHP nin tek bir tutarlı ve takdir edilecek yanı yok ki. Gel de kahretme! CISS!

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 15:46

Bir hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyle, hocası arasında son sınavda geçe diyalogu anımsattı. Hani, yasal ama mantıksız, mantıklı ama ysal deği ve ne mantıklı ne de yasal diye sorular soran ve yanıtlar bulan öğrencinin fıkrası.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 12:57

"hem şike sadece FENERBAHÇEMDE Mİ var?" bu soru olmadı. Gerçi haklı ama hiç olmadı.Tek o şike yapmadı diye FB kurtulsun demek veya gelirler, sponsorlar, marka değerleri üzerinden bunu düşünübilmek çok acı. Ama biz buyuz abi. Büyük adam yaparsa olay farklı oluyor. Küçük olunca "OLMAAAAZ HUKUK VAR ADALET VAR". Yok canım, yok güzelim yok yok yok. Farklı konu ama bak mesela kaçak elektriğin KAÇAK KAYIP Bedeli olarak sadece ticarethane ve ev abonelerinin üzerine yıkıldığından kimin haberi var?

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 12:50

Bazı şeyler cesaret ister ama adalet en başta ve en çok. Ülkemde güçlü ve zayıf arasındaki adalet terazisi asla adil olamıyor. Mesela Ankaraspor düşürülürken hangi mahkemenin iddianamesi beklendi? Veya bu şaibeyi Gençlerbirliği taşıyor olsaydı lig aynen devam edecek miydi? Mehmet Ali Aydınlar'a bu görev kucağındaki dinamit olarak bırakıldı ve o şimdilik tam altında kalmış durumda. "İddianame bekliyoruz",siz bekleyin abi ama biz artık ligtv üyeliği filan ne varsa iptal ediyoz. Hem de FB'li olarak

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 11:08

karamanın koyunu sonra çıkar oyunu..gs.lıyım.ama bence potamyalının aziz yıldırımı tasfiye oyunu yasayıp görecegiz...n.dönmez

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 08:50

Daimi muhalefet ypmada üzerine baska bir tanimiyan CHP nin kendi krizlerini cözdükleri icin tesekkür yapmak gibi bir mecburiyetimiz yok sadece mliletin verdigi görevi rötarli olarak yerine getirdikleri icin hayirli olsun diyebilirim.Insallah ileride reklamin kötüsü olmaz diye ülke gündemini fuzuli isgal etmek gibi boykotlarla karsilasmayiz.Fsnatik muhalefetcilerden baska hic kimse yapilan bu eyleme aferin söylememistir.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 01:12

Sabriye 1:benim anlamadığım SEÇİMLERDEN önce neden DÜĞMEYE basılmadı?hem şike sadece FENERBAHÇEMDEMİ var?benim en çok sinirlendiğim nokta bu duruma düşmemize SEVİNEN BASIN YAYIN ORGANI varmış..lig devamn ederken devletin kanalı olan TRT - 3 veya TRT-...Spor ismi altında yayın yapan kanalın ESKİŞEHİR FENERBAHÇE MAÇININ süreç ile ilgisi olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin ŞİKE yaptığı maç diye günde 5 ile 10 arasında o maçın özetinin gösterilmesi bile SİNİRLERİMİ ZIPLATMIŞTI.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Temmuz 2011 Salı 00:08

Doğu toplumları,Rönesansa öncülük eden ve o günden ilerlemeyi bilimsel gerçeklerle yapan(sadece kendilerine) batının,birleşik ittihatçı yaklaşımı nedeniyle,teknoloji üretümi,AR-GE gibi konuları batıdan bekledi yada beklettirildi.Feodaliteden ,kapital yaşama geçen doğuda ise (Çin,G.Kore,Tayvan,Singapur,hatta Malezya)gibi artık o baraj aşılıyor.Rusyanında bir kısmı doğudur analiz yaparsak.Bizde bağımsız olur ve gerçek kriterleri kendimiz yaparsak üretiriz.AB den kriter beklersek,bin yıl bekleriz.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:26

etmeyi marifet sayanlarin uydurmasindan baska bir sey degildir.Eger bunlar Avrupada yardim toplamanin bu kadar kolay oldugunu düsünüyorlarsa buyurup gelsinlerde yardim toplasinlar bakalim kim süratlarina bakacak.Yapilan yardimlarin bazilarinin huzurunu kacirmissa bunlarda müslümanlar tarafindan cok iyi bilinmektedir.Düpnya basinina hükm edenlerde bu arada cok güzel kaz veriyorlar bizimkilerde bu kaza iyi gelmisler anlasilan.Cok uzattim kusura bakmayin ve satasma yorum yazmayin rica ediyorum -8-

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:25

Sabriye:Neden seçimden önce basılmadı düğmeye?Hem sadece Fenerbahçemmi şike yaptı?ADAMINA göre işler olmamalı.

