YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
23 Mayıs 2009 Cumartesi 13:25

geçmişinde şaibe yokmuuuu. darbe zihniyelrini destekleyen bi politakıcıya bundan ağır bi şaibemi olur. Demokrasi cindoruğu tarihe gömdü ama hala farkında değil kendisi.Asıl acı olan rahmetli Menderisin partisi darbeci zihniyetlerin eline geçmesi. Başbakan Erdoğan varken cindoruk değil babası demirelde gelse farketmez

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 19 Mayıs 2009 Salı 09:58

SAHTE DEMOKRAT,Zeka özrün sözlerinden belli insan bir partiyi desteklediğini neden gizlesin?seningibi abuk düşüncedekiler bile partisini gizlemezken halkın neredeyse yarısının oy verdiği bir partinin mensubu olan biri neden gizleme gereği duysun bu sen gibi şaşkınların yarattığı bir dedikodu.kısır çevrelerine aldanıp herkes akp ye karşı kim oy verdi bunlara deyip akp lilerin kendilerini gizledikleri gibi eblehçe bir sonuca vardınız ve tam zeka seviyenize göre bir çıkarım bu.%3 ün cazgırı.

Yorumu oyla      53      49  
Demokrat 19 Mayıs 2009 Salı 00:12

putkafalardan seviye dersi alacak degiliz zatende, abuk sabuk konuşup madaralardan bahseden agızlarada 'mahalleler'de çokça rastlıyoruz gerçekten!! aslında bu eğilim diğer arkadaşlarınzdada mevcut. akplliğini gizleme durumları.bide fikren başedemiyince ona soylediğim lafı geri atıyor. fanatiklikten ruhları kurumuş ama onu bile çaktırmdan yapma gayreti gösteriyorsnz! eyvahki ne eyvah:) İŞin gerçeği herşeye rağmen Sağda birlik ve Dp'nin geleceği artık umut vericidir.Gersini akepeliler düşünsün.

Yorumu oyla      53      49  
DEMİR KIRAT 18 Mayıs 2009 Pazartesi 23:09

DP KONGRESİ BİTTİ VE HÜSAMETTİN CİNDORUK D(T)P GENEL BAŞKANI OLDU.MADEM LİSTENİN NEREDEYSE TAMAMI DEMOKRAT TÜRKİYE PARTİLİLERDEN OLUŞACAKTI NE DİYE ORDA KALMADINIZ.BU YAZDIĞIMI NOT ALIN BİR KENARA BİR DAHAKİ KONGREDE CİNDORUK KARŞISINA ÇİLLER KENDİSİ ADAY OLACAK

Yorumu oyla      53      49  
CENGİZ DİNÇ 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:46

İyi güzel herşeyden bahsetmişsizde Sayın soylu ya karşı dönem paralardan hiç bahsetmemişsiniz.Ne diyelim parti yine bizim partimiz ama şimidki genel başkanını beğenmiyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 18 Mayıs 2009 Pazartesi 11:12

SAHTE DEMOKRAT!senin ucuz mahalle dalaşına katılıp seviyemi donma noktasına indirmeyeceğim sen ve sen gibiler herkesi kendiniz gibi bilirsiniz.birilerine yaptığınız ithamlar aslında kişilik analizinizdir.bu derece fanatik partizan ve militan olmasan yorumum seni bukadar hoplatmazdı.sen sen ol hoplama,zıplama otur yerine...

Yorumu oyla      53      49  
Ali 18 Mayıs 2009 Pazartesi 10:46

Atom-Türk Gazetesi, demek istedin her halde... Dışarıdaki iş adamlarına gösterdiği cesareti, kendi patronlarının atom santrali ihalesinde de görmek isteriz. Bir gazete hükümete nazikte olsa tek eleştirel haber yapmaz ise, o gazete sadece iyi bir kağıttır. Gerisi boya!

Yorumu oyla      53      49  
NECMETTİN DÖNMEZ 18 Mayıs 2009 Pazartesi 09:41

MİLLİ TAKIM GİBİ KADRO..ALLAH KIRATIN YOLUNU AÇIK ETSİN

Yorumu oyla      53      49  
GURBETCİ 18 Mayıs 2009 Pazartesi 00:41

BAZAN DÜŞÜNÜYORUMDA CİNKORUK VE DEMİREL TEKRAR SİYASET ARENESINA DÖNDÜĞÜNE GÖRE.DOĞAN MEYDA YAZARLAR TÜMÜ DP YE GEÇSE HER YAZAR HALKDAN DAHA AKİL VE BİLĞİLİ YA.CAHİL YOBAZ HALK BİRŞEY ANLAMIYOR YA. BU YAZARLARIMIZ.KENDİ İLLERİNDEN VE OKUYUCULARINDAN ALACAKLARI DESTEKLE M.VEKİLLİĞİ ÇANTADA KEKLİK.BİRAZDA ESKİ POLİTİKACILARDAN,DİPLIMATLARDAN,İŞ ADAMLARINDAN,SENDİKA BAŞKANLARINDAN DERKEN 350-400 VEKİL HAZIR.bÖYLECE ETGENEKON İŞİDE BICAK GİBİ KESİLİR.GAZETECİLERİMİZ YAZMAYADA DEVAM EDER.İYİ OLMAZMI.

Yorumu oyla      53      49  
Rıza 17 Mayıs 2009 Pazar 20:51

İyi ya Tülin hanım, siz gidin evlatlık girin..Zaten Hüsamettin de sizin aile secerenizi çok merak ediyordur!..Evlatlık vermeyip gemicik sahibi yapmalıydı bence!

