YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
deniz 4 Şubat 2009 Çarşamba 15:53

en baba yazarların ahkam kesip ben bilirim tavırları yıllardır bıktırdı..çok isabetli öngörüleriniz ve dogru haberlerinizi yıllardır takip ediyorum işte haber böyle yazılır yorum böyle yazılır diyorum ön yargısız tarafsız dürüst umarım hep böyle kalırsınız....kör gözler sagır kulaklar illede yalan söyleyen diller birşeyler anlar diye umuyor başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      55      49  
geçmişe ne demeli 3 Şubat 2009 Salı 08:52

aşağıdaki yorumda ağlamak ve keyifle gülmek sözleri amacımı aşmıştır. bu kelimeleri "tepki veren" "tepki vermeyen" başbakan olarak düzeltiyor amacımı aştığım için özür diliyorum.

Yorumu oyla      53      49  
Kuyular ??????????? 2 Şubat 2009 Pazartesi 22:23

O kadar cesursa kuyuları açtırsın... Belli bir dönemde Kürtlere de yapıldı bunlar. İnkar politikasıyla asimilasyonla kürtleri soykırıma uğratmaya çalıştılar... Cesursa dik durabiliyorsa bunlara karşı dik dursun bunda iyi malzeme yok... seçime yönelik kullanamaz ama ...

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 2 Şubat 2009 Pazartesi 20:07

ın,düşüncelerini sıklıkla buralarda birçok kişi tarafından aynı kalıp ve uslupla yorum diye yazıldığını görünce,cidden üzülüyorum.zira kendi beyni ile düşünüp yorum yazan birinin bu çelişkilere ve bu çiftestandartlara yakalanmayacağını biliyorum.militanlıktan hep nefret ettim.zira militan kendi beynini iptal edip hocalarının söylemlerini kabullenir.buda bir insanın inebileceği en aşşağı mertebedir.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM-1 2 Şubat 2009 Pazartesi 20:01

Yorum yazmak!!kulağa nekadar basit geliyor değilmi?yorum ne demek,olayları kendi muhakeme süzgecinden geçirip sonucunda vardığınız kanaati ifade etmektir.ama asla ve asla,birilerinin ağzından çıkanları,birilerinin düşüncelerini aynen biryerlerde satmak değildir.bu hem kendi beyninize ihanettir,hemde toplumda sizi değersiz kılar.lugatımızda elin bilimum organı ile yapılan eylemler şiddetle eleştirilmiştir!! bence el ağzı ile konuşmakta böyledir.bir basın organında dinlediğim yada bir köşe yazarın

Yorumu oyla      53      50  
Bülent TOMBAK 2 Şubat 2009 Pazartesi 17:51

Bende sayın başbakanı nekadar tasvip etmesemde davostaki çıkışı şapka ayakta alkışlanacak bir olaydı.Sayın başbakanımız bu sevelim yada sevmiyelim kimseye ey vallahı yok.

Yorumu oyla      53      49  
ali veli deli 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:47

Ama bu sefer o kadar çıplak yakalandılar ki, Erciyes Dağı’nın arkasına saklansalar kendilerini gizleyemezler. aytun çıay da dahil mi bu saklanan kişilere? ne olur başkalarının yazılarınıda okuyun arasıra.

Yorumu oyla      53      49  
geçmişe ne demeli 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:30

medidatörün eli omuza dokundu diye ağlayan başbakan ; yazık ki barlas efendi yanaklarından makas alırken keyifle gülümsüyordu. şimdi biz bu başbakanın tavrının samimi olduğuna nasıl inanalım. onun için bırakalım şu başbakan ve akp yalakalığını da gerçekleri yazalım, bizi alkışlayacak avuç olmasa da.

Yorumu oyla      53      49  
Asuman 2 Şubat 2009 Pazartesi 15:13

Bu olayın ülkemize getirisi ne oldu? Makus talihimiz U dönüşümü mü yaptı? Tabi bir de AKP'ye getirisi.AKP'nin iktidarında Türkiye'nin başına geçirilen çuvallar,etkisiz ve tepkisiz dış siyaset ve AKP'nin bu olaylardaki tutumu! Medya her zaman Kİ gibi olayı fazla abarttı.Türkiye'nin uğradığı haksızlıklara ve saygısızlıklara karşı olması gereken duruşu, yani NORMAL'i,bir kahramanlık destanı gibi yansıtıldı.Oysa,biz alış-tı-rıl-mış-tık bu tür aşağılanmalara.Ve tepkisiz siyasetimize.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 2 Şubat 2009 Pazartesi 14:50

Bazı gazetecilerin belli bir duruşları olmasına rağmen bazen bu duruşlarından,hısım,akraba yada ahbap çavuş ilişkileri nedeniyle taviz verirler.bunun en net örneği sayın hıncal uluçtur.gözlediğim ikinci gazeteci ise SAYIN,ATİLLA elinde olmadan belkide farkında olmadan,kişisel ilişki kurduğu insanlara bir yakınlık duyuyor.buda genel objektifliğine balta vuruyor.örnekmi? süleyman soylu,erhan göksel,emin çölaşan ve son olarask kılıçtaroğlu.enbüyük korkum baykalın birgün türktime yi ziyaret etmesi!!

Yorumu oyla      53      49  
hulya 2 Şubat 2009 Pazartesi 11:54

Sayın Atilla bey Sayın Başbakanımızın davranışları değil yaptıkları önemlidir. O bakımdan zaten İsrail ile bir sorunu olmadığını oradaki yöneticiye kızdığını belirtti, bu bir insani davranış gösterisi, bir başarı söz konusu olamaz.Türk halkı tepkisini insani olarak her patformda zaten gösterdi.Kılıçtaroğlu'nun mahalle, mahalle sorunları ve yapacaklarını anlatması gerekiyor, kazanmaması imkansız, ben buna inanıyorum. her mahallenin bir sorunu var. Baz istasyonlarından bile yola çıkabilir.

Yorumu oyla      53      49  
Deniz 2 Şubat 2009 Pazartesi 03:20

gERÇEKTEN BENDE KATILIYORUM EVET GÜÇLÜ BİR YAZI ; ANCAK sayın atilla başbakanın tutumu için yaptığınız yorumda pusarak gelinseydi yine eleştirilecekti demişsiniz. ben de size ve böyle düşünenlere yok mu bunun orta yolu illa ki ya bağırark yada susarak mı gelinemli.. ikincisde kılıçdaroğlu konusnda ki bakış açınızı çok beğendim. sevgiler..

Yorumu oyla      53      49  
İSMAİL SERT 1 Şubat 2009 Pazar 17:43

Güçlü bir yazı. Temel mantığı ve örnekleri çok dikkat çekici. Tebrik ederim Sayın Atilla.

Yorumu oyla      53      49