YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
H. A. Egribozlu 9 Aralık 2007 Pazar 

Muhtesemsiniz. Gercekleri korkmadan acikladiginiz icin candan tesekkurler.

Yorumu oyla      53      49  
savaş demrci 30 Kasım 2007 Cuma 

ABD yi biz de köşeye sıkıştırdığımız da nasıl kedi gibi oluyor bu olayda görülmüştür öyleyse bundan sonra oyunu kurallarına göre oynayalımdagörelim bakalım talabani ve barzani denilen itler nasıl da köpek gibi olacaklar.Türkiye cumhuriyeti iki peşmerge itini istediği an parçalar yeter ki cesur ve atak bir politka izlesin kimse bizim gücümüzü tesr etmeye kalkmasın bu testin sonunu göremaz çünkü...

Yorumu oyla      53      49  
Erol Akın 17 Kasım 2007 Cumartesi 

On gündür yalanlayan çıkmadı. Çok İlginç.

Yorumu oyla      53      49  
erhannn 16 Kasım 2007 Cuma 

eğer bu doğruysa yazıklar olsun.en güvendiğimiz kuruma bile artık şüpheylemi bakacağız.zaten belliydi dağlıca baskınında prefosyonel yabancı askerlerin olduğu ama bence bu olay doğru ve 8 askerimiz dost!abd nin bu olayı ortaya çıkmasın diye hapse atıldı.yazık yazık çok yazık.

Yorumu oyla      54      49  
can 13 Kasım 2007 Salı 

eger böyle bir durum varsa bunu hem biz hem dünya ögrenmeli o abd mi teröre karşı yoksa terörün kendisimi abd ?

Yorumu oyla      53      49  
S.E. 12 Kasım 2007 Pazartesi 

Haber kaynağınız nedir ? Belgeniz var mı ? Teşekkürler,

Yorumu oyla      53      49  
Murat MATUR 12 Kasım 2007 Pazartesi 

PKK'lı iki Amerikalı. Çok tuhaf. Hatırlayacak olursak 8 askerimiz rehin olduğu için uluslararası hukuk gereği Irak'a girip askerlerimizi arama hakımızın olduğunu AB, ABD ve her daim terör savaşımımızda ülkemize köstek olanlar da kabul etmiş ve açıklamışlardı. Bizim Başbakanımız meclisten aldığı tezkereyi onay için ABD Başkanına götürdü (Malum adam bizim de başkanımız veto hakkı var olsa gerek). Eğer gerçekten çatışma sonrası 2 ABD'li yakalamış isek aklı ve ülkesine karşı vicdan borcu olan bir devlet adamı 8 askerimizi serbest bıraksınlar yoksa bu 2 ABD'linin görüntülerini yayınlarız demez , ikili görüşme esnasında FLAŞ HABER olarak tüm dünya basınında bu görüntüleri yayınlatırdı. Zaten sayın Başbakanımız ABD ziyaretine gitmeden önce 8 asker iade edilince Irak'a girip askerlerimizi arama hakkımızın kalmadığı da daha önce bize destek verenlerce açıklanmadı mı ? Daha ne kadar sürecek bu basiretsizlik. Zar atıyoruz düşeş geliyor, ama hep hepyek oynuyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
cem izmirli 11 Kasım 2007 Pazar 

ne bekliyodunuzki bunlarin akli fikri kendi kazanclari yazikalr olsun bu korkakliğa

Yorumu oyla      53      49  
mustafa ay 11 Kasım 2007 Pazar 

eğer bunlar doğruysa türkiye amerikan askerlerini esir alıpta bu işin amerikalılar tarafındn planlanıp yapılamadığını milletle paylaşmadıysa bu hükümet hemen istifa etmeli ve bunlar yargılanmalıdır

Yorumu oyla      53      49  
YanDIM Ali 10 Kasım 2007 Cumartesi 

Bence büyük hata yapılmıştır, bu iki amerikanında dünyaya görüntüleri aktarılmalıydı, o zaman bushun kovboy havasını görecekdik, saygılarımla.

Yorumu oyla      53      49  
gerçek vatansever mangaları 10 Kasım 2007 Cumartesi 

ARKADAKİLERİ DEŞİFRE ETMEK LAZIM AMERİKA VE İNGİLTERE DİYORUZ AMA ORDAKİ KUKLA BAŞKANLARIN ARKASINDAKİ GÜÇLERİ DEŞİFRE ETMİYORUZ. İSTANBULDAKİ BİLDERBERG TOPLANTISINDAN TÜRKİYENİN BÖLÜNME KARARI MI ÇIKTI? TAYYİP BUNA ÇANAK TUTUP ORDUYU MU ZAYIFLATMA AMACINDA? BÖYLECE ŞERİAT DEVLETİNİN KARŞISINDAKİ EN BÜYÜK ENGELİ BERTARAF MI EDECEK? ÖYLE YA GERİYE MUHALİF OLARAK KARŞISINDA ŞAKŞAKÇI MEDYA VEYA ÇIKARCI İŞ DÜNYASI DURMAYACAK YA :) ALİ KEMAL İN SONU UNUTULMASIN........

Yorumu oyla      53      49  
Tanzer 10 Kasım 2007 Cumartesi 

ABD nini ortadoğu projesinde her şey mübah. Amaç ortadoğuda güçleri elinde tutmak. türkiye bu gelişmelerden rahatsız bunedenden dolayı Türkiyeyi bölmek için herşeyi yapıyorlar. Biz var olacak isek herşeye rağmen var olacağız. Vahdettinin torunları şu an iktidarda onlarda ABD nin amaçlarına hizmet ediyorlar.

Yorumu oyla      53      49  
Engin Dumlu 9 Kasım 2007 Cuma 

Elinizde haberi doğrulayan belge veya benzeri bir kanıt varmıdır acaba?

Yorumu oyla      53      49  
SADIK ĞÜLYÜZ 8 Kasım 2007 Perşembe 

BÜYÜK SKANDAL BU HABER DOĞRUYSA HÜKÜMETİN AÇIKLAMA YAPMASI GEREKİR ABD İSDİHBARAT VERECEK ÖYLEMİ ACABA KİME?NASIL GÜVENECEK ABD YE NELER OLUYOR BİLMEK İSTERİZ OYUN İÇİNDE OYUN DÜŞMANI BİLMEDEN KİMLE KÖR DÖĞÜŞÜ YAPIYORUZ BİR BİLEN VARMI KARMAKARIŞIK HERŞEY UMARIM SONU İYİ OLUR.

Yorumu oyla      53      49