E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Vatan… Çünkü… 

AKP’li CHP’li demeden her güne birkaç bomba özel haberle gündemi belirlediği için…

21.02.2009 - 06:26
Vatan… Çünkü…

Yakın bir geçmişte Vatan ile sabah arasında “Birinci belli ikinci kim” tartışması yaşanmış, Vatan’ın bu reklam kampanyasını Sabah, haksız rekabet yaratıyor gerekçesiyle durdurmuştu.

 

Belki mahkeme durdurdu, ama zaten gazetelerin gazetecilik değerlerini ne reklam kampanyaları ne de mahkeme kararı belirliyordu. Önemli olan gazetenin asıl ürünü, haberdi.

 

İzliyoruz… Bir süredir Vatan gazetesi parmak ısırtan bir gazetecilik ortaya koyuyor. Her güne bomba etkisi yaratan özel Vatan haberleriyle uyanmak artık alışkanlık oldu. Hem de öyle yandaş olunan cepheyi rahatlatmak için karşı tarafa taarruz mantığını aşan bir gazetecilik ilgisi ile patlattıkları haberlerle mahkeme kararına inat bir gazetecilik.

 

Medyanın “AKP Yandaşı-CHP Yandaşı” diye iyice netleşen bir ayrışma yaşadığı bir dönemde Vatan bir yandan Kadir Topbaş bombalarını patlatırken bir yandan CHP’li Sevigen gibi n az Baykal kadar CHP’nin demirbaşı Sevigen’i istifaya zorlayacak bombaları fikri takibini aksatmadan patlatmaya devam etti. CHP yandaşı medya ezberini bozdu, Deniz Feneri rezaleti üzerine gitmenin, Topbaş ballı imarlarını yazmanın rant ittifakındaki CHP’lileri yazmaya engel olmadığını tüm yandaş medyaya ders niteliğinde göstererek, kazandı. 

YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
kRbN Ali 9 Mart 2009 Pazartesi 23:28

Birde Demokrat Parti'ye yer verilse tam süper olacak Türk Gazetelerimiz...

Yorumu oyla      18      10  
kareas 9 Mart 2009 Pazartesi 00:19

kuru ekmeğe talim edersiniz.siz alimsiniz.biz o toprakları çalıştırır eker biçer madenini santralını kurar limanlarını açar hep birlikte milletçe zenginleşiriz.elin gavurunu zengin etmeyiz.ama biz cahiliz.siz daha iyi bilirsiniz.alim bilginsiniz.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 8 Mart 2009 Pazar 23:57

biz cahiliz.anamıza küfredenlere oy vermeyiz.siz verirsiniz.ALIR ANANIZI DA GİDERSİNİZ.babanız öle diyor size.ben değil.oy veren ben olmadığıma göre.askerimize kelle diyene oy vermeyiz cahilliğimizden.siz alimsiniz verirsiniz.apoyada sayın dediği için verirsiniz alimsiniz.biz cahiliz veremeyiz.biz el etek öpemeyiz asyalıyız bizim damarımızda kan akar. cahiliz biz.siz araplara özenir başınıza çoban istersiniz padişah istersiniz oyunuzuda verirsiniz siz bilensiniz.topraklarınızı satar kuru ekmeğe

Yorumu oyla      18      10  
kareas 8 Mart 2009 Pazar 23:51

üzerine kovuşturmadan geçiyorlar.2 televizyon.karşılığında belki en az 10 televizyon günde en az 10 saat katıksız AKP haberleri yapıp bütün açılışları naklen yayınlarken devlet kesesinden mitingler açılışlar ve harcırahları eksiksiz gösterirken bütün teamüllere uygun oluyormuş.CHP ye 30 dakika MHP ye 5 dakika.teamüllere uygun.sırf ERHAN GÖKSELİN ağzını kapatmak için FLAŞH tv ye yapılan baskıları faşist almanya görmüştür ancak.biz de görmüş olduk.cahiliz biz.sen çok biliyor ve alimsin.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 8 Mart 2009 Pazar 23:45

televizyonlarda oy propagandasına dönüştürmek.kitap yazmıyormu ki bir elin veriğini öteki el görmeyecek-hissetmeyecek gizli olacak.bu da iki.ben cahilim sen doğruyu yaz çok bilen vatansever.---medyaya sınırlama getirilmeliymiş.medyada zaten sınırlama var.faşizmin zaten ta kendisi oluyor bu uygulamanın oda ayrı.bak nasıl sınırlanıyorlar.2 tane televizyon muhalefete sırf CHP-MHP diil hepsine ayrı ayrı yer ve zman ayırıp AKP ye de eşit zaman ayırdıkları için soruşturma üzerine soruşturma kovuşturma

Yorumu oyla      18      10  
kareas 8 Mart 2009 Pazar 23:39

şimdi vatanseveri yorumlayalım.ben yazmışım kendi yorumumu sende yaz kendi yorumunuda bakalım kaç okkasın.madem ben cahilim sen bilgilisin vatansever en son okuduğun kitabın bi tarihini veriverde kaliteni ölçelim.dinimizde insanlar arasında sadaka vardır ama devletimizde sadaka yoktur bu bir.devletin işi milleti sadkaya muhtaç etmemektir.---hadi bu işi bütün milletin parasıyla-vergisiyle kendiniz yapıyormuş gibi gösteriyorsunuz da hangi kitapta yazıyor yapılan yardımların çarşaf çarşaf

