YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Serpil Akın 30 Mart 2008 Pazar 

BU yine bana danışıklı dövüş gibi geldi. Hepsine gülüyorum

Yorumu oyla      53      50  
ben scoop 27 Mart 2008 Perşembe 

Sayın ATİLLA , Haber portalınızın içeriği kayde değer.Fakat haberlere paralel yorumlar haberler güncelliğini yitirdiğnde veya bayatlağında arada yitip gidiyor. Bilmem farkında mısın ? Yorum bölümünü ayrı bir veçhede göstermeniz bence olanaklı gibi..

Yorumu oyla      54      50  
Bölündük 24 Mart 2008 Pazartesi 

Siz bunları konuşurken Güneydoğudaki bölücüler ortalığı kana bulamaya çalıştılar. Bu iktidar tarihe iyi geçmeyecek. Bırakın siz o davayı bu davayı. Selçuk'un ne söyleyip söylemediğini. RTE nin icraat ve sözlerine bakın. Mal mülk satıldı, faize bile yetmedi. İmza attıkları AB belgesi ile AP kararlarını müktesebat olark kabul ettiler. Ne yazıyor biliyor musunuz orada?? Ermeni soykırımını kabul etmemiz gerektiği, Kıbrıs'ta işgalci olduğumuz vs. Güneydoğu'da ise bu hükümetin politikaları sonunda diğer siyasetçiler etkisizleştirildi. Dağa çıkmak meşrulaştırıldı. Hiç sevmediğim Çiller'in yaptığını yapıp PKK'yı TBMM'den çıkaramıyorlar. Allah kitap deyip gemicik sahibi olanların geçmiştekilerden ne farkları var? Bırakın bu detayları artık birlik zamanı. Yazarın yazısı ise işte bu karmaşık duyguları yüreğinde hissetmesinin sonucudur.

Yorumu oyla      53      49  
vatansever 23 Mart 2008 Pazar 

Adı geçen operasyonun ne davası vardır nede iddanamesi.bu açıdan kapatma davası ile benzer biyanı yokdur.Ama rövanş niteligi kesindir.Aslına bakıldıgında hayal urunu bir komplodur! Sorusturmanın kaynagı eski Stv programcısı zat simdi Kanadada Hahamlık yapmaktadır.Yabancı servislerle olan iliskisi kesindir. Bulunan silahların baglantısı veya duzmece olmadıgı delili ortada yokdur. Yazılanların hepsi iddia niteligindedir.. Sozde gizli sorusturma somut hicbir bilgi belge yok! Sadece bir haham ne idugu belirsiz bir gazeteci ve hükümet yalakalıgı tescilli bir adamın iddiaları doğrultsunda yazılmıs birsuru yalandır bu olayın özeti! Amacı Tsk ve milli kuvvetler üzerinden Cumhuryeti yıpratmakdır! Pentegon koridorlarından cıkıp tarikat odalarında yazılmıstır..

Yorumu oyla      54      49  
puslu havalarda yorum 23 Mart 2008 Pazar 

Öyle bir operasyon yapılıyor ki, Selçuk’un ‘Davayı açtırıyoruz. Bugüne kadar ekonomik kriz çıkmadı bundan sonra mutlaka çıkar’ şeklinde elektronik takibe takıldığı iddia edilen sözleri bile gölgede kalabiliyor… Bence yazı oldukça analitik yazılmış kurtlar puslu havayı sever bu ergenekoncularda pus istiyorlar..HT

Yorumu oyla      53      49  
Cyberman 23 Mart 2008 Pazar 

Öncelikle makul analiziniz ve kendi genel özelestiriniz icin tesekkur ederz.Gercektende icinde bulundugumuz zorlu surecte bilgi kirligi ve ülke sathına yayılmıs guc dengeleri nedeniyle ortalık birhayli karısık durumdadır.Dune kadar planlarını rahatca ortaya dökemeyenler artık hernekadar dusmanca olsada kirli tarafgirliklerini kusmakta beis gormuyorlar. Bu ortamda sizinde icinde bulundugunuz arastırmacı gazetecilerin toplumu aydınlatma konusunda önemli görevler dustugunu biliyoruz. Bu noktada Kendi sitenizinde sizin dısınzdaki haber yorum ve kaynak haritasına sidettle dikkat etmenizi öneriyorum! Cunku degindigimiz bu ortamın iyi degerlendirilmesi ve analizi; saglıklı bir toplum yapısı olusması icin bu dikkati sart kosuyor gibi görünüyor!tesekkurler, basarılar..

Yorumu oyla      53      49  
Ahmet 23 Mart 2008 Pazar 

Sn.Yazar; Yazıyı yansız yazarsanız, okuyucunun ilğisini çekmiyor.Ancak bana sorarsanız çok güzel değinmişsiniz. Anladığımı ve olan olaylardan çıkardığım asıl meselenin ne olduğunu yazacagım: "Ergekon"Türk'ün özyurdu.Bu bir AKP nin kapatılması konusunda oluşan "odak" olma idaanamesi. Laik- antilaik işi tutmadı.Ceberrut solcuların devlet bürokrasisindeki 70 yıllık saltanatı,aynı yıl değerinde kendisine sağ, muhafazakar, dinci söylemlerle "inanç hortumculuğu"öyle veya böyle taddıravelli siyaseti ile bu güne gelmiş. Ancak; bu yapılanmalar Milleti iki kutuba bölememiş.Siyasetteki "ben" duygusunu bastıramayan insanlarda asgari müştereklerde birleşme olgunluğunu gösteremediklerinden dolayı, bugün küresel yapılanma içinde yerli Bilderberğcilerin hem dinciliği, hemde dünün marksist ve ataistlerini,bölücülerini iki tarflı idare ederek milletinde bozulan " ekonominin" ve satılan yurt toprakları ve değerlerinin" sahiplenilmesi konusunda "Ergenekon"'la adı en son anılacaklardan bazılarına rol biçilmiş,dinciliği kullanarak ABD,AB, bölücü, Barzani, Talabani şer yapılanmasının kabulünü görmüş bir partinin kırdığı yumurtanın kırkı geçtiği tesbiti ile T.C 'nin Anayasası geregi kanunla yetkileri belirlenmiş Şahsiyetin kapatma davası ile bir birlerinin tezi ve anti tezi gibi alğılama yaratarak Milleti iki cenahlı kutba ayırmaya çalışıyorlar.Bunu da yapan yerli işbirlikcilerdir. Daha ortada sizinde dediğiniz gibi birşey yokken "yeni yapılanma" parti kurma vs.vs.dillendirilmesinin altında yatanda bu gerçektir. Yeni yapılanma ve başka altarnatif yok demenin altında art niyet vardır. Bu memleketin kurtuluş reçetesinin uzaklarda değil; hemen elimizin altında bulunan M.Kemal Atatürk'ün NUTKU ile Kuran-ı Kerimi anlamaktan geçmektedir. Yani hem bedini hem ruhu birlikte kucaklamak, değerlerimizin istismarını yapan hertürlü oluşumdan uzak olmakla mümkündür. En güzel altarnetif olacak parti MHP olup, memleketin birliğinin siğortasında katkı sağlamak her Türk'ün görevidir diyorum. Saygılarımla

Yorumu oyla      53      49