E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Alper Tan

Kanlı Hançer
3 Kasım 2014 Pazartesi

Dünya mecazi olarak değil tam manasıyla yeni bir küresel savaşa tutuşmuş durumda. Her ne kadar insanı yanıltıcı bazı unsurlar olsa da bu savaş açık bir din savaşıdır. Savaşın bir tarafında Müslümanlar karşı tarafında da Hıristiyanlar ve İslam karşıtı devletler ve unsurlar var.
ABD öncülüğünde IŞİD’e karşı kurulan koalisyona dikkat ediniz. Süper güç ABD’nin başkanlığında düzinelerce devlet bir örgüte karşı savaşıyorlar! Bunu hiç mantıklı buluyor musunuz? Dünyanın en büyük devletleri, bir devlete karşı değil bir örgüte karşı ortaklaşa savaşacaklar. Burada açıkça başka bir maksat var. IŞİD sadece bir bahane. Unutmayınız! Yine ABD öncülüğünde kurulan koalisyon, Saddam Hüseyin’in kitle imha silahlarına sahip olduğunu, dünyanın bu silahların tehdidi altında bulunduğunu söylemiş ve herkesi buna inandırmıştı. Ama o dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell, bunun tamamen yalan olduğunu ve dünyayı kandırdıklarını kendisi itiraf etmişti. Ama bu arada olan Irak halkına oldu. 1.2 milyon Iraklı Müslüman katledildi. Ülke yerle bir oldu, siyasi olarak da parçalandı. Saddam ise devrildi ve öldürüldü. Bundan sonra neler olacağı ise halen belirsiz.
Batılı siyasetçiler ve Batı medyası IŞİD için ısrarla “İslam Devleti” ifadesini kullanıyorlar. Dünya medyasında IŞİD hep kelle kesen, katliam yapan vahşi bir örgüt olarak gösteriliyor. Batı bu örgüte, “İslam Devleti” adı vererek hem İslam’ın imajını kirletiyor, hem de Hıristiyan toplulukları bu savaşa motive etmek için, kurulan koalisyonun Müslümanlarla savaştığı mesajını veriyorlar. Dolayısıyla Haçlı seferlerinin ruhu yeniden canlandırılıyor.
“IŞİD adam öldürmüyor mu, İslam’ın imajına zarar vermiyor mu” diye soranlara, şu soru ile cevap vermek gerekir. Afganistan’daki 3.5 milyon Müslümanı IŞİD mi öldürdü? Irak’taki 1.2 milyon Müslümanı IŞİD mi öldürdü?
ABD liderliğindeki Haçlı koalisyonu, Beşşar Esad Suriye’de 200 bin Müslümanı göz göre göre katlederken neden Esad’a karşı harekete geçmedi de IŞİD, seküler ve İslam düşmanı PYD’ye dokununca sefere başladı? Bunu birilerinin izah etmesi gerekmez mi?
Ortadoğu’da sürekli olarak Müslümanlara karşı savaşan ve Müslümanlara karşı savaşanları destekleyen ABD, seküler kesimler veya İslam karşıtı gruplar sıkıntıya düştüğünde hemen imdada koşuyor. Bu bir tesadüf müdür?
Van milletvekili Aysel Tuğluk "AKP çözüm sürecinde partner olmaktan çıktı. Seküler güçler rol almalı" diye çağrıda bulunuyor. Çağrıda bulunduğu bu seküler “güç” sadece CHP mi acaba? Yoksa eski vesayet düzeninin ordularını da davet ediyor mu? O taş attığı askerlerin komutanlarını kışkırtıp “savaş”ın yeniden hortlamasını arzuluyor olmasın! Kürt çocukları dağlarda, şehirlerde ölürken, onların kanları üzerinden siyasi ve ekonomik rant sağlayanlar, çözüm sürecinden niçin rahatsızlık duyuyorlar? Bunu anlamak zor değil!
PKK, Kürtlerin haklarını savunan bir örgüt olmaktan çıkıp, Batının kanlı bir hançerine dönüşmüş durumda.. Batı bu hançerle hem Yeni Türkiye’yi hem de Müslüman Kürtleri vuruyor. Ama hançeri seküler Kürtlerin eliyle kullanıyor.
PKK ve siyasi uzantıları kendi elleriyle kendi sonlarını hazırlıyorlar. Onlar sadece Yeni Türkiye ile savaşmıyorlar. Müslüman Kürtlerle, Kürtlerin manevi değerleriyle de savaşıyorlar.
Başlamış olan küresel savaş açık bir dinler arası savaştır. Bu savaşın giderek daha da ateşleneceği ve daha da yayılacağı anlaşılıyor. Her ne kadar terör bahanesiyle veya siyasi gerekçelerle olduğu iddia edilse de sürmekte olan savaşın karakteri her geçen gün toplum nazarında daha da netlik kazanacak.
Toplumun sevdiği ve desteklediği bir dini cemaatin aslında bir paralel yapı kurmak için Müslümanları maniple ettiği yıllar sonra açığa çıktığı gibi; PKK’nın da gerçek amacının Kürtlerin haklarını elde etmek olmadığı anlaşılmaktadır. PKK artık Kürt meselesini sadece paravan olarak kullanıyor.
PKK, Kürtleri, despotik bir rejim olan BAAS yöntemi veya Kuzey Kore gibi yönetmek için savaş veriyor. Bunu elde etmek içinse sözde  “özgürlükçü” ve “demokratik” ülkelerin desteğini istiyor. ABD başta olmak üzere o ülkeler de bu desteği PKK’dan esirgemiyorlar.
17 Aralık darbe planı ile nasıl ki bir dini cemaati ABD’nin maşa olarak kullandığı deşifre oldu ise yaşadığımız süreç PKK’nın nasıl bir rol üstlendiğini de iyice deşifre edecekir.
Aysel Tuğluk, Kürt sorununun mimarı olan CHP’ye seslenerek “Seküler güçleri” imdada çağırıyor. Kime karşı? Kürt meselesini çözmek için her türlü siyasi riski göze almış iktidara karşı.
Önümüzdeki süreç, PKK ve HDP içindeki bu kesimlerin iyice tasfiyesini getirecektir. İnanıyoruz ki bunu en başta Kürtler yapacaktır.
Başlamış olan küresel savaşta PKK ve HDP’nin savaş yanlısı gruplarının kimler namına çalıştıklarını açık açık seyredeceğimiz bir süreç olacaktır.
IŞİD’e karşı kurulduğu söylenen koalisyonunun başındaki ABD dahil olmak üzere bu koalisyona dahil olanlar birkaç ay sonra tası tarağı toplayıp giderek, bölgedeki işbirlikçileri kendi hallerine bırakırlarsa kimse şaşırmasın.
Safların daha da netleşeceği bir sürecin içindeyiz. Vasilere, vesayetçilere ve işbirlikçilere bel bağlayanlara..

