E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Vatandaşın nöbeti sürüyor! 

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası protesto amacıyla meydanlara çıkan halk meydanları terk etmiyor.

25.07.2016 - 09:16
Vatandaşın nöbeti sürüyor!

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası vatandaşlar tüm Türkiye'de meydanları terk etmeyerek, "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.
Ankara
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından binlerce vatandaş, Kızılay Meydanı'nda demokrasi için nöbet tutuyor.
Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla Kızılay Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş, demokrasi nöbetine bugün de devam etti.
Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Ankara milletvekilleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de Kızılay'daki demokrasi nöbetine katılarak, platformdan halkı selamladı ve darbe girişimine tepki gösterdi.
Çanakkale
Çanakkale İskele Meydanı'nda toplanan halk, ellerindeki Türk bayraklarıyla darbe girişimini kınayıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde slogan attı.
Balıkesir 
Balıkesir'de de Milli İrade Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto edip, marşlara eşlik etti. Dev ekrandan çeşitli yayınlar izlendi. Belediye bandosu konser verdi.

Yalova
Yalova'da vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni tutmak için Cumhuriyet Meydanı'na toplandı. 
Darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan attı. 
Kastamonu
Kastamonu'da FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi.
Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi, şehitler için edilen duaya eşlik etti. Vatandaşlar ilahi grubunun seslendirdiği ilahileri dinledi.
Kastamonuspor 1966 taraftarları da ellerindeki meşaleleri yakarak FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.
Eskişehir
Eskişehir'de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimini kınayan vatandaşlar, olaylarda hayatını kaybedenler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti.
Hakkari
Hakkari'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor. 
Valilik önünde toplanan ve 9 gündür demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sloganlar attı. Vatandaşlar, darbe girişimine karşı hayatını kaybeden şehitler için dua etti.
Zonguldak
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk bayrakları ile donatılan balıkçı tekneleri ve yatlar denizde tur atarak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi protesto etti.
Bozhane Limanından denize açılan çok sayıda balıkçı teknesi ve yat, Türk bayrakları ile sahil şeridinde slogan ve korna eşliğinde tur attı.
Uşak
Uşak'ta, AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti. 
FETÖ'nün darbe girişimini protesto için AK Parti İl Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Uşak Öğretmenevi'nde toplanarak basın açıklaması yaptı. 
Adana
Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu "Adana Milli İradeye Saygı Platformu"nca düzenlenen "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi" devam ediyor.
Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge vatandaşlar aileleri ve çocuklarıyla katıldı. Etkinlikte, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu. 

Bursa
Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor. 
Kentin çeşitli noktalarından AK Parti Bursa İl Başkanlığının da bulunduğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na akın edenler, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atıp tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti. 
Kırklareli
 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar, Kırklareli'nde "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.
Vilayet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", ''Darbeye hayır" ve ''Kırklareli burada darbeciler nerede'' şeklinde sloganlar attı. 
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş'ta, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için kentin farklı noktalarından demokrasi nöbetinin tutulduğu alana gelen binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla FETÖ'yü ve darbe girişimini protesto ediyor.
Andırın ilçesinde Hükümet Konağı önünde nöbet tutulan alana tekerlekli sandalyesiyle gelen engelli Sümeyye İnekçi, 10 gündür "vatan" nöbetine destek veriyor.
Kahramanmaraş'ta, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, kent meydanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. 
Malatya
Malatya Valiliği ve Yeni Cami önünde toplanan vatandaşlar ailece demokrasi nöbeti tutuyor.
Valilik önünde kurulan sahnede Battalgazi Belediyesi Mehteran Takımının marşlarına eşlik eden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hoparlörden verilen konuşmalarını dinliyor.
Şanlıurfa
Şanlıurfa'da, Haliliye Belediyesi tarafından Rabia Meydanı'nda düzenlenen "Seccadeni al gel" etkinliğinde bir araya gelen vatandaşlar, birlikte Yatsı Namazı kıldı.
Katılımcılar, daha sonra ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü FETÖ aleyhinde sloganlar attı. Çocuk ve kadınların fazla olduğu gösterilerde vatandaşlar, darbe girişimine tepkilerini dile getirdi.
Kilis
Kilis Valiliği ve Belediyesinin çağrısı üzerine Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, darbe karşıtı sloganlar atıp tekbirler getirdi. Kentin farklı noktalarında toplanan şoförler konvoy oluşturdu. Kamu binaları ve evler Türk bayraklarıyla donatıldı.
Meydanda toplananlara Kilis Belediyesi, Türk Kızılayı, Abdulhamithan Geçici Eğitim Merkezi ile iş adamları Halil Dere, Mehmet Dere ve Mehmet Karlangıç lahmacun, lokma tatlısı, meyve suyu gibi çeşitli ikramlarda bulundu. Valilik tarafından kurulan "Demokrasi standı"na darbe girişimiyle ilgili hatıralar yazıldı.
Gaziantep
Gaziantep'te Demokrasi Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, Türk bayraklarıyla FETÖ terör örgütüne lanet okuyup, darbe girişimini protesto etti.
Mehter takımının marşlar çaldığı meydana çocuklarıyla gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hoparlörden okuduğu şiirleri göz yaşlarıyla dinledi.
Kur'an-ı Kerim'in okunduğu etkinlikte vatandaşlar tekbir getirip FETÖ aleyhine sloganlar attı. 
Mersin
Mersin'de çok sayıda vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi. 
Mersin'de akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Alanı'na gelen vatandaşlar, FETÖ aleyhine slogan atıp, pankartlar açtı. 
Samsun
Samsun'da toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı ''demokrasi nöbeti''ni sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "meydanlara çıkın" çağrısına uyan her yaş grubundan binlerce vatandaş, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti" tutuyor. 
Kütahya
Kütahya'da vatandaşlar, kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak ellerinde Türk bayraklarıyla yine meydanlara akın etti. 
Kent merkezindeki Zafer Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, darbe girişimini lanetleyen sloganlar attı. Kentteki çiftçiler traktörleriyle konvoy oluşturdu.
Kütahya'daki etkinliğe siyasi partiler ve çok sayıda kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü destek veriyor.
Bilecik
Bilecik'te vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.
Mardin
Mardin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik tepkiler devam ediyor.
Ellerinde Türk bayraklarıyla AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan siyasi parti temsilcileri, bazı sendika ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, "FETÖ gelecek hesap verecek" şeklinde slogan attı.

AA

ETİKETLER:
darbe , Ohal , FETÖ , halk , demokrasi , demokrasi nöbeti ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
ÖSYM
Ak Parti
japonya
tff
Recep Tayyip Erdoğan
ygs sonuçları
Tedavi
Mersin İdmanyurdu