YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
kadir 31 Temmuz 2009 Cuma 18:49

AKTİF HABER SİZİ KAYNAK GÖSTEREK Bİ HABER YAPMIŞ AMA BU HABER SİZ DE YOK ????

Yorumu oyla      53      49  
Mehtap 31 Temmuz 2009 Cuma 15:20

Ama olmuyor sayın Atla, yazılarınıza çok ara veriyorsunuz... Böyle giderse köşenizi kaldırmak zorunda kalırsınız ona göre sizin kulis içeren yazılarınızı merakla bekliyoruz

Yorumu oyla      53      49  
ARSLAN AYDOĞDU 24 Temmuz 2009 Cuma 11:53

SİZİ BİRKAÇ KEZ FLAŞ TV DE SEYRETTİM,YANİ DİNLEDİM.YORUMLARINIZ ÇOK GÜZEL,KEYİFLEDE DİNLİYORUM,SIK SIK ÇIKINKİ AYDINLAR ÇOĞALSIN.SAYGILAR

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 13 Temmuz 2009 Pazartesi 17:23

SAYIN ATİLLA;Böylesi güzel habercilik yapıp böylesi renkli bir sayfa düzeni yaratmış bir haber sitesine gündemin çok gerilerinde kalmış köşe yazıları yakışmıyor.siteye ilk kez giren bir okur yazarların köşesini okuduğunda ne düşünür sizce?bu gündemin gerisindeki yazılar geçen haftadan kalan dolaptaki yemek gibi kötü bir görüntü sergiliyorlar.bu eleştiriyi yapma hakkını kendimde görüyorum zira sitenizi tanıştığım hemen herkese ziyaret etmesi için önerip övüyorum.

Yorumu oyla      53      49  
TÜRK-İŞ BAŞAKANI MUSTAFA KUMLU VEYA ÇOCUKLARI ÖZELLEŞTİRME MAĞDURU OLSALARDI NE YAPARLARDI 9 Temmuz 2009 Perşembe 22:31

TÜRK-İŞİN MAĞDURLARI İNTİHAR EDİYOR(SORUMLUSU TÜRK-İŞ'TİR ) TÜRK-İŞ İN MAĞDURLARININ ÇOCUKLARI İNTİHAR EDİYOR(SORUMLUSU TÜRK-İŞ'TİR) TÜRK-İŞ MAĞDURLARININ EŞLERİ DUL ÇOCUKLARI YETİMDİR (SORUMLUSU TÜRK-İŞ'TİR) 6 YIL OLDU TÜRK-İŞ MAĞDUR ETTİĞİ 4-C ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARINA SAHİP ÇIKMIYOR SİZLER TÜRK-İŞ'E NASIL SAHİP ÇIKACAKSINIZ MUSTAFA KUMLU TÜRK-İŞ BAŞKANI GEÇMİŞTE MAĞDUR ETİKLERİ İNSANLARIN ÜYELERİN AİDATLARINI ALDILAR BU GÜN BU

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 9 Temmuz 2009 Perşembe 11:49

Siyaset zaten yeterince çetrefilli ve kirli,birde böyle yarım akıllı militanlarda ortaya çıkınca iyice çekilmez oluyor bu muhabbet.rumuzum totem ya hemen putla eşlemiş bazı aklıevveller.beyninin kapasitesi yetmiyorki neden totem rumuzunu kullandığımı anlasın!!daha önce köpeğim cabbardan bahsetmiş onun bir dizi komutu ve sözü nasıl algılayıp itaat ettiğini anlatmıştım.eğer cabbarın bu davranışını zeka olarak adledersek bu arkadaşlarında zeki!!olduğunu kabul etmemiz gerekir.

Yorumu oyla      53      49  
putsevmez 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:02

yahu birisi şu PUTSEVERe sorsa, kendisini savunmak için gün yirmidörtsaat yorum döşendiği, AK olmak için bir taraflarını yırtan partinin başında bulunan ve dokunulmazlık zırhı olmasa savcının öpmek için can attığı adam neden demokrasiyi güçlendirmek için DOKUNULMAZZzLIKLARı kaldırma yolunda bir tek adım atmaz ?

