YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Aralık 2010 Salı 15:26

Çakma SOB, Çölaşanın bugünkü yazısı bu senin yazdıklarını açıklıyor. Karartmayı bırak da peşinden gittiklerinin rezilliklerini örtmekten vazgeç, millete faydalı bir iş yap. Nasıl olsa bir gün kullanmaktan vazgeçip kanala süpürecekler sizleri.

Yorumu oyla      67      60  
Misafir 7 Aralık 2010 Salı 13:34

Çakma Zeytinci, 28.05.2003 tarihli Hürriyet gazetesi ARŞİVİNDE, E.Çölaşanın yazısına bak.İlhan ağabeyinle birlikte Edelman efendiden,ABD nin yapılacak darbeyi desteklemesi için yapılan görüşme ile ilgili anılarını oku.Bunların ses kayıtlarını da,çok yakında bol bol dinleyeceksin,tabi İlhan abininkileride dinleyeceksin.Ç.Zeytinci.

Yorumu oyla      66      60  
Misafir 7 Aralık 2010 Salı 02:43

Zahmet edip E.Çölaşan'ın makalesinin linkini verse de zahmetten kurtarsa. Oyunlarına gelip hedef şaşırtmalarına alet oldum diye kendime de kızıyorum ama yine de yazmadan edemedim. Ya linkini ver, ya da linkini veremiyorsan ÇAMUR ATMAKTAN VAZGEÇ. Bu taktiği daha önce bunların ağababaları da uygulamışlardı, alışıktırlar böyle yalan yazmağa. Zeytinciler dürüst olurlar ama bu ÇAKMA zeytinci.

Yorumu oyla      68      59  
Misafir 7 Aralık 2010 Salı 02:39

Bu sıralar dış basından sızan belgeler yüzünden içerde RTE zorda ya, karartmaya başladılar. Bir taraftan eski yandaşyorumcular tam saha karartma uygularken, onlara destek için yeni ÇAKMAŞAHSİYETLER türetiliyor. Tipik bir CAMBAZA BAK taktiği. Çakma bir tanesi Çölaşan'ın 18 Mayıs 2003 tarihli makalesine gönderme yapıyor. O haftaya ait bütün E.Çölaşan makalelerine baktım, herhangi bir elçiyle ilgili tek satır bulamadım.

Yorumu oyla      68      58  
Misafir 6 Aralık 2010 Pazartesi 14:40

Mesela Sözcüde yazan "Emin Abi(!)" Çakma Ulusalcıların tamamının ağabeyidir."Çakma Ulusalcılar ABD Emperyalizminin baş düşmanıdırlar ya(!). Ağabeyleri Emin efendi 18 Mayıs 2003 de bakın Eski Gazetesi Hürriyette ABD Elçisi Edelman ve takımı ile hangi muhabbetlerde imiş.Ç.Zeytinci

Yorumu oyla      68      66  
Misafir 6 Aralık 2010 Pazartesi 09:41

"Hem akp li hem milliyetçi olunamazmış"(???).Sizin gibilere şaşıyorum, tabi Türk halkı da şaşıyor.Önce Milliyetçi olmanın ne anlama geldiğini öğrenmek lazım.Milliyetçi olmak,İsrailin Ortadoğudaki politikalarının avukatlığına soyunmak olmadığını siz ne zaman öğreneceksiniz sn 23.56 da yazan misafir.Milliyetçi Olmak,Yurttaşının gelir seviyesini,çağdaşı gelişmiş ülkelerin vatandaşlarının standartlarına ulaştırmak için çalışmaktır.Mossad,CIA,İngiliz MI-5,örgütlerine hizmetkarlık yapmak değil.H.Tahsi

Yorumu oyla      61      59  
teyze 6 Aralık 2010 Pazartesi 00:22

Hasan Abi eskiden bir şey iddia eden iddiasını ispat etmek zorundaydı diye biliyorum ben.Wikilexten sonra O da mı değişti:) MAKİNTOŞ-8 adında bilgisayarda devrim yaratacak buluşunuzu Amerikan konsolosluğuna verdiğinizi duydum.Vermedim demekle olmaz,ispatlayın lütfen:)

Yorumu oyla      61      56  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 23:56

Eline çekiç alan, herşeyi ÇİVİ gibi görmeğe başlarmış. Birkaç satır bilgisayar kitabı okuyan da her sorunu YAZILIMCI havalarında çözmeğe kalkışıyor. Hem Milliyetçi hem de AKPli olunamayacağını, biraz düşünme yetisi kazanan herkes bilir. Uğruna fedai olacak kadar kendisinde keramet bulanlar, sayın "kişi"nin Allah tarafından idareci diye gönderildiğine inanıyorlar, peygamberliğinin ilânı yakındır. Mübarek olsun

