YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Erkan TURKSOY 15 Mayıs 2009 Cuma 03:21

Talat Bey yazilarinizi okyanus otesinden de olsa takip etmeye calisiyorum.Siyasetin icinde yuzen bir meslekte hakki haksizligi ayirmaktaki dikkatiniz ve nezaketiniz takdir otesidir.Size Los Angeles tan sevgiler selamlar gonderiyorum.Basarilar diliyorum.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:07

DOĞRU fehmi koru SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN,etrafından kuşku duyan ve kuşkulu bakan,sürekli sorgulayan bir adam..maneviyat tüccarı,maddiya düşkünü HÜKÜMETİN TETİKÇİSİ,hatta ÜÇ İSİMLİ bir kişilikli bir gazeteci dyebiliim..TAHA KIVANÇ,BÜLENT ŞİRİN ve FEHMİ KORU..ee şimdi sorarım size,insan ADINDAN neden rahatsız olurda başka takma isimler,veya birkaç kimlikte yazar??üstelik bazı gzetelerde hala bu şekilde yazıyor.bu DÜRÜSTLÜKMÜ??bence sn talatın köşesini okumak bile daha KEYİFLİ.fehmiymişşş PEEHHH

Yorumu oyla      53      49  
durmuş 11 Mayıs 2009 Pazartesi 23:15

gerçek şu fehmi koru tüekiye deki gazetecilerin çok üstünde bir gazeteci hiç kusura bakmayın her bakımdan kendini geliştirmiş ve çok zeki bir insan sürekli kendini yenileyen biri.Bugün yine yapmış şovunu mükemmel bir gözlemci ayrıntıları yakalayıp başka olaylarla bağlantı kurması mükemmel fehmi koru okuru olmak inanılmaz keyifli bir duygu

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 10 Mayıs 2009 Pazar 13:43

tabiki katabilirsin.siyasetçimizin büyük bir kısmı demokrasiyi koltuk aşkı için savunuyor.zaten ne çekiyorsak bu zihniyet yüzünden değil mi?ama bu kategori dışında kalanları fikirlerine katılmasak da desteklememiz gerekmiyor mu? ben şahsen liyakate bakarım.isterse komünist olsun ülkesine bağlıysa,kendi fikrince yalnız ülkesinin milletinin hizmetindeyse ona saygı duyar yeri geldiğinde desteğimi veririm.ama şarlatansa benim fikrimden olması hiç önemli değil,dönüp bakmam en ağır eleştiriyi yaparım.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 10 Mayıs 2009 Pazar 13:38

ha sakin,İNCİTMEYELİM sözünü yalnış görmüş olabilirim,YAŞLILIK İŞTE..gözlerim bazen iyi seçmiyor ne yaparsın...hemen burdanda bana örnek gösterme lütfen.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 2 10 Mayıs 2009 Pazar 11:33

seğilimdir asla BİLESİN..altı çizilmesi gereken iyi bir söz etmişsin SİYASETİN DİLİ BAŞKADIR,doğru bir söz..bunun yanına koltuk aşkını ve çıkarıda KATABİLİRMİYİM..kii kattım..bana göre siyasetin DOĞASINDA BÜYÜK HAKSIZLIK ve ADALETSZİLİKLER DÖNÜYOR.ha şunu biliyorumki DOĞRUCULUK insanlığa eştir..ne demek istediğimi lütfen anla..

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 1 10 Mayıs 2009 Pazar 11:09

sakin haberin içeriğinde SEVMEDİĞİM,FİKİRLERİNİ BEĞENMEDİĞİM FEHMİ KORU olduğu için ATİLLANIN KÖŞESİNİ sen yazıncya kadar okumadım.bilgisayarımın çökmesinden ve yapılmasından sonra yorum yazdım DOĞRU,ama dedim ya korunun adı geçtiği için burayı es geçtim..yoksa sn atillanın köşesine her zaman yazarım.sana SÖZÜMDE,İDDİAYI KAYBEDERSEM BİRDAHA ARINÇ HAKKINDA YAZMAM demiştim.BENİM SÖZÜMDE SÖZ..nu bu sitede ne başka sitede YAZMAM..sen beni ne sanıyosun sakin benim ağzımdan çıkan söz SENETTİR,yamuk

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 10 Mayıs 2009 Pazar 03:07

ayrıca haberi yine doğru okumadığın anlaşılıyor. "dervişin fikri neyse zikri de o olur" misali,İNCELETMEYELİM değil İNCİTMEYELİM şeklinde yazıyor makalede.

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 10 Mayıs 2009 Pazar 03:02

haa bir de yazmışsın bu sitede bir daha Arınç hakkında yazmayacağım diye.ne yani başka sitelerde yazarım demek mi oluyor bu? herhalde böyle demek istemedin değil mi?