Yorumu oyla      53      49  
hadi mülkü var 3 Temmuz 2009 Cuma 21:59

ordu yaz tatili nedeni ile 1 ay konuşmama kararı almış. bakalım şimdi kime çatacak bazıları . çatacakta tartışırken kendini fasülye gibi nimet havalarına sokacak.

Yorumu oyla      53      49  
karadayı 3 Temmuz 2009 Cuma 18:12

ÜLke gündemini (dolayısıyla da ülkeyi) savcılar ve savcıların önüne senaryo süren senaristler yönetiyor, yönetme parasını ise başbakan ve bakanlar alıyor,,, yerim ben bole demokrasiyi, bole yönetimi...

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 3 Temmuz 2009 Cuma 15:29

helal olsun adamlara kışın otobüsler fazla iş yapmıyor diye ücretlerde yüzde elli indirim yapmışlarda diyebilirsiniz.bu durumdada bir bakıma haklı olursunuz. Siyasette böyle birşeydir işte olayları görmek isediğiniz şekilde görür ve yorumlarsınız.BİZLER SIRADAN BİREYLER OLARAK OLAYLARA DAHA GENİŞ VE ÖNYARGISIZ BİR BAKIŞ AÇISIYLA BAKAR VE KENDİ ÇIKARLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA YORUMLARSAK HEM ÜLKE HEMDE KENDİMİZ İÇİN DOĞRU BİR ADIM ATMIŞ OLURUZ.ya kısır ve militarist bir yaklaşım sergilersek ne olur??

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 3 Temmuz 2009 Cuma 15:23

Olaylara yaptığınız yorum nereden baktığınızla ve önyargılarınızla doğrudan bağlantılıdır.örnek verirsek geçen hafta bandırmadaydım garajın önünden geçerken otagarın otobüs giriş çıkışllarının ücret tarifesi çarptı gözüme,otobüs giriş çıkış ücreti kışın 10 tl,yazın 20 tl. yazıyordu.şimdi bu tarifeye iki türde yorum yapılabilir.eğer menfi bakmak istiyorsanız alçak herifler yazın hareket çok diye yüzdeyüz zam yapıyorlar dersiniz ve birbakıma haklıda olursunuz. ama olaya müsbet bakmak istiyorsanız-

Yorumu oyla      53      49  
MERİC TRAKYA 30 Haziran 2009 Salı 00:03

Özgürlüğün de bir bedeli var!” Bedeli ödenmemiş, beleş hiçbir şey yoktur hayatta!Faturayı ya girişte ödersin ya da çıkışta!Ama muhakkak ödetirler adama! Allah’ın sistemi de bunun üzerine kurulu değil mi?!“Günah”“Sevap” son tahlilde en büyük affeden benim demiyor mu?! Sözün özü kaos sadece kaos değildir! (yeni)düzen raslantı imiş gibi başlayan bir olay ve onun etrafında şekillenen ve kestirilemeyen bir yöne doğru gelişir.Goethenin dediği gibi"Bir şey her şey için, her şey bir şey içindir"

Yorumu oyla      53      49  
hulya 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:57

Talat bey, iyiki film yönetmeni değilsiz:)) Boşuna zaman ve para kaybederdiniz.Çünkü sivil'in nerede mevzi aldığını sağır sultan biliyor.Merak edilen asker'in bu işle meşgul olup olmadığı; Merak eden sivil olduğuna göre, bir çeşit takdikler uygulayanda o olmalıdır.Bu takdiklerde herhangi bir yaptırım ve ceza yoksa neden yapmasın.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:52

Asuman kardeşim senin tespitine göre ülkenin tüm sorunu akp ve ona oy verenler öylemi? yani akp iktidardan inse yeniden asker destekli kandırmaca bir demokrasi ile eski yöneticiler işbaşına gelse ülkede bahar havası yaşanır diyorsun.mesela on yılda bir darbeler olsa,bir şişman adam,benim işçim benim köylüm diye milleti uyutsa.ordu kızınca yine başbakanları assa.bizde bu cinayetleri bayram diye kutlasak.halk yönetime dahil olmasa elit burjuva yine ülkeyi istediği gibi yönetse ne güzel olur dimi?

