YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
tucu1atka gülay 7 Ocak 2009 Çarşamba 09:15

Artık birileri bu akan kana bir son versin,bireysel hiç bir şey yapamıyoruz sadece imza kampanyaları,yorum yapmak dışında,birileri siyaset yapıyor olan kadın ve çocuklara oluyor.O çocuklar,yarının canlı bambaları ve bu günün intikamını alacak bireyler veya teröristleri olacak.Malesef,yüreğimiz acıyarak bu vahşeti izliyoruz,Devletlerin bir an evvel bu akan kana bir son verilmesi için çok etkin çabaları göstermeleri gerekiyor,hemde çok acil olarak.Yeter yeter yeter!Saygılarımla

Yorumu oyla      53      49  
hasan çakmak 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:40

adını anmak istemiyorum şeytan tohumu israil şerefsizleri terörün elebaşı bu şerefsizlerle işbirliği yapan onların ortagıdır.

Yorumu oyla      53      49  
İSMAİL AY / MERSİN 5 Ocak 2009 Pazartesi 16:38

Sayın Atilla ben biraz abartayım çünkü artık canım acıyor. TÜRKİYE derhal İsrail le olan ilişkilerini bitirmeli, İsrail de olan büyükelçisini TÜRKİYE ye çağırmalı, ve TÜRKİYE deki israil büyükçelçiliği kapatılıp Büyükelçisi Sınırdışı edilmelidir. Artık yeter TV de haberleri izledikce Gazze deki katliam benim canımı acıtıyor.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM-2 4 Ocak 2009 Pazar 00:22

ben artık soğukkanlılığımı ve seviyemi koruyamıyorum ve bu durumuda kendime yakıştıramıyorum.bu sebeple yorum yazmak artık beni fazlası ile geriyor ve yıpratıyor.umarım birgün türkiyede sağlıklı ve demokratik bir siyaset ortamı oluşur,ve umarım birgün insanlar birbirine saldırmak yerine anlayıp dinlemeyi öğrenirler..bu konuda siz ve sizin gibi insanlara ve habercilere çok iş düşüyor.sizlere tekrar teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.umurım çizginizden asla taviz vermezsiniz.HOŞÇAKALIN.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 4 Ocak 2009 Pazar 00:15

sayın ATİLLA,bu hem bir teşekkür hemde bir veda yazısı,burada yorum yazıp sizlerle duygularımı ve düşüncelerimi paylaştığım bu süre için sizin nezdinizde,tüm site mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.bazen sizleri eleştirsemde,son derece düzeyli ve tarafsız kalabilmeyi becerebilen çok ender haber kanallarından biri olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum.sizleri bazen sessizce takip etsemde birdaha asla yorum yazmayacağım.gerçekten genel anlamda insanlar artık beni çok yoruyor ve üzüyor.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 3 Ocak 2009 Cumartesi 11:45

bizler yüzyıllarca dünyaya hükmetmiş bir ceddin torunlarıyız.ve bu olguyu dünyada herkes biliyor,biz hariç.ve bu gerçekten uzaklaşmamız için dış güçlerde tüm güçleri ile uğraşıyor,bizler başkalarına kızmak yerine biraz kendimize kızmayı öğrenmeliyiz.bizi benliğimizden,kültürümüzden,tarihimizden ve inançlarımızdan soyutlamaya çalışıyorlar.ve bu değerlerini kaybetmiş bir millet nasıl ulus olur?bizi bölmek istiyorlar cumhuriyetimize sahip çıkalım diyenler bu ülkenin altını asıl oyanlar bence.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 3 Ocak 2009 Cumartesi 11:37

bizler gerçekleri sevmiyoruz,hatta kendimizi kandırmak ve avutmak yaşam biçimimiz olmuş.günlük kısır çekişmeleri ve lokal konuları daha çok seviyoruz,özeleştiri kültürü çok zayıf bir milletiz.suçu hep başkalarına atma kolaycılığı gelnek olmuş bizde. türkiyedeki tüm cenahlar hattı müdafa yapmayı bırakıp genel bir özeleştirye ve genel bir değerlendirmeye giremediği sürece gerçekler ve çaresizlik hep böyle canımızı yakacak ve biz kendimizi kahretmekten öteye gidemeyip olaylara seyirci kalacağız.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 31 Aralık 2008 Çarşamba 22:36

sayın atilla,YENİ YIL SİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHH..BAŞARILAR HEP SİZİNLE OLSUN..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:45

