E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Tayyip Erdoğan… Çünkü… 

Tüm tepkilere rağmen hala Zahid Akman’a kol kanat gerdiği için…

12.06.2009 - 21:58
Tayyip Erdoğan… Çünkü…

RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın kamuoyunun kahir ekseriyetinin, AKP’nin ikinci adamı Bülent Arınç’ın onca tepkisine rağmen koltuğuna yapışıp kalmasının, kalabilmesinin  açıklanabilir tek bir tercümesi yapıldı: Arınç’tan daha yüksek bir irade Akman’a sırt veriyor. Akman onun için Arınç’ı bile ezip geçebiliyor.

 

O iradenin tek bir adresi var: Başbakan Erdoğan… Hem Akman da, daha sonra yalanlasa bile, “Başbakan arkamda” dememiş miydi?

 

Ve bugün…

 

Her şey netleşti… Ne kamuoyunun duyarlılığı, ne Bülent Arınç’ın ağırlığı… Akman söz konusu olunca en ufak bir önem taşımadı. Erdoğan, Arınç’ın onca Akman yakınmasını “Kendi görüşüdür, bizi bağlamaz” deyip ezdi geçti, “Başbakan arkasında” tezinin doğruluğunu ispatladı.

 

Tamam… Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur, hani o masumiyet karinesi hikayesi… Ama bir de asgari ahlaki duruş karinesi var… İstifa diye bir mekanizma… Vicdan diye bir olgu… Siz tüm bunları görmezden gelir, hepsini yok sayıp sadece birinci karine bana yeter derseniz, kaybedersiniz.

 

Aynı bugün Başbakan Erdoğan’ın yaptığı gibi... Haydi, geçmiş olsun

YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Özay Atay(PAKSÜT,AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 13:44

İLGİLİ OLUMLU TEK SÖZ DUYMADI.AKP'NİN LİDER KADROSU AŞIRI DERECEDE VE İNSAFSIZCA ABD'YE KARŞI OLUMSUZ BİR TAVIR SERGİLİYOR.BUGÜN ARTIK AMERİKALILARI ÖLDÜRÜKEN ÖLMEYE DE HAZIR GENÇ TÜRKLERDEN OLUŞAN DEV BİR DALGA VAR.Türkiyede ABD ve batı karşıtı resmi söyleme karşı politikanız SIFIR TOLERANS olmalı."Şimdi bunları ve buraya örneğini yazamadığım nicelerini yazan Çağaptay gibi ulusalcı ergeNEOCONcular AKePeliyse söylemi bunun bile gerisinde kalan İlhan abin ve sen çok daha fazla AKePelisin demektir

Yorumu oyla      18      10  
Özay Atay(PAKSÜT,AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 13:35

VE AVRUPA HAKKINDA SÖYLEDİĞİNDEN DAHA HOŞ ŞEYLER SÖYLÜYOR.TÜRKİYE BİR YOL AYRIMINDA.ÜLKENİN SİYASİ YIDIZLARI WASHİNGTONUN KARŞISINA BİR SİLSİLE HALİNDE DİZİLMİŞ DURUMDA."16.11.2008 tarihli "En antiamerikan devlet" başlıklı yazısında "Türkler ciddi boyutta amerikan karşıtı,sadece %12'si ABDyi seviyor.İktidardaki AKP hükümeti kendi popüleritesi artırmak için bir hamle yapıp kendi evinde AMERKAYI TOPA TUTARAK işin kolayını seçti.AKP'NİN İKTİDARA GELDİĞİ 2002'DEN BERİ TÜRKLER LİDERLERİNDEN BATIYLA