Yorumu oyla      53      49  
Asuman 29 Haziran 2009 Pazartesi 10:23

Deli, bir kuyuya taş atıyor...Kırk akıllı geçinen kuyunun başında... Akepe, sürekli saçmalıklarla gündemi besliyor, saçmalıklarla beslenen ? ler... Bu arada olan Türkiye'ye ve Halkımıza oluyor...Koyunduk,şebeğe döndük... Aslında halk her şeyin farkında, gündem yaratıp onunla beslenenler, komada. Kendi çemberlerinden dışarısını göremiyor.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 28 Haziran 2009 Pazar 15:57

batmasını bile umursamayacaklar.yeterki o anlık zafer duygusunu tadabilsinler.bu gibi durumlarda sıradan insanlar kimden yada neyden yana olacağını şaşırıyor.zira ortam öyle bir hal almış ki,bir yanlışı eleştirirken birbaşka yanlışı savunmak durumunda kalıyorsunuz.bunu yapmazsanızda iki cenahın birden hışmına uğruyorsunuz.garip bir paradoks yani.şu sıralar ne birilerinden taraf olmak nede birşeylere inanmak kolay tam bir puslu hava hakim ve ortalık aç kurt kaynıyor.allah sonumuzu hayır etsin.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 28 Haziran 2009 Pazar 15:53

Bencede ülke bir çılgınlık nöbetine tutulmuş gibi.insanların hepsi travma yaşıyor ama bunun pekte farkında değiller.boğanın kırmızıya odaklandığı gibi herkes kendi haklılığına kilitlenmiş ve kırmızı olarak adlettiği karşı cenaha şuursuzca saldırıyor.bence burada kimin haklı kimin haksız olduğundan daha vahim durum insanların içersinde bulunduğu ruh hali.adeta savaş haletiruhiyesindeler.karşı tarafı düşman görüyor, kanlı ve kesin bir zafer istiyorlar.kendilerininde içersinde bulunduğu geminin-

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 2 28 Haziran 2009 Pazar 14:40

MAALESEF ÇOĞU ZAMAN OLUYOR HEPİMİZE KARDEŞ.geçer İNŞALLAH İNŞALLAH:siz böyle sıkkınken biz nasıl yazınıza yazalım sevgili kardeş:( ?en iyisi sonra yazayım..saygılar.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 1 28 Haziran 2009 Pazar 14:36

sn ATİLLA demiyorum,artık SEVGİLİ ATİLLA kardeş diyorum :) siz değilmiydiniz TURKTİME AİLESİ diye;O HALDE kardeş dost dediğimiz bir insanı NASIL BOŞLAYALIM,NASIL GÖRMEZDEN GELELİM?hem can sıkıntınız kronik bir hal almaya başlamadıysa ve arada durumlarınıza bağlı olarak çıkıyorsa aslında GAYET İYİ YOLDASINIZ derim ben.gün olurki,iş üzerinde iş yürütür ve bir süre sonra kendi ürettiğiniz işleri sanki zorlayan biri varmış gibi istemediğinizide yaparsınız,gün olur yapmak istemezsiniz kardeş.HAYAT BU

Yorumu oyla      53      49  
goncagül 28 Haziran 2009 Pazar 11:41

sayın talat bir başka gerçeğide yazmanız gerekmezmi. ülke anaya mahkemesinde yargılanan ve ceza alan bir parti tarafından yönetilmiyormu.onu ne yapacaz unuttukmu.

Yorumu oyla      53      49  
FARK VAR! 28 Haziran 2009 Pazar 02:18

SAYIN TALAT ATİLLA BEY, SİZ ANDIÇIN FOTOKOPİ DEĞİL, GERÇEK OLDUĞUNU VE BUNUN KISA BİR SÜRE SONRA ORTAYA ÇIKACAĞINI YAZIYORSUNUZ. ÜSTELİK DE BU ANDIÇIN BU KADARLA SINIRLI OLMADIĞINI SÖYLÜYORSUNUZ. DOĞRUYSA DEHŞET BİR DURUM. HELE SON SÖZLERİNİZ DOĞRUYSA FELAKET. UMARIM YANILIRSINIZ.

Yorumu oyla      53      49