E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Vizyona Giren Yeni Filmler: İncir Reçeli 2 

Sinemalar bu hafta her yaştan sinemaseveri ağırlıyor. Küçük büyük herkesin kendine göre bir film bulacağı haftalardan biri olacak…

17.10.2014 - 11:58
Vizyona Giren Yeni Filmler: İncir Reçeli 2

Sinemalar bu hafta her yaştan sinemaseveri ağırlıyor. Küçük büyük herkesin kendine göre bir film bulacağı haftalardan biri olacak…

İncir Reçeli 2

2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüş özellikle başroldeki müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu na yeniden popüler olmasını sağlamıştı. İçine kapanık Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmin ardından üç yıl sonra gelen ikinci yapımda yine Halil Sezai başrolde oynuyor. Bu sefer Metin i Duygu ile yaşadığı aşkın ardından, gelen yoğun yalnızlık dönemi içinde izleyeceğiz.
Metin, sevdiği kadını kaybettikten sonra uzun süreli bir yas dönemine girer. Artık barlarla şarkı söylemekte olan Metin in yolu beklenmedik bir anda Gizem le kesişir. İkisi de geçmişinde benzer şeyler yaşamış bu iki insan arasında yeni bir hikaye başlar.

Filmin yönetmenliğini Aytaç Ağırlar yaparken oyuncu kadrosunda Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu, Tuğba Sarıünal, Selim Akgül, Ahmet Uz gibi isimler var.
 

'İncir Reçeli 2 Film Fragmanı'video için tıklayın


Unutulmaz Aşk(The Best of Me)

İki eski liseli aşık olan Amanda (Michelle Monaghan) ve Dawson ın (James Marsden) yolları ayrıldıktan sonra uzun süre görüşmezler. Ancak uzun bir zaman sonra doup büyüdükleri kasabaya tekrar döndüklerinde tekrar karşılaşırlar.

Filmin yönetmenliğini Michael Hoffman yaparken oyuncu kadrosunda Michelle Monaghan , James Marsden , Ian Nelson , Liana Liberato , Caroline Goodall gibi isimler var.
 
'Unutulmaz Aşk Film Fragmanı'video için tıklayın


Şeytan Tepesi(Gallows Hill)

Zorunlu bir yolculuk en garip aile bağlarını bir araya getirir. Bir adam, nişanslısını, huysuz kızını, eski karısını ve huysuz kızını alarak yola çıkar. Hava şartları yolda kötüleşmeye başlar ve sel suları yüzünden Kolombiya nın Medellin şehrindeki ıssız bir yolda oldukça kötü bir kaza geçirirler. Aralarında yaralananlar da olur. Yardım ararken etraflarına bakarak kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşam belirtisine en yakın olduklarını düşündükleri yöne doğru ilerlemeye karar verirler. Ve karşılarına yaşlı bir adamın işlettiği eski bir motel çıkar. İçeriyi gezerlerken, yaşlı adam farkına varmadan, bodrum katına kilitlenmiş bir kıza rastlarlar. Kızın yardım çağrılarına kulak vererek onu oradan çıkarırlar. Ancak özgürlüğüne kavuşturdukları kız düşündükleri gibi yardıma muhtaç birisi değildir hatta oldukça tehlikelidir.

Korku ve gerilim türündeki Hollanda yapımı filminin yönetmenliğini daha önce görsel efekt gibi bölümlerde yer alıp, işin mutfağından glene Víctor García üstleniyor. Yapımın senaristi ise Richard D Ovidio. Yapımın başrollerini ise Peter Facinelli, Sophia Myles ve Nathalia Ramos paylaşıyor.
 
'Şeytan Tepesi Film Fragmanı'video için tıklayın


Yargıç (The Judge)

Avukat Hank Palmer, yıllar sonra doğup büyüdüğü şehri yeniden ziyaret eder. Annesini kaybetmiştir ve cenazesine katılmak için oraya geri dönmüştür. Gittiğinde olan bitenle ilgili bilgisi yokken annesinin ölümüyle ilgili gerçeği sonradan öğrenir: Annesi bir cinayete kurban gitmiştir. İşin tuhaf yanı da bütün kanıtlar bir şekilde Hank in babası, Alzheimer hastası ve Hank in annesinden yıllar önce boşanmış olan yargç Joseph Palmer ı işaret etmektedir.

Filmin yönetmenliğini David Dobkin yaparken oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vincent D Onofrio, Vera Farmiga, Leighton Meester gibi isimler var.
 
'Yargıç Film Fragmanı'video için tıklayın


Albatrosun Yolculuğu

Bir şairin serüven dolu yaşamı anlatılmaktadır. Bu serüvenin arka planında ise; aşkların, sahtekarlıkların, mutsuz aşıkların, kanun kaçaklarının, yaşamın kıyısına tutunmuş kişilerin, yolculuk sevdalısı savruk insanların serüvenleri yorucu olmayan biçimde, şiirsel bir sinema dili ve panoromik görüntülerle gözler önüne serilmektedir.
Filmin yönetmenliğini Cengis Temuçin Asiltürk yaparken oyuncu kadrosunda Betül Arım , Ercan Kesal , Nazan Kesal , Ufuk Kaplan , Nilüfer Aydan gibi isimler var.
 
