E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Alper Tan

Haçlı Terörüne Kim Dur Diyecek?
17 Kasım 2014 Pazartesi

Sahip olduğu uluslararası haber ajansları, medya gücü ve bir asırdır hükümran olmasından kaynaklanan “Güç” algısı nedeniyle Hıristiyan Batı, algı operasyonunu ve psikolojik harbi hayli etkili biçimde sürdürüyor. BM, NATO, İMF, Dünya Bankası, Uluslararası Ceza Mahkemesi, kredi derecelendirme kuruluşları gibi önemli uluslararası kurumları elinde tutuyor olması da işlerini çok kolaylaştırıyor.
Birçok yerde olduğu gibi, Orta Afrika’yı uzun yıllar sömürge olarak elinde tutan Fransa, 1960’ta görünüşte bu ülkeden çekildi. Fransa, siyasi olarak çekilirken, yönetimi kendi desteklediği gruplara bıraktı. Yani hiçbir şey değişmedi. Fransız şirketleri aracılığıyla Orta Afrika’nın elmas, altın, uranyum ve petrolünü sömürmeye devam etti. 1960’da seçilen ilk devlet başkanı Buganda, uçak kazası süsüyle öldürüldü. Tıpkı o tarihten bir sene önce 17 Şubat 1959’da Başbakan Menderes’in uçağının kaza süsü ile Londra’da düşürülmesi gibi.
2013’e gelindiğinde, Devlet Başkanı olarak ülkeyi Katolik bir rahip yönetiyordu. Ama 24 Mart 2013’te, Orta Afrika’da ilk kez bir Müslüman, devlet başkanı olmuştu. Bu gelişme, Vatikan’ı ve sömürgeci Fransa’yı rahatsız etti. Çünkü Fransa, Orta Afrika’daki menfaatinin yarısını kaybetmişti. Bu durumdan rahatsız olan Fransa, dönemin genelkurmay başkanı olan ve Mart 2013’e kadar devlet başkanlığı da yapan François Bozizé’ye destek vererek Müslüman devlet başkanına karşı darbe yaptırdı. Tıpkı Mısırlı Müslümanların oylarıyla seçilen Muhammed Mursi’ye karşı, Genelkurmay Başkanı Abdülfettah Sisi’nin, Batı ve İsrail tarafından desteklenerek darbe yaptırılması gibi..
Zaten Fransa, bunun öncesinde El Kaide’yi bahane ederek Mali’yi de işgal etmişti. Orta Afrika’nın yeraltı kaynaklarını Fransa sömürürken, ülkedeki okulları da Vatikan yönetiyor. Bir Müslümanın, bu okullarda eğitim görebilmesi için ismini değiştirmesi gerekiyor.
Ülkedeki Müslümanlara karşı geçen yıldan bu yana sistematik bir katliam başlatıldı. Hıristiyan Anti Balaka örgütü Fransa tarafından net bir şekilde desteklendi. Bu katil örgüt, kendisi de Katolik bir rahip olan eski Devlet Başkanı Bozizé tarafından destekleniyor. Bozizé’yi ise Fransa koruyor. Bozizé, Müslümanları katleden Anti Balaka terör örgütünü Fransa’dan yönetiyor
Hıristiyan Anti Balaka terör örgütüne silah gönderip Müslüman katliamı yaptıran Fransa, iç çatışmaları bahane ederek ülkedeki asker sayısını iyice artırdı. Anti Balaka Orta Afrika’da Müslümanları katlediyor. Bu cinayet örgütünü Fransa, Fransa’yı ABD destekliyor.
1960’tan bu yana ticaretin büyük kısmının, elmas ve altın ticaretinin ise %80’inin Müslümanların elinde olduğu belirtiliyor. Ama eski Devlet Başkanı Anti Balaka’nın başı Bozizé, hukuksuz bir şekilde Müslümanların sahip olduğu altın ve elmaslara el koymuştu.
Eski Başkan Bozizé tarafından yönetilen 50-100 kişilik gruplar halinde dolaşan Anti Balaka üyeleri ellerinde kılıçlarla saldırıyor güçsüz ve savunmasız Müslümanları, çocuk, yaşlı, kadın demeden öldürüyor. Diri diri ateşe atıyor, kılıçlarla ve palalarla insanları kesiyorlar. Güney Sudan, Uganda ve Ruanda’dan sırf Müslüman öldürmek için Orta Afrika’ya gelen Hristiyanlar var.
Fransızlar, Orta Afrika'da Hıristiyan vahşeti uyguluyor. Orta Afrika'daki Haçlı terör örgütü Anti Balaka, öldürdüğü Müslümanların etlerini pazarda halka satıyor. İnsan etlerini ağızlarında çiğniyorlar.. Öldürdükleri Müslümanların koparılmış kolları ve bacakları ellerinde sokaklarda zafer çığlıkları atıyorlar.. Müslümanları diri diri ateşe atıyorlar, hamile kadınların karınlarını deşip timsahlara yediriyorlar. Uygarlığın beşiği(!) Batı bu vahşeti hiç görüyor mu?
Afrika böyle. Gelelim Asya’ya..
Güneydoğu Asya'da Myanmar'ın Arakan Eyaletindeki Sünni Müslümanlar ise Budistlerin soykırımına maruz kalıyorlar. Orta Afrika’daki katliamları aratmayan cinayetler işlendi/işleniyor.
2012‘den bu yana Arakan Müslümanlarının on binlercesi vahşice katledildi. Ölümden kaçanlar ise Bangladeş'e sığındılar. Birleşmiş Milletlere göre Arakan Müslümanları, dünyanın en eziyet gören etnik gruplarından biri. Uluslararası Af Örgütüne göre, Arakan Müslümanları, 1978 yılından beri Birmanya Budist cuntası altında insan hakları ihlallerinden muzdarip durumda.
Aylardır IŞİD’le yatıp IŞİD’le kalkan, IŞİD’e karşı onlarca ülkeden oluşan savaş koalisyonu kuran ve Suriye’yi Irak’ı bombalayan Hıristiyan Batı’dan, Avrupa’dan, Amerika’dan, Rusya’dan bu saydıklarımızla ilgili en ufak ciddi bir adım atıldığını duydunuz mu?
Gazze’yi yerle bir eden, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya askerlerini kirli postallarıyla sokan, cami içinde bomba atan İsrail’e Avrupa’dan, ABD’den destek dışında bir eleştiri duydunuz mu?
3 senede 300 bine yakın Müslümanı dünyanın gözleri önünde katleden, ülke halkının yarısını göçmen durumuna düşüren Suriye diktatörü Beşşar Esad’ı hala koruyan bu Batılılar değil mi?
Bu bir din savaşı ve Haçlı koalisyonu değil de nedir?

