YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 7 Mart 2011 Pazartesi 10:44

02:24 haçan girdum ise mapushane çeşmesi yandan akıyor yandan diye türkü çığırarak elimde tesbih volta atar dururum ne edem,müebbet verecek değiller ya.Çıkınca başvekil olma ihtimalimde var.HZ Yusufun çilesi yanında benimki dinlenme bile sayılır.Ayrıca yorumculara da güveniyorum bana en iyi avukatları tutacağınıza eminim.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 7 Mart 2011 Pazartesi 10:25

Bilmiyorum, belki konunun disina tasmis bir durum arz etsede Ülke gündeminde uzun süreden beri bu tür hasletlere millet olarak hasret kaldik.Izmir´deki acilis ve iktidar ve muhalefet Liderlerinin bir arada hayirli bir is icin bir araya gelmeleri Ülkemiz birlik ve beraberlik adina cok önemlidir.Tarihe ilgi duyanalr Türk milletinin basina ne gelmisse iceride ki zitlasmalardan gelmistir,Türk´ün ruhunda ayrisma yoktur,ayrismalar baska Ulus patentlidir.En iyi kalkinma modeli "Vahdet modelidir". CD

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 7 Mart 2011 Pazartesi 10:05

18:11 Cakma arkadas,yani hic konu ile ilgili olmamasina ragmen araya girip sanki yorumcularin üzerine ölü topragi attin ve sayfayida birbirine kattin.Ne demek her sey Türkcelestirilimistir yahu.. böyle sacma sapan bir zihniyetin temsilcilerinden biri olman adina insanlik adina sana teessüflerimi bildiriyorum.Sunuda eklemeden gecemiyecegim.Sizler özgürlesmmemis karanlik odalarda kendinizi demokrasi Günesinden mahrum biraktiniz,disariya cikiniz birazda yüzünüze DEMOKRASI GÜNESI depolayiniz.BG

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 7 Mart 2011 Pazartesi 02:24

Saygıdeğer Teyze, 19.55'deki yorumunda iyi sallamışsın, hele bir deliğe girme korkun olsun bakalım böyle rahat konuşabilir misin acaba? O hayatı yaşayanlar bilir, hiç temenni etmem. Saygılar.

Yorumu oyla      54      51  
teyze 6 Mart 2011 Pazar 19:55

18:11 madem suç işledik cezası neyse çekeceğiz.Öyle BEN YAPTIM OLDU olmaz.Mesela diyelimki ben bir gazeteciyim bu suçtan ceza yersem bu suçu işlediğim için itiraz etmemem gerekir,suçu işlemişim basın özgürlüğüm engellelleniyor diye ortalığı velveleye vermemeliyim.Doğru anlamış mıyım meseleyi çakmak milliyetçi yorumcu kardeş.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 18:11

Türk ceza yasasinin bilmem hangi madde ve fikrasina göre suc isliyorsumuz,basta Teyze ve Misafir arkadas! Lütfen Sehir,Köy,mahalle isimleini yazarken bunlarin eski isimlerini yazmada israr yapmayiniz,cok iyi biliyorsunuz ki;Artik bütün yerlesim alanlarin isimleri Türkcelestirilmisir.Türkiye´de yasiyor isek her sey Türkce olmalidir. Uyarimi dikkate alacaginizi ve geregini yapacaginizi temenni ediyorum! Cakma Türk Milliyetcisi:)))

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 17:40

Ayagini sicak tut, basini serin, olma kabiz, dusunme derin! Bence bu hukumetin sonu "furdi, furdi, furildi" olacak..

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 16:22

Basın mensubu kılığına bürünüp,Ülkem coğrafyasında YILLARDIR bölücü faaliyet ve muhtelif provakasyonlar ile,İrtica ile mücadele adı altında,Yüce Türk Milletinin,dinine kutsalına saldırmayı görev edinmiş yapıların varlığını,bizde biliyoruz,70 Milyonun %90 dan fazlası da çok iyi bilmektedir.Günlük hayatta bunlarla ne zaman karşılaşsam,hernedense aklıma 1915-1923 arasındaki 500 bini aşkın malüm yapının varlığı geliyor.http://www.turktime.com/haber/Ergenekon-Savcilarindan-Aciklama-/129228 .

