YORUMLAR
Toplam 37 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 3 Kasım 2010 Çarşamba 11:05

çapanoğlu hazır yorumlararası resepsiyon sağlanmış neden bir çapanoğlu arıyorsun hakiki vatandaşın yorumunda:) Erbakan Hocayı bile anmış işte daha ne yapsın CHP den daha ilerici en azından 3 yorumcu isimle katılımda bulunmuş ARTI verelim hadi:)) 18:08 bende faniyim evet senin yorumda üzerimde YORUMCU BASKISI oluşturdu ha! Amcaların yorumları sanki nobellik Bu kadar amca arasında yorumlarımı oku artı ver geç git ben sıradan bir ev teyzesiyim:)

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 3 Kasım 2010 Çarşamba 09:22

yorumlarımı size YOLCU ismiyle göndereceğim biraz önceki yorumunla sahaya girdim sn kuşoğlu selamlar. anlayamadığımız öyle çok şey varki

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 3 Kasım 2010 Çarşamba 09:18

12 eylül 2010 tarihinden itibaren yeni bir türkiye tasarımı hayata geçirildi sayın Kuşoğlu.Ortadan ikiye bölünen toplum bir tarafta geleneksel muhafazakar anlayışla diğer tarafta modern çağdaş anlayışın mücadelesinde bir taraf kaybetmek üzere, bu iyimi kötümü henüz bilmiyoruz girmiştir. Bir değişim ve dönüşüm olduğu kesin ancak hala herkes kendi cephesinden atışlarını sürdürüyor. Değişimin önünde durmak mümkün olmadığına göre, ülke menfaatine yönlendirmek gerekli,bu gözle belki hepimiz anlarız.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 23:04

bir araya gelerek gidisatin iyi olmadigini,ivedi ne yapabiliriz?kardes kavgalarini nasil bitirebiliriz diye kafa yordular.Aldiklari karar, sizinde keski dediginiz Federasyon olmustur.Bu karardan sonra Ülkeye hem baris geldi,hem kalkinma.Su andaki refah seviyesini zaten biliyorsunuz.( Sahsima yönelik yaptiginiz övgülere Insallah hak etmisimdir,läik olmiya gayret edecegim)sevgi ile kalin lütfen Türkteim da kalin lütfen.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 22:55

00:27 yorumunuzda gecen keske Federasyonu devreye koyabilseydik,öyle basit bir argument degildir,yorumcularin dikkatinden kacmamasi gerekirdi.Size F.ALMANYA´dan örnek vereyim müsade ederseniz.Yillarimizi verdigiimiz Almanya´nin tarihini de bilmek arastirmak zorunlulugumuz vardir.Bu Devlet bundan sadece bir asir önce Derebey´liklerin hakim oldugu,her dagin arkasinda ayri bir dilin konusuldugu bir Cografya idi.Birbirleriyle amansiz dövüsleri ve kavgalari vardi.Ülkedeki kanaat önderleri(1)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 21:21

kafa agirttilar,bir sürü makaleler yazdilar cizdiler,isin icinden cikamadilar,en sonunda da pes ettiler.Pes etmelerinin tek nedeni vardir,yikaridada yazmistim.Bu kültür basit bir kültür degildir,diger kültürlere karsi daha fazla bir dominantligi,cesitliligi vardir.Iste kültürler arasi hakim kültür olmasini en iyi derece ile basari saglamasi Avrupa´lilari kara kara düsündürüyor.Simdiki stratejileri bu hakim kültürü dejenere etmeden ondan faydalanmak.ILeride bu konuya devam edecegim.Capanoglu

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 21:11

Benim kanaatim Türkiye´de ve Halkinda hangi kültürü ve yasam bicimini benimsiyeyim diye sorunlar var.Bütün kavgalar ve Paneller,acik oturumlar hatta yorumlar bu eksende dönüp duruyor.Bizim büyük oranda dahil oldugumuz Türk Islam kültürü cok agir ve Dominant bir Kültürdür.Yazdigim yorumlardan da anlamissinizdir Almanya´da ikamet ediyorum.Asagi yukari 50 senedir burdayiz,Toplum bilimcileri bilhassa bizim bu kadar zaman gecmesine ragmen intekre,uyum(Asimilasyon)niye olmadigimiz üzerine (1)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 20:01

