YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ibrahim uzuner 1 Aralık 2009 Salı 19:11

Binlerce çicek var ama Gülbaşka Binlerce sitevar ama Turktime başta Binlerce dost var ama Talat atilla başka Sen bizim kulağımız dilimiz oluyorsun !! "NİCE MUTLU YAZILARA" Emek ekmeğinin helal lokması Onun sofrasında yenir olacak Onun devletinde insan kendini asr-ı saadette sanır olacak. AFYONKARAHİSAR

Yorumu oyla      53      49  
teyze 1 Aralık 2009 Salı 13:26

Nice yedi yıllar diliyorum başarılarla dolu.YORUMCULARA kızıyormuşsunuz, yorumcular olarak(Temsilci olarak beni seçtiler de ondan cevap veriyorum)bazen bizde kızıyoruz.Yorumlarımızın çöpe gitmesine:))Birbirinden değerli yazarlarımız arasında Kıvaç Tüfekçioğlu en çok sevdiğim spor yazarı onu özellikle belirteyim.Sabah gözümü açar açmaz bu siteden haberleri okuyorum.Artık kahvaltı masasına bile oturmuyorum elimde çay bardağım burdayım.Sabah sabah kafalarını şişirmediğim için hane halkı da çok mutlu.

Yorumu oyla      53      49  
Totem 1 Aralık 2009 Salı 10:19

değişmeyen tek şey değişimin kendisidir demişler.sayfa düzeniniz şık olmuş ve yorumculara yapılan uyarılar bölümü sıkıcı ve aşşağılayıcı gibi görünsede malesef gerekliydi.cumhurbaşkanı boşuna dememişti;sorunları siz çözmezseniz gelir birileri çözer diye biz yorumcular aynen bu sözü yaşadık!!bu sorunu biz cözemeyince site yönetimi el atmak zorunda kaldı.umarım bundan sonra az hakaret çok fikir içeren yorumlar görürüz.artık sahiplendiğimiz bu sitenin başarısı bizi ancak gururlandırır.sevgiler...

Yorumu oyla      53      49  
OWLEYE 30 Kasım 2009 Pazartesi 18:57

Benim gözatmakla kalmadığım , yorum yazmak yolunda tahrik olduğum tek haber sitesisiniz.Çizginizi oluşturmuşsunuz..Emeği geçenlere minnettarım.teşekkürler...

Yorumu oyla      53      49  
Şebnem 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:20

Yeni yaşınızı yeni yüzünüzle kutlamak yakışmış. Daha nice yıllara

Yorumu oyla      53      49  
c s 27 Kasım 2009 Cuma 01:27

basarılarızın devamını dılıyorum yenı dızaynınız modern olmus resmınızı yenımelınız dahada guzel

Yorumu oyla      53      49  
Hasan Tahsin 26 Kasım 2009 Perşembe 21:28

Sn Atilla, Önümüzdeki yılların yegane medya organı İNTERNET MEDYASI olacağı kesin. İnanıyoruz ki, TURKTİME çağın medya yelpazesinde hakettiği yeri mutlaka alacaktır.Objektif ve Tarafsız Bakış açısının devamını diler, başarılarınıza,başarılar katmanızı dileriz.Özgür Medya+Özgür Ülke temennisi ile.

Yorumu oyla      53      49  
GERÇEK VATANDAŞ 26 Kasım 2009 Perşembe 20:41

Sitenin yeni düzeni güzel olmuş.Logoda,Turk Time ın dünya etrafında dönüşü de pek hoş.Kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Yazarlarınızı ve sitenize açılışta katkı verenleri falan sıralarken, içerisinde Sinan Aygün'ü de aradı gözlerim doğrusu. Yorumlara getirilen kısıtlamalara gelince, Büyük Harfle yazım yasağının mantığını anlayamadım. Ayrıca bir yorumcu, ucu bana dokunan haksız bir aşağılama ya da suçlamada bulunursa, ona usulü dairesinde vereceğim yanıt da makaslanmamalı.

Yorumu oyla      53      49  
DoguKaan 26 Kasım 2009 Perşembe 17:09

basarilarinizin devemini diliyorum

Yorumu oyla      53      49  
hulya 26 Kasım 2009 Perşembe 14:30

Nette Erhan Göksel'i ararken tanıştığım Turktime ve yorumcularını Küçük Türkiyeymiş gibi çok sevdim.Katılmadığım yorumlara üzülsemde hayatın gerçekleri olduğu için sitenize ve tüm yorumculara iyi bayramlar diliyorum...Sitenin yeni görünümü fazla beyaz olmuş..:))

Yorumu oyla      53      49  
Kızgın 26 Kasım 2009 Perşembe 12:53

Site yeni haliyle güzel olmuş.Amma Turktime okul olmadığı gibi biz de öğrenciler değiliz.Bukowski de imlasız yazardı ama büyük yazar olduğu su götürmez.Argo ve küfüre gelince dünyanın bütün dilleri gibi Türkçe'de de "argo ve küfür" dilin yaşayan bir parçasıdır.Bundan maada BAĞIRMAK da bir ifade tekniğidir ve büyük harfler bunu ifade eder.Son olarak okurun ağzı torba değil ki büzesiniz.Şimdi rahata geçebilir miyiz müsaadenizle?

Yorumu oyla      53      49  
sabriye SELAM TURKTİME.EMEKTARLARI 26 Kasım 2009 Perşembe 12:21

bir hastalık sonucu EVLAT EDİNDİĞİM ACILARIMLA SUSMUŞ,DAĞILMIŞ,ama TOPARLANMAYA MEYİLLİ,biraz MAVİYİ andıran,henüz SİYAHA ulaşmamış,LACİVERT HÜZÜNLÜ olduğum bir anda,nette gezinirken keşfetmiştim sizi.İYİKİ KEŞFETMİŞİM;keşfetmesem birgün aniden KAPINIZI ÇALARAK girdiğim dairenizde DOSTLUK KOKAN siz SEVGİLİ TÜRKTİME EMEKTARLARIYLA TANIŞAMAZDIMKİ.SEVGİLİ TALAT KARDEŞ,sitenin yeni GÖRSELLİĞİNE öylesine ETKİN yazmışınızki,sizleri TANITACAK SICACIK BİR SELAMLA girmek istedim,ilk GELİŞİM gibi.

Yorumu oyla      53      49