YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TÜREDİ 54 19 Şubat 2008 Salı 

genel yayın yön.bence fatih altaylı olacak

Yorumu oyla      53      49  
garip ali 12 Şubat 2008 Salı 

çıksın bakalım bir yaygarayla ortaya çıkarlar aynı suya karışırlar taraf gazetesi adı gibi taraf oldu adını bile çok kişi bilmiyor onlarında ihtiyacı yokmuş zaten al sana gazete okusanda okumasanda okuyamasanda böyle şey olurmu

Yorumu oyla      53      49  
muhammed 8 Şubat 2008 Cuma 

Ntv'nin patronu şu an TSK,ABD VE AKP arasındaki ince kırmızı çizgi üzerinde durmaya çalışıyor,onun türbanla,dinle imanla,laiklikle ilgili aşırı endişeleri yok onun derdi örneğin türban tartışmaları borsadaki hisselerinin fiatını düşürür mü,döviz yükselirse son yılların en büyük satışlarını yaptığı ithal otomobillerinin satışı düşer mi onun derdi o. AKP kendisine para kaybettirmeye başlarsa emekli paşalara,emekli yargıçlara Ntv ye üs kurdurur.Yaşayarak göreceğiz yakındır.

Yorumu oyla      53      49  
kilimci 7 Şubat 2008 Perşembe 

ntv ciddi şekilde baş örtüsü konusunda hükümete muhalefet ediyor. 27 nisan bildirsinde de gözleri parlamıştı. nasıl oluyorda etmiyor diyorsunuz. cnn türkten daha sıkı muhalefet ediyor o kesin ....

Yorumu oyla      53      49  
tacettin 6 Şubat 2008 Çarşamba 

Ciner'in yeni gazetseinin yayin yonetmeni Yavuz Semerci olacak deniyor dogru mu?

Yorumu oyla      53      49  
venetta 5 Şubat 2008 Salı 

Operasyonu kim yapacak,kime yapacak,bu duyum doğrudur değildir bilemem ama Doğuş patronunun garanti bankasını evlendiriyorum,yok nişanlandırıyorum,yok boşatıyorum gibi kelime oyunları ile borsa yatırımcısını nasıl maymuna çevirdiği ile birde şu doğuş otomotiv halka arzı ve sonrasında yaşananlarıda bir güzel incelesin büyüklerimiz,tüyü bitmemiş yetimin hakkını korusunlar,korkmadan bir araştırsınlar bakalım neler çıkacak altından,hadi bekliyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
baybora 5 Şubat 2008 Salı 

Bu haber çok ilginç ama ben şaşırmadım,Türkiye para piyasalarında etliye sütlüye karışmayarak değil köküne kadar akp ve başbakanı destekleyerek akp iktidarı döneminde parasını 3-4 katına çıkaran Ferit Şahenk Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük borsa spekülatörüdür,operasyon yapılacaksa bence ona yapılacaktır fakat akp ve başbakanla arası süper,yakında doğan grubu ile akp yi barıştıracaktır hatta başlamıştır bile bu çabalara,aydın doğan'ın damadı ve kızı kankasıdır.

Yorumu oyla      53      49  
Problem su? 4 Şubat 2008 Pazartesi 

Bilgiler iyide..Siz bunların ne tarafındasınız?? Bakıyorumda mesela 'muhalefet yaptıkta ondan operasyonlar yapıldı' cumlesı cok muglak.. Yani niye iktidardakiler gercek amaclarını saklamak ıcın bunu dolaylı sekilde sızdırarak gostermesın?? Cok basitce savunma zayıflatılmıs olmuyrmu boylece? Son bir genel bakıs olarak 'Muhalefet' etmeye calısnlar neden burda cok elestrılıyor???

Yorumu oyla      53      49