YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
BERNA 30 Kasım 2008 Pazar 23:11

Hayata yaşadığımız acı,tatlı,zor günlerde olsa yine de yaşanmaya değer.Sizi seçim zamanı tanıdım boş bir insan değilsiniz.Bilgilerinizi,yaşadıklarınızı tabii ki bir kitapta topayabilirsiniz.Anlatım diliniz çok yalın yani sade ve akıcı okunmaya değer olabilir.Kimbilir bu anlattıklarınızdan başka daha neler yaşadınız?Eğer olumlu bir karar verdiyseniz şimdiden size kolay gelsin.

Yorumu oyla      53      49  
SABRİYE 30 Kasım 2008 Pazar 00:32

TALAT BEY .ÖNCELİKLE ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN SİZE.BU YAŞADIKLARINIZ SİZE, HAYATIN EN ACIMASIZ SINAVINDAN GEÇTĞİNİZİ GÖSTERİYOR SADECE..VE TUHAFTIRKİ, İÇİNİZ ACIYA ACIYA, HALA YAŞADIKLARINIZI YAZARKEN,YAZINIZA ESPİRİ SOSU KATMIŞINIZ.BENCE HİÇTE ÖMRÜNÜZ BOŞ GEÇMEMİŞ, TAM TERSİ HERKESE HERŞEYE ONURLU DURUŞLARLA GEÇMİŞ MAZİNİZ.. ÖMRÜNÜZ DEMEYECEĞİM..KEŞKE HERKES YAŞADIKLARINI BU KADAR DOĞRU VE AÇIK İFADE EDEBİLSE..YÜREĞİNİZE SAĞLIK BE SAYIN TALAT,YÜREĞİNİZE SAĞLIK...HEP BÖYLE KALIN LÜTFEN...SAYGILAR

Yorumu oyla      53      49  
EDİTÖR 29 Kasım 2008 Cumartesi 11:14

ISPARTA VE ANKARA'DAN "ALİ" VE "DALGACI" RUMUZUYLA YAZAN ŞAHSIN UZUN ZAMANDIR DEVAM EDEN AĞIR HAKARET VE TEHDİT MAİLLERİ İÇİN GEREKLİ YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR.AYNI ŞAHSIN, DAHA ÖNCE DE AYNI KONUDAN ARANDIĞINI KAMUOYUNA DUYURURUZ...

Yorumu oyla      53      49  
Sedat TÜREDİ 28 Kasım 2008 Cuma 15:28

Arkadaş o yıllarda sana TÜRKEŞin ayakkabı numarası iyiki sorulmuş bak koca TÜRK dünyasının başbuğ unun ayakkabı numarasını öğrendin bugün kaç ülkücü bunu biliyor.Kendini şanslı saya bilirsin bu konuda.Kitabına gelince yazacaksın tabi üçgünlük tele vole kültürü alanlar bile kitap yazıyor ne üdüğü belliolmayan konularla kafa karıştırmaktan başka birişe yaramıyorlar kitabı şimdiden merak ediyorum birtane imzalı isterim.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 27 Kasım 2008 Perşembe 12:22

Sevgili Talat Atilla bey siz hep dik durmuşsunuz, ve buralara gelmişsiniz, demekki dik durana bir şey olmuyor. Sadece o'na çarpanlar düşüyor. Gençler için güzel bir örneksiniz.

Yorumu oyla      53      49  
memnune 27 Kasım 2008 Perşembe 12:17

canım kardeşim yaşadığın olumsuz olayları öyle mizahi bir kalemle ele almışsınki çok güldüm eminimki kitabın daha güzel olur sen hemen yazmaya başla. Allah yolunu açık etsin inşallah

Yorumu oyla      53      49  
TANER 27 Kasım 2008 Perşembe 11:44

CESARETİNİ TOPLA VE BİR ÇIRPIDA YAZ Kİ KİTABINI DUYGULARINI DAHA İYİ ANLAYALIM.KİTABIN KORSANININ ÇIKMASINI İSTEMİYORSAN DA UCUZ SATMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAP.İYİ Kİ AZ DA OLSA SENİN GİBİ YAZARLAR VAR.SEVİYORUZ SENİ BAŞARILAR.

Yorumu oyla      53      49  
Aytun Çıray 27 Kasım 2008 Perşembe 02:30

Sevgili Talat, Bu yazındaki başlıkların altını doldurman bile bir kitap ortaya çıkarır. Zaman zaman yanında şahit olduğum olaylar bazılarını yazdığında ise ortalıkta adamım diye gezinenlerin -belki- utançlarından insan içine çıkamayacaklarını düşünüyorum. Yazmalısın çünkü senin yazacaklarını yazabilecek pek az insan vardır.

Yorumu oyla      53      49  
Pınarrrrr 27 Kasım 2008 Perşembe 01:12

Sayın Atilla Bey; Sizin ömrünüz boş geçtiyse, hiç kimsenin dolu geçmemiştir. Alırım kitabınızı kesinlikle..

Yorumu oyla      53      49