Yorumu oyla      59      50  
teyze 6 Mart 2011 Pazar 14:07

12:58 Kaçkarun tepesinden görünen Fındıklı rahmetli annemun memleketidur.Derine dalanların vurgunu göze almaları lazımdı şimdi ağlamanın faydası yoktur.Benim gibi sahilde oturup deniz kabuklarıyla oynasalardı.Derin mevzular da fazla derin düşünemeyurum da ne edeyim aklum ancak bu kadar derin çalışabiliyor:)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 13:38

“Tahakkümcü” başka bir şeye gönül vermişseniz! Tahakküme,baskıya karşı dururken,damarlarınızdan akan,başka türlü bir dayatmanın,baskının kankalığı ise,kendinizi bile ikna edemezsiniz!

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 12:58

12:24,teyze,artık hiçbir yer derin değil.yerin yüzlerce metre altının rötgenleri çekiliyor,fotoğrafları çekiliyor.Kimse derin merin yerlere sığınmaya kalkmasın,başına çorap örer.hatırlatırım.Öyle hakimlerin kafasına göre isimleri tutuklandığını zannedenler,aldandıklarını anladıklarında,yanıldık arkadaş,vay be budamı olabilirmiş diye hayret nidaları ile mahçup olma ihtimallerini gözden uzak tutmasınlar.Kaçkarın tepesunden görüniyi Findukli.Asgaroslu.

Yorumu oyla      57      52  
teyze 6 Mart 2011 Pazar 12:24

10:57 Asgaroslu nun Asgarosuda bir çağrışım yaptı.Bizum oralarun meşhur deresidur.Asgaros Deresinun yan tarafi derindur,bugünda böyle geçti, yarın Allah kerimdur diye türkümüz var.Asgaros deresinun yan tarafi derin bizim devletinde bir bölümü derindir NOKTA.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Mart 2011 Pazar 10:57

Gazeteciler "tutuklanıyor", hapse atılıyor.İyi güzelde,onlarca yıllardır milletin hazinesini talan edip,milyardolarlarına milyardolarlar katan medya patronlarına uşaklık yapanlara, ne zamandan beri Gazeteci adı verilmeye başlandı.? Bu yazdıklarıma inanmayıp,beni suçlamaya kalkanlar,memleketdeki 10 büyük gazetenin başında bulunan,gazeteci kılıklı kişilerin servetlerine dönüp bir baksınlar.bunlara çölaşan ve dündar da dahil.Bakın bakalım gazetecimiymişler.Asgaroslu.

Yorumu oyla      55      52  
teyze 5 Mart 2011 Cumartesi 23:32

20:11 Tanri Misafiri konunun dışına zamam zaman çıkıyorum AMA bir cümleyle de olsa bağlantı kuruyorum.Bak şimdi nasıl kuracam:) Bu memlekette demokrasinin dışına çıkmaması gerekenler çıkıyor da ben bir garip teyze 20 yorumda 1 yorum çıkmışım çok mu?Ne var idare edun da.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 23:12

Sn.Bülent Bey,size karsi olan sevgimizi ve muhabbetimizi,neredeyse bütün yorumlarimizda dile getirdik ve getirmiye devam da edecegiz,bundan hic kimsenin süphesi olmasin,yanliz bir konuda fikrinizi de almak isterdim,cok iyi hatirlarsiniz,sözde yapilan Cumhuriyet Mitinglerinde acilan bir pankart vardi"Ordu göreve" Bu yürüyüsleri düzenliyenlerin demokrasilerine hayran kaldim.Bunlarin ideolojik savunalacak bir tarafi yoktur,insan olarak ? CAPANOGLU

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 20:54

Sn Tanri misafiri,Bakın konunun dışına çıkmıyorum,tamda özünden bahsediyorum.Haftanın gündemine Gazeteciler ve basın özgürlüğümüzün durumu oturmuş ya.Hasbelkader bizde de biraz olsun gazetecilik var.Gazetecilik refleksimiz ile, şöyle bir arşive doğru uzanıp,28 Şubat 1997 deki manşetlere göz gezdirdim,Aylık gelirleri 25-30 BİN DOLAR olan Köşe tetikçilerinin kalemlerinden dökülenlere de göz gezdirdim.Bugüne da baktım....baktımmm, ağlamakla-gülmek arasında takılıp kaldım....???...G.K.Adam...