Sayın Atilla,bu sütünlarda sık sık biz bir aileyiz iyorsunuz,ancak ne bayramlarda nede yılbaşlarında birtek temenni ve kutlama mesajı yazmıyorsunuz,ama ben yinede biraz eğlenip yılbaşına dostlarımla girmek için pc başından ayrılmadan önce,sizlerinde yeni yılınızı kutluyorum.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 30 Aralık 2008 Salı 14:50

sayın abuzer abbas bu söylediğimi yapmak için önce dostu düşmanı ayırt etmek,bunun içinde kişileri ve kurumları iyi gözlemlemek gerekir.mesela bugünkü hürriyetin iki sevgili yazarının köşe yazılarını okumanızı tavsiye ederim.birincisi çokça cilalanan uğur dündarın sunduğu star haberide hazırlayan,yılmaz özdil,ikincisi ise mehmet yılmaz.bu iki yazıyı okuyun.kimlerin kimler için çalıştığını daha iyi gözlemlersiniz.hepimiz bu ülkeyi seviyoruz ama bazen bu ülkeye ihanet edenlerin peşine takılıyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
kadir 30 Aralık 2008 Salı 13:17

Kavanoz dipli DÜNYA şittttttttt sözde aydınlar uyuyormusuz nerdesiniz FİLİSTİN de ne oluyor sizce turrrrrrrrp sıkıyım sizin gibi aydınlara.

Yorumu oyla      53      49  
Abuzer Abbas 30 Aralık 2008 Salı 04:41

"TOTEM" müstear adıyla yazan arkadaş ilginç bir konuya işaret etmiş, İsrail'e ters yapan hükümet iş başında kalamaz demiş... Reddetmek zor tabii... Ama sonra da demiş ki, çalışalım ve güçlenelim... İyi de kardeşim, sesi fazla çıkacak olan hükümeti "hal" edecek olduğunu söylediğin güç, ne kadar çırpınıp çalışırsak çalışalım bizim belli bir seviyenin üzerine gelmemize de izin vermez... Aramıza bir şeyler sokar, bütün çalışmamızı boşa çıkarır... Hep öyle olmadı mı?

Yorumu oyla      53      49  
Hakiki ANGARALI 30 Aralık 2008 Salı 00:55

Bir gün seymene ricada bulunmustum,"Agabey bir oynada görelim?Etrafta sahte baglamacilar oldugunu görerek ricama verdigi cevap mükemmeldi."Seymen her Saza oynamaz"Hakiki ANGARALI her saza oynamaz. ANGARALILARA SEVGILERIMLE DOH DOH

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 29 Aralık 2008 Pazartesi 22:12

olmak ve bunun için çok çalışmak.bizler büyük bir devlet geleneğinden geliyoruz,kedi kısır çekişmelerimizi bırakıp birlik olmayı becerebilirsek,ülkemizin kalkınması için elbirliği ile çalışısak ve dünyadaki büyük ve güçlü devletler sıralamasında yerimizi alırsak.işte ozaman boş laflar sarfetmek yerine işte ozaman ezilen kardeşlerimiz için birşeyler yapabiliriz.ve ayrıca arap yöneticilere kızmak ile arap halkına kızmayı birbirine karıştırmayalım.ordan bakıncada bizler çok hoş görünmüyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 29 Aralık 2008 Pazartesi 22:07

halk oalrak tepki duyuyoruz,üzülüyor hatta kahroluyoruz.ama şurasıda gerçek ki,birilerini yada birbirimizi suçlamak bence çok anlamsız.kahretsin ki,kısa vadede yapabileceğimiz hiçbirşey yok.şimdi size bir soru sorayım israile bundan daha sert tepki verecek bir hükümet sizce iktidarda kalabilirmi? malesef kalamaz,anında birileri düğmeye basar.malesef şuan dünyada güç dengeleri onlardan yana.böylesi kıyametler kopartıp şovenist söylemler sarfetmek bize birşey kazandırmaz.tek yapabileceğimiz güçlü