Yorumu oyla      62      57  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 21:50

Teyze Makintoş Apple'ın 1960 lardaki,70 lerdeki kullandığı computer ve sürümü.Bugünkü programları bu cihaza yüklemeye kalksanız çalıştıramazsınız.Tıpkı bizim ÇAKMA SOLCULARIN kafasının almadığı gibi, Computer'in kafası almaz...Hele Windows-7 yi yüklemeye kalkarsanız, kafayı tam üşütür...Bu arada Teyze "bana 12 kaynaktan gelen habere göre, sizin İsviçre ve Kıbrıs Rum Bankalarında 28 Tane hesabınız varmış(!)...Olmadığını ıspatlayın lütfen. :)) H.Tahsin.

Yorumu oyla      63      60  
teyze 5 Aralık 2010 Pazar 21:12

Hasan Tahsin Abi MAKİNTOŞ nedur ne değildur öğrenecem diye ne çektim vee sonunda başardım.Yine tam ne işe yarar bilmiyorum ama bilgisayarla ilgili bir şey işte.Bu yorumu yazdım diye Türk solu bu sefer de benimle dalga geçmesin. MAKİNTOŞU BİLMEYEN TEYZELERin oyu geçersiz olsun demesinler:)

Yorumu oyla      61      58  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 19:13

Sn ATİLLA, siz MAKİNTOŞ programının yüklendiği bir computer de, WİNDOWS çalıştırmayı denemeye çalışıyorsunuz ama, olmaz Sn Atilla olmaz.Bırakın onları, onlar anlamaz Windovs-7 den 8 den.Onları bırak makintoş'ta çakılıp kalsınlar.Ara sıra gider K.Korede tatil yapıp, kendilerini tatmin ederler.Galiba K.Koreden de başka gidecek yerleri Mekanları kalmadı.H.Tahsin.

Yorumu oyla      64      60  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 18:18

" 17:29" da yazan, "Ç.Sosyaldemokrat", söyle bakim bana, 1917 Ekiminde "Halk Devrimi(!)" ile iktidara gelip,74 Yıl İKTİDARDA kalıp,1991 İktidara "Halkın KIZIL MEYDANDA, tankların üzerine çıkıp, zıplama gösterilerine başlaması, acaba "halkın önce aç bırakılıp,sonra sadaka,madaka dağıtımı" ile mi İktidara elveda dedi.Ne dersin birader,yoksa bizim "Pensilvanyadaki Fethullah hoca" Moskovaya damı müdahale etti,ne dersin?Beyninizdeki "örümcek ağları" ne zaman temizleyeceksiniz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      65      58  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 17:29

"Hoş" bir yazı. "POPÜLİST" deniyor günümüzde. Elbette kulağa "hoş" geliyor, zaten tutulmasının nedeni de bu. Önce alışkanlık yaratıp sonra da "e ne yapalım? halk bööle istiyoo" diyebilmenin keyfi de cabası. "İnsanları önce aç ve de çaresiz bırak- karınlarını sadakayla doyur-sonra da oylarını kap". İşte iktidarı sağlama almanın garantisi. Aklını kullanabilenlerin kandırılamayacağı açık ama belli ki kullanamayanlar çoğunlukta.

Yorumu oyla      64      61  
Misafir 5 Aralık 2010 Pazar 16:27

Sn Atilla,Ülkemizin UYGAR Dünya standartlarında bir SOSYALDEMOKRAT partiye kavuşmasını canı gönülden istiyorum.Nedeni,böyle bir partinin Ülkede İKTİDARA gelip,ülkeyi yöneteceğinden değil.Böyle bir varlığı dahi,İKTİDARLARI daha dikkatli,daha ADİL bir yönetim şekli ile İCRAAT yapmaya sevkeder.Hele hele Ülkedeki ÇAKMA Sosyaldemokratların MASKELERİNİ düşürür.Çakma Sosyaldemokratların,Maskelerinin düşmesi ile de,Derin UYKUDA bulunup,kendisini SOLCU,Sosyaldemokrat zanneden SEÇMEN de uykudan uyanır.H.T

Yorumu oyla      68      57  
teyze 5 Aralık 2010 Pazar 14:34

Evetttt bu kadar basit işte:)) Sanki solcular göbeğini kaşımıyor mu? Ben kaç tane solcu gördüm kulağını,kafasını,göbeğini kaşıyordu.İğrenç olacak ama bu da bir gerçek burnunu karıştıran bile gördüm.

Yorumu oyla      66      58