YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 23:38

http://www.turktime.com/modules/anketson.asp?anketid=43...YORUMA GEREK YOK!!!!

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 23:18

çok doğru yaklaşılmış gene yaşanan bu sürece.Partililerin artık sen ben savaşı veya ipler kimin elinde görücez bakalım yaklaşımları Kemal Kılıçdaroğluna değil partiye zarar vermekte.Artık herkesin bunu kavrayıp başkalarının ekmeğine yağ sürmemeleri Atatürk'ün partisine ve Cumhuriyete sahip çıkmaları zamanıdır.Bu sağduyuyu partili veya değil herkesin göstermesini bekliyoruz artık.Gün rejime sahip çıkma günüdür.Lütfen biraz sağduyulu olalım.Özlem Fidoş

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 21:19

ve nihayet SAV yok...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 18:58

Sen kına maya devam et. Senin aklınla 50 senedir chp iktidar yüzü görmedi. solun toplam oyu 50 yıldır yetmiyor hala anlayamamışsın. biraz merkez sağdan adam alıp partiyi yenileştirmezlerse senin gibi bobo larla başbaşa oturur chp.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 18:06

Daha dün; makam, koltuk a$ki, birkac yobaz oyu ugruna -Atatürl Ílke ve Ínkiláplari ile yogrulmu$- CHP´yi, alti oklari ile bagda$mayan bir tezatlikla zifiri, kaskara karacar$aflara büründürüp, bugün de; CHP PM ve MYK´ni Türklerin kitligi var imi$cesine, Türkiyeli kirolar, yobazlar ile doldur(t)up, ta$ir(t)an, velhasil, bengibi cagda$, laik, emekci, solcu, ulusalci, Atatürkcü, Bölün(e)mez Türkiye yanli, CHP asil secmenlerini kahredip, sac ba$ yoldurtan Gürsel Tekin babo´yu $iddetle kiniyorum !

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 15:18

Aynen katılıyorum. Eğer Kılıçtaroğlu seçimlerde hayal kırıklığı ve ardından kurultay nidaları dinlemek istemiyorsa partinin yenileştiğini milletvekili listelerinde de göstermesi gerekir. Vatandaş aptal değil. Listelere bakacak, karar verecek. Merkezden oy getirecek önemli isimleri transfer etti. Süheyl Batum, Aytun Çıray gibi. Bunları arka sıralara koyarsa seçmen yermi? Mesaj verdinde icraat yok der. CHP yenilendiğini kamuoyuna ıspatlamalıdır yoksa işi çok zor.

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 14:01

Gerçekçi ve yalın bir analiz olmuş.Bende chp nin içersindeki muhalefetin seçimi ve olası bir başarısızlığını beklediklerini düşünüyorum Kılıçtaroğlu ve ekibi seçimde % 26 nın üzerinde oy alamazlarsa koltuklarını korumaları güç ve benim tahminim seçim sonrası Chp de kazan yeniden kaynamaya başlayacağı yönünde. Chp nin asıl sorunuda bu kendi aralarında kavga edip birbirlerine muhalefet etmekten,iktidara muhalefet etmeye fırsat bulamıyorlar.Bu seçimde tatsız olacak zira sonuç neredeyse belli.

Yorumu oyla      57      55