YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Aralık 2010 Salı 00:52

sayın attilla kayseri belediyesindeki yolsuzluğu açıklayan adam şimdi silivride içeride yatıyor.eskiden bu haberleri gazetecilerden duyardık,şimdi biz gazetecilere anlatıyoruz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Aralık 2010 Cumartesi 11:46

Bu yazınızdaki tüm cümlelere katılıyorum.Yumurtanın arkasındaki düşünceyi anlamaya çalışmak gerekir ama ne yazık ki siyasetçilerin bir kısmı(!) katıksız itaat bekliyor.Kimseyi dinlemeye ve anlamaya hem niyetleri hem de tahammülleri yok.

Yorumu oyla      63      60  
OWLEYE 10 Aralık 2010 Cuma 16:14

Durumsal anksiyeteye yol açacağından dolayı yumurta mevzusuna okkalı şekilde el atmak gerekir..Gündemi esir alan yumurta olsa da arka planda suikast,ölüm korkusu yatmaktadır..Korku yumurta ile tetiklenmiştir...Kibir ifadesiyle donatılmış çehrelerde yumurtanın yarattığı tarumar olma durumu da ayrı bir benlik saygısı zedelenmesidir...Bu bileşkeler birçok politikacı için ortaklaştığından dolayı feveran etme oranı yüksekdir..Allah tüm siyaset bulaşmış dimağları ıslah eylesin nihayetinde...

Yorumu oyla      66      55  
Misafir 10 Aralık 2010 Cuma 11:13

"Esas Duruştakiler"(!), Kimlerin "ESAS DURUŞTA" geçmeyi çok sevdiğini Türk Halkı çok iyi biliyor ve "Esas duruş" sevdalılarını da Yüce Milletim çok iyi tanıyor.Bir düdük ile, Tüm Üniversite rektörlerini,Tüm Yüksek yargı Organlarının başındakilerini SALONLARA toplayıp,Omuzu Yıldızlıların karşısında "ESAS DURUŞTA" toplanışının fotoğraflarını Türk Halkı unutmadı.Şimdi siz kalkmış,Çapulcu sürüsünü,Öğrenci diye yutturmaya kalkıyorsunuz.Hangi projenin altında,hangi öğrencilerin imzası var? H.Tahsin.

Yorumu oyla      75      65  
Misafir 10 Aralık 2010 Cuma 10:47

*Mehmetçiğe kurşun sıkana, *Polise taş atana, *Belediye otobüsüne molotof atana, *Devleti yönetenlere h.st.r diyene sesini çıkaramıyosan çift sarılı yumurtaya da ses çıkarmayacaksın.Unutma ki sen O'nun vekilisin.Otur oturduğun yerde.

Yorumu oyla      70      63  
Misafir 10 Aralık 2010 Cuma 10:20

Sn Atilla,2000 li yılların Dünyasında,değil "YUMURTA",Pamuk dahi atamak,Uygar Dünya Bireyi olma standardı ile ÇELİŞİR."Anayasa Hukukçularını Mülkiyeye ben ÇAĞIRDIM".Benim hocaları DİNLEME hakkımı engellemeye,herhangi bir eylem ile,kimsenin hakkı yoktur.Beğenmeyen dinlemez,veya uygar birey olma çerçevesinde eleştirisini getirir.veya başka bir alternatif formu düzenler.Özgürlükler,başkalarının ÖZGÜRLÜKLERİNİ ihlal edemez.Sonra asıl AKTÖRLERİN öğrenci olmadığını,düşük yapan dahil,artık görün.H.T.

Yorumu oyla      73      65  
teyze 10 Aralık 2010 Cuma 09:18

Doğrusu, kimsenin kimseye bir şey atmamasıdır.Sanıyorum yumurta üreticilerinin fikridir bu yumurta savaşlarının başlaması.Yumurta satışları artmış diye duydum.Polislerimize de yumurta vakalarında kullanılmak üzere birer koli yumurta verilmelidir.Ben reisi cumhur bile olsam yanımda yumurta taşırdım bana attılar mı bende atardım.Kartopu oynar gibi belkide çok eğlenceli bir şeydir.Her ihtimali karşı birkaç yumurta çantama koyup sokağa çıkacam bundan sonra,bir yerden yumurta gelirse üzerime bende fırlatırım.

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 10 Aralık 2010 Cuma 06:13

Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet edenler.. gün gelir bu ülkenin yumurtasını kafasına yerler..

Yorumu oyla      58      50