Gercekvatandas yani bu kadar güzel yazinizin icinde banada bir satir ayirabilirdin.Tamam sizin dediginiz gibi olsun,"Hic bir sey bilmedigim" sözü Sokrates´e aittir.Capanoglu

Yorumu oyla      58      49  
Gerçekvatandaş 2 Kasım 2010 Salı 18:53

Tüm arkadaşlarımın yorumlarını okudum, gerçekten hepsi de çok güzel, (çoğu kez fikren kapıştığımız değerli arkadaşlarım Totem ve H.Tahsin de dâhil) tamamına (Teyze’nin benzetmesi ile) “Erbakan selamına” tıklayıp birer artı puan verdim... (bazı yerlerindeki tartışmaya girmeye gerek duymadığım tek tük istisnalar dışında) İlk kez değerlendirmelerin hemen hemen tamamına içtenlikle katılıyorum.. Bu sayfadaki okuyucu yorumlarında aklı selimin hakim hale gelmesinde, karşılıklı saygıya dayalı bi ortamın gittikçe daha da güçlenmesinde, sayın yazarın telkin ve tavsiyeleri yanında, mizacı ile üslubunun da önemli rol oynadığına inanıyorum.. Başta Bülent bey olmak üzere, herkese sevgi ve saygılar..

Yorumu oyla      69      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 18:08

Bu kadarida fazla yorumcular,Teyze´de Teyze diyorsunuz baska bir sey akliniza gelmiyor.Teyze´mizde bir fanidir,bir kerede olsa elestiriyi hak etmedimi yani?hep iyi yorumluyor,kalbi yorumlar var diyorsunuz.Buna bir son verelim beraberce,bir Ay´dan beri söyle agiz tadiyla bir yorumunu göremedik.Banada bu kadar mehtiye yapsalardi,bendede duraklama dönemi baslardi.

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 16:22

10:37 yine araya girdin ve bir Cuval Inciri berbat ettin.Hic kimsenin hattine degildir can Dostumuzu, Abimizi, gönül insanini burdan alip getirmek.Bülent BEY;Kendini bir Partiye SIKISTIRACAK kadar kisa ve dar görüslü biri degildir.Nacizane ben, yazarin Ulviyeti hakkinda sadece bir seyler yazmaya calisirim,her harf ve cümle kifayetsiz kalir.Bu yorumu okuyan vatandaslarimin kisa bir sürede olsa bu sayfayi takip ettikten sonra,ayni satirlari onlarin yazacagindan hic süphem yoktur.

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 14:08

Sn 11:08 Yurttaşım, YURT ORTAĞIM,Vatan Ortağım,Kader ortağım.Bende size ve bizi burada buluşturan Sn Turktime e ve Sn Yazarımıza çok teşekkür ediyorum.......H.Tahsin.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 11:08

Sevgili kadim Dostum H.Tahsin,sizinle ayni siteyi paylasmak kelimelerle anlatilmaz,Vatan nasil sevilir,bu ugurda neler yapilmasi hususunda Derya gibi bilgilere sahipsin,bizde bu Derya´dan bilgimiz algilayisimiz oraninda nasiplenmeye calisiyoruz.Hele Demokrasinin gelismesi ve taslarin yerli yerine oturmasi icin, son 50 senenin en önemli Referandumdaki cizgin ve bu ugurda vermis oldugunuz mücadele her türlü takdirin üstündedir.Sevgi ile kalin.

