YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 26 Kasım 2008 Çarşamba 12:40

esmer kardeşim sende totem kompleksi tavan yapmış saçmalamaya bile başlamışın..ne konuda kıvırtıyorum? cebindeki beşliraya mal varlığımı koyuyorum..sana burada mal beyanındamı bulunmamı istiyorsun??ben iddiaya hazırım ve beş liradanda vazgeçtim sen kaybedersen bu sitede ben bir eblehim diye onkez yazmanı istiyorum varmısın? aslında bence iddiaya gir kaybedecek birşeyin yok.iddiayı kaybetsende burada sadece gerçeği ilan etmiş olacaksın.

Yorumu oyla      53      49  
ESMER 25 Kasım 2008 Salı 20:15

Benim mal varlığım bana yeter TOTEM.İddiada bulunan sensin niye kıvırtıyorsun?Biri de Obama kazanırsa Taksimde anıracağım demişti hala anıracak.İnsanlar tutamıyacağı sözleri neden veririler bilmemkl!!!İşkembeden sallaması kolay geliyor herhalde..??..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 25 Kasım 2008 Salı 19:37

benim resmi mal beyanı bildirimim var asıl seninkini görelim!!aslında cebindeki beşliraya bile fitim.bir deyim var domuzdan ne koparsan kardır:))editör bey ben hakaret etmiyorum vallahi deyim aynen böyle....

Yorumu oyla      53      49  
Ata TÜRKBEYİ 25 Kasım 2008 Salı 19:32

Sn.Atilla,Akşam Genel Yayın Yönetmeni Sn.İsmail Küçükkaya ile ilgili görüşlerinize aynen katılıyorum.Onun için diyorum ki! Sn.Küçükkaya başarılı olmak zorundadır!.Bu arada medyada hiç görünmeyen Akşam gazetesinin patronuna da asil duruşundan dolayı örnek göstermek isterim.Her insanın hatası inişleri çıkışları olabilir.Son söz olarakta,önemli olan bunlardan ders almayı bilmelidir.Bu arada Güneş gazetesininde Türk Medyasında o eski şaşalı günlerine dönmesini bekleyenlerdenim.

Yorumu oyla      53      49  
ESMER 25 Kasım 2008 Salı 17:24

TOTEM MAL VARLIĞINI AÇIKLA BAKAYIM DEĞER Mİ?

Yorumu oyla      53      49  
davuttombul 24 Kasım 2008 Pazartesi 23:44

bence aksam daha iyi yerlere gelmesi lazim isallah isamil bey becerir bence bir de tercuman nin da degis mesi lazim yani yeni birisi lazim

Yorumu oyla      53      49  
ben scoop 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:13

Politikacı 'ilkelerim yok olacağına ülkem yok olsun ' yerine 'ülkem yok olacağına ilkelerim yok olsun 'demelidir. Sayın CHP yöneticileri tarihsel bilincin ayırdına varsınlar; yeni ve koşulsuz bir yapılanmaya yelken açsınlar.Halk politikacının cebindeki yelkendir.Onun rüzgarını alamayan mutlaka deniz ortasında kala kalacaktır.Tarih bunun örnekleriyle doludur.Sosyal Demokrasi tarihin lokomotifidir.Yeni kadrolara bu işlevi yerine getirme şansını lütfen veriniz.

Yorumu oyla      53      49  
ben scoop 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:08

DSP'ye Sarıgül geçti. Seçimlerden sonra da genel başkan olacak. Şişli'de kendisi tüm belediye meclis üyelerini bile belirledi.DSP tam anlamıyla bu konuda'yes man'ci işlevini gördü.Genel Başkanlık olayında da böyle olacak.YENİ BİR KONGRE VE YAPILANMA. CHP ne yapmalı ? Baykal ve tepe ekibi istifa ederek , Prof.H.Güneş ve ekibine partiyi teslim ederek karşı kartını açmalıdır. Aksi takdirde CHP ikinci kez baraj altında kalarak tarihteki mümtaz yerini alacaktır.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:49

istanbulda üniversitede başlarını açan kızlara 5000 lira veriyorlardı,hatta dairede veriyorlardı,yakın tanıdıklarım söyledi bana.iserseniz isminide söyleyeyim,adı pinokyo!!bu chp liler artık ne yapacağını ne söyleyeceğini şaşırmış,hikayeler uyduruyorlar.bencede, sayın atilla az bile söylemiş..chp kazanacak öylemi?? ben bu konuda tüm mal varlığıma iddiaya girerim**bahisler açılmıştır beyler,istekliler bekleniyor..bak bir şarkı daha geldi aklıma,HAYALLER KURARDIK BİZ YILLAR ÖNCE.İTHAF EDERİM.

Yorumu oyla      53      49  
ESMER 24 Kasım 2008 Pazartesi 02:10

Sn.Atilla hem başörtüsü hem de CHP konusunda yanılıyorsunuz.22 temmuz öncesi Ege Üniversitesinde türban takmaya razı olan kızlara 300 YTL.maaş bağlandı.9 Eylül Üniversitesina sıçrayınca olay açığa çıktı.İzmir çalkalandı siz duymadı8nız belki.Alsancak semtinde kafeler oturan lüks mağazalara girip çıkan iyi giyinen genç kızlara da l500 YTL maaş bağlanmış.Ben bizzat olayı yaşayanladan öğrendim.Şimdi durum nasıl bilmem ama tyürbana da AKP ye de rağbet kalmadı.Söylemedi demeyin.CHP kazanacak bu sefer

Yorumu oyla      53      49  
Kemal Güzel 23 Kasım 2008 Pazar 04:00

AKP ye sırf türban için oy verem yığınlar artık chp tehlikesinin kalmadığını farkedecekler.. dolayısı ile oylarını chp ye vermeseler bile mhp ya da dp ye kullanacaklar... chp oy kaybetmeyecek ama akp oy kaybedecek.. chp akp nin oyununu bozdu bu şekilde..

Yorumu oyla      53      49  
burcu 22 Kasım 2008 Cumartesi 17:33

Sayın yazar yorumlarımız engelleniyor yada siliniyor şeffaf değilseniz neden yorum sayfası açıp kişilerin vakitlerini alıyorsunuz karşıt fikri engellemek demokrasimi oluyor.....

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 22 Kasım 2008 Cumartesi 12:40

chp ye oy veriyorlar.bu ne zavallı bir hissiyat ve açmazdır.hiçsevmediğin biri ile birilerine inat evlenmek gibi birşey.türkiyede sözde aydın ve demokrat geçinen cenahların ıkına sıkına ortaya çıkartabildikleri tek açılım bu kısır muhalefet duygusu.chp ye oy verenlerin oy verme sebepleri çok zavallı bir bahaneye dayanıyor.zira birileri kendi basiretsizliklerini bastırmak için ne şartla olursa olsun akp inmeli diye şartlandırmışlar.ama ya sonra??bu basiretsiz chp mi yönetecek bu ülkeyi??

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 22 Kasım 2008 Cumartesi 12:33

aslında chp nin en iyi yaptığı şey,gözleri kendilerinden uzak tutup hep başka taraflara yoğunlaşmasını sağlamaktı. mütemadiyen yeni konular üreterek dikkatleri hep başka yönlerde tutma yolunu seçtiler ama malesefki yerel seçimler geldi dayandı.yeni bir hezimete uğramamak için birşeyler yapması gerekiyordu ve daha ilk hamlesinde çuvalladı.hep akp nin oy ve seçmen yapısı irdelendi ancak chp nin seçmen yapısı dahada ilginç!chp den ve baykaldan umutları yok sadece akp ye muhalefet olmak için

Yorumu oyla      53      49  
Gülay 22 Kasım 2008 Cumartesi 11:13

Ayıp Atilla bey,başörtüsü hiç bu kadar kullanılmamıştı derken yakın tarihi silmişsiniz beyninizden.Bu ülke kadının başının örtüsünden nemalanan politikacı,politika görmedimi yani?Baykal onların eline su bile dökemez.Baykal"ın tek açılımı bu olmasa keşke.Kitle partisi olmak için politikalar üretse.Çok umutlanmayın CHP ye verilir verilecek oylar.Kimsenin seçimleri kendi kendine boykot edecek lüksü yok.

Yorumu oyla      53      49