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 10 Mayıs 2009 Pazar 02:41

Köksal beyi neden koruduğunu ben nereden bileyim.siyasetin dili başkadır,ben de pek fazla anlamam.ama meclis başkanını zoda bırakmamak adına Arınç incelik göstermiş olabilir tahminim..hatalı olmayı anlamak bir erdemdir.bunu gösterdiğin için tebrik ve takdir ediyorum..buradaki yazını okumadan diğer köşeye yazmıştım ama artık onu da sen kaale alma olur mu? ayrıca bilgisayarım çöktü dedikten sonra birçok yorum yaptın ama bu konuyu es geçtin.ben de o yüzden içerledim.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 10 Mayıs 2009 Pazar 02:13

ve TOTEM,burdaki haberde bir tane bile yazdığım yazım yokken,bana neden yazdığını anlamadım 1..KOLTUKLARINI ve CEPLERİNİ düşünen AKP güruhuyla DERDİM VAR..dindar insanlarla değil 2..benim bildiğim gerçek DİNDARLAR,bu güruhtakiler gibi değil 3..AKP OLMADANDA DİNİMİ,CHP OLMADANDA ATATÜRKÜMÜ,MHP OLMADANDA MİLLETİMİ VATANIMI SEVEBİLİRİM 4..BEN SADECE ÜLKEMİ MİLLETİMİ ve CEDDİMİ SEVİYORUM.BİR PARTİYLE BAĞLANTIM YOK..HOLİGAN,MİLİTAN HİÇ DEĞİLİM.sadece ülkesini ve evlatlarının geleceğini düşünen anneym

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 10 Mayıs 2009 Pazar 01:56

sakin sana sorduğum soruyu bari cevaplayımda sen zorlanma.ARINÇ KÖKSAL TOPTANI ZOR DURUMDA BIRAKMAMAK İÇİN SUSTUYSA BU ONUN SORUNU.bu arıncı gözümde aklamaz.AKSİNE ÜLKESİNE DEĞİL,PARTİSİNE SORUMLU DAVRANDIĞINI GÖSTERİR..ve benim gözümde ARINCI DÜRÜST YAPMAZ.hem ülkesinden önce partisini düşünen biri benim için,bu aracı alan kadar SUÇ İŞLEMİŞ OLUR.köksal o aracı almıştır,arınçta arkadaşı için susmuştur.BEN NİYE HAKSIZ oluyorumki?BİRDE YAZIMI BEKLİYOSUN?

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 10 Mayıs 2009 Pazar 01:25

bak yaa...sakiinn harbi beni SİNİR ETTİN KARDEŞŞ..vallahi billahi,bu haberi az önce okudum(01:10)da yani... sakin kardeşim.diğer köşede sana yazdım..İDDİAYI KAYBETTİM EVET..ve birdaha bu sitede ARINÇ HAKKINDA TEK BİR YAZIMA RASTLAMAYACAKSIN..ancak senden ricam,TRİLYONLUK ARAÇLA İLGİLİ KÖKSAL BEYİ İNCELETMEYELİM SÖZÜNÜ ve TOPTANI neden koruduğunu bana açıkla lütfenn..HEM SENİN AĞAÇ OLMANA GEREK YOK.ÖLMEDĞİM MÜDDETÇE SANA HERTÜRLÜ CEVABI VERİRİM,meraklanma sen..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 8 Mayıs 2009 Cuma 17:05

Editör kardeşim sayende iki iş birden yapmak zorunda kalıyorum!hem yorum yazıyor hemde yorumlarımın peşinden koşuyorum.sizde benim yorumlarımı makaslamak artık hobi haline geldi.benim ne büyük bir yazma özürlü olduğumu bilseniz ve yazıları nekadar sıkıntı ile yazdığımı görseniz sanırım yazılarımı bukadar makaslamaya kıyamazdınız.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 8 Mayıs 2009 Cuma 16:06

dünya değişti,devir değişti,mevsim değişti ama fikri sabit bazı arkadaşlar birtürlü değişmedi.tek dertleri akp,sanki akp iktidardan inse ülkede güller açacak halk refaha ulaşacak,insanlar mutluluktan uçacaklar.hülya ve sabriye kardeşlerim,sizlerin akp ve dindar insanlar ile derdiniz ne? neden gözünüz başka birşey görmüyor.artık biraz daha düşünüp aklı selim olmayı denemezseniz sizlerede holigan yaftasını yapıştırıp yorumlarınızı kaale dahi almayacağım.bu derece tek yönlü ve fikri sabit olmayın.