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 10:37

sayın kuşoğluyla geçmişte siyaset yaptık etik kişiliğiyle takdir etmişimdir.analizi doğrudur yazısında tekrar dp de kendisini görmem arzusuyla başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 00:27

23:10"ÇÖZÜM" Mükemmel DEMOKRASİYE ulaşmak,Mükemmel DEMOKRASİYE kavuşmak.Mesele benim Sn Gülü uygun görmediğim de değil.Mesele 1890 lardan beri Türk Halkına SALDIRI halinde olan HUNÇAK-XOYBUN örgütlerinin hareket alanlarını kısıtlamaktır.Günümüz dünyasında HUNÇAK Ermenilerinin Diasporadaki faaliyetlerini izliyoruz.Buna paralel olarak Coğrafyamızdaki yerel uzantılarının faaliyetlerinide izliyoruz.Kısaca özetliyeyim.Keşke 1991 SÜRECİNDE,K.Irak ile Federasyon fırsatını devreye sokabilseydik.H.Tahsin

Yorumu oyla      69      51  
Misafir 2 Kasım 2010 Salı 00:19

23:10 Sn dostum öncelikle teşekkür ederim.Yorum ceplerinin çok kısıtlı olması, bize geniş anlatabilme imkanı tanımıyor.Pkk bir XOYBUN örgütüdür.Pkk tezgahı,Xoybun örgütünün Cumhuriyet tarihi boyunca uygulamakta olduğu TEZGAHLARDAN sadece sonuncusu.Hikmet Çetin olayı,Uluslar arası arenada pkk tezgahını çok zayıflatabilecek bir seçenekti.Bu seçenek DEMOKRATİKLEŞME sürecinde lokomotif olmayı arzulayan Akp hükümetinin elini güçlendirecek önemli faktördu.Ülkenin DEMOKRATİKLEŞMESİ çok önemli. H.Tahsin

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 23:10

21:50 uzun bir zamandir yazilarinizi ve yorumlarinizi takip ediyorum,hepsi bana göre cok güzel ve mantikli.Bugün okudugum yorumun ilk önce size ait olmadigini kendime inandirmaya cok calistim.PKK nin tasfiyesi ile ilgili kisminin alel aceleyle yazildigi kanaatini tasiyorum.Hikmet Cetin sevilen bir yüzdür,cözüm asla degildir.Cözüm,herkesin Devleti sevmesi,Devletinde Adil olmasi.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 22:54

BIZIM mahallede hatiri sayilir bir Amcamiz vardi,her seye muhalefet yapardi,diger bir tarafida Muhtar´larla arasi serin bilinirdi,ona hep derdik koy adayligini hem sen hem Köyün Muhtari kurtarsin.Secime bir kac ay kala kayiplara karisirdi,secimlerden sonra yine ortaya cikardi,Muhtarlar ondan bikmisti.Bunu niye anlattim? CHP de secimlere az bir zaman kala ortaliktan kayip oluyor.Sizce sebebi mahiyeti nedir?

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 22:16

Müslümanlarin dini inanclarina göre yasamak istemeleri kadar dogal bir sey yoktur.Inanclarini yasarkende hic kimseye verilecek hesaplari yoktur,hesabi ödiyecekleri yerin fiyati Kuran´da ap acik belirtilmistir.Mümine bayanlarin istismar ile birlikte anilmasida cok yakisiksiz bir davranis bicimidir.Yüce YAratan Kitabini gönderdigi insanlari baskasina bir yere kadar ezmesine müsade eder.Allah herkese Müslümanlara daha fazla baski yapmamasi icin merhamet nasip eylesin.

Yorumu oyla      65      54  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 21:50

2010 lu Yılların Dünyasında parlayan İKİ YILDIZ var.Biri Birezilya,diğeri herşeye rağmen TÜRKİYE.Birezilyada eski "GERİLLA(!)" Dilma Rousseff BAŞKAN seçildi.28 Nisan 2007 "E-Muhtırası" verildiğinde,29 Nisanda bir iddiada bulundum,"AKP seçime gider ve %45-50 arası oy alır".%47 oy ile iktidar oldu.AKP genelmerkezine onlarca mail gönderdim, Cumhurbaşkanı olarak HİKMET ÇETİNİ seçin diye..Keşke seçseydiler.Zira Pkk nın "tasfiyesi" çok daha kolay ve çok daha erken başlardı.Yinede umutluyum. H.Tahsin.

