YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
h.huseyin 8 Kasım 2007 Perşembe 

benim merak ettiğim m.ö.ki 3000 li yıllarda yaşayan TÜRK'lerin arasında da böyle ikilik, ayrım gayrım varmıydı? öleyse ne bu halimiz. daha düne kadar bacağına don giymeyi bilmeyenlerin ellerinde daha ne kadar oyuncak olacağız. vakti zamanında ne demişler:sen seni bil sen seni,sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. utanarak yazıyorum ama patlayacak neremiz kaldı? hani bir zamanlar(bir zamanlar derken çok uzak zamandan bahsetmiyorum) kırmızı çizgilerimiz vardı.hatırlayanınız var mı? talat bey ağzınıza, yüreğinize sağlık.yereğimdekilere tercüman olduğunuz için de ayrıca minnettarım.

Yorumu oyla      53      49  
Ertan Erdem 7 Kasım 2007 Çarşamba 

Helal olsun size.Nasil oluyor basimizdaki bu gafiller ecdadlarindan bile utanmiyor?Var mi bunun sosyopsikolojik bir izahi?Pkk ´ye terörist demiyorlar diye DTP ´ye kiziyoruz.Basimizdakilere NE MUTLU TÜRKÜM dedirtebiliyormuyuz?Surasi kesin,bizim 2. Cumhuriyete degil,2.Kurtulus savasina ihtiyacimiz var.Eger mücadele edersek kaybedebiliriz ammaaa...mücadele etmezsek kaybedecegimiz muhakkak.Bu sartlar degismedigi sürece Türkiye´nin bölünmesi kacinilmazdir.Anitkabrin yerine bir de alis-veris merkezi yapildimi,var mi onlara yan bakan?

Yorumu oyla      53      49  
şeref 2 Kasım 2007 Cuma 

Talat bey ağzınıza yüreğinize sağlık.kendinize yakışır bir yazı. başarılarınız daim olsun YUFKA YÜREKLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ. ÇÜNKÜ BUYOL KUTLUDUR ÇIKAR TANRI DAĞINA. HALBUKİ GARDAŞINI SATANLARIN DEĞİŞİLİR TOPUDA BİR SOKAK KALTAĞINA. F.S.MEHMET HAN.

Yorumu oyla      54      49  
SELÇUK 1 Kasım 2007 Perşembe 

Ben yazınızı her ALLAHIN günü okuyorum bu yazıyı yazıt yapmalı talat atilla bu yazı artık ulusun olsun hep okunsun ne oldugumuzu unutmamamız için yüregine saglık sizlerin olması bize güç veriyor gurur duyuyoruz sizlerle ALLAHA emanet olun başarılarınızın devam etmesi dilegiyle.

Yorumu oyla      53      49  
ekremhortu 30 Ekim 2007 Salı 

ah talatım ah benim karayağız talatım kelime kelime yazın doğruca.ancak türk milletı mö.önceki ataları gibi.getır gazımustafa kemal atatürk.ü.getır fatıh sultan mehmet di bak bakalım buügün kadının akrabası karbaş gibi üüürüyenler üüreyecekmi.yoksa etrafı bbook kokusumu saracak.neylersın talat kader utansın.hırsızı kahraman arsızı vatansever.namusluyu vatan haini din düşmanı ilan ederek sandığa mahkum eden biz türk milleti değilmiyiz SUÇ KİMDE

Yorumu oyla      53      49  
kamer özdemir 27 Ekim 2007 Cumartesi 

sadece biz varız talat abi bunları yazacak, bunları anlıyacak,kaygı duyacak,üzülecek gerektiğinde ölecek ama sadece biz varız.bir avuç kaldık sanırım bu koskaca ülkede.

Yorumu oyla      53      49  
yeşim izmir 27 Ekim 2007 Cumartesi 

Daha güzel ve anlamlı sözlerle anlatılamazdı yaşadıklarımız...Helal olsun...Ellerinize ve yüreğinize sağlık...

Yorumu oyla      53      49  
huzeyfe 26 Ekim 2007 Cuma 

gerçekten son zamanlarda okuduğum engüzel yazı teşekkür ediyorum bu yazından dolayı kim bu cennet vatan uğruna olmazki feda ellerine sağlık

Yorumu oyla      53      49  
Sertab 26 Ekim 2007 Cuma 

Bu yazıdan sonra ekleyecek tek bir söz bulamıyorum. Ellerine, kalemine, beynine sağlık.

Yorumu oyla      53      49  
Dilek Dengin 26 Ekim 2007 Cuma 

Beni ağlattınız. Yazamıycam artık. Sevgiler.

Yorumu oyla      53      49