YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
RIDVAN ISSIZ 17 Kasım 2007 Cumartesi 

Ya ayıp olmuyormu başbakanınımız ve bakanlarımızın çocuklarının gemiçiklerini otoparkamı cekecekler,gemiciklerin olduğunu bu halk seçimden önce biliyordu tepkisini filo kurun diye verdi oylar arttı e bu gemiciklere birde limancık lazım versinler adan sense size ne bize ne:)))

Yorumu oyla      53      49  
Can Kaya 13 Kasım 2007 Salı 

Tüm Türkiye uyuyor, uyutulmakta..ne yazık ki tepikisini gösterenler kızgın taşın üstünde bir damla olmaktan ileriye gidemiyor. Uyandığımız zaman artık geç, bu vatana yazık olmuş olacak.

Yorumu oyla      53      49  
ahmet 13 Kasım 2007 Salı 

SÖZE GEREK YOK.....HER DÖNEM ATASÖZLERİMİZE SADIK VEKİLLERİMİZ GÖREV ALMAKTA(DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN K....)MEDYA YI DA TEKELLEŞTİRİRSENİZ..OLACAĞI BUDUR..NEDİYOR BÜYÜK İNSAN(ÇİN ATASÖZÜ):TEK MİLLET,TEK DEVLET,TEK BAYRAK,TEK DİL,VE (BİZ EKLEYELİM;TEK MEDYA).....

Yorumu oyla      53      49  
sumbulteberzadeamberibey 12 Kasım 2007 Pazartesi 

biz kaderimize ya sabır çekiyoruz onlar kaderimizi tesbih yapmişlar. habire cebe çekiyorlar bu kader artık birey kaderi degil. millet kaderi. altı senedir yazılıyor.değişen bir şey yok. kör olursan elle yürürsün.dilsiz olursan nasıl konuşursun ben bu kaderi ne yapayım. kötüler için tek dileğimiz: bu dünya kimseye kalmadı.

Yorumu oyla      53      49  
Sabahattin 12 Kasım 2007 Pazartesi 

Bu yazınız 3306 kez okunmus ve sadece 4 kisi yorum yazmıs. Bu haber cıktıgında maliye bakanının bir acıklama yapması ve bakanlıktan da istifa etmesi gerekirdi. Ancak biz toplum olarak bu kadar umursamaz olunca, normal olarak kimsenin yuzune bakamayacak olan bu bakanımız acıklama yapma geregi bile duymuyor. Cok uzgunum ama Asıl kusurlu olan bizleriz.

Yorumu oyla      53      49  
ferfecir81 10 Kasım 2007 Cumartesi 

ismi sözde adalet ve kalkınma partisiymiş. aslında yakınlara ve tarikatlara kıyak partisi olması lazımdı.dinle,müslümanlıkla bizim saf insanlarımızı uyutuyorlar.iyi uykular TÜRKİYE...

Yorumu oyla      53      49  
ali 9 Kasım 2007 Cuma 

bu akp liler her türlü yolsuzluğa bulaştı.hele gelin van a bir bakın hüseyin çelik ve ailesi bütün ihaleleri nasıl satıyorlar eski hükümetler döneminde veryansın eden medya nerede.

Yorumu oyla      53      49  
güven 9 Kasım 2007 Cuma 

son asker kurtarma operasyonu haberinden sonra altaylıya inanmıyorum artık.keşke o haberi yapmasaydı,daha önce ciddi ciddi okuduğum yazılarını şimdi altaylı ismi varsa geçiyorum artık...

Yorumu oyla      53      49  
ali uğur bayram 9 Kasım 2007 Cuma 

Bu aile ticareti çok iyi biliyor. Babalarıda bikaç arsa verip Türk medyasını ve Aydın Doğan 'ı satın almıştı.

Yorumu oyla      53      49  
h.huseyin 8 Kasım 2007 Perşembe 

NE DİYELİM HAYIRLI OLSUN MU DEMEK LAZIM BİLEMİYORUM. BAKAN OĞLU VEYA KIZI OLMAK TİCARET YAPMAYA YASAL BİR ENGEL OLMADIĞINA GÖRE.SÖYLEYECEK FAZLA BİR ŞEY YOK. ASLINDA VAR DA KİME NE SÖYLEYECEKSİNİZ. SÖYLEDİKLERİNİZ HAVANDA SU DÖVMEYE BENZEDİKTEN SONRA. AMA GALİBA BİZİM DEĞİLDE ABD BAŞKANI PUSH'UN SÖYLEMESİ DAHA İYİ OLUR. MESELA "OĞLUM YETER SİZDE FAZLA GÖTÜRDÜNÜZ AMA" DESE YETER SANIRIM. YETER NE KELİME KIRMIZI DONLARINA (PARDON ÇİZGİ DİYECEKTİM) KADAR ÇIKARTIR VERİRLER.

Yorumu oyla      53      49