E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Alper Tan

Batı Orada Müslümanlar Nerede?
18 Temmuz 2014 Cuma

1948’den beri Filistin topraklarında aralıksız zulüm ve işkence uygulanıyor. Yapılanlar, vahşet ve soykırım noktasına erişmiş vaziyette.. Bir avuç Siyonist Yahudi, arkasında olan güçlü devletlerin himayesinde, göz göre göre cinayetlere devam ediyor. Dünya nüfusunun dörtte birini oluşturan 1.7 Milyar Müslüman suskun, etkisiz ve tepkisiz.. güya taraf değiller. Halbuki “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” Zulüm karşısında tarafsız kalmak zalimden yana olmaktır.
Ağzını açan diyor ki “Batı neden suskun?” “Avrupa ve ABD İsrail’i neden destekliyor?”
Ne bekliyordunuz ki!? Bu alçaklık ilk defa mı yapılıyor? 1948’de kurulduğundan beri Avrupa ve ABD İsrail’e destek olmuyor mu? İsrail devletinin kuruluşunun altında zaten Batı’nın imzası yok mu? Batı kendi eserini korumaz mı?
1.7 Milyar Müslüman’ın bir avuç soykırımcı Siyonist karşısındaki zelil durumu, İslam’ın izzetine hiç yakışıyor mu? Müslümanlar neden her şeyi Batı’dan bekliyorlar?
Müslümanların Batılılar kadar aklı yok mu, zekası daha mı geri? Müslümanların diplomasisi olamaz mı, kendi siyaseti bulunmuyor mu? Müslümanların parası mı yok, silahı mı yok, orduları mı yok? Bütün yokluk mu her yer? İnsafta mı yok, vicdan da mı yok?
Her şeyi Batı’dan beklemek yerine Müslümanlar olarak bizim elimizden hiçbir şey gelmez mi? Sadece “vah vah” “tüh tüh”  diyerek bütün bu katliamları geçiştirecek miyiz? Ya da GSM şirketleri üzerinden Gazze için bir SMS’le 5 lira göndererek vicdanımızı mı rahatlatacağız!
Bir Müslüman olarak kendin hiçbir şey yapmazken Hıristiyan Batı’dan ne bekliyorsun!
Biz Müslümanlar Siyonist İsrail’in zulmü, vahşeti ve tedrici soykırım uygulaması karşısında daha ne kadar suskun kalacağız?
Sahilde top oynarken bizim evladımız katledilse ve insanlık buna sessiz kalsa ne düşünürdük? En ağır bombalarla evlerimiz, okullarımız, hastanelerimiz havaya uçurulsa ve insanlık sessiz kalsa biz ne düşünürdük?
Batı’nın sessizliğini dile getirerek kimi kime şikayet ediyoruz? Müslümanın himmetini toplayıp kendini Siyonizm’e maşa olarak kullandıran içimizdeki beyinsizler dahi Tel Aviv’in davulunu çalarken ABD’den ne bekliyoruz? Bu bizim için büyük bir utanç değil mi?
Sahilde İsrail donanması tarafından vurulan Filistinli dört yavru gibi 22 Mart 2004’te Cuma sabahı cami çıkışı İsrail füzesiyle şehit edilmiş olan Filistinli lider Şeyh Ahmet Yasin, şehadetinden 6 ay önce Müslüman ümmete şöyle haykırıyordu:
Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helâk olmuş ölüler!
Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felâketler karşısında? Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok, Allah için ve ümmetin namusu için kızacak? Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken?
Omuzlarımıza el verecek ve gözyaşlarımızı silecek bir bakış! Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilâtları ve bariz şahsiyetleri, Allah için kızmaz mı? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye; "Ey Rabbimiz, gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mü'min kullarına yardım et" diye çağıramaz mı? Buna da mı gücünüz yetmiyor?
Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak: "Bizler direndik! İleri atıldık ve kaçmadık!"
Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek! Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız!
Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin! Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz.
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
…..
Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları!
Allah'ım!
Sana şikâyette bulunuyorum... Sana şikâyette bulunuyorum...
Gücümün azlığını, imkânımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı Sana şikâyet ediyorum.
Sen mustazafların Rabbisin... Sen bizim Rabbimizsin... Bizi kime bırakıyorsun? Bize cehennem olacak uzaklara mı? Veya düşmana mı?
Allah'ım! Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına Sana şikâyette bulunuyorum.
Sana şikâyette bulunuyorum! 