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:21

nasil cikar bunu zaman gösterecektir,daha fazla bu konuyu kasimaya gerek yok, her sey yargiya tasinmistir.Gelelim Deniz Feneri (e.) e=eingetragene V=Verein(kamu yararina tescillenmis yardim kurulusu)ismi üzerinde kamu yararina calisan yardim kurulusu.Derneklerin ve cemiyetlerin asil görevi devletin ulasmakta güclük cektigi alanlara yardim getirmek.Son zamanlardak ülkemizde yasanan bir takim siyasi sikintilar birilerini rövans alma sevdaligina sevk etmistir,sadece intikam duygulariyla hareket -7-

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:15

Baskan Aziz Beyin en büyük talihsizligi arkasindan onu gölge gibi takip eden eski bir Fenerbahceli bir Baskandir(ismi bende kalsin) bu kisi takimin en kücük bir basarisizliginda bütün medya kuruluslari söz birligi yapmiscasina bu zati Televizyonlara tasiyorlar, bu Aziz Beyi hep germistir ve basarili olmaya kendini sartlandirmistir,ne kurumsal nede sportif bir basarisi olmayan birinin medyada basaarili olarak gösterilmesi Aziz beyi bazi önlemler almiya mecbur yapmistir,simdi isin icinden -6-

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:09

mücadeledeki kahramanliklari yok devenin nali be kardesim, insanlarin ayricalik istemesini anladimda bu kulübün ayricalikli olmasini anliyamadim.Ben sahsen futbolun icinden gelen biriyim futbolculuk,antrönörlük yöneticilik hepsini yasadim, aklima hic bir sürette baska bir takimin hakkini yemek gelmedi, hayatimda hic sari kartimda olmamistir, bunlari nicin yaziyorum sunun icin bir takim sampiyon olmadanda sevilebilir diye -5-

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 22:05

inanmiyan kütüphanelere gidip tarih sayfalarini karistirabilir.Yerimiz dar olunca istedigimiz horonu oynaamiyoruz sadece ana basliklarinla yetinmek zorunda kaliyoruz, lütfen anlayis gösterin.Köse yazisinda konu basliklari fazla oluncada arkadaslara ve okuyuculara ayip olmasin diyede kendimi bir seyler yazmiya mecbur görmekteyim.FB ile ilgilide nacizane görüsüm bu kulübümüzün miadini doldurdugu yönündedir.Bu kulüp devletimize hep kambur ve yük oldugudur.Yok Atamizin takimi yok milli -4-

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:59

caddelerine baktinmi, niye mutlu oldugunu bilmiyen bir toplum nasil gelisme göstersin.Tabiki Atasözlerimiz diye bize yutturulan birisi varki duyunca tepemin tasi atiyor"Devletin mali deniz yemiyen kehriz" bunu duyan bir genc tabiki kehriz durumuna düsmek istemiyecektir.Dinimize gelince arkadaslar,calismanin ibadet,harami günah sayan bir özelligi var degilmi nasil olurda bu din bizi geri birakabilir,isin esasinda dinimizi dogru dürüst yasadigimiz yillarda Cihan devleti olmusuz, her sey ortada -3-

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:53

verir.Her ne kadar milli sairimiz M.A.Ersoy "onlarin dini bizim isimize, bizim dinimiz onlarin isine benzer"demissede eksik söylemistir.Ilk önce Avrupali ülkesini seviyorum diye hava atmaz,bunu icraatlerinle yapar.Zaten bir takim kaliplasmis sözler ve Atasözleri geri kalmamiza canak tutmustur,bunlardan bazilarini isterseniz burada biraz acalim zorunuza gidecek olsada mesela"Ne mutlu Türküm diyene" niye mutluyum diye aynaya baktinmi,niye mutluyum diye denizlerine baktinmi, niye mutluyum diye -2-

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:51

3- Çünkü hizmetler ve demokratik devrimlerle dop dolu AKP iktidarları döneminde; tüm dokunulmaz sanılıp da haksız, ahlaksız, suç teşkil eden tutum ve davranışlarda bulunanlar için uygulanan çoğu yaptırım bir ilk olmuştur. Milletimizin % 50 ye kadar yükselmiş, yükselmeye de devam eden teveccühünün nedenlerinden bir kısmı da bu ilklerdir. Ne yazık ki benim gibi eski bir sosyal demokrattan geliyor size bu yanıt. ÜMRAN

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:50

2- Tıpkı “AKP iktidarının kendilerine arka çıkmasıyla” Özel Yetkili Mahkemelerin görevlerini cesaretle yerine getirmeye karar vermeleri üzerine, ilk kez, yıllardan beri darbeler yapmaya programlanmış TSK mensupları ile darbeyi ve darbecileri desteklemeye alışmış akademisyenler, medya mensupları, politikacılar vs. gibilerinin başlarına patladığı gibi.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:50

1- Haklısınız Bülent Bey, geçmişte futbolda teşvik primleri, şikeler, hakem satın almalar, alışılagelmiş spor ahlakı dışında alavere dalaverelerdi ve “AKP iktidarı döneminde” yapılan yeni yasal düzenlemeler nedeniyle suç teşkil eden bu eylemlerden dolayı ilk kabak Aziz Yıldırım ile arkadaşları başına patladı.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:47

Elin Avrupalisi zamanla yarisirken bizler hala kanunlarla yasalarla yasaklarla ugrasiyoruz,bizler ilk önce nasil bir sistemle ve rejimle yönetilecegimize karar vermeliyiz.Bütünlesen bir dünya ve birbirine giren bir Avrupanin ortasindayiz.Batili bizi cagin degil caglarin gerilerinde kalan bir toplum olarak görmiye devam ediyor.Bugün avrupa sokaklarindaki her hangi bir vatandasi cevrip Türkiye hangi rejimle ve AYS ile idare ediliyor diye sorarsaniz hic süphesiz Askeri AYS larla diye cevap -1-

Yorumu oyla      59      52  
Gerçekvatandaş 11 Temmuz 2011 Pazartesi 21:12

Yemininiz nedeniyle sizleri kutlarım. Zararın neresinden dönülse kârdır. TBMM nde başarılı çalışmalar sürdürmenizi, hakka, hukuka, adalete, milletimize, insanlığa, cumhuriyetimize ve demokrasimize olumlu katkılarda bulunmanızı dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

Yorumu oyla      59      51