YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 31 Ocak 2009 Cumartesi 15:05

insanlar büyüdükçe kirlenirmiş,üzerimiz temizlendikçe içimiz kirlenir derler!!gazetecilerde aynen öyledir. başlangıçta salt habercilik güdüsü ile çalışırlar,dürüst ve objektiftirler.ancak büyüyüp,çevreleri geliştikçe,araya hatırlar,menfaatler ve çıkarlar girer.ve gazeteci artık bildiğini ve düşündüğünü değilde,haberin çıkarına hizmet edecek yönlerini işlemeye başlar.işte tamda ozaman, gazeteci kariyerinde zirveyi yakaladığını düşündüğünde,aslında içindeki gazetecilik ruhunu kaybetmiştir.

Yorumu oyla      53      49  
vahim durumun 30 Ocak 2009 Cuma 23:29

Mahrem denilen bir şey yok mu? Senin eşinle, ailenle ne konuştuğunu neden dinlesinler? Sadece suçluların mı sırrı olur? Karılarının başını öretecekl kadar dindar olanlar, iş mahreme gelince ne kadar liberaller.

Yorumu oyla      53      49  
vahim 30 Ocak 2009 Cuma 22:41

dinlenmekten neden bu kadar korkuyoruz.suç işleyen korkar,suçun yoksa kim dinlerse dinlesin,kayda değer suç teşkil edecek birşeyler söylenmiyorsa dinlenilen yerde en fazla şarkı ve çeşitli gürültüler kaydedilir.

Yorumu oyla      53      49  
tespit 30 Ocak 2009 Cuma 22:10

ya anladıkta ozamanlar başbakanın çok yakın arkadaşı, unlu bir giyim firmasını sahibi bir zat oylamaya girmesi için bazı milletvekillerine para teklif etmedimi, bunu yüzünden ceza aldımı almadımı!? dpli kandoğan ögleyin 'tabiki girmiyecegiz' açıklamaları yaparken tuvalete gidiyorum diye bianda onu meclise sokan güç neydi! önce bunları tartışalım:)

Yorumu oyla      53      49  
sude 30 Ocak 2009 Cuma 15:01

gerçek şudurki sn mumcu siyaseti kuralına göre oynamadı ve kaybetti şimdilik....çok dürüstsen illa dogruyu söyleyecegim dersen siyaset seni ham yaparmış bunu anladık neymiş oyunu kuralına göre oynayacaksın yada oynamıyacaksın...olurya düzen normale dönerse yola devam.

Yorumu oyla      53      49  
Nazım 30 Ocak 2009 Cuma 03:36

syn atilla yapılmış kayıtı sizin bulmanız yada size servis edilmsei ayrı konu. ama önemli olan nokta bir şebekenin devletin üst görevlileri ayırt etmeksinzn dinleme yapabildiği felaketidir. bunu gözden kaçırmayalım! kayıtta ortam dinlemesi yapıldıgı görülüyor.ya dışardan ya ortamdaki bir kişden yada telefondan.ee kimler yapmış olabilir bu kumpası!kabul edilebilr birşeymi.faşizmin kendisi degilmi yaşananlar? birleri yabancı istihbaratlara sırtını dayamış çaktırmadn ulkeyi kaosa götürüyor.yazık.

Yorumu oyla      53      49