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 21:35

Teyze,bir zamanlar ABD de ZENCİLER,otobüslerde OTURAMAZDI.Otobüslerin arka tarafında kendilerine tahsisli bölgede AYAKTA durma yerlerinde bulunabilirlerdi.Sonra birgün mesleği terzilik olan ZENCİ Teyzenin biri bölgenin"SINIRLARINI(!)"aşarak ön KOLTUKLARDAN birine OTURUVERMİŞ.Bundan esinlenen zenci lider MARTİN LUTHER de kitleleri arkasına takarak YÜRÜYÜŞLERE başlamış.Gün gelmiş Osmanlının Hizmetli ZENCİLERİNİN birinin torunuda,BEYAZLARLA yarışa girmiş ve kazanmış.O şimdi ABD BAŞKANI.H.Tahsin :).

Yorumu oyla      69      50  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 21:33

Eger bu her seyi ile kötüye giden bir Dünya´da, birileri asrin vebasi olan ASIMILASYONU anlayamiyorsa ´,üstüne üstlük Asimilasyona canak tutuyorsa ve buna kalkip birde kilif uydurup biz Cumhuriyetin Cocuklariyiz,seninde bize benzeme mecburiyetin var mantiginla hareket edemez ve etmemelidir.Belki biz göremeyiz amma..!! Oynanan oyun cok büyük.Denizlerin Nehirleri yuttugu gibi,Anadolu Islam kültürünü bitirecekler.Iste o zaman yok olacagiz.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 18:48

Anliyamadim, yardimci olurmusunuz?konu basligini görünce tüh dedim ya,acaba her hangi bir yanlisimizmi oldu?yada istemeden bazilarinin ezberlerinimi bozduk?yazinizin her okudugum misrasinla kendimde ve ruhumda bir rahatlama oldu.Iyi ki bir yanlisimiz ve hatamiz olmadi.Sizi üzmek, nefes alip verdigimiz müddetce söz konusu olamaz.Beni bazen Gercekvatandas üzüyorsada,gercek dostluklarin hafif bir itme ile kalkma oldugunu basladigini biliyorum.Güzel Türkce´sinle kalem aldigi yorumlarini seviyorum.

Yorumu oyla      68      49  
teyze 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:45

Hasan Tahsin Bey kutlamaları kaldırmayacam ki sadece resepsiyonu kaldırıyorum eğer bu da sakıncalıysa milli hasılamızı düşürecekse o zaman alternatif projemi devreye sokuyorum Türkiyede 55 bin civarı muhtar varmış onlara Şükrü Saraçoğlunda resepsiyon veririm milleti temsilen her mahalleden bir muhtar BUNU DA BEĞENMEDİM deme :))

Yorumu oyla      67      50  
TOTEM 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:06

Çağdışı?yoksa adamların olduğu ortamlarda başları örtülü kadınların ne işi var diyen zihniyetmi?En aydın geçinenimizden en cahil olanımıza hepimizin olaylara daha yapıcı ve empati ile bakmaları gerek yok böylesine öfke ve önyargı ile yaklaşırsak işte böyle garabetlere düşmemiz kaçınılmaz oluyor.Sevdiğim bir söz var;EĞER DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSAN ÖNCE KENDİNİ DEĞİŞTİR DİYE!Herkesi eleştiririz ama kendi önyargılarımızı ve keskinliğimizi asla görmeyiz.Bence sorunun başlangıcıda çözümüde burada

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:00

Bu ülkede Cumhurun Bayramı, iktidarı-Muhalefeti ile tüm kesimlerin BİRLİKTE kutlanmaya başlandığı gün,kalkınma hızı ortalaması olan %4-5 lerden anında %9-12 lere zıplayacaktır.Benim anladığımda bildiğimde budur sn Kuşoğlu.Yoksa AKP Cumhur Bayramını kafasına göre yapmış,CHP bayrama katılmamış,boykot etmiş bir önemi yok.Ama bu tartışmalar bittiği gün,Cumhurun yaşam standartlarını yükseltecek PROJELERİN tartışmaları başlayacaktır.Başlamaz ise kimsenin kuşkusu olmasın CUMHUR gereğini yapacaktır.H.T.

