YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:20

01:05 Teyze ahu"YA HU"düzeltmenize tsk.Dünü hayatim dan kestim attim.E.T ve A.C nin na hos kavgasini Internetten izledim.Izlemez olaydim. Türkiye´yi Dünya 3.yapan Senol Hoca´ya yapilan haksiz yersiz ve kaba elestirilerden sonra futboldan sogudum.Ülkemiz de futbol ailesi diye,diger tabirle futbolun tabu ve seneti kendi üzerlerinde kayitli oldugunu düsünen sülaler oldugu müddetce biz her zaman türbünde kalmaya mahkumuz.Aziz Yildirim,son 50 senenin en büyük baskani ve spor adamidir.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 13 Ekim 2010 Çarşamba 10:08

Sayın B.KUŞOĞLU Edep aramayalım Haya ise hiç aramamalıyız. Okurların Yorumları bile EDEP'sizliğin haddini zorluyor Yazık ..!Ne yapabiliriz sorusu cevabı çok basit aile, okul iş çevre bunlarda düzelme itina ...sevgiyle kalın

Yorumu oyla      54      52  
teyze 13 Ekim 2010 Çarşamba 01:05

23:03 Yigitoglu 'edep ahu' yazmışın ahu yu müsadenle YA HU olarak düzeltiyorum.Millilere küstüm artık ben facede FB nin Batman maçını izledim golleri.FB otobüsünü taşlayan edepsizleri kınıyorum.Bir esefle kınamam da E.Toroğlu ve A.Çakar'a.Çok fena kavga ettiler tvde izlediniz mi?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 23:03

Insanlarin edepsizlesmesini tesvik eden bazi gizli odaklar vardir,bunlarda seytanin avukatlaridir,ne kadar ekmek o kadar köfte hesabi edepsizlesmekten nemalanirlar.Atalarimiz bu konuda edep ahu derken,edepli olmanin önemini karsisindaki muhatabina anlatirdi.Edepsizlesmenin birde cukur olani,birde kuyu olani vardir.El haya-u minel iman artik evlerde ve Ofis lerde süs araci olarak duvarlarda asiliyor.Yigitoglu

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 22:17

Esasinda benim agirlikli bilgi ve becerim Futboldur.Teyze ve Gercek vatandas,futbolculara ve teknik heyete verip veristirdi.Hakli yanlari ve eksik taraflarida var.Yillarca futbolculuk dönemim ve antrönörlük dönemim var.Ben böyle kadro ne gördüm ne de görecegim herhalde.Hiddink´e bu site den Türkiye´ye gelmeden cagrida bulunmustum.Bilhassa kadroyu kendisinin yapmasini tembih yapmistim,adam bana inat tam tersini yapti.Simdi bavulu elinde olani tutmayacaksin.Yigitoglu´nu dinlemedin üzgünüm.

Yorumu oyla      56      49  
Gerçekvatandaş 12 Ekim 2010 Salı 20:03

Teyzesi, kim ne kadar artı ya da eksi puan verirse versin veya vermesin, bence senin yorumlarının tamamı zaten en az +10 puanlık.. 18:42 deki yorumuna ve bizi rezil eden oyuncularımız ve de özellikle teknik kadro için kabulüne gönülden katılıyorum..

Yorumu oyla      60      51  
teyze 12 Ekim 2010 Salı 18:42

Golü yedik diye konuk yorumcu olarak gitti yorumum dalmışım işte.Eğer galip gelmezse bizim milliler hepsini EDEPSİZ ruhsuz şuursuz kabul edeceğim.

Yorumu oyla      67      57  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 18:40

Konuyla ilgisi yok gibi görünsede bence var birazdan yazacam şu anda TUNCAY gol atar mı diye tv ye bakıyorum...Gol olmadı.Hakiki vatandaş sana değil cevabım GENEL OLACAK.Şu altta var ya Erbakan Hocanın başparmak havada işaretinden ARTI olan ben istesem ondan kendime 10 dakikada 100 puan veririm.İstediğimede eksi çok kolay.(Gökhan golü kaçırdı).Bu artı eksi bile bence ahlaki birşey birazda edeple alakalı.Deneme yaparken kendime bugün 10 puan verdim.Artık vermem.Veee gol yedik:((

Yorumu oyla      64      52  
Gerçekvatandaş 12 Ekim 2010 Salı 17:28

Manşetlerde en nefret ettiğim başlıklar; “millet olarak uykucuyuz”, “artık kimsede vicdan kalmadı”, “çalıp çırpmada üstümüze yok”, “Biz adam olmayız” vb. gibi genel anlamda tüm toplumu itham eden laflardır.. Bu nedenle tepkim Bülent Bey’in de böyle bi medya alışkanlığına kapılarak güzelim yazısına kötü bi başlık kullanması.. Hoşlanmadığım, beğenmediğim ve alındığım böyle bi yaklaşıma tepkimi koymak benim en doğal hakkım.. Aslında (puanlamalara bakınca) bi çok kişinin de benimle aynı görüşü paylaştığına inanıyorum ama ne edelim ki herkesin dili benim gibi kemiksiz değil işte..