Yorumu oyla      18      10  
sabriye 8 Mart 2009 Pazar 00:50

burda istemeden ve mecburen rumuz kullanmıştım.ÇEŞMİNAZ.yorumumun hala arkasındayım..hem burdaki kişinin yorumuna ALINMADAN ilk yazan bendim.burda yazan kişi dikkat ederseniz İSLAMI SAVUNURKEN,VATANIDA KARALARKEN,diğer yandan akpnin savunuculuğunuda yapıyor.kendi gazetecilerinden olmayanlara MASON gibi yakıştırma yapıyor..madem bukadar VATAN KULLANIP ATMAYANDA neden rumuzla YORUMCULARA birnevi hakaret ediyor?sizce bu doğrumu?hem KENDİLERİNİN MEDYASIDA karşıya hertürlü saldırmıyormu??

Yorumu oyla      18      10  
ALINDIĞINA GÖRE TETİKÇİSİN !? 7 Mart 2009 Cumartesi 23:17

SAHİ ADAM YAZMIŞTA SEN NE ALINDIN AYRICA GALİBA ADAM HAKLI SEN LAFI NERENDEN ANLIYORSUN TOSUNUM ADAM AKP ÜZERİNDEN SENİN GİBİ LAFI BAŞKA YERİNDEN ANLAYIPTA İSLAM SALDIRANLARA DİYOR AKP İLE İSLAMI KARIŞTIRDIĞINIZI ONU BAHANEDİPTE DİNSİZLİĞİNİZİ AKP Yİ BAHANE EDERK HEDEFİNİZİN İSLAM OLDUĞUNU ANLATIYOR ANLADINMI KOÇUM YOK HALA ANLAMADIYSAN ARTIK SENİ ANCA BAKIRKÖY PAKLAR NEYSE BU KADAR ALINDIĞINA GÖRE HERHALDE SENDE VATANIN KULLAN AT MAŞALARINDANSIN NE DERSİN ? ADAMIN YAZISINI OKU SONRA YORUM YAP

Yorumu oyla      18      10  
DORUKAN 7 Mart 2009 Cumartesi 15:49

BAZI YORUMCULAR ÖZÜRLÜMÜSÜNÜZ -RUMUZ ATMADAN ÇUVAL GİBİ GÖRÜNÜYORSUN.HEYTHAT BU NE AKP SEVDASI HASIL OLMUŞ SENDE.SİYASETLE İSLAMI BİRLEŞTİRECEK KADAR KÖR ETMİŞ SENİ.BANA SORARSAN SEN TETİKÇİSİN.UNUTMA BİRGÜN TETİK ÇEKENEDE NİŞAN ALIRLAR..!

Yorumu oyla      18      10  
sabriye 26 Şubat 2009 Perşembe 19:11

bu yorum sn soyluya ait değilse bende sabriye değilim...ÇOK DİKKAT EDİN,konudan konuya atlama şekli,akpyi tutup chpye bindirme şekli,akpnin yolsuzluklarını görmeyip,birde yazanları islama saldıranlar olarak yazma şekli..en önemliside NOKTALAMA işaretleri eksikliği yapması kendisini ele veriyor..kuzum bu kadar cesaretle yazan ADINIDA YAZAR,şuanda TURKTİMEIN BOŞ DUVARLARINA SESLENİYORSUN farkında değilsin.ADINI GİZLEYEREK YAZANLARI ÖZÜRLÜ GÖRENE KADAR NASIL KENDİMİ ELE VERDİM DİYE DÜŞÜN..ŞAŞKIN.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halk… Çünkü…
Dağıtılanlar her ne kadar seçim rüşveti olsa da belki de hayatlarında ...
Tayyip Erdoğan… Çünkü…
İsrail’e karşı gelen siyasetçi biter, onun için yönetenler İsrail kuklasıdır ezberini bozduğu için…
Hugo Chavez… Çünkü…
İsrail’e yığınla yüksek perde laflar edip aslında hiçbir şey demeyen yöneticilerimizin ...
 
Muntazar El Zeydi… Çünkü…
Bush’a fırlattığı ayakkabıyla ABD’nin Irak’a götürdüğünü iddia ettiği ...
Gürsel Tekin… Çünkü…
CHP’nin üstünden ölü toprağını kaldırdığı için...
Köksal Şengün… Çünkü…
Duruşmadaki tavırlarıyla mahkemenin soğuk salonuna sıcak ve insani bir hava kattığı için…
 
Erhan Göksel… Çünkü…
Ne baskılar sonucu programının yayından kaldırılması ne de bazı medya ...
Uğur Dündar… Çünkü…
Türkiye’nin kilitlendiği düelloyu tarafsız bir şekilde yönetip program ...
Nazlı Ilıcak… Çünkü…
Doğan-Erdoğan kavgasında ve Deniz Feneri skandalında işin kolayına kaçıp ...
 

Bunlar da ilginizi çekebilir...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
Suudi Arabistan
TCMB
Euro
Christoph Daum
Almazbek Atambayev
Murat Yıldırım
A) Milli Futbol Takımı
İnternet