Yorumu oyla      70      51  
TOTEM 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:00

Yoksa Kongomu?Biz değerleri korumak sloganı ile kendi ideolojik yada iktidar heveslerimize bu kavramları alet ediyoruz?bizde kavram karmaşası ve hatta yoğun bir biçimde kavramların suistimali söz konusu.Sayın yazarın Başı örtülü kadınların içki içen adamların yanında olma hevesini anlayamamış olmasına gelince bende o koca adamların bir ortamda başı örtülü kadın var diye köşe buca kaçmasına bir anlam veremiyorum.Acaba erkeklerin olduğu ortamda var olmayı normal karşılayan kadınlarımızın tavrımı-

Yorumu oyla      68      49  
TOTEM 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:55

Bir göz atalım!İniltere yönetim şekli parlementolu monarşi,İspanya parlamentolu krallık hollanda desen keza öyle Almanya federe cumhuriyet,Amerikada öyle Fransada dersen yarı başkanlık sistemli yine bizimkinden farklı bir yapı öte yanda Kongo Cumhuriyet,İran islam cumhuriyeti kolombiada cumhuriyetle yönetiliyor!Yanlış anlaşılmasın eleştirim Cumhuriyet rejimine değil.Kavramın nasıl iğfal edildiğinden dem vurmak istiyorum.Şimdi sizce monarşi ile yönetilen İngilteremi Daha demokratik ve çağdaş?-

Yorumu oyla      69      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:54

Sn Kuşoğlu, "Anlıyamıyorum" diyerek aslında anlayana herşeyi gayet güzel anlatmış.yeterki manzarayı umumiyeyi görebilecek objektif gözlükler gözümüzde olsun.Tarafsız demiyorum, OBJEKTİF gözlükler gözümüzde olsun, çünkü herkes taraftır. bu arada Teyzeye de bir sözüm var, sakın eskaza Cumhurun reisliğini olur ya bir gün ele geçirirsen, Cumhurun bayramını kaldırmaya kalkma.Zira kaldırdığın gün kişibaşı millihasılamız onbin dolarlardan bin dolarların altına düşer(!) haberin olsun.Hasan Tahsin.

Yorumu oyla      69      50  
TOTEM 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:51

Ben bugün karmaşaya dönmüş kavramlardan bahsedeceğim!daha doğrusu delik deşik edilmiş ve adeta ırzına geçilmiş kavram ve bu kavramların ırzına geçilmesine yardım ve yataklık eden söylemlerden.son dönemlerde cumhuriyettten ve cumhuriyetçilikten çokça bahsediliyor ama içeriği hakkında derin yanılgı yada saptırmalar var.Batılılaşma diyoruz laiklik diyoruz demokrasi diyoruz ve cumhuriyeti korumaktan bahsediyoruz.Peki Cumhuriyet tek başına bunca sorun ve jarmaşaya çözümmü?şimdi isterseniz dünyaya-

Yorumu oyla      66      49  
teyze 1 Kasım 2010 Pazartesi 14:27

Yazarımızın yazısından daha uzun yorum yazan yorumcu rekorunu bugün kıracam gibime geliyor.Olmaz diye bir şey yok olurda birgün ben cumhurun reisi olursam bu resepsiyonu (kanuni bir zorunluluk mu bilmiyorum keyfime kalmış varsayarak yazıyorum) kaldıracam.Arzu eden bulunduğu yerdeki Cumhuriyet Meydanında kutlamalara katılsın.Sorunu şıppp diye çözecem. Sırf bunun için bile seçilmeme değer bence.Yorgan gider kavga biter.En azından bir sorunu gündemimizden kaldırırım.