Yorumu oyla      69      54  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 17:19

Bülent Bey lütfen cizginizi kayip etmeyin,sizi sevenide sevmiyenide kendinize hayran birakiyorsunuz.Sizden ögrenecegimiz yiginla konu var.Saygilar

Yorumu oyla      69      50  
Gerçekvatandaş 12 Ekim 2010 Salı 17:15

Bana "ebleh" diyen ve yorumculara hakaret edip aşağılamaya çalışmaktan başka marifeti bulunmayan, ayrıca rumuzunu kullanma cesaretini gösteremeden yazan malum zat; yazarın yazısının başındaki genellemeyi yalayıp yuttuğunu ve kendi edepsizliğini kanıtlamış sadece.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 17:09

Sayin Bülent Bey,bazen konunun disina tsiyoruz,bizi lütfen hos görün.Teyze´nin kiyametle ilgili düsüncelerine katiliyorum.Allah hepimizi kendine yakisir kullardan eylesin.

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 16:31

herzaman okumadan ve anlamaya çalışmadan yapılan yorumlardan bahsederim ya buradaki bir vatandaşta adeta bu tezimi kanuıtlarcasına sayın yzarın anlatmak istediğini görmek yerine vay efendim nasıl edepsizleşiyoruz dersiniz ozaman sizde edepsizsiniz gibisinden tarifi için kelime buulamadığım bir eblehçe algılamaya girişmiş.Ne diyeyim Ah Mevlana sen gerçekten büyük adamsın..senin bilip anlatmak istediklerin karşındakinin anlama kapasitesi ile sınırlı..

Yorumu oyla      59      65  
teyze 12 Ekim 2010 Salı 14:30

10:56 Sağolasın Felakla beraber devamlı okurum.Yer dar maksadımı tam yazamıyorum.Ahir zaman alametlerinden bir eli yerde bir eli gökte(gökte-uydular radyo dalgaları yerde- bsayar tv vs).BÜYÜ var.Büyüyü kocakarıların yada papazların yaptıklarından kastetmiyorum BİLGİSAYARda bir büyüdür tv de.Semadan uzanan EL sözüyle (mecaz) anlatılan şeyleri düşünüyorum.OLMASI GEREKEN OLUYORla kaçınılmaz son ile bağlantı kuruyorum.Karman çorman oldu ama ne edem toparlamak uzun.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 12 Ekim 2010 Salı 10:56

Teyze Cin´lerle fazla ugrasiyorsun,uzak kalmayi dene.Nas sürelerini her gün oku evvel Allah´in izniyle hic bir sey olmaz.Biliyorsun Alah C.Celaluhu,ins ve Cins´leri kendine ibadet etmeleri icin yaratmistir.Bu yaziyi bir satasma olarak lütfen telak ki eyleme,sadece korkularini gidermek icin yorumlamaya calistim.Selam ve Dua ile.

Yorumu oyla      62      50  
teyze 11 Ekim 2010 Pazartesi 23:00

CİN benim anladığıma GÖRE: Keçi sakallı boynuzlu salyalı eğri büğrü peri hortlak hayalet gibi uydurma bir şey değil,maddi vücut da değil.Şimdi aşağıda yazdım diye cinlerle samimi sanmayın beni ha:)) İns ve cin şeytanlarına inanırım kendimce yorumlarım, doğrusunu Allah bilir.Nerden bulaştım bu konuya yaaa birkaç saat evde yalnızım vallahi korku sardı yorumu yazarken kalktım besmele çeke çeke evin bütün ışıklarını açtım eğer elektrikler giderse bende kalpten küttt bu son yorumum olabilir.

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 19:55

Insanlarin temel karekterlerini belirliyen bir kac önemli etken vardir.Konustugu dili,mensup oldugu dini,yasadigi Cografya.Dünyada ki edepsizligin temeli 68 kusaginla birlikte baslamistir,gelisen teknolojiylede tirmanmistir.Islam kültüründe,edepsizlesmemek icin kanun cikmaz,islamin kendisi zaten Ahlaktir.Bir gün gelecek Batili ilim adamlari islami haril haril inceleyerek,edepsizligin önüne nasil gecbiliriz diye kafa yoracaklar.Yigitoglu

Yorumu oyla      66      67  
Gerçekvatandaş 11 Ekim 2010 Pazartesi 19:24

Olmadı Bülent Bey.. Yazınızın (bazı basın organlarında yer alan edepsiz manşetlere benzer) “Edepsizleşiyoruz” şeklinde tüm toplumumuz için genelleme içeren başlığından hoşlanmadığımı ve alındığımı söyleyeyim.. Keşke bu başlık “Edepsizleşiyor muyuz?” şeklinde olsaydı.. Şimdi “bazı edepsizler” size; “madem genel bi ifade kullandınız, siz de bu tanımın içerisinde yer alıyorsunuz demektir.. O halde çok merak ediyoruz, sizin edepsizleşmenize de kendinizden bazı örnekler verir misiniz?” diye bi soru yöneltseler, ne yanıt vereceksiniz?..

Yorumu oyla      73      59  
teyze 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:57

Cinsel özgürlüğün çağdaşlık dinsel özgürlüğün gericilik kabul edildiği bu dünyada kim suçlu çözüm ne tabii bunlar çok uzun uzadıya konuşulup tartışılacak şeyler.Kısacık bir yorumda fikirlerimi anlatmam doğrusuyla-yanlışıyla mümkün değil.BELKİ DE HERŞEY OLMASI GEREKTİĞİ gibi cereyan ediyor.Kendi kendime çok düşünüp duruyorum içinden çıkamayınca herşeyi CİNselliğe bağlıyorum.(İster malum azgınlığı düşünelim ister 3 harfli dediğimiz şeyleri)Ey cin topluluğu! İnsanlardan pek çoğunu saptırıp aranıza kattınız(Enam 128)

Yorumu oyla      67      58  
teyze 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:55

BİR ÖNCEKİ NESLE GÖRE BENİM NESİLDE EDEPSİZDİ babaanneme göre.iyiki bu günleri görmemiş çok vicdan azabı çekerdi(evire çevire dayak atmıştıda bana)büyüklerin yanında bir kahve içmiştim:))Pearsonun kendine kızan çiftlerle alakalı anlattığına benzer bir şey anlatmıştı ninem.KIYAMETE YAKIN içinizdeki en mümin bile yoluna çıkan bu gibi çiftlere' BARİ YOL ÜSTÜNDEN ÇEKİLİN' diyecek, sadece bu kadar tepki verecekmiş.Hadis mi değil mi bilmiyorum.

Yorumu oyla      70      52  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:18

Sevgili dostlar dikkatinizi bir noktaya cekme istiyorum.Artik insan denen varlik insan olma duygularini kaybediyor.Buna ister tekneloji,ister egoizim deyin.Bu dünya sadece bir kisinin olsa o kisi icin hic bir mana ifade yapmaz.Hepimizin bir birine ihtiyaci vardir.Eger cok önemli bir yazarimiz bunu tartismaya acmis ise,insanlik icin canlar cok tan calmaya baslamistir.Bu planette ne zengini mutlu,ne de fakiri.Kuslar her gün cik cik,horozlar üüürü üü öterek mutlu olduklarini haykiriyor, ya bizler.Y

Yorumu oyla      67      59  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 15:59

Islam ve Peygamber´den bir haber toplumlarin edepsizlesmemesi normal de bir haber degeri tasir.Peygamberimizin bir Hs.Her seyi anlatiyor."ben yüksek Ahlaki tamamlamak icin gönderildim" Insan denen varlik isterse Melekler den bile üstün olacagini,fiiliyatta istersede bunun tam tersi de olabilecegini Allah C.C Kuran´da bildiriyor.Teksasda bir faninin kitabi edepsizlesiyoruz derken,cözüm getirememin ezikligini hissediyor.Kuran ise hem bekliyen tehlikeden bahis ediyor,hem cözüm getiriyor.Yigitoglu

Yorumu oyla      67      58  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 15:33

Belki edepsizleşmemizin nedeni teknoloji yoluyla daha çabuk deşifre olmamızdır. Belki eski dönemlerde de kafa kesmeler, tacizler, tecavüzler en az bu dönemki kadardı fakat şimdi teknoloji ile düzenli şekilde evimizin gündemi haline geldiler. Belki kolay yoldan zenginlikler eskiden de bu kadardı, fakat şimdi magazin ve reklamlarıyla gözümüzün tam önündeler. Umursamaz olmamızın nedeni belki aramızaki kötülerin ekranları daha çok işgal etmesidir. Bunun yanında benimki ne ki diyoruz belki... A.B.

Yorumu oyla      59      62  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 13:47

Böyle yazılı ve görsel medyaya sahip halk, medyasına layık oluyor.Sonumuz hayırlar ola...

Yorumu oyla      69      51  
Misafir 11 Ekim 2010 Pazartesi 12:35

Galiba hızlı değişim ve paralelindeki mecburi dönüşüm sürecinin getirmiş olduğu sancılar olsa gerek. Bulent bey bu süreci de atlatır ve geçeriz...Yoksa, "büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atıp" keyifle oturmanın bir edepsizlik olmadığını toplumun geneli kabul etmesede, dönüşüm tekamülünde kabul edenlerin oranı maksimumlara ulaşacaktır, diye düşünüyorum. Geleneklerle, temel kuralları iyi ayırmak lazım.

Yorumu oyla      65      53