YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
serdAR 23 Nisan 2008 Çarşamba 

bu zamanda yazarların en büyük imtihanı dürüst olabilmek. Çünkü yazdığı yazı dinsiz ideolojileri bitirmiyorsa, müslümanlara yapılan hukuksuzluklara sesini çıkarmıyor görmezden duymazdan geliyor, masonik sabetayist güçlerden ödü patlıyorsa o zaman iyi bir müslüman olduğu söylenmez, çünkü Yüce Allah birbirine destek olanları sever. Kuran'da iyilik kelimesini aratın bakalım karşınıza neler çıkacak?

Yorumu oyla      53      49  
TÜREDİ 54 13 Nisan 2008 Pazar 

HABER YORUM TARAFSIZLIK GÜZEL ANCAK NEDEN TÜRK TİME HERŞEYİ TÜRK CE OLSA DAHA İYİ OLMAZMI SAYIN.ATİLLA MESELA TÜRK ZAMANI

Yorumu oyla      53      49  
Haberciman 13 Nisan 2008 Pazar 

Talat bey siz büyük bir haber kanalısınız artık. İnternete damganızı vurdunuz. TBMM'de bazı Daire Başkanları özellikle sizin siteniz için bir elaman tayin etmişler...Sitenizi hergün tarattırıyorlar, hattta yanıbaşlarında dosyalarda arşivlettiriyorlarmış.. Kıyakçılıktan, ayakçılığa düşen bu kişiler hiç değilse, arşivciliği öğrenmeye başlamışlar. 'Durmak yok, yola devam ' , arşivleyin koçlarım..

Yorumu oyla      53      49  
ekrem hortu 13 Nisan 2008 Pazar 

talat site harıka olmuş hayırlı olsun

Yorumu oyla      53      49  
Nesrin Savaş Kantarcı 12 Nisan 2008 Cumartesi 

Site böyle olur işte! Çok çok güzel, her şey yerli yerinde, sade-gerekli ve okura değer veren Türk Time farkını gösteriyor yine... Sağolun varolun, emeklerinizde ki kalite de görünmez kılınamaz. Hasret kaldık doğru-düzgün bir yerden haber almaya... Yalan-dolan, insan onuruyla oynayabilen bukalemunlardan, çıkarcı medya ve kimi "köşe"lilerden yıldık. Gereksiz-yetersizlerin arsızca doluştuğu malum gazeteleri sorumsuzca alanlar: Artık Türk Time var!

Yorumu oyla      54      50  
Cyberman 11 Nisan 2008 Cuma 

syn. türktime yetkilileri, sanrım sitenizde degisiklik dusunuyorsunuz.. Lütfen yorum bolumune de uyelik sistemi getiriniz! Boylece yukarıdaki gibi herhangi bir yanlıslıga da meydan vermemis olursunuz! Hakkımda 'Şafağı bekliyoruz' ve 'Çaya davet mi ' gibi neidügu belirsiz rumuzlarla yazılan son 2 yorum tamamen gercek dısı ve komikdir! Onceki yorumlarımı takip eden sizler ve okuyucular konulara ve siteye olan yaklaşımlarımı bilmektedir.. Sanıyorm sitenin ve haber kaynaklarının adiliyeti ve objektifligi konusundaki söylemlerim birilerni rahatsız etti.. Ama hernekadar hayalide olsa kısa sureligine boyle onemli gorevlere iştirak etmek tarafımdan güzel sayılmıstır:)saygılarımla...

Yorumu oyla      53      49  
Çaya davet mi ? 9 Nisan 2008 Çarşamba 

Cyberman isimli yorum yazan kişinin kim olduğunu biliyormusunuz? söyleyelim. Meclis'te bir makam işgal eden biri. Geçenlerde Stenizin bir yazarını TBMM Televizyonuna davet etmişti. Herhalde size yaptığı davetler de karşılık bulmamış ki, alttan alma taktiğine giriyorlar

Yorumu oyla      53      49  
Şafağı bekliyoruz 9 Nisan 2008 Çarşamba 

yorumcunun biri yazmış: "Bu noktada Kendi sitenizinde, sizin dısınzdaki Haber yorum ve Kaynak Haritanıza sidettle Dikkat etmenizi öneriyorum!! Cunku degindigimiz bu ortamın iyi degerlendirilmesi ve analizi; saglıklı bir toplum yapısı olusması icin bu dikkati Şart kosuyor gibi görünüyor!!! tekrar tesekkurler, basarılar... " Bu Talat beyin yazdığı haberle ilgili değil. Bu tamamen Meclis'teki bürokratların rahatsızlığını içeren bir yorum. Çok rahatsız olmuşlar çok.. Meclis Bürokratları kendilerini kurtarma peşindeler. Ama hukukçu bir Meclis Başkanı var o da Köksal Toptan. Eski yalakalıklar, Köksal Toptan'a sökmez.