Yorumu oyla      18      10  
Özay Atay(PAKSÜT,AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 13:25

ve Hamas gibi konularda siyasi farklılıkların oluştuğu bir dönemde,Obama'nın ziyareti BATILI VE SEKÜLER GELENEKLERLE İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRMESİ İÇİN UYGUN BİR FIRSAT anlamına geliyor.Türk gemisi batı limenından ayrılmak üzere.Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanını "insanları öldürdüğü için azarlayan başbakan Erdoğan,Ankara'ya Darfurda kendi vatandaşlarını katleden Sudan Devlet Bşk.Yrd.nı ağırlamak için döndü.ÇABUK PARLAYAN RETORİĞİ VE GAZETECİLERE DAYILANMA EĞİLİMİYLE BİLİNEN ERDOĞAN İRAN HAKKINDA ABD

Yorumu oyla      18      10  
Özay Atay(PAKSÜT,AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 13:18

Size bu ergeNEOCONcu Çağaptay'ın yazılarından alıntılar sunacağım.17.5.2009 tarihli "Türkiyedeki cadı avının ardında yatanlar" başlıklı yazısında "Ergenekon davası AKP'nin özgürlükleri kısıtlamak için kullandığı bir araç.Hepsinden ötesi dava aynı zamanda bugün Türk Polisini kontrol eden Gülen cemaatinin gücünü ve cemaatin bur pazarındaki gücünü koruma iradesini gösteriyor."30.3.2009 tarihli"ABD Türkiye ile bağlarını güçlendirmeli" başlıklı yazısında "Washington ve Ankara arasında İran ve Hamas

Yorumu oyla      18      10  
sakin(PAKSÜT-AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 07:55

GözlemEci hayırlı işler! bol güneşler! google'dan kopya çekip burada yorum diye yutturmaya çalışmak nasıl bir şey!? faydasını görüyor musun bari diyecem amma sende fikir olsa kopya çekmezsin! bildiğin 200 kelime ile 3-5 cümleyi her konuya her habere cümlelerin yerini değiştirerek papağan gibi tekrar yapıp duruyorsun!!! keçisakallarını da kessen yakayı şappadanak ele veriyorsun.allah var güzel yaptığın işler de yok değil.bol bol rumuz değiştirmek mesela! kafayı değiştirsen daha güzel olacak ama!

Yorumu oyla      18      10  
VATANDAŞ 7 Haziran 2009 Pazar 07:27

darbe karşıtı arkadaşlar 12 eylül darbe değil mi. maşallah iktidar la kankiler. hiç kimse suçlular hakim önüne çıkıp cezasını çekmesin demiyoama hukuk kuralarına uygun davranılsınhukuk herkese eşit davransın diyor . deniz fenerinden ne haber. aklı başında hiç kimse islamiyet geri bıraktırıyo demez çünkü bu dinin yüce PEYGAMBER!i bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum . ilim çindede olsa öğrenin diyor. ama neden müslümanların madenlerini yabancılar işletiyo bu sizin kanınıza dokunmuyo mu

Yorumu oyla      18      10  
Gözlemci 7 Haziran 2009 Pazar 06:14

Yalakalıklarını gizlemek için etrafa saldırmaktan kurtulamayan zavallılar, 2.Cumhuriyetçi Baran ve Çağaptayın Amerika ile İsrailin uşaklığında kalmasını sağlamak için attıkları kement atışlarıyla nefesleri daraldığında yine tepinerek toz duman içinde mööleyerek bunlar yaptı çabalarındalar.AKePe nin Amerika ile İsrail politiklarının pohpohcuları olan şahıslar,Yahudi düşmanı aşırı politikalar devreye girince, İran ile yakınlaşma, Rusya ile görüşmeler olunca misyonları gereği karmaşa Yaratıp, kucaktaki işbirlikçilerinin kulağını çektiğini anlayamıyorlar. Ordu darbe yapabilir diyerek, ordunun hareket sahasını daraltma girişimlerini kendilerine kışkırtıcılık gibi gösterip TSK ya saldırılarına bahane yapıyorlar. RTE lehinde,Tam koyunlara göre bıçak gösterip yeşil otluklarda tepinmelerini sağlayan bir girişim.

