E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonundan Eray Özbal ve 14 ünlü tutuklandı 

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 48 şüpheliden 15’ini tutuklayan nöbetçi mahkeme, ‘içici’ olduklarını söyleyen Engin Günaydın ve Mehmet Erdem’i 50 bin TL kefaletle bıraktı

8.08.2013 - 07:52
Ünlülere Uyuşturucu Operasyonundan Eray Özbal ve 14 ünlü tutuklandı

Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu uyuşturucu operasyonunda gözaltında alınan 48 kişi dün sabah İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Yaklaşık 6 saat 7 savcı tarafından sorgulaenan Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nehir Erdoğan ve Ersin Korkut’un da aralarında bulunduğu 19 kişi serbest bırakıldı. Savcılık, Engin Günaydın ve Sarp Apak’ın da aralarında olduğu 27 kişi için tutuklama istedi, mahkeme Eray Özbal ve 14 kişiyi tutukladı.

Fıstık-ceviz sorusu

Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Kenan İmirzalıoğlu gazetecilere görüntü vermemek için adliyenin otoparkından çıktı. Oyuncuya ifadesinde telefonla Eray Özbal’dan istediği “fıstık-ceviz”in sorulduğu öğrenildi. Evinin terasında esrar yetiştiren Özbal’dan istediği fıstık ve cevizin şifre olup olmadığı sorulan İmirzalıoğlu, “Özbal, Doğu bölgesinden kayısı, ceviz ve fıstık gibi malzemeler getirip satıyordu. Telefonda bu yiyecekleri istedim. Zaten arabamda da içinde ceviz ve fıstık olan 2 poşet bulundu” dedi. 

Günaydın: ‘15 yıldır içiyorum’

Öte yandan serbest kalan Engin Günaydın’ın polisteki ifadesinde 15 yıldır uyuşturucu kullandığını kabul ettiği öğrenilirken, daha önce de narkotik polisi tarafından gözaltına alınan şarkıcı Mehmet Erdem’in de “Çok pişmanım. Bu illetten kurtulmak istiyorum” dediği belirtildi. Erdem’in evinde yapılan aramalarda da 6 gram esrar ve uyuşturucu hap bulundu. Oyuncu Hakan Yılmaz’ın da uyuşturucu kullandığını kabul ettiği ileri sürüldü.

Nöbetçi hakime de ifade veren Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz ve Mehmet Erdem 50 bin TL kefalet ve yurt dışı yasağı ile serbest bıraktı. Eray Özbal ve 14 kişi tutuklandı.

‘Annemin yanından alındım’

Adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu Engin Altan Düzyatan da, “Dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacağız. Dosya kalabalık olduğu için iki gün sürdü. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi rahatsız etti. Aile yapımızla, duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik fakat öyle uygun görmüşler. İfademize başvurdular. İfademizi verdik serbest bırakıldık” dedi. Düzyatan’ın sevgilisi Özge Özprinçci de, “Bodrum’da bardan alındığım söylenmiş. Ailemin evinde, annemin yanında alındım” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜLERE YURT DIŞI YASAĞI VE ADLİ KONTROL

Mahkeme serbest bırkılanlara adli kontrol uygulaması getirirken ayrıca yurt dışı yasağı ve 50’şer bin TL para cezası verdi. Mahkeme kararı açıklandıktan sonra sanatçılar, Mehmet Erdem, Hakan Yılmaz, Engin Günaydın, Sarp Apak, Gökçe Özyol kendilerini bekleyen araçlarla adliyeden ayrıldı. Adliyeden çıkan ünlüler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken sevinçli oldukları görüldü.

'GİZLİLİK KARARI VAR AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIZ'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan ünlü oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci adliyeden elele ayrıldı. Çağlayan’ndaki İstanbul Adalet Sarayı’ndan çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düzyatan, "Dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacağız. Dosya kalabalık olduğu için iki gün sürdü. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi rahatsız etti. Aile yapımızla, duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik fakat öyle uygun görmüşler. İfademize başvurdular. İfademizi verdik serbest bırakıldık" dedi. Özge Özprinçci de, "Bodrum’da bardan alındığım söylenmiş. Ailemin evinde annemin yanında alındım" ifadelerini kullandı. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan ünlü oyuncu Ersin Korkut ise, basın mensuplarına ’İyi bayramlar’ dedikten sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı. 