Yorumu oyla      53      49  
Kadir Sunar 7 Nisan 2008 Pazartesi 

İyiki varsın Talat bey, Allah sana yardım etsin..

Yorumu oyla      53      49  
süleyman karaca 5 Nisan 2008 Cumartesi 

Takip etmekten zevk duyduğum sitenizle ilgili bu istatistiklerden biz okuyucu/yorumcuları da haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim. Severek takip ettiğim sitenizden beklentilerimi de bu vesileyle yinelemekte yarar görüyorum. Bir dipsiz kuyuya doğru hızla sürükleniyoruz ve sağduyu sahibi herkes gibi sizden de beklentimiz, sivil direnci güçlendirecek bir tavır içinde olmanız. Son yüz yıllık siyasi tarihimize göz atalım, ne zaman millet iradesine karşı bir dayatma, bir darbe yaşanmışsa hemen ilk fırsatta karşılığını bulmuş; halkın istemleri, kendi anlayışını iktidara taşımıştır. Kurtuluş savaşı öncesi Osmanlı’ya reva görülen çok uluslu dayatma, aynı Osmanlı’nın yetiştirdiği kurmaylar öncülüğünde Kurtuluş Savaşı ile karşılığını bulmuştu. 1940’lardan sonraki çok partili hayata geçiş aşamasındaki “açık oy gizli tasnif” soytarılığı, ilk “gizli oy açık tasnif”in yapıldığı 1950 seçimlerinde karşılığını bulmuştu. Bu örnekleri 1960, 71, 80, 97 ve 2007 tüm darbe/muhtıra örneklerinde gördük, yaşadık. Bunu algılamaktan aciz zihinsel özürlüler şunu anlamadılar hala, “Geri Tepmesiz Top” icat edenlere karşın, “Geri Tepmesiz Darbe” henüz keşfedilmedi. Ne zaman bir silkinme emaresi görülse, hemen görünmez bir el ortalığı öyle bir bulandırıyor ki, kendi kabında durulması yıllara mal oluyor. Kısa kısa örnekler; Özal’a düzenlenen suikast ve onunla ilintilendirilen ölümü, Güneş Harekatının hangi tarihte son bulacağını hava sahasının sorumlusu ABD çok iyi bildiği halde ortalığı bulandıracak bir “çekilin” sözünün üstüne Ana muhalefetin sazanlık edip üstüne atlaması Cumhuriyet’in kurucusu olmakla övünen CHP ile Genel Kurmay Başkanlığını karşı karşıya getirdi. Yıllardır varlığı tartışılan ama bir türlü ete kemiğe bürünmüş hali teşhis edilemeyen Gladio yapılanmasına Ergenekon adıyla el atılmışken alın size bir kapatma davası; iktidar partisi kapatılmaya muhatap, ama içte ve dışta iktidarsızlaştırılmış varlığı hukuken devam ediyor. Burada uzun uzun yorum yapacak değilim; sizden bir okuyucunuz olarak dileğim, daha aktif habercilik ve daha çok yönlü derinlemesine analizlere yer vermeniz. Saygılarımla.

Yorumu oyla      53      49  
Adnan Korkmaz 4 Nisan 2008 Cuma 

En sıcak ve taze haberi sizden alıyoruz. Özel haberin tükendiği medya dünyasında, özel haber üretiyorsunuz. BUndan iyisi can sağlığı. Doğru ve dürüst haberi Türktime'den alıyoruz. Mazlumların da yanında bir haber sitesi, baskılardan yılmayan, baş eğmeyen bir yayın kuruluşu.

Yorumu oyla      53      49  
Cyberman 2 Nisan 2008 Çarşamba 

Öncelikle site haber ve yorum olanakları icin tesekkur ederz.Daha önce belirtgm birdurumu tekrar yazma geregi duydum.Umarım gereken hasasiyeti gösterirsinz... Konuya gelirsek; Gercektende icinde bulundugumuz zorlu surecte bilgi kirligi ve ülke sathına yayılmıs guc dengeleri nedeniyle ortalık birhayli karısık durumdadır.. Dune kadar planlarını rahatca ortaya dökemeyenler artık hernekadar dusmanca olsada kirli tarafgirliklerini kusmakta beis gormuyorlar.. Bu ortamda sizinde icinde bulundugunuz Arastırmacı Gazetecilerin toplumu aydınlatma konusunda önemli görevler dustugunu biliyoruz.. Bu noktada Kendi sitenizinde, sizin dısınzdaki Haber yorum ve Kaynak Haritanıza sidettle Dikkat etmenizi öneriyorum!! Cunku degindigimiz bu ortamın iyi degerlendirilmesi ve analizi; saglıklı bir toplum yapısı olusması icin bu dikkati Şart kosuyor gibi görünüyor!!! tekrar tesekkurler, basarılar...

Yorumu oyla      53      49