YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
salih35 12 Mayıs 2008 Pazartesi 

kapatılan parti olmayacak demokrasi olacak bu kadar kolayını seçmek ne kazandırır herkesin düşünmesi gerekir zaruret dogdugu zaman elbette birşeyler yapılmalı fakat bugünki durum hiçte öyle degil tabiki yanlışlar yapılmıştır ama bunun yolu partiyi kapatmak degildir.

Yorumu oyla      53      49  
sedat TÜREDİ 10 Mayıs 2008 Cumartesi 

akp kapatılmaya bilir ancak rte kesin siyasi yasaklı olmalı sonsuza kadar.bu ülke dış siyasette bukadar teslimiyetci uzaktan kumandalı emperyalist lerin piyonu olmamıştır DİNİMİZ bukadar istismar oy kazanı yapılmadı.TÜRK milletinin genleri ile oynanıyor birtaraftan din maneviyat ikinci pilanda olan TÜRK milleti diyer taraftan din den gecinenler diyer taraftan tepkisiz TÜRK MİLLETİ haline getirilmeye çalışılıyor.

Yorumu oyla      53      49  
takipte 10 Mayıs 2008 Cumartesi 

tolga üstadın yorumuna (süleyman karaca)katılıyorum...

Yorumu oyla      53      49  
Atıf 8 Mayıs 2008 Perşembe 

Bu halk Genelkurmaya rağmen 22 temmuzda cevabını vermedi mi. Bu cevabın daha güçlüsünü bir başka seçimde yine verir.1960 ve 1980 ihtilalinden sonra halk gereken cevabı yine vermiştir. Bu halk bu ülkeden gitmediği sürece ne TSK ne de BAYKAL mutluluk rüyaları görmesin. Unutmayın ki AKP oy vermemiş insanlar konuşuyor kapatmaktan bahsediyor. Yüzde 47 yi hatırlatırım, 21 temmuzda yüzde 47 alır diyenlere aptal ve salak muamelesi yapanlarda bu gün çok konuşanlardı.

Yorumu oyla      53      49  
MMMMMMM 8 Mayıs 2008 Perşembe 

MMMMMMMMMMM

Yorumu oyla      54      49  
süleyman karaca 8 Mayıs 2008 Perşembe 

Sayın Atilla, demokratik talep olarak belki gönlünüz öyle arzu ediyor olabilir ancak, Türkiye yeni bir kadraja 14 Mart günü sokuldu ve 31 mart günü de bu kadraj mühürlendi. Bu kadrajın değişmeyeceğinin en kestirme ve net kanıtı da Turktime’ın bugünkü beşli manşetinden birini oluşturan ve yine Turktime mensuplarının da katıldığı bir kutlama resepsiyonunda Genel Kurmay Başkanı Org.Yaşar Büyükanıt’ın ifadesinde yer alıyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn'in 'Biz demokratik laikliği destekliyoruz' açıklamasına yanıt verirken: 'Türkiye'nin önünde sıfatlara ihtiyacı yok' diyor. Yok dediği “sıfat”, “demokratik” nitelik. İşte Sayın Atilla’nın yazısını okurken gözümün önündeki tek ve değişmez kadraj bu. Demokratik düşünüşe Türkiyede henüz yer yok. Genel Kurmay Başkanı’nın “yok” dediğini var edecek güçte kimsede yok. Devam ediyorum; Sayın Atilla’nın analizinde yer alan her cümlenin yanına bir de “mefhum-u muhalif”ini koyarak tabloya baktığımda, bas bas bağıran bir gerçek var, o da; “Ak Parti kapatılacak” ve “Erdoğan siyasi mevta ilan edilecek.” Hatta bunun daha ilerisi de var; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının gönlünde yatan şey; Sayın Erdoğan’ın Yüce Divanda yargılanması ve etkisi en az bir yüzyıl daha sürecek “sindirme harekatı”na İBRET olacak kanlı bir sona ulaştırılması. Bu mümkün olur mu bilmem ama, Ak Parti’nin kapatılacağı ve Erdoğan’ın siyasi arenadan silinmesi için gerekli tüm “zecri tedbir”lerin alınacağına kimsenin şek ve şüphesi olmasın. Keşke böyle olmasaydı temennisi, kimseyi o kaçınılmaz sondan kurtarmaya yetmeyecektir.

Yorumu oyla      53      49