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 22245 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 25 Temmuz 2014 Cuma 02:31

A.Tan yazınız ciddiyete alınma eşiğini sıfırlamış.Rızanızla sıfırladınız tebrikler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 17:28

ROK VE REZA YATTA POLİSLER ZEMİN KATTA.İşte Alper TAN'IN YENİ hukuklu ANGARASI HİTAMA, ERMESİ İÇİN DE A.BULAÇLAR M.TÜRKÖNELER ALINACAK....BİR ANGARA HEKÂYESİ anlat A.TAN yeni olmasın....Türgev KOYUNLARI OLANA kadar her fert Durmak yok sıfırlamaya..Simon'a OECDli selam GAZZE MASALLARINA devam......Masal bitmez ANGARA masalları...REZOŞ MAKBUL KARAMANİ ŞEYHÜLİSLAM İŞTE YENİ ANKARA'SI TAN'ın.Havuzdan çıkmayalım havalar sıcak...Kumpas:- )anlat anlat cari açığın kaçta kaçını kapattı sizin hayırsever?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 13:36

Sn.Tan Buraya A.Yasin'in duasını koymak kolay.Bu duaya yürekten amin diyoruz peki siz Kürecik'i, OECD üyeliğini Malta'ya petrol götüren ve İSRAİLLİLERİN ALIP UÇAKLARINDA KULLANDIKLARI yakıtları sorgulayacak mısınız.Yeni ANKARA dediğiniz Yeni Türkiye dediğiniz yapıda böyle bir bakış mümkün değil mi diyorsunuz??? Bakara kakara .İP memnun yeni TÜRKİYEDEN REZA DA RIZA GÖSTERİYOR...YARIN BİRGÜN DE MuHALİF GAZETECİLER ALINACAK MESLEKTAŞLARINIZ İŞTE SİZİN YENİ TÜRKİYENİZ.Anlat kurban hele sen iyi ...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 13:27

Türk Telekom'daki AKP'li vekillerin karıştığı hortumun hesabını sormazsam namerdim diyen samimi sandığımız Süleyman Soylu ve AKP politikalarıyla aslında İsrail'in destekçisidir diyen NUMAN kURTULMUŞLAR, OECD'ye İsrail'i üye yapan Kürecik gözünü İSRAİL'E veren RTE ve AKP GAZZE için ne yapacak? NİFAK NEDİR?? REZA DIŞARI POLİS İÇERİ....SIFIRLA BİLOOOOM ..MALTA'YA PETROL GÖTÜR BİLOM ORDAN SİMON ALIR YAKITINI.Haramaİ HAVUZ SAĞOLSUN TEREM YAĞLARI...MUAMMER GÜLER REZASIYLA..HAVUZ YAŞAR haram BAĞIŞLA.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Temmuz 2014 Pazartesi 22:22

Alper Tan. Allah rüşvete bağış diye fetva verenlerin Toplumun bekası için fert feda edilir deyip Merhum Yazıcıoğlu'nu örnek verenlerin Küreciği kurdurup Manavgattan İsraile su satıp sonra kahrol düşman diyen ilkeli ALGI OPERASYONCULARININ dualarını KABUL ET-MEEEEEEEEEEZ. RAMAZANDA BİLE RÜŞVETİNİ ÖRTMEK İÇİN OPERASYON DİYEN ZALİMLERİ ALLAH DERDEST ETTİĞİ GÜN...ZAVALLI DAVASINI SATANLAR....BİR SÜRE MİLLETİ KANDIRABİLİRSİNİZ AMA TİTREYİN....DAVANIZI SATTINIZ.

Yorumu oyla      58      49  
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
beşiktaş
fenerbahçe
bist
TÜİK
ygs sonuçları
konya
Jose Mourinho
ütopya