'Albatrosun Yolculuğu Film Fragmanı'video için tıklayın


Balık

Balıkçılık yaparak yaşamını sürdüren bir ailenin hikayesine tanık oluyoruz. Küçük bir sahil kasabasında eşi ve kızıyla birlikte yaşayan ve yöredeki çoğu kişi gibi balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Kaya nın büyük bir sorunu vardır. Kızının bir an önce iyileşebilmesi için elinden geleni yapan Kaya, bir noktadan sonra avlanma yöntemlerini değiştirip doğanın dengesine müdahele etmeye başlar. Yasakları aştığı bu andan itibaren ise doğanın yanı sıra çevresine ve kendi ailesine de geri dönüşü olmayan hasarlar verecektir.

Filmin yönetmenliğini Derviş Zaim yaparken oyuncu kadrosunda Bülent İnal , Sanem Çelik , Gizem Akman , Miray Akay , Ekrem Yücelten gibi isimler var.
 
'Balık Film Fragmanı'video için tıklayın


Üç, İki, Bir... Kestik!(İllüminati)

İdealist bir köylü gencidir Süleyman Oturak. Tek hayali sinema filmi çekip dünyaya sesini duyurmaktır. Bir çekilişten kazandığı kamerayla harekete geçen Süleyman, en yakın arkadaşı Galip le küçük bir ekip kurup film çekimlerine başlar. Türlü zorluklar yaşayan ekibin başına gelmeyen kalmaz.

Filmin yönetmenliğini Kerem Sarı yaparken oyuncu kadrosunda Yakup Yavru, Gülnihal Demir, Evren Maral, Recep Yener, Yiğit Dören gibi isimler var.
 
'Üç, İki, Bir... Kestik! Film Fragmanı'video için tıklayın


Yenilmez Takımı (Kikoriki: Team Invincible)

Gördükleri süper kahramanı ve onun haricinde de bu sihirli kutunun içinde gördükleri her şeyi gerçekmiş gibi algılarlar ve ekip vaat edilen hayatı görmek için yola çıkar. Amaçları hep o anlatılan büyük şehri görmektir. Çıktıkları macerayla dolu yolculukta televizyonda gördüklerinden çok daha farklı bir dünyayla karşılaşacaktır. Onları neler beklemektedir? Acaba evlerine geri dönebilecekler midir? 
 
'Kikoriki Film Fragmanı'video için tıklayın


Hay Way Zaman(Unblocking Memory)

Dersim katliamında ailesi öldürülen ve yaralanan ağabeyiyle birlikte yollara düşen Emoş Gülver, bu zorlu yolculuk sırasında ağabeyini de kaybeder. Artık tek başınadır ve sahip olduğu dil, inanç ve kültürden çok uzakta başka bir hayata başlamak zorunda bırakılır. Aradan 74 sene geçtikten sonra köklerini arama ve belleğindeki anıları hatırlama zamanı gelir. Onu hiç yalnız bırakmayan kızı Serpil ile birlikte yola çıkan Emoş Gülver, kökleri ve çok uzun zaman önce kaybettiği kimi aile fertleriyle yeniden buluşacaktır... Emoş Gülver in dokunaklı hikayesinin yanısıra o tarihte Dersim de bulunan bazı askerlerin de itiraf ve yüzleşme hikayelerini de izleyiciyle buluşturuyor.

Filmin yönetmenliğini Nezahat Gündoğan yaparken oyuncu kadrosunda Emoş Gülver, Kamer Kaçar, Hüseyin Turan, Fatma Kaymaz, Elif Naz Bayır, Serpil Temtek, Hasan Korkmaz gibi isimler var.
 
'Hay Way Zaman Film Fragmanı'video için tıklayın



İyi seyirler..

vatan

ETİKETLER:
vizyon , sinema , film , incir reçeli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Prof. İnam Turktime’a Konuştu: Türklüğü Benimsemeyenlerin Burada İşi Olmamalı!
Türkiye’nin önde gelen felsefecilerinden ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. ...
PROF. DÜZGÜN TURKTIME’A KONUŞTU: DİNİN RUHU KABUĞUNA KURBAN EDİLİYOR!
Balyozdu, Anayasa değişikliğiydi derken gündemimiz kısır tartışmalara ...
'Ermeni Yetim Halısı' Beyaz Saray'da sergilenecek!!!
Beyaz Saray’ın Ermeni soykırımının sembolü bir halıyı Ziyaretçi Merkezi’nde ...
 
Matrakçı Nasuh kimdir?
AKM Başkan Yardımcısı Abak, "Matrakçı Nasuh, İstanbul'dan Mısır'a uzanan ...
2015 Oscar Ödülleri'ni Neil Patrick Harris sunacak
Ellen DeGeneres bu kez teklifi geri çevirdi. 87. Oscar ödülleri töreninin ...
İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda 'replik' istifası
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bir okuma ekibi Devlet Tiyatrolarının ...
 
Ağlayan Şehir-Hattuşa!
Çorum Hitit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Hititoloji ...
Elektronik Kitaplar!
Dünyanın en büyük kitap fuarlarından biri sayılan Uluslararası Frankfurt ...
Mardin Arkeopark Projesi!
Arkeopark Projesi başta olmak üzere hazırladığı eğitim programları ile ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ihracat
seçim
Yeni Zelanda
Ayşe Ersöz
ygs 2015
Ahmet Kaya
Numan Kurtulmuş
Milwaukee Bucks
Sözler