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 20:11

Teyze,yazdigim yorum bir Mart sakasi idi,April sakasini bir ay önceye aldim,secimler öne aliniyorda,April sakasi niye alinmaz.Yazdigim yorumun gerekcesini su sekilde izah edebilirim.Bazen tabiri caiz ise "Iskembeden yorum yaziyoruz,yazarin yazisinin disina cikiyoruz" Ben ilk önemli sonucu aldim bu yönden,baksaniza siz köse yazisini didik didik incelemissiniz.Haddimi astigimi düsünmüyorum,lütfen yazarin yazisina sadik ve konunun icinde kalarak yorum yazalim.Tanri Misafiri

Yorumu oyla      64      52  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 19:51

THY Yurt içi ve Yurtdışı seferlerde Dünya açapında sükse yapar bir konuma yükseldi.THY çıtayı dahada yükseğe taşımaya çalışıyor.Los Angeles-Istanbul Seferlerini haftada üç sefer olarak başlattığı yeni hattın tanıtımı amaçlı,ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile bir Reklam kampanyası başlatıldı.LosAngelesteki yoğun Ermeni Nufusunun varlığını biliyoruz.ABD Ermeni Lobisi,Kobe Bryant'e baskı yapmaya başlamış,sepep ise,"sen nasıl Türk Şirketine destek verirsin"..Fazla söze gerek varmı bilmiyorum.G.K.Adam.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 18:08

Ben buyazıya yorum yapmak yerine,Bulent beyin müsadesi ile,gözüm kapalı imzamı atıyorum.Dilerim Milletim, eksiksiz Demokrasiye biran önce kavuşur.İşte o gün,Hukuka güvende tam olur.Hukuk'un üstünlüğünün var olduğu bir ülkede,Halk iradesini, gerek manülatif hamlelerle,gerekse "Toplum mühendislikleri" ile dilediği yönde yürütmeye kimse cesaret edemez.İsteyende bu meyanda cesaretini ortaya koyar,tabi hukuk'un vereceği cezaya hazır olmak kaydı ile.H.Tahsin.

Yorumu oyla      64      51  
teyze 5 Mart 2011 Cumartesi 16:54

16:17 yorumcu sitem tam olarak hangi satırda defalarca okudum bulamadım.Yazıyı kozmik oda gibi inceledim.Kozmik odadan fazla şey çıkmamış diyorlar BELKİ ÇIKTI HABERİMİZ yok.Yazıda sitem ve ayrılıkta bulamadım.Kozmik oda gibi var da benim mi haberim yok acaba?Neden bulamıyorum.Araştırma ve incelemeye devam edeceğim.VARsa illaki bulacağım.En son Hititlerin duası mı?

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 5 Mart 2011 Cumartesi 16:17

Sayin Kusoglu,sitemli ve örtülü bir sekilde e-dergahi elestirmeniz "ayrilik kokuyor" gibi geldi bana,yanilmis da olabilirim lakin,hislerim ile hareket etmedigim konusunda kendime olan inanacim tamdir.

Yorumu oyla      57      53  
teyze 5 Mart 2011 Cumartesi 15:23

Yazınızın üst bölümünde kalan derin mevzulara dair kafam karışık, oluyor bir şeyler ama kim yapıyor ne oluyor anlamıyorum pek.En alt bölümdeki not için yorum yazayım yakın tarihlerde Konfüçyüse ait diye biliyordum sonra HiTiTLERiN M.Ö.2000 YILINDAKİ DUVAR YAZISINDAN ALINMIŞTIR diye googleden buldum.Ayrıca dün gençler paylaşmış bana uyan bir espri, tekrar üstteki mevzuya geçiş yapıyorum.Hemen hemen Erzurumlu dedeyle aynıyım.ERZURUMLU DEDEYE SORMUŞLAR,DEDE KÜRESEL ISINMA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYON DEDE DEMİŞKİ VALLAH GARDAŞ SOBANIN YERİNİ HEÇ BİŞE TUTMİR:)

Yorumu oyla      64      49