Yorumu oyla      67      49  
teyze 1 Kasım 2010 Pazartesi 14:22

Dinimizi sadece Allah rızası için yaşayanda var,anladığı şekilde yaşayanda var,rant kapısı yapanda,kullananda...... yok yok liste uzar gider.Benim ve çoğunluğun gözlemi budur sanıyorum.KALPLERDEN GEÇENİ sadece Allah bilir.Bilemiyoruz artık kim ne sebeple dini görüntü veriyor.ZAN üzerine konuşmakta doğru değil ama maalesef bunu da yapabiliyoruz.DİNİ İSTİSMARa yorumum bunlar.Sırada resepsiyon yorumum var.

Yorumu oyla      68      49  
teyze 1 Kasım 2010 Pazartesi 14:20

Tanıdığım insanlar arasında kendini ermiş zannedenlerde vardı,bir derya olduğu halde HİÇ olduğu bilen de vardı.Bu kadar uzatmamın sebebi her tür insan ile aralarında afedersiniz kötü yola düşmüş dediğimiz hanımlar dahil Türkiyede adını duymayan kalmamış ünlü insanlara kadar oturup konuşmuşluğum var olduğunu anlatmak içindi,pek çoğumuz gibi yani.SADEDE GELME VAKTİM geldi farkındayım:))

Yorumu oyla      65      50  
teyze 1 Kasım 2010 Pazartesi 14:18

Bildiğim ulaşabildiğim bütün tarikatların hanımlar toplantılarına katıldım.Kimine isteyerek,kimine meraktan,kimine sadece yanlış yapıyorsunuz demek için.Bazen amcaların toplantılarına da katıldım sohbet ederlerken araya girip pek çok mümin amcaları kızdırdığımda olmuştur.Eski bir tarihte Antalya Müftülerinden birini telefonda sorularımla bıktırdım da adamcağız en son davet etti beni müftülüğe derdimi yüzyüze anlattım baktı ki ben zararsız bir müslüman sağolsun uzun uzun bilgi vermişti.YORUMLAR KERVANIMIN GİRİŞ BÖLÜMÜ BU.

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 12:58

Törene, festivale, açılışa bu kadar düşkün bir toplum olmasak; her güne bir bayram, bir anma, bir etkinlik icad etmesek, cumhuriyet resepsiyonu daha ciddi ve daha önemli bir etkinlik halini alırdı. Aslında hakkı da budur. İşte o zaman hiçbir kimse türbandır, cumhurbaşkanı siyasidir, vs.. gibi gerekçelerle bu toplantıya katılmamazlık edemez. Çünkü köşk türbanın ya da mevcut cumhurbaşkanının malı değildir. Halkın malıdır. Terkediemez ve başkalarına bırakılamaz. Katılmayanın meşruiyeti sorgulanır.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:54

2.)soyunuyormus..Ona dert yanmis; -Ne bicim Doktor bu?...Sadece bademciklerim icingeldim,soyunmamda istar etti..."Seninki yine iyi" demis digeri; -Ben kaloriferleri tamire gelmistim..." Evet Bülent bey ve yorumcular,bu kissadan hisse fikrasi bize ilk önce karsindaki hastana ve Halkina konusma firsati vereceksin,derdini dinliyeceksin.Paravananin arkasina gec soyun denmesi en kolayi.Capanoglu

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:46

1.)Bu sefer ki konu seciminiz cok entresant,getirmis oldugunuz argumentler daha bir entresant sn.Yazar.Bazen sadece size olan hayranligimizi ve yüksek sevgimizi anlatmak icin burasi käfi gelmiyor.Konuyla ilgisi olan bir fikrayi Dr.Temel´i araci olarak sunacagim. Dr.Temel;muayene olmak icin gelen hastaya talimat vermis;-Hemen su paravananin arkasina gecin,soyunun beyefendi..." -Ama ben bademcik icin..."Ne diyorsam onu yapin...Soyunun.."Adam paravananin arkasina gecmis...Orada baska bir adam daha

Yorumu oyla      67      49