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 19360 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 9 Kasım 2014 Pazar 23:36

İslam'ın bağrına saplanan Kanlı Hançerin derdiyle SARAYLAR yapıyorlar, kul hakkı temelli saraylar, Ermeneklere Somalara inat.Muhammed İ.Mesleme valilerden halktan kopuk ve debdebe içinde yaşayan vali varsa HALİFEYE BİLDİRİR ve görevden aldırırdı.Müfettişti.AKP alternatifsizlikten HARAMDA tavan yaptı.ÖNÜne konan belgelerle de DAVASINI DOSTLARINI MERİDYERN MERİDYEN SATMAK zorunda kaldı.Darbecilerini Milli ordu yaptı.DÜn iyi ki bunlarla savaşa...diyorlardı.DÖN BABA DÖNELİM.YAZIN YEDİĞİN HURMALAR..

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 8 Kasım 2014 Cumartesi 17:49

İSLAM DÜNYASINI İSRAİLDE FİNK ATAN gemiciklerin sahipleri kurtaracak....Alper Tan Bilal Erdoğan'a Ziraat'tan kanuna aykırı kredi veren Hüseyin A. kimdir Ne kadar yolsuzluğa batmıştır...Siz kanalınızda Atatürk karalayın milletle ne kadar birliğe ters konu varsa onu işleyin ve BÜYÜK BİRLİK İÇİNDEKİ yeni Türkiye'yi temellendirin.TEMELİ NEFRETLE İFTİRAK KONULARIYLA 14 yaşında ÇOCUĞU meydanlarda NEFRETLE ANARAK BÜYYYÜK TÜRKİYE...İYİ rüyalar HARAM yolarda bata çıka vesayetle el ele İSlaM devletine:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Kasım 2014 Cumartesi 17:21

Yeni Türkiye'ye İslam dünyasının Yıldızına:-) BM oylamasında Arap dünyasından tek oy Katar'dan.Herkes tanımış bizi maharetlerimizle.Kilis'te 27 gözaltı 27 serbesti.Komedi.Büyüklük özgül ağırlıkla olur sarayın büyüklüğüyle değil.Ondan 2008'de 191 Oy 2014'te 60...ALEM ALDATMAKSA maksat aldanan yok NAFİLE(M.AKİF)İtinayla DARBECİ paklanır MECBUR KALINCA satışta uzamanız. GüL bile sattık cemaat sattık.Belgeler ağır PAŞAM ne Yapam:-) PERİNÇEK gelecek Zulüm bitecek:-)PYD teröristtir ama yol verin:-)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 4 Kasım 2014 Salı 06:27

Sayın Yazar haklısın galiba, bütün bu gelişmelerde, bu olanlarda işlerin böylesine çözülmez hale gelmesinde AKPnin hiçbir yanlışı yok zaten, ama biz boşuna onları suçluyoruz, zaten onlar değildi ONİKİ YILDIR işbaşında olanlar, boşuna AKPye saldırmışız, günahlarını almışız. Ah şu CEHAPE olmasaydı ne kadar da iyi olacaktı herşey. Bütün kötülüklerin başı o CEHAPE. AKP sütten çıkan akkaşık kadar ak.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 4 Kasım 2014 Salı 00:25

“1-Gazze’ye gideceğini açıkladı. tarih bile verdi.MAVİ MARMARA'nın yanına SAVAŞ gemileri refakat edecek dedi. Obama’nın yanında Gazze’ye gideceği tarihi ilan etti. Ama GİDEMEDİ 2) önüne geleni israil menfaatine hizmet etmekle suçladı, oğlunun gemilerinin israil limanlarında fink attığı ortaya çıktı.Zamanında İsrail'le ticaret 5 katına çıktı. 3) “Kasetle şantaj yapacaklar” dedi Gülen’in kasetleri servis edilince zerre kadar tereddüt etmeden kasetleri kullanmaya başladı.Gülen cemaati’ni ananasçı ilan etti. ananas aşağı ananas yukarı vurmaya devam ediyor. etrafına sığınan dünkü sözde demokrat taraftarları, demokrat duruşlarını unutmuş şimdi ona sufle yapmakla meşgul. 4) “Savcı Öz, 22 defa yurt dışına çıktı” dedi. savcı medyan okudu, ispat etsin mesleği bırakacağım dedi ama başbakan belgesini koyamadı. hatta yanlış zekeriya öz’den söz ettiği ortaya çıktı. bir daha o konuyu hiç açmadı.”

Yorumu oyla      64      49  
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
döviz
hollanda
barcelona
Çankaya
Barack Obama
Gürcistan
Danimarka
Katar