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 8 Mayıs 2009 Cuma 15:12

Sabriye bekleye bekleye ağaç oldum T.Atilla'nın köşesinde!!! hala bu konuda cevap yazmadın.bilgisayarın mı çöktü yine!!!

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 8 Mayıs 2009 Cuma 13:15

Bana kalırsa siz çölde serap görüyorsunuz!

Yorumu oyla      53      49  
hulya 8 Mayıs 2009 Cuma 12:05

İlahi sakin:))) Sn Bülent Arınç, çölde balık avlayacağını söylüyor sizde buna inanıyorsunuz.Buna inanmanıza nedende,deniz kıyısında balık avlayamayanları göstermesi.Ben bunun neresindeyim diye sorarsan, deniz kıyısında balık avlayamayanların yanında değilim.Ama çöldeki birininde hiç balık tutamayacağını bildiğim için.Sadece deniz kıyısına gelenlerden ümit ediyorum balık tutmalarını.

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 8 Mayıs 2009 Cuma 11:44

Hülya hanım,yaptığın yorumun tecümesini de yaparsan ancak o zaman anlıyacağım herhalde!!!

Yorumu oyla      53      49  
hulya 8 Mayıs 2009 Cuma 10:46

Sakin'e: Özgürlük, demokrasi, insan hakları, hukuk ve eşitlik istiyoruz değilmi? Bu yazdıklarımı, bir tepede imdat diye yardım isteyen IHA muhabiri İ.Güneş olduğunu düşün.Sayın Bülent Arınç'ın ise farklı bir tepe'nin üzerinde olduğunu düşün.Ne kararlı,istikrarlı,karşı tarafa acımasızda olsa,son sistem teknolojisini de kullansa o tepede bulamaz.Çünkü o tepede değil.İ.Güneş'i bulunduğu tepe üzerinde olanlarda bulamadı.Ama en azından, plan,program,iyi niyet ve teknoloji kullanılsaydı bulunabilirdi.

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 8 Mayıs 2009 Cuma 10:06

Hülya hanım,madem Allah'ın kuluysan allah'tan reva mı böyle uçuk kaçık yorum yapmak? Bülent Arınç'ı dünyadaki herkes dinlese,senin yaptığın şu yorumu dünyada senden başka yapacak bir tek Allah!ın kulunu bulamazsın...

Yorumu oyla      53      49  
sakin (PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 8 Mayıs 2009 Cuma 09:49

Sabriye hanım,yaz yaz deyip duruyordun.şu haberi bir oku da genel kültürün artsın!!! Bülent Arınç konusundaki iddiayı kaybettin!!!

Yorumu oyla      53      49  
hulya 6 Mayıs 2009 Çarşamba 11:23

Sayın Arınç'ın benim üzerimde bıraktığı izlenim, imkanı olsa aksi düşünenlerin hepsini kılıçtan geçirecek kadar kararlı ve gözü pek olmasıdır.Hayatı ALLAH'ın kulu olmaktan başka hiç kimsenin kulu olmamayı kabul etmiş insanların, kendisine sempati ile bakmamasını mücaledele yolu seçmiş bir insanın en başarılı götüreceği nokta neresidir taktirlerini türk halkı verecektir.

Yorumu oyla      53      49  
SONER AÇIKYÜREK 5 Mayıs 2009 Salı 17:38

DEMOKRASİ İKİ KURTLA BİR KUZUNUN ÖĞLE YEMEĞİNDE NE YENECEĞİNİ OYLAMASIDIR..SONUCA ETKİ ETMEYECEK YAKLAŞIMLAR VEYA IYI NIYETLER KANDIRMACADIR... KEŞKE SAYIN ARINÇ ÇIKIP SÖYLESEYDİ 'BENİMLE İLGİ DEĞİL DİYE' SUSMAKDA BİR ŞEKİLDE BU ÖĞLE YEMEĞİNDE OY KULLANMAKTIR...OYUN NE TARAFA GİTTİĞİNİ BİLEMEMEK İSE AHMAKLIK...

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 5 Mayıs 2009 Salı 15:45

SAYIN ATİLLA,Üzerindeki bezginliği ve tatlı serseriliği üzerinden atmış,zihnini biraz dinlendirip güncel siyasete dönmüş tekrar.bu benim şahsi analizim.gelelim konuya ben günümüz siyasi litaratüründe artık sağ,sol gibi kavramların etkinliğini yitirdiği kanısındayım.siyaset her daim çirkin ve ikiyüzlü olmuştur bu genel görüntünün dışında bir tavır sergileyenler ise sevilmiş diğerlerinden ayrılmıştır.sayın arınç ın fikirlerine katılır yada katılmazsınız ama dürüstlüğü ve açık yürekliliği aşikar.

Yorumu oyla      53      49