YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Aralık 2010 Salı 23:29

Eski anlayışa sahip olanlar kendilerini yenileyemedikleri için yeni gerçeklerde yeni mesajlar veremedikleri için başarısız olmaya mahkumdurlar.AKP yenilikçi olmayı ve yenileri kendi gerçekleriyle sunarak millettin temayülüne cevap vererek aldıkları sonuçlarlada bunu kamuoyunun önüne sermiştir.Simitle kahvaltı yerine fakir ailenin mensubu olduğu vurgulanarak en önemlisi akademik kariyer sahibi ve gönüllerini yaptıkları işe koyan insanların eseri ortadadır.2011 haziran sonrasıda aynı olacaktır.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 17:46

Teyze rica yapsam benim Karadeniz Türküsünü oradan alip buraya getirirmisin?garibim orada garip kaldi.Isterseniz iki misra daha mirildanirim,Kemenceyle söylerdim ama buna olanak yok.

Yorumu oyla      56      49  
teyze 4 Kasım 2010 Perşembe 17:35

SAYIN EDİTÖR buraya ait KAYIP YORUMLARı AYTUN ÇIRAYın Kılıçdaroğlu yazısının altında buldum alıp getirecektim ama daha beter karışıklık olur diye getirmedim.Buraya ait yorumlar orda alakasız durmuş buraya geri getirebilir misiniz.Duyarlı bir buranın kadrolu yorumcusu olarak bilgilerinize sunarım.Kayıp diğer yorumları araştırma çalışmalarım sürüyor.Yorumcular sizde uyumayın yorumlarınıza sahip çıkın.Editör üşenir belki herkes kendi yorumunu alsın getirsin.

Yorumu oyla      55      49  
teyze 4 Kasım 2010 Perşembe 15:56

Hasan Bey sizde Kara-Goncol muş benim babbaannemde kara kankul gelecek hadi nani nani yapalım derdi:)) Başta Bülent Bey olmak üzere bütün yorum yazmış fakat teknik hataya kurban gitmiş yorum yazan yorumcular ve bundan sonra konuyla alakalı yorum yazacak yorumcular olmak üzere hepimizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin içimden geldi küresel güçlerde bir kere işe yarasın (onlardan başladık ölmüşlere geldik) hepsinin ruhuna YASİN okuyacağım şimdi.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 14:27

Teyze "12.31" deki yorumu ben yazdım,adımı yazmayı unutmuşum.bahsekonu "Küresel güç" seneryosu, tıpkı babaannemin bana 50-60 yıl önce bahsettiği "Kara-Goncol geliyoo,hadi yat oğlum uyuyalım" sözlerini hatırlatıyor.Birde 70 li yıllardaki "Koministler gelir heee" hikayesini. Tabi 28 Şubattaki İRTİCA geliyor hikayelerini de ilave etmek lazım, gerçi bugünlerde Önder Sav ve arkadaşları CHP de "Laiklik elden gidiyor,İrtica gelecek " şarkısını nakarat halinde söyleyip duruyor. H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      49  
teyze 4 Kasım 2010 Perşembe 13:59

12:31 küresel güçler varmış öyle diyorlar ben ne bileyim hiç küresel güç mensubu görmedim ki hayatımda.Yıllar önce uzaktan Antalya Cumhuriyet Meydanında Hillary Clintonun sarı saçını görmüştüm.Küresel güçlerden sayılırsa onu bile tam görmedim.Birde Kurtlar Vadisinde adı geçiyor sık sık zaten ilk kez orda duydum.Bende çok kızıyorum bir bu küresel güçlere birde Siyonistlerin büyük gücüne.Reklamlarını ede ede büyüttüler belkide boşuna bilinç altlarımızda.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 12:49

