E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Trabzonspor 4-2 Apollon Limassol maçın geniş özeti  

Avrupa LigiJ Grubu'ndaki 5. maçında Apollon Limassol'u misafir eden temsilcimiz Trabzonspor, rakibini 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

29.11.2013 - 06:01
Trabzonspor 4-2 Apollon Limassol maçın geniş özeti

Olcan Adın'ı 3 gol 1 asistle yıldızlaştığı maçta sonrası bordo mavili takım, Avrupa'da bu sezonki namağlup ünvanını da sürdürdü. Maça çok hızlı giren Trabzonspor 22. dakikada Olcan'ın golüyle 1-0 öne geçtti. Bu golden 3 dakika sonra Olcan'ın asistiyle farkı ikiye çıkaran Soner Aydoğdu, takımını soyunma odasına 2-0 önde götürdü. İkinci yarıda da hız kesmeyen Trabzonspor'da sahneye yine Olcan çıktı. Bordo mavili taraftarla 61. dakikada şovuna hazırlandığı sırada sahne alan Olcan, Kadir Keleş'in pasını aiste çevirdi ve farkı 3'e çıkardı. Limassol'da 60'ta oyuna giren Guie, 68'deki kafa golüyle farkı bire indirdi. 80. dakikada Kadir'in müdahelesiyle yine Guie yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sangoy da Limassol'u umutlandıran golü attı. Ancak Olcan'ın Limassol'u sevindirmeye niyeti yoktu. 83. dakikada harika bir frikik golüne imza atan yıldız oyuncu maça noktayı koydu: 4-2.Bu sonuçla 13 puana yükselen Trabzonspor, grup liderliğini sürdürdü. Bordo mavili temsilcimiz, gruptaki son maçında 12 Aralık'ta Lazio'ya konuk olacak. Karadeniz Fırtınası İtalya'dan beraberlikle ayrılsa bile gruptan lider olarak çıkacak.Karadeniz ekibi son maçında deplasmanda Lazio ile karşı karşıya gelecek.MAÇTAN DAKİKALAR
Trabzonspor, Apollon Limassol'ü 4-2 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.
Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert faul yapan Zokora, sarı kart gördü ve Lazio deplasmanında cezalı duruma düştü.
90'Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
89'Artık son 2 dakikaya girdik. Gruptan çıkmayı garantiliyoruz ama liderlik için İtalya'dan beraberlik çıkarmamız gerekecek.
88'Gelişen atağımızda Alanzinho'nun pasında ceza yayında topla buluşan Malouda'nın sert şutu kalecide kaldı.
86'Sağ kanattan gelişen atağımızda Olcan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
85'Trabzonsporlu oyuncular hazırlık pasları yapıyor. Artık maçın bitmesini bekliyoruz.
84'Olcan Adın maça damgasını vurmaya devam ediyor. 3 gol ve 1 asist.
83'Kullanılan serbest vuruşta Olcan Adın topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sağ köşeden ağlarla buluşturdu.
83'GOL! GOL! GOL! Olcan Adın
82'Gelişen atağımızda ceza alanının hemen dışında sağ çaprazda rakibinin müdahalesiyle Malouda yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
81'Grubun diğer maçında Lazio'nun 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor.
80'Gaston Sangoy penaltı vuruşunda top sol köşeden ağlara gönderdi.
80'GOL! Gaston Sangoy
80'Sol kanattan gelişen Apollon Limassol atağında ceza alanına yapılan ortada Kadir, rakibine faul yaptı ve karar penaltı.
79'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Onur çıkıp topun kontrolünü sağladı.
78'Sol kanattan gelişen Apollon Limassoş atağında ceza alanına yapılan ortada savunmamızın karşıladığı topu Sangoy kontrol etti ve kaleye şutunu çekti ama Onur topu harika bir şekilde kornere çeldi.
77'Mücadelenin temposu artık iyice düşmüş durumda.
76'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmamızda Mustafa topu karşıladı.
75'Konuk ekip yarı alanımızdan hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmamıza çarpan top kornere gitti.
74'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Soner Aydoğdu oyundan çıkarken Alanzinho oyuna girdi.
73'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Onur çıkıp topu aldı.
72'Gelişen Apollon Limassol atağında Guie Gneki, Soner'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
71'Grubun diğer maçında Lazio'nun deplasmanda 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor.
70'Sol kanattan gelişen atağımızda Malouda'nın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
68'Maalesef golü yedik. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada topa yükselen Guie Gneki'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.
68'GOL! Abraham Guie Gneki
68'Apollon Limasso'de son oyuncu değişikliği. Stefan Grigorie oyundan çıkarken Camel Meriem oyuna girdi.
67'Sol kanattan gelişen atağımızda Kadir'in ceza alanına ortasında Janko topu indirdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
66'Trabzonspor artık çok rahat. Grubu lider bitirmek için İtalya'da beraberlik yetecek.
65'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Paulo Henrique oyundan çıkarken Marc Janko oyuna girdi.
64'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Robert'in kafa vuruşunu Onur harika çıkardı.
63'Etkili gelişen Apollon Limassol atağında sağ kanattan ceza alanına giren Konstantinou'nun yerden ortasında savunmamız topu kornere gönderdi.
62'Apollon Limassol takımında Stefan Grigorie sarı kart gördü.
61'Sol kanattan gelişen atağımızda Kadir'in ceza alanına yerden pasına hareketlenen Olcan, savunmadan sıyrılıp düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
61'GOL! GOL! GOL! Olcan Adın
61'Apollen Limassol'de oyuncu değişiklikleri. Charalampos Kyriakou'nun yerine Gaston Sangoy ve Roberto'nun yerine ise Abraham Guie Gneki oyuna girdi.
60'Lazio, Legia Varşova deplasmanında Felipe Anderson'un attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Liderlik büyük ihtimalle son maça kalacak.
59'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
58'Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi.
57'Sağ kanattan gelişen konuk ekip atağında Konstantinou'nun Gregorie'ye pasında savunmamız araya girdi.
55'Sol kanattan gelişen atağımızda Bamba'nın rakip savunma arkasına koşu yapan Olcan'a pasında top doğrudan kaleci Hidi'de kaldı.
54'Bu kez gelişen Apollon Limassol atağında savunmamızın arkasına koşu yapan Roberto'ya atılan pasta Roberto aşırtma bir vuruş yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