Yorumu oyla      53      49  
demokrat 17 Mayıs 2009 Pazar 19:49

sen anca kendi kendini madara edersin.. akıldan bahseden bak!:) akıl ayağa düştü desenize.. bukadar bariz şakşakçılık yapıp sonra 'ben değilim' pozları vermek nekadar yüzsüzlük. klasik partici kafa işte. neolursa olsun yırtınıyorsnz. takkeniz düşüyor kel görünüyor. sizden anca fanatik taraftar olur. ulke yönetmek neyinize sizin. boyle gelmiş boyle gdersiniz. onemli olan koltuk. ulke gitmiş umrunuzdamı.. yazık size yazık!

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 17 Mayıs 2009 Pazar 19:20

PABUCUMUN DEMOKRATI SEN GİBİ ABUK SABUK BİRSÜRÜ İDDİACIYI MADARA ETTİM BEN.SİZ SÜREKLİ AKP YE ÇAKMAYIP ARASIRA BAŞKA PARTİLERİDE ELEŞTİRENLERİ HEMEN AKP Lİ İLAN EDİYORSUNUZ.ASIL SİZE GÖRE AKP YE ÇAKMAMAK YASAK SANKİ AKP Lİ OLMAK SUÇMUŞ GİBİ TUHAF BİR RUH HALİNDESİNİZ.YARIM BEYNİNLE TEŞHİS KOYMAYA ÇALIŞIYORSUN.

Yorumu oyla      53      49  
demokrat 17 Mayıs 2009 Pazar 18:33

şimdi yeni dp'nin sağı birleştirme hedefi varya brirlei hemen abuk senaryolar başlıyor:) dp chpyi bölecekmiş:) aman akpnize zeval gelmesin! ya chpden oy çalar yada ergenekoncu olur. Akpye karşı olmak yasak! bazıları herkesi kendi gibi zannediyorya ona şaşmak lazım!:) İşin krtik noktası ise 22temmzdan önce esas DP birleşmesini önleyen küresel güçlerde gizli! Soyluyu sivrilten odaklara dikkat etmeli..ayrıca Bugun bihaber daha gelmiş hatay DP teşkilatı topluca akpye geçmiş, belliydi zaten durumlrı!

Yorumu oyla      53      49  
tülin 17 Mayıs 2009 Pazar 16:50

cindoruk 3 çocuğunu birden daha yaşları çok küçükken evlatlık vermiş. bu nasıl bir insan.ve ülkeyi yönetmeye aday oluyor.ona oy verenler utansın.

Yorumu oyla      53      49  
saffet sancak 17 Mayıs 2009 Pazar 14:56

Hiç bir şaibe yok dersek büyük laf söylemiş oluruz hayırlı olsun parti başkanlığını ele geçirmek demek halkın teveccühünü kazanacak anlamına gelmez....yediyüz sekiz kişiyle seçilmiş bir kişinin kırkikimilyonun kaçının ilgisini çekeceğini seçimlerde göreceğiz...

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 17 Mayıs 2009 Pazar 14:45

APAÇİ KARDEŞİM,senin soyun toteme tapıyordu sense toteme muhalefet ediyorsun,ben bir partiye aday olsam eminim sende gecikmeden muhalefetteki yerini alırsın neyse sen aynen devam et birşeyler kaparsın. bu arada bence dp liler akp nin oyununa geldi,düşünüyorumda,akp nin bu şekilde iktidar olmasının sebebi çok akıllı ve stratejistyen olmalarımı yoksa muhaliflerin çok alık olmasımı?birtürlü karar veremiyorum.akp cindoruğu ergenekoncu ilan ederek ulusalcılara yeni adres gösterdi.chp yi böldü yani.

Yorumu oyla      53      49  
Apaçi Niyazi! 17 Mayıs 2009 Pazar 13:25

Totem, o kadar dedim sana sen aday olmalıydın diye,Türk siyaseti çok şey kaybetti yine.Yorumcu yazar olarak kaldın benim gibi:))))

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 17 Mayıs 2009 Pazar 12:20

Herkesin düşündüğünün tersine ap eğer güçlenirse akp nin oylarına değil asıl chp nin oylarına taliptir.şimdi bu sözüme kısa vadede karşı çıkanlar olacaktır ama uzun vadede göreceksiniz ki dp chp nin oylarını bölecektir.o yüzden aslında dp nin güçlenmesi daha çok chp yi tahrip edecek zira akp ye oy vermeyen sağı solu ortası hepsi tepki olarak chp ye oy vermişti şimdi ise bu tepki oyları dağılacak.ve cindorukun liderliğinde dp nin biryerlere geleceğini düşünenler gözü açık rüya görüyorlar.

Yorumu oyla      53      49  
Refik sağ 17 Mayıs 2009 Pazar 03:02

Eğer saydığınız isimler yönetimde olursa vay AKP nin haline...

Yorumu oyla      53      49  
Hakan Sucu 17 Mayıs 2009 Pazar 01:24

Süleyman Soylu'yu bitiren etken AKP'nin maşaları Hüseyin Kocabıyık ve Aydın Menderes'in sözüyle hareket etmesidir. Zaten kendisinde liderlik özellikleri yoktu. Hevesini almış oldu, bir de kayıp trilyonların hesabını verse süper olacak.

Yorumu oyla      53      49