Yorumu oyla      18      10  
Gözlemci 7 Haziran 2009 Pazar 05:54

Neocon düşünce kuruluşu Hudson Institute uzmanı. Nixon Center’dan transfer oldu. Güvenlik, enerji, Avrasya ve Türkiye uzmanı. Gazeteci Ahmet Uran Baran’ın kızı. Annesi ise gazeteci Füsun Mutlu. Gazeteci Zafer Mutlu’nun da üvey kızı.Kemal Derviş’in Dünya Bankası’ndaki ekibi arasında yer aldı. 1996’dan beri Washington’da çeşitli kuruluşlarda görev aldı.Zeyno Baran, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Matt Bryza ile Evlendi. Bryza, 1 Mart Tezkeresi geçmeyince Türkiye’nin şiddetle cezalandırılması taraftarıydı.

Yorumu oyla      18      10  
Özay Atay(PAKSÜT,AKMAN İSTİFA) 7 Haziran 2009 Pazar 02:42

Hadi müritsin,kendi amigolarından başkasını da okumazsın diyelim.Türktime senin gibi at gözlüğü takan tembeller için kırmızı başlık atıp,koyu harflerle bilgi vermiş onu da mı okumazsın,ondan sonra kalkıp AK partiyi ve Tayyibi ABD'ye uydurduğu yalanlarla jurnallemekten başka meziyeti olmayan ulusalcı ergeNEOCON'cuların bu has adamını AKePe yandaşı ilan edersin.Bul Newsweek Türkiye arşivinde yazılarını gör ne iğrenç yalanlar uydurduğunu,ulusalcı geçinen birinin ne kadar alçalabildiğini gör..

Yorumu oyla      18      10  
darwinci 7 Haziran 2009 Pazar 01:50

İyi de bu Prof.un hangi dediği yanlıştır,doğru değildir, hepsi gerçek. Mademki dinde hoşgörü var, bırakın Anadolu'yu veya köyleri, İstanbul'da bazı semtlerde bile Ramazan'da oruç saatlerinde yemek yiyemezsin. Gülen cemaatine gelince, örneğin İstanbul Kapalıçarşı'ya giderseniz görürsünüz, dünkü tezgahtarlar vede her türlü sahtekarlığı yapanlar cemaate girdikten sonra çifter çifter dükkan sahibi oluyorlar, sakın ALLAH yardım ediyor demeyin, çünkü kibarcası inandırıcı olamazsınız.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ertuğrul Günay… Çünkü…
Valinin kendisini karşılamaması nedeniyle kızdığı, sonrasında gittiği ...
Mehmet Ali Şahin… Çünkü…
Adalet Bakanı olarak adil olmayan açıklamaları ve icraatları ile temsil ...
Müthiş İkili… Çünkü…
Yine bir operasyon faciasından sonra kameraların karşısına geçip “Kusurumuz ...
 
Vakit… Çünkü…
Türkan Saylan hıncının insani merhameti göz ardı etmesine izin verdiği ...
Ak Parti… Çünkü…
6 yıllık yükseliş trendi ters dönüp yerini çöküş sürecine bıraktığı için…
Akif Beki… Çünkü…
Başbakanlık’taki görevinden ayrılıp gazeteciliğe döndükten sonra hala ...
 
Mehmet Sevigen… Çünkü…
CHP’nin yolsuzluklar üzerine kurduğu yeni muhalefet imajını yerle bir ...
Ak Parti… Çünkü…
Göz göre göre seçim rüşveti vermesine rağmen bunun seçimle ilgisi olmadığını, ...
CHP… Çünkü…
İsrail’in vahşeti ve Peres’in saygısız tavrı bu kadar netken, bizzat Peres ...
 

Bunlar da ilginizi çekebilir...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
barcelona
big ben
Jose Mourinho
Southampton
BBP
zonguldak maden
pkk
yargıtay
bugün