53'Etkili gelişen atağımızda ceza alanı dışında topla buluşan Olcan'ın sert şutu kaleciden döndü ve dönen topa Henrique hareketlendi ama ofsayt bayrağı kalktı.
52'Gelişen atağımızda sol kanatta topla buluşan Henrique, pasını ceza alanına hareketlenen Malouda'ya verdi ve Malouda'nın sert şutu yan ağlarda kaldı.
51'Sol kanattan gelişen Apollon Limassol atağında Vasiliou, pasını Robert'e gönderdi ama Robert, Bosingwa'dan sıyrılamadı.
50'Grubun diğer maçında Lazio'nun deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.
48'Olcan Adın, rakip yarı alanda yaptığı baskıyla topu kazandı ve diğer rakibinin solundan atıp sağından koştu ama ardından faul yaptı.
47'Rakip savunmanın bir anlık hatasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Henrique, karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye nişanladı.
46'İkinci yarı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Ve ilk yarı sona eriyor.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
43'Trabzonspor, 3. gole Malouda'yla çok yaklaştı. Ceza alanının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Malouda, rakibini geçip plase vuruşunu yaptı ama top az farkla dışarıya gitti.
42'Rakip yarı alanda baskıyla topu kazandık ve Bamba, pasını ceza alanı dışı sağ çaprazında bulunan Olcan'a verdi. Olcan rakibini geçip şutunu çekti ama top kaleci Hidi'de kaldı.
41'Grubun diğer maçında Lazio'nun deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.
40'Bu kez sol kanattan gelişen atağımızda Kadir, topla buluşu ve rakibinden sıyrılmak isterken Konstantinou'nun sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Konstantinou sarı kart gördü.
39'Aynı kanattan kullandığımız köşe vuruşunda ön direğe yapılan ortada savunma topu karşıladı.
38'Etkili gelişen atağımızda Olcan'ın pasında topla buluşan Henrique rakibinden çok iyi sıyrıldı ve ceza alanına girip dar açıdan vuruşunu yaptı ama savunmaya çarpan top yan ağlarda kaldı.
37'Gelişen Apollon Limassol atağında sol kanatta son çizgide topla buluşan Robert, ceza alanına girip pasını Gregorie'ye verdi ve Gregorie de sağ çaprazdaki arkadaşına pas attı ama ofsayt bayrağı kalktı.
35'Orta yuvarlak içinde gerçekleşen ikili mücadelede Colmani Gregorie'ye faul yaptı.
34'Gelişen atağımızda rakip ceza alanına oldukça uzak mesafede topla buluşan Soner'in sert şutu kaleci Hidi'de kaldı. Bu Soner'in maçtaki 3. şut denemesi.
33'Trabzonspor, rakibi karşısında oyunun tek hakimi. Oldukça rahat bir futbol oynuyoruz.
32'Rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Zokora'nın sağ kanattan ceza alanına hareketlenen Olcan'a uzun pasında savunma araya girdi.
31'Sol kanattan gelişen atağımızda topla buluşan Colman'ın uzak mesafeden kaleye sert şutu savunmadan döndü.
30'Hüseyin Avni Aker tribünlerinde gollerden sonra coşku daha da arttı.
29'Bu kez gelişen konuk ekip atağında sağ kanatta topla buluşan Dananae, ceza alanına ortasını yaptı ama savunmamız topu karşıladı.
28'Kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın ceza alanına ortasında Bamba, topa yükseldi ama kaleci Hidi, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
27'Sağ kanattan gelişen atağımızda Olcan, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
26'Grubun diğer maçında Lazio, Perea'nın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.
25'Bu kez sağ kanattan gelişen atağımızda Olcan, Henrique'yle duvar pası yapıp ceza alanına girdi ve kale sahasına yerden pasını attı. Gelen topa Soner dokundu ve fark 2'ye çıktı.
25'GOOOOOOOLLLL!!! Temsilcimiz Soner Aydoğdu ile iki farklı üstünlüğü elde ediyor!
23'Florent Malouda'nın sol çaprazdan yaptığı şık ortanın golde payı büyük.
23'GOOOOOOLLLL!!! Temsilcimiz Olcan Adın'ın golü ile öne geçiyor !
21'Bu dakikalarda orta alanda yapılan karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
19'Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Gustavo Colman ortasını ceza sahasına göndermek istiyor ancak vuruşunda top barajdan geri geliyor.
17'Topla birlikte hareketlenen Roberto Garcia ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kaleyi düşünüyor ancak vuruşunda top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
15'Sol kanattan gelişen Apollon atağında Bertrand Robert ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak top hiçbir arkadaşına gelmiyor ve savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.
14'Yarı alanımızda gerçekleşen hava topu mücadelesinde Bamba'ya faul yapıldı.
13'Rakip yarı alanda yaptığımız baskıyla topu kazandık ve topu alan Soner'in uzaktan sert şutu yandan dışarıya çıktı.
12'Trabzonsporlu oyuncular bu dakikada hazırlık pasları yapıyor. Rakip kendi yarı alanında.
11'Grubun diğer maçında Legia Varşova-Lazio mücadelesi 0-0 devam ediyor.
10'Etkili gelişen atağımızda Colman topu ceza alanı önüne kadar taşıdı ama Henriqe'ye atılan ara pasında savunma araya girdi.
9'Baskımızı arttırdık. Sağ kanattan gelişen atakta Bosingwa'nın ceza alanına ortasında kafalardan seken topa Malouda sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
8'Bir başka atağımızda rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Soner'in uzak mesafeden sert şutu üstten dışarıya gitti.
7'Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Olcan, ceza alanına ortasını gönderdi ama top savunmaya çarptı.
6'Kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Onur çıkıp topu kontrol etti.
5'Yine sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Robert, ceza alanına hareketlendi ama Bosingwa topu kornere gönderdi.
4'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Grigorie'nin ceza alanına ortasında kalecimiz Onur topu tek yumrukla uzaklaştırdı.
3'Sol kanattan gelişen A.Limassol atağında savunma arkasına koşu yapan Roberto'ya atılan ara pasında son anda Bamba araya girdi ve topu kornere gönderdi.
2'Temsilcimiz karşılaşmaya baskılı başladı.
1'Karşılaşma Apollon Limassollü oyuncuların vuruşuyla başladı.
İlk 11'ler
TRABZONSPOR
Onur
Bosingwa
Mustafa Yumlu
Bamba
Kadir
Zokora
Colman
Olcan
Soner
Malouda
Henrique
APOLLON
Hidi
Merkis
Dananae
Charalambous
Vasiliou
Gullon
Grigorie
Robert
Kyriakou
Roberto
Konstantinou
Stat: Avni Aker
Saat: 20.00
Yayın: NTV
Hakem: Manuel Grafe

