YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Ocak 2011 Pazartesi 09:01

İşte kendisine ve ekibine güvenemiyen PATRON ! ların Siyasetciler karşısında DİZ çöküşü.Muhaseben sakatsa,sen sakatsan olacağı bu.Nerelerden nerelere getirildik Ey Ülkem İNSANI.Bizleri değil seçtiklerimiz kendi çıkarlarını düşünüyorlar.Yoksa TBMM.de O muhteşem DOSYALAR ! sümen altı olurmu idi ?.Siz ginede %4 lük zamlar ile idare etmeye bakın.Nasıl olsa anlı şanlı TÜİK Enflasyonu ayarlıyor.Onun için sokak ve caddelerde düşürülmüş paralardan geçilmiyor!Taşıyor mübarek paralar.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Ocak 2011 Pazar 13:29

ne yani bir yalanı kitaba yazarsan doğru olan bir belge hüviyeti mi kazanıyor.bu insanların tasfiye olmaları için liste gelmesine gerek yokki ülkenin büyük bir gazetesinde sadece bir avuç marjinal kesime hitap eden yazılar yazarsan illaki tasfiye edilirsin.bunu da muhalefetim sesimi kesmek istiyorlar diye de ancak o bir avuç marjinallere yedirirsin.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 7 Ocak 2011 Cuma 21:53

bekir çoşkun öyle efendi,nazik,saygılı bir beyefendir hiçbirzaman kimseyi incitmez halka saygısı büyüktür.ona bu yapılanlar bizleri çok üzdü.çölaşan ve çoşkun ve onlar gibiler gerçek halk kahramanlarıdır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 7 Ocak 2011 Cuma 21:43

bunlar, herkezin bildiği baskılar yazıktır budeğerli gazetecilere yapılanlara.şunu unutmasınlar tarih boyunca bu duruşları ile yakalarında şeref haysiyet madalyası taşıyacaklar.aslında bize bu devir gerçek onurlu kahramanları gösterdi

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Ocak 2011 Perşembe 19:18

Sayın yazar şimdi bu yazdıklarınızın neresi belge. Bekir Çoşkun'un yazdıkları sizin için belge ise benim için hiç bir değeri yok.Kendini ve bizi kandırma. Ben daha geçerli argümanlar sunmazı beklerdim. Bekir Coşkun gibi yazarlar sayesinde referandumdan güçlü bir evet çıktığını bile bile bu hezeyanlarınızın ne anlamı var anlamadım doğrusu.

Yorumu oyla      54      61  
Misafir 6 Ocak 2011 Perşembe 18:33

Sayın Atilla bu yazdıklarınız azdır bile.Zulüm iktidarı her yere bskı yapıyor,kendileri"şiir okudum,mahkum oldum"istismarını yıllardır kullanıyor.Kendisi daha'da kötüsünü yapıyor.Vereceği cevap bellidir"ispat edemezlerse namerttirler"Yalandan kim ölmüş..Kapalı kapı arkasında konuşulanları kim ve nasıl ispat edebilir..Hükümet ve üyeleri her tarafa baskı yapıyorlar..Bir yorumcuda!"şerefine güvenilere konuşulacak adamı"kötülüyor aklınca..Be hey cahil adam,sen baskı yapana,liste verenlere ağır konuş

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 6 Ocak 2011 Perşembe 17:29

biz bunları okuduğumuza göre şerefine güvenilerek konuşulacak adamı doğru seçmek gerekiyormuş demekki

Yorumu oyla      54      55