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 8716 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail'in İçerideki Sözcüleri
11/12/2014
Atamızın Çiftliğini Nasıl Yağmaladılar?
11/10/2014
Kanlı Hançer
11/3/2014
Kürt Baası İktidar Olursa
10/22/2014
Berkin'i idol yapanlar Yasin, Hasan, Hüseyin için neredesiniz?
10/21/2014
Kürtleri Batı'ya ve İsrail'e Maşa Yapamazsınız!
10/10/2014
Bölgede 100 Milyon Rehinemiz Daha Var!
9/23/2014
Söz Dinleyen Türkiye'den Sözü Dinlenen Türkiye'ye!
9/1/2014
IŞİD Katilse ABD ve İsrail Nedir?
8/26/2014
Bedduamız Tuttu Demek İçin!
8/20/2014
Erdoğan Neden Müslüman Başkentleri Selamlıyor?
8/11/2014
3. Dünya Savaşı Batıyı Perişan Edebilir!
8/5/2014
İçimizdeki ve Dışımızdaki İsrail
7/31/2014
Kader Adalet Eder
7/24/2014
Batı Orada Müslümanlar Nerede?
7/18/2014
Erdoğan son Cumhurbaşkanı ilk Başkan
7/2/2014
Ekmeleddin Bey Kimin İhsanı?
6/19/2014
Dikkat! Yeni Bir Uludere Arıyorlar!
6/10/2014
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 30 Kasım 2014 Pazar 17:23

ortodoks kilise"leri"nin içyüzünü Bojidar Çipof anlatıyor, merak eden arar bulur ve de okur, uyandırır. Kilisileri birleştirmek nelere yol açar, kimse uyandırmıyor, yasak. Uyanma zamanıdır, okuyun.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 30 Kasım 2014 Pazar 17:18

Osmanlı bölünmüş kiliseyle altıyüz yıl götürdü, birleşmiş kilise yutardı yoksa. bunlar yeniosmanlıcı ya kiliseleri birleştirecekler, kime çalıştıklarını bilene bir sıkımlık diş macunu benden.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 29 Kasım 2014 Cumartesi 12:22

Yazı başlığınızdaki sorunuzun cevabı: KURAN "Yeryüzü mirasçıları" nın vasıflarını anlatır...Onlar S.Arabistan'da olmayan Türk okulunda beddua seansı diye yazmazlar gazetesinden!!! yağdanlığına rağmen kovulan Kelkitlioğlu gibi.Onlar haramların soruşturulmasına yayın yasağı getirmezler...vs vs..Hem kel hem yalancı hem torbacı hem yasakçılar mı dur diyecek...KURAN öyle demiyor...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Kasım 2014 Cuma 19:35

SARAYIN ilk konuğu ne bir FİLİSTİNLİ NE DE SURİYELİ....HAÇLI terörüne kim dur diyecek?:-) GELMİŞKEN HAŞMETMEAP PAPAYA EYYYYyyyy silAlmanyalı:-) PAPA diye soralım:-) Dışarda ve içerde ALGI iç ve dış tezatı...ŞİMDİ DE DİALOG diyor AKP:-) Birileri yaparken satılmışlık oluyor....Elif Sevilay el ele ÜFÜRÜKTEN TEYYARE,VALİ'DEN cızlavetli YENİ Türkiye...4 bakanı yazmak yasak ÇALMAK BAĞIŞ TTÜRK ADETİ DİYOR EGEMENLER...DOĞRU ADET OLDU HATTA TORBAYLA YASALAŞTI ÇALMAK SORMAKSA YASSSAAHHHHH ...yeni TÜRKİYE.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 27 Kasım 2014 Perşembe 13:59

Haçlı terörüne kim dur diyecek ??*17 Aralık'ın Böceğin, Zarrabın Uluderenin Reyhanlı'nın yazılamasının yasak olduğu YENİ Türkiye'de Gızlavet giyenlerin yanında 700 milyarlık saatler ve saraylar???Örtülü ELİF Çakır KABATAŞ yalancısı bu hanımla İPçi SEVİLAY yükselir ittifakıyla HAVUZ medyası mı kurtaracak ???? BU ittifak nasıl oluştu? 5 bakan değişip Dersahane kapatmadan önce söz verdi birilerine Silivri ondan boşaldı YİĞİT BULUT AKP kapanmalı diyordu başdanışman oldu...KAPTIRDILAR PAÇAYI SN.TAN.

Yorumu oyla      60      49  
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
hamza hamzaoğlu
Acun Ilıcalı
survivor all star
Ferit Şahenk
Alba Berlin
madenci
Çanakkale Savaşı
Avustralya
Carlos Arroyo