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Canlı Takip!
Trabzonspor bugün evinde Apollon Limassol'u ağırlayacak. Saat 20.00'da ...
Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Şifresiz İzle
28 Kasım Perşembe 2013 saat 20:00′da, Trabzonspor – Apollon Limassol ...
Trabzonspor – Apollon Limassol Maçı Canlı İzle Trabzonspor Apollon Limassol Maçı İzle
Trabzonspor - Limassol maçı izle, Trabzonspor - Limassol maçı canlı izle, ...
 
Trabzonspor Apallon Limassol Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Nerede Ne Zaman Muhtemel 11'ler!
Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda?Trabzonspor Apollon Limassol ...
Milli Sporcu Dopingli Çıktı!
Ömür boyu men cezası alacak
İspanyollar'ın Gözü Onur'da!
İspanya La Liga'nın köklü Endülüs ekibi,Trabzonspor’un kaptanı Onur Kıvrak'a göz dikti.
 
Mancini Hocaysa Ben de Mourinho'yum!
Beşiktaş ve A Milli Takımın unutulmaz futbolcularından Nihat Kahveci, ...
İspanyol Medyası Acımadı!
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 6 as oyuncudan yoksun ...
Batalla'ya Duygusal Veda!
Pablo Martin Batalla, ülkesine döndü. Yıldız futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'ndan ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
İstanbul
Haber
Almazbek Atambayev
Vedat İnceefe
Çaykur Rizespor
deprem
domates
Eskişehirspor