FINDIK FISTIK SATIYORDU

Yapılan sorgulamada Kenan İmirzalıoğlu'nun, uyuşturucuyu 2 yıl önce yurtdışına çıktığında ve geçtiğimiz yaz gittiği Yunan Adaları'nda birer kez kullandığını söylediği öğrenildi. Savcılık sorgusunda İmirzalıoğlu'na, evin terasında esrar bulunan Eray Özbal ile yaptığı konuşmalar da soruldu. Telefon dinlemelerine takılan görüşmelerde Eray Özbal'dan ne istediği sorulan oyuncu İmirzalıoğlu'nun, "Eray Özbay, Doğu bölgesinden kayısı, ceviz ve fıstık gibi malzemeler getirmektedir. Bunları satıyordu. Telefondaki isteklerim bu yiyecekler içindi. Zaten arabamda yapılan aramalarda da içinde ceviz ve fıstık olan 2 poşet bulundu" diye ifade verdiği belirtildi.

Uyuşturucu bağımlısı olmadığını belirten İmirzalıoğlu, 1 yıl önce sigarayı bıraktığını belirtti.

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İSTANBUL’da yapılan Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili açıklama yapıldı. Karadayı dizisinin yapımcılığını yapan Ay Yapım tarafından yapılan yazılı açıklamada Karadayı "Sayın Kenan İmirzalıoğlu, 5 Ağustos sabahı bayram ziyareti sebebi ile gittiği Ankara ili Bala ilçesinde ailesinin yaşadığı köydeki evlerinden, ifadesine başvurulmak üzere emniyet görevlileri eşliğinde İstanbul’a getirilmiştir. Eş zamanlı olarak sanatçının İstanbul’daki evi ve 2 aracında avukat katılımı ile emniyet birimleri tarafından yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı tutanak altına alınmıştır. Sanatçı, alınan ifadesi sonrasında Savcılık Makamınca serbest bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.

gazetevatan

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 8 Ağustos 2013 Perşembe 23:15

Bakalım ne çıkacak bu işin sonu

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol ve Şarkıcı Mehmet Erdem Uyuşturucudan Tutuklandılar mı?
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan oyuncular Engin Günaydın, Sarp ...
Miley Cyrus Uğrunda Yuva Yıkılacak En Güzel Kadın Seçildi!
TV ve müzik dünyasının çılgın kızı Miley Cyrus 'eşini aldatmaya değer ünlü' seçildi.
 
Bebek İşi 7. Bölüm Bebek İşi 8. Bölüm İzle
Show TV’nin sevilen dizisi “Bebek İşi”nin Pazartesi akşamı art arda yayınlanacak ...
Miley Cyrus Yasaklanan Klibi
Çocuk yaşlarda Disney kanalı tarafından keşfedilen ve son dönemlerde skandallarıyla ...
Kim Kardashian, Kanye West, Justin Bieber, Lil Twist, Selena Gomez, Taylor Swift, Miley Cyrus, Rihanna, Kristen Stewart..
Justin Bieber’ın menajeri Scooter Braun, şarkıcının, Lil Twist ile olan ...
 
Justin Bieber, Lil Twist, Selena Gomez, Rihanna, Beyonce, Kim Kardashian, Taylor Swift, Miley Cyrus, Rihanna, Kristen Stewart.. Ve Daha Niceleri! Bu Ünlüler Nerede Buluştu?
Justin Bieber’ın menajeri Scooter Braun, şarkıcının, Lil Twist ile olan ...
Sana Bir Sır Vereceğim 6. bölüm, Sana Bir Sır Vereceğim Bayram Özel, Sana Bir Sır Vereceğim Fragman İzle
Fox TV'nin yeni başlayan dizisi Sana Bir Sır Vereceğim yeni bölüm 6. bölüm ...
Sana Bir Sır Vereceğim 6. bölüm, Sana Bir Sır Vereceğim Bayram Özel, Sana Bir Sır Vereceğim Fragman İzle
Fox TV'nin yeni başlayan dizisi Sana Bir Sır Vereceğim yeni bölüm 6. bölüm ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
twitter
Christoph Daum
Demba ba
Adana Demirspor
passolig
Chloe Loughnan
İstihdam
serdar ortaç twitter
Ramon Motta