10:25 Yorumlarimin gittigine üzülmedimde Teyze´nin yorumuna üzüldüm.Benim öyle bir fanatikligim yok,zamanimin el verdigi müddetce her kesin yorumlarini esit olarak takip ediyorum.Baska bir siteye girip yorum yapmayi hic bir zaman düsünmedim ve düsünmem.Dogru yorumlar ve seviye burada var oldugu, birde Editörün sansürüne ugramadigim müddetce buradan memleketi kurtarmiya calisacagim.Hükumeti asla yikmam,cünkü Alternatifi yok.Önceden burda Atatürkümüzün neferi rumuzlu yorumcu nerde.Özledik onu Teyz

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 12:31

Teyze, başımıza taş yağsa, "Küresel güçlerden" bileceğiz. Küresel Güçlerin başka işi gücü yokmu arkadaş, ha bire bizimle uğraşıyorlar.Bu küresel güçler, hernedense, Japonya ile, Güney Kore ile, İsveç ile,Norveç ile,Finlandiya ile,ALMANYA ile hernedense hiç uğraşmıyorlar da, habire bizimle uğraşıyorlar.Birde zamanında SADDAM ile uğraşmışlardı.....:))

Yorumu oyla      54      49  
teyze 4 Kasım 2010 Perşembe 11:45

10:25 benim yorum yokken diğer yorumlar çelik kapı gibi duruyordu ben hiç mızıkçılık yaptım mı? Burda benim yorumları takip ettiğin kadar küresel güçleri takip etsen memleket ekonomisine katkın daha fazla olur:)

Yorumu oyla      54      49  
teyze 4 Kasım 2010 Perşembe 11:03

Değerli editör...Ben bütün yorumları okumuştum benim kaybım yok sadece artılarım boşa gitti.Bundan sonra herhangi bir teknik hata ihtimaline karşı yorumları kopyalamaya karar verdim.Küresel yorumculuğa örnek olacağım.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 10:25

Ayricaligin baska bir boyutu burdada karsimiza cikti.Teyze´nin yorumu kapi gibi karsimizda duruyor,bizim yorumlar,yer ile yeksan oldu.Neyse önemli degil bu sitede böyle bir donanimli Yazar oldugu müddetce daha cok yorumlar yazilir.Sayin Editör ilk hata,hata degildir,bizim tarafimizdan konu anlayisla kabül adilmistir.Bizde tesekkür ederiz.

Yorumu oyla      56      49  
EDİTÖR 4 Kasım 2010 Perşembe 10:13

DEĞERLİ YORUMCULARIMIZ... BİR TEKNİK HATA NEDENİYLE BÜLENT BEY'İN YAZISINA YAPTIĞINIZ YORUMLAR SİLİNMİŞTİR. HATA İÇİN ÖZÜR DİLERİZ. İYİ OKUMALAR

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 09:10

Sevgili TURKTİME editörü, Onlarca yorum UÇMUŞ.. Hayırdır bir problem mi var...Bu arada benim yazarın yazısına istinaden yazdığım yorumların ÖZETİNİ, "DEMOKRASİ+Özgürlük = ZENGİNLİK+Refah" denklemi ile özetleyebilirim...hasan Tahsin.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 4 Kasım 2010 Perşembe 07:42

yolcu:Gözlem ve analizlerinizin tamamına katılıyorum küresel finansman araçlarıyla çoğunlukla doğrudan bazende dolaylı olarak ürettiklerimiz ve milletin emeği dünyaya hakim olanların halklarının refahını yükseltmek amacıyla kullanılıyor. Sorunlar ortada ama ne yapılması gerektiği konusunda sizden esaslı bir analiz bekliyorum.Tasarruf birikim omayan ve doğal kaynakları varsa dahi kullanmayı beceremeyen bir ülke nasıl küresel güçlerle savaşıp rekabet üstünlüğü elde edecek. Selamlar

Yorumu oyla      57      49  
teyze 3 Kasım 2010 Çarşamba 11:56

Benim açımdan yanlış gözlemlediniz Bülent Bey(son cümlenizin yorumunu yapabildim sadece) bu konu tam yorumcu amcalara göre benim vazifem artı eksi vermek olacak:) Küresel pencereden çağrışım yaptı bayramda yaklaşıyor ben evimin pencerelerini temizliğe başlıyam arada buraya göz atarım.

Yorumu oyla      57      49