Yorumu oyla      53      49  
Bir Bilen 29 Aralık 2008 Pazartesi 20:17

Haber Türk TV de Balçiçek Pamir'in programında izledim Serdar Turgut'u.. "Bir zamanlar ateisttim, şimdi dindarım”, "Camiye gidip ibadet yapmaya karar vermiştim Akp yüzünden vazgeçtim", "Terbiyesiz yazılar yazmayı seviyorum, yakında çok terbiyesiz şeyler yazacağım" vb.. abuk sabuk ifadelerde bulunan, sağı solu, önü arkası sobe, silik, sapkın ve sözde gazeteci tablosu çizmekte olan bir garip adam vardı ekranda.. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba, hele bir gazete yöneticisi asla.. Geç kalmış, ama zararın neresinden dönülse kârdır dedirten doğru bir karar kapıya konulması… Bakalım kendisine yeni bir kul kapısı bulabilecek mi hiç kimseyi sevmeyip sadece adam yerine koyduğu aynadakine hayran “Angoralı” çelişki Turgut…

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 29 Aralık 2008 Pazartesi 13:08

böyle eleştiriye can kurban hülyacığım..neden kızayım??ama bilmem biliyormusunsun ben yaşlı bir kadınım,gözlerim görmüyor küçük harfleri..çok zorlanıyorum:)))

Yorumu oyla      53      49  
Bülent TOMBAK 2 29 Aralık 2008 Pazartesi 13:03

serdar turgut bey o zaman çıkıp tiskiniyorum diyebilme cesaretini göstermelidi.Şimdi çıkmış bu alemdenöyleydi böyleydi demesin, çok ayıp kargalar bile güler.

Yorumu oyla      53      49  
Bülent TOMBAK 1 29 Aralık 2008 Pazartesi 13:00

Eyyyyyyy arap ülkeleri bahçenizden fışkıran petrol saltanatlığınızdan hareminize aldığınız onca kadından,zevki sefadan mı dır nedir,filistinde yediden yetmişe çoluk çocuk demedn akan kanlar ın hesabını siz sormazsanız,eğer kalırsa ofilistin gençleri ileride sizede birdest verir buderst ikizkulelere yapılandan dahada sert olur.Bu liderleri toplasan hiç biri kaddafinin yarısı etmezler.Ha birde akşam gazetesinde oray enginle güzeltürkçemizi ağızlarında yuvarlıyarak yorumlatan...

Yorumu oyla      53      49  
taraf03 29 Aralık 2008 Pazartesi 12:36

yüreğine sağlık eline sağlık çok güzel özetlemişsin sayın attilla yeşekkür ederim

Yorumu oyla      53      49  
hulya 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:53

Sabriye'cim senin yorumlarını severek okuyorum:)) kızmazsan bir eleştiri yapacağım, ne olur Küçük harflerle yaz. gözlerim yoruluyor....

Yorumu oyla      53      49  
hasan 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:53

yeni genelyayın yönetmeniyle gazetede canlanma oldu gazete okunabilir hale geldi yeterlimi hayır küçükkayanın baş yazarını ve süpriz yazarını bekliyorum ve başka süprizler düzgün bir dış politika ve siyaset yazarı gelirse daha iyi olacağını düşünüyorum şakir süterin boşluğu dolmadı deniz ülke hanım yeniden başlasa çok iyi olur kolaylıklar dilerim

Yorumu oyla      53      49  
SABRİYE 2 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:38

3 İSRAİL ÖĞRENCİSİSORGULANMAK ÜZERE TUTUKLANIP,ARKASINDAN SINIRDIŞI EDİLMESİYDİ.BUNUNLA BERABER ASKERİ ANLAŞMALAR VE İSRAİLİN FİLİSTİNDEKİ KATLİAMLARINA, NE YAZIKKİ DUR DİYEMEYECEK DAHA BİRÇOK GİZLİ ANLAMALARIMIZ VAR CANI SAĞOLASI YÖNETİCİLERİMİZ YÜZÜNDEN.HAA İSRAİLLE BERABER DAHA BİRÇOK TERÖRİST ÜLKEDE VAR NE YAZIKKİ.ÖRNEK BİZ ÇEÇENLER VE RUSLAR ARASINDAKİ KATLİAMLAR,ABD NİN KATLİAM SIRALADIĞI ÜLKELER,FRANSIZLAR İNGİLİZLER,DÜNYANIN YARISI TERÖRİST ÜLKE NERDEYSE.YÜREĞİNİZE SAĞLIK SN ATİLLA.SAYG

Yorumu oyla      53      49  
SABRİYE 1 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:28

ORTADOĞUNUN ÇIBAN BAŞI VE TERÖRİSTLERDEN FARKI OLMAYAN İSRAİLLE YAPTIĞIMIZ ANLAŞMALARIN SORGULANMASI GEREKİR BANA GÖRE..NEDEN DERSENİZ ÜLKEMİZLE İSRAİL ARASINDAKİ ANLŞMALARDAN SOMUT BİRŞEY ÇIKMADIĞINI GÖRECEKSİNİZ.YANİ, BİR YANDAN PKKYA DESTEK VERİRKEN,PKKYI İZLEDİĞİNİ SÖYLERKEN,BİR YANDANDAN TÜRKİYEYİ KENDİNE BAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR.KARŞILIĞINDA İSE,FİLİSTİN HALKININ MÜCADELESİNE DESTEK VERECEĞİNDEN KORKTUĞU İSLAM HAREKETLERİNİ KONTROL ALTINDA TUTMASINI İSTİYOR.GEÇTİĞİMİZ SENELERE BACAK OLURSAK,

Yorumu oyla      53      49  
hulya 29 Aralık 2008 Pazartesi 11:22

İsrailin yaptıklarını insanlık adına KI-NI-YO-RUM. bu insanlık ayıbını çözecek bir KAHRAMAN diliyorum. Serdar Turgut Bey' e de geçmiş olsun:)))

Yorumu oyla      53      49  
davuttombul 29 Aralık 2008 Pazartesi 04:21

benceaksam hic iyidegil di simdi biraz zaman bence daha cok yazarlar almalari lazim bence ali kircakendi adamlari vede tercumana birazcik yardim etmeleri lazimsredar turgut bey icin de birseydememek lazim bence nihat genc veatilla bey ve de emin beyi getirmeleri lazim

Yorumu oyla      53      49  
ESMER 29 Aralık 2008 Pazartesi 02:39

İsrail terörist devlettir de müslüman ülkeleri de hiçbir işe yaramaz.Bazen müslüman olmak ağırıma gidiyor.Bu ne biçim müslümanlık...Serdar Turgut için de bir atasözü"Kişi kendinden bilirmiş işi."

Yorumu oyla      53      49  
Tarhan Tekelioglu 29 Aralık 2008 Pazartesi 00:57

Yaptiklari elinde olmayan sebebten dolayi elinden ucmus, yapmak istedikleri, grubun icinde bulundugu mali sikintilar sebebiyle yapilamaz hale gelmis bir Serdar Turgut'un elinde star gazeteci denebilecek bir Oray kaldi, bir de amerika sefalari. Bir loser'in sisesi gibi amerika sefasina sigindi, sivrilik seven okuyucunun okuyabilecegi bir oray kaldi diye ona sahip cikmaya calisti. O ne yapsin? Ben serdar turgutu basarisiz bulmuyorum...

Yorumu oyla      53      49  
Tarhan Tekelioglu 29 Aralık 2008 Pazartesi 00:54

Gazetenin yönetimine ilk gectigi günlerde, Engin Ardic'la, Nihat Gencle, kendi yazilariyla, Güler Kömürcüyle, Aksam türkiyenin en okunasi gazetelerinden biriydi. Ipler adamin elinden cikti. Engin Ardicla Nihat Genc kavga etti. Genc gitti, Serdar Turgut da Ardic'in arroganzina daha fazla eyvallah edemedi, o da gitti. Aksami sattiran, Taha Kivanctan fazla okunur hale gelmis bir Güler Kömürcünün ergenekon kapsamina alinmasinda Serdar Turgut'un ne sucu var?

Yorumu oyla      53      49  
Tarhan Tekelioglu 29 Aralık 2008 Pazartesi 00:50

Düsen insanlarin kendilerine olan saygilarini muhafaza edebilmeleri, sürmenaj gecirmemeleri icin yaslanacaklari bir takim savunma mekanizmalari olacaktir. Bu normaldir. Ertugrul Özkök'ten daha iyi gazete yönetecegi iddiasiyla ortaya cikip, bir yerden itibaren kontrolü yitiren bir kisi, düstügü yerde kahirlanacaktir. Bundan daha normal bir sey yok. Düsmez kalkmaz bir Allah. Herkes bir gün düser. Herkesin zirveye calistigi bir dünyada, arkadan bicaklamalar sanki olmuyormus gibi yazmayin.

Yorumu oyla      53      49