YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Eylül 2010 Perşembe 23:31

Yapmayın Bülent bey,siz bardağınza hep yukarıdanmı bakıyorsunuz.Birde bir zahmet bardağa aşağıdan bakın,içeride suyun olduğunu göreçeksiniz eminim. Krizlerden bıkmadınızmı,HALKIN BIKTIĞINI SİZE RAHATLIKLA SÖYLİYEBİLİRİM.Çapanoğlu

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 23 Eylül 2010 Perşembe 23:15

Nedir bu şiddet bu celal,bir tane yapıcı eleştiri yapalım dedik,gök kubbeyi başıma yıktınız.Bu nasıl bir anlayış,bu nasıl bir demokrasi geleneği.Başbakan böyle bir eleştiri almış olsaydı her halde Referandum kesinlikle vuku bulamazdı.Bence Halk partisinin arayıp bulamadığı yazar çizerler sizler olmalısınız.Aboo böyle bir olay hiç bir site yaşamamıştır.Yargısız infaz her halde bu olmalıdır.Sizleri tahminim üzerinde üzdüm sanırım. Hatamız var ise,büyük ihtimallede yoktur.Yinede bana lütfen küsmeyi

Yorumu oyla      56      52  
Gerçekvatandaş 23 Eylül 2010 Perşembe 21:58

Düşündüm, taşındım ve birkaç satırla düşüncelerimi yarından önce aktarmaya karar verdim.. Sayın yazarın dört bölüm halinde sunduğu alternatiflere ve sorulara yanıtlar veriyorum; 1. Yerden göğe haklısınız bu işin aması maması yok.. 2. Mahşere kadar.. 3. Bu koşullar ve aritmetikle zor.. 4. En son satırdan bi üste yanıtım; ziyafet günü geldiğinde doyurucu olmamız için.. Gerisini yazmak ise pek gelmiyor içimden.. Aslında pirinç kaliteli, aşçı da ehil ama nedense bana pek tad vermedi bu seferki pilav… Yağı mı az tuzu mu eksik yoksa ben (üzerinize afiyet) biraz gribal vaziyetteyim, iştahım kesilmiş, dilim pas pus içinde ondan mı lezzetini alamadım?.. Bilemiyorum işte.. Yine de elinize sağlık, sevgiyle kalın..

Yorumu oyla      56      49  
Gerçekvatandaş 23 Eylül 2010 Perşembe 19:24

Allah’tan Misafir 17:41, beni eleştirirken Teyze’yi de beraber zikretmiş.. Onun ile aynı kefeye konularak eleştirilmek dahi beni karşımdakine çok daha sert karşılık vermekten alıkoyuyor.. (Algılama yetisi kısıtlı olanlar bi yana da) Neden Teyzesi’nin o zarif, ince zeka ürünü mizahi becerisi ile ortaya koyduğu görüş ve düşüncelerine (benim gibi) muhalif olanların çoğunluğu aynı ılımlı tavır içerisinde yanıt verme durumunda kalıyor sizce?.. Çünkü o, fikrine zikrine eleştirilerine hiç katılmasa da, yorumlarındaki yöntemi ile muhataplarının canını yakmıyor, yakmak da istemiyor.. Tıpki bizim apartmanda oturan ve eli son derece hafif emekli sağlık memuresi “iğneci” Zehra Teyze gibi:))

Yorumu oyla      60      50  
teyze 23 Eylül 2010 Perşembe 18:28

17:41 konuk yorumcu Eze:)) Beni eleştir ister yapıcı ister yıkıcı umrumda olmaz DA konu mankeni ben değilimki.Farzetki yorum olarak sadece 'Dünyanın çivisi koptu tamir için Türklere ihtiyaç vardır' diye yazdım geçtim.Demekki o kadarına kafam çalışıyor.Sen eşsiz yorumunu paylaş da bende bir şeyler öğreneyim.Benim için öğrendiğim her yeni kelime bile kıymetlidir.G.Vatandaş B.Coşkun'un haberinde özür diledim senden belki yayınlamaz o yorum burdan tekrar özür,yanlış anlamışım.

Yorumu oyla      61      50  
Gerçekvatandaş 23 Eylül 2010 Perşembe 18:07

Misafir 17:41.. Sen yorumcuları isim vererek eleştirmeye devam edeceksen eğer, üye olup bi nikname edin kendine de, sana ait yorumları görüp okuyup anlayarak, “niceliğini niteliğini” değerlendirebilme ve mümtaz kişiliğini tanıyıp anlayabilme olanağını bulalım... Zira şu iki satır içi boş eleştirinle, bizleri ölçüp biçebilecek “niceliğe ve de niteliğe” sahip olduğundan kuşkuluyum.. Bu arada Teyzesi, umarım sen de dün “Bekir Coşkun’u Bitiren Yazı” başlıklı haber altında (3) no.lu yorumumu yanlış anlayarak yaptığın serzenişe bu gün verdiğim yanıtı okumuşsundur.. Sayın Bülent bey’in yukarıdaki yazısına ilişkin görüş ve düşüncelerim ise henüz olgunlaşıp da yola çıkamadı.. Umarım, belki yarın, belki yarından da yakın.. Ama haftaya kesin… Çünkü önümde 4 günlük bi seyahatim var..

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 23 Eylül 2010 Perşembe 17:41

Eze yi yani Teyze yi haklı nedenlerden ötürü eleştirme ihtiyaçını kendimde görüyorum.Bu eleştiriyi yapıcı bir eleştiri olarak kabul ader ise yorum işlevini görmüş demektir.Teyze nin yazılarıda Gerçek Vatandaşın gibi.Nicelik var ama nitelik yok.

Yorumu oyla      57      61  
Misafir 23 Eylül 2010 Perşembe 10:32

Bazen satır aralarına ustaca yerleştirilen bir harf yada bir kelime yazarın hayat felsefesi ve dünya görüşleri hakkında önemli ip uçları vermektedir.Yorumcuların hazıra konmaması için yazarımızın ne tarafda bezinin olduğunu açıklamak istemiyorum.Yazarımızın adım atmak ve yürümekle bir sıkıntısı olaçak ki,her atılan adımın insanları çukura düşüreçeğine dair fobiçikleri var.Çapanoğlu

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 22 Eylül 2010 Çarşamba 19:50

Yaratılanların hepsi aynı fikir etrafında birleşmişler,Turan kültürüne mensup insan toplulukları bir gün geleçek tarihdeki şanlı yerini alıp, bütün insanlığa kendilerine yaraşır yaşamı biçimini sunçaktır,bundan hiç kimse ümitini kesmesin.Mankurt eğitim sistemiyle yillarca buna engel olmuşlardır.Biz bunu kendimize yakıştırmıyorsak dahi bize bunu yakıştıranlar vardır.Yğt

Yorumu oyla      60      53  
teyze 22 Eylül 2010 Çarşamba 15:58

TÜRKİYEnin, BÜYÜK TÜRKİYE vizyonu planı stratejisi olduğuna inanıyorum zaman zaman.Orta yerde yapılan siyasi kavgaların bilerek yapıldığını düşünüyorum BAZEN.Cambazlara bakan baksın biz işimize bakalım diyerek arka planda birileri çalışıyordur diye düşünüyorum.Belki hayal kuruyorum ama içimden bir ses böyle fısıldıyor.Ayrıca yarın gece yeni sezon başlayacak dizinin fragmanında bütün dünya TÜRKİYE olmuştu.HAYAL olabilir elbette. (En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır William Russell) Burda Russellin sözüne bakarak tabiki Polat ve arkadaşlarından beklemiyorum bu projeyi:))

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 22 Eylül 2010 Çarşamba 12:16

Sayın yazar, ok güzel bir yazı olmuş! Net bir görüş sunmuşsunuz tebrikler...

Yorumu oyla      67      51