YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
EZBER BOZAN 7 Ağustos 2010 Cumartesi 21:41

"sözde muhafazakar kadınlarımız yine de gider adı AK ama vicdanı KARA partiye oy verir"! Elbette verirler ve vermeye de devam ederler! Çünkü onlar "dinen ve aklen dun (eksik) yaratılmış" değiller mi???

Yorumu oyla      18      10  
Gerçek Vatandaş 7 Ağustos 2010 Cumartesi 20:17

Sözde muhafazakar kadınlarımız yine de gider oylarını (çok eşililiği desteklediği apaçık ortada olan) ReCep beyin adı Ak ama vicdanı Kara partisine verir işte..

Yorumu oyla      18      10  
kulaga küpe 7 Ağustos 2010 Cumartesi 17:10

Ben cok esliligi savunmuyorum ama,bir yeri yerden yere vururken,diger elinizle bir yerleri kapamayin.Türkiye de bir kaset cikaran,cebine bes kurus para giren insanlarin kac tane sevgilisi ve metresi var?Yalanmi?????

Yorumu oyla      18      10  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:20

4.)Alman Holding`lerine ve Diger ülke Yatirimcilarina;Her isiniz Yapilir;Güc Biziz Diyorlar mi?!.Yüzde 3`lerden Baslayip Yüzde 10`lara Varan Komisyonlar istiyorlar mi?!.Ortagi Osman Yumakoglu Bu Aracilik Islerinde;Tayyip Bizim Evladimiz;Biz Ne Dersek"SAK"Yapar;Yapmak Mecburiyetinde;Diyor mu?!.inanmazsaniz Bakin Bizim Ortagimiz Onun Danismani;Buyurun Onu Arayin;O Sizi Yine Bize Yönledirir Diyor mu?!.Bizden Bukadar;Gerisi Büyük Türk Basini`na Kalsin!.Son Kiyak;Bunlarin"özel Pezevenk"leri Bile Var!

Yorumu oyla      18      10  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:11

3.)En Anlasilmazi Burasi;Ya Be Adam;Senin O Kadroya ihtiyacin Yok;Disaridan"DANISMAN"Olsan;Kadrolari Doldurmasan;Ama Yok"DEVLET`den 1.DERECE ALACAN"Birinci Dereceden Emekli Olup;O Malum Haklari Alacan;Ya Gözün-Tüm Uzuvlarin Doysun!!.Utanmaz misiniz Siz Hic?!.Bizde Ne Soru Soryoruz;Adamda Utanma-Ar Olsa Hic Piyasaya Cikar mi?!.Sok Soru;Bu Danisman Milli Görüs Teskilatlarini Birakmismidir;Ortagi Yumak Osman"HOCA"sinin Yanindamidir?!.iki Tarafida Kontrollerine Almislar;Bütün Yatirimcilara"Güc"bizde

Yorumu oyla      18      10  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:59

2.)Milli Görüs Teskilatlarindan Nasil Caldigini mi ögretiyorsun?!.Yalan Nasil Söylenir Onumu ögretiyorsun?!.Kadinlar Nasil Bastan Cikarilir;Nasil Eslerinden Ayrilmalari Saglanir Bunlarim ögretiyorsun?!.Hirsizlik Paralari ile Nasil Yatirim Yapilir Bunlarimi ögretiyorsun?!.Yoksa RTE Kendi ve Ekibi icin Bu Saydiklarimi ögrenmek icin mi Seni Kadrolu Danisman Yaptilar?!.isin Garibi Hepinizde"HOCA"niz Gibi Ne Doymaz"NEFS"iniz Varmis!!.200-300 Tir Filiosu Yetmedi mi?!.Kadrolu Olmaya ihtiyacin mi Var?!.

Yorumu oyla      18      10  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:51

Simdi Ne Yazalim Sasiriyoruz;Haberciler;Medya=Basin;Herneyse Bu Haberleri Pompalayanlarin Tirti;Ya Bu Adam`a Saldiracak Daha önemli Konular Varken;Neden isin Kolayina Gidiyorsunuz?!.Hanimlarada Hakaret Ediyorsunuz;O Hanimlardan Olmus Cocuklarin ve Hanimlarin Hic mi Hukuk`i Hak`ki Yok Bu ülkede;Bu Kadar Ucuz mu Insan Hak`lari Ihlali?!.Bakiniz Sizin ögrenmek icin;Zahmet Etmediginiz Sorulari;Biz Soralim"Sahte Seyhül-islam`a"Ve "Sahte REis`e(RTE)!.Sahtekar;Senin Hangi Bilgine Muhtac RTE;Hirsiz lik -

Yorumu oyla      18      10  
vatandaş 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:28

şikayet etmesinler, Atatürk'ten önce de cumbaların arkasında yaşamlarını sürdürüyorlardı.

Yorumu oyla      18      10  
koçak ! tan 7 Ağustos 2010 Cumartesi 12:58

çok eşlilik öncelikle kadınların onurlarına ağır bir darbedir.kadını "bugday tarlası " gibi gören(bir çok din adamı böyle diyor) bu dinciler artık iktidarın tam himayesine girdiler.dincilerin en büyük zaafı para ve kadındır.

Yorumu oyla      18      10  
7 Ağustos 2010 Cumartesi 12:57

B.Bakan hukuku ağzından düşürmüyor ama 3 karılı olan ve bunu büyük bir yüzsüzlükle itiraf eden kişiyi de danışman olarak yanında tuttuyor,artık ne danışacaksa,ama iş askerlere gelince birden aslan kesiliyorlar,hapse atabilkmek için her yol deneniyor,bu çifte standart neden,halkın güveni kalmamıştır AKP'ye,AKP'li kadınlar neden seslerini çıkaramıyor,kuma olmak onurlarını kırmıyor mu?her gün tv'lere çıkan kadın gazetecilerin sesini duyan var mı?tabi bir de kadın sivil toplum kuruluşlarının.

Yorumu oyla      18      10  
a.z.k. 7 Ağustos 2010 Cumartesi 12:48

Ne var...(!)daha bir eksiği var... Kadınlar hiç sızlanmasın bu karabasandan %50 suç ortaklıkları var. Ülkemin bir yerlerinde genç kızlar ben senin kaçıncı eşin olacağım diyebiliyorsa ve feminist ayaklarında takılanlar yaptıkları güya çalışmalarda yine "kadınsı meta" olarak kullanıyor iseler, müsait olan kültürde erkeklerin birçoğunun canına minnet...

Yorumu oyla      18      10  
Abdullah 7 Ağustos 2010 Cumartesi 11:20

300 kadınla filan birlikte olsa dahamı iyi? adam helalinden evlenmiş bunda ne var. Asıl bunu eleştirenleri araştırın bakalım ne haltlar yiyorlar.!

Yorumu oyla      18      10  
poyraz 7 Ağustos 2010 Cumartesi 08:17

işte devrim kanunları...işte etkili makamdaki kişiler ve tercihleri....ve kadının onuru...hepsi yalan mıydı....atatürk kültür merkezini yıkma espirisi devekuşu kabarede var...yıl..85...adım adım çürüme ve yozlaşma....ve bunlar din adına yapılıyor...kadına özgürlük sağlayacakmış